Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009

AEK
Η ΑΕΚ δεν ήταν ικανή να ανταπεξέλθει στη, φαινομενικά καλύτερη ΜΠΑΤΕ, παρόλο που προηγήθηκε, στο πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για την ΑΕΚ, δέχτηκε 2 goal, 2 παίκτες αποβλήθηκαν και στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.
Βέβαια μεγάλο ρόλο έπαιξε και η κακή - εχθρική διαιτησία του Ούγγρου ΣΑΜΠΟΣ.

Παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Την παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Βασίλη Τσιατούρα ζήτησε και έλαβε σήμερα (22-10-2009) το μεσημέρι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε την παραίτηση του κ. Τσιατούρα, μετά τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια και την προσαγωγή στελεχών του ΣY.ΡIZ.A..

O κ. Χρυσοχοΐδης επανέλαβε ότι οι λογικές σερίφη και ράμπο οφείλονται σε υπερβάλλοντα ζήλο, ο οποίος δεν είναι καλός οδηγός για την Αστυνομία.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν έκτακτες κρίσεις για την επιλογή του νέου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και άλλων αξιωματικών.

Σε μια χώρα που αλλάζουμε από προπονητές ομάδων μέχρι Αρχηγούς στην ΕΛ.ΑΣ. τόσο άκαιρα και σπασμωδικά για άλλους λόγους και με άλλες αφορμές, τίθεται το ερώτημα ποιός τελικά έχει περισσότερη δύναμη. Η πλειοψηφία ή η μειοψηφία που απλά φωνάζει περισσότερο και τελικά για επικοινωνιακούς λόγους οδηγεί και δρομολογεί τις εξελίξεις;

Πόσο δίκιο είχε ο Ισοκράτης...:
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία".

Αλλά ξέχασα. Οταν ο Αρχηγός κρίνεται και καρατομείται επειδή η Αστυνομία τόλμησε να αγγίξει πολιτικούς και δημοσιογράφους, είμαι εκτός θέματος αν μιλάω για δημοκρατία και ισονομία...

προσληξη μεταναστών στην αστυνομία


θα έλεγα πολλά αλλά διαβάστε το άρθρο και τα σχόλια από το http://www.antinews.gr/?p=19502

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα κατάφερε με την ΣΤΑΝΤΑΡ,έκανε την ανατροπή και ταυτόχρονα έβαλε μεγάλο λίθο για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στον δεύτερο γύρο!!
Έντονα γιορτάστηκε από τους φίλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το 2 goal του Ιεροκλή Στολτίδη με βεγγαλικά να πέφτουν σε καθε γειτονιά.
Πάντα τέτοια για τις Ελληνικές ομάδες!!