Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Τρίκαλα: Ποια είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση; Σίγουρα δεν το φαντάζεστε!


Ικανοποιημένους πελάτες διαθέτει ένα sex-shop στα Τρίκαλα, τις πωλήσεις του οποίου θα τις ζήλευε κάθε μεγάλο πολυκατάστημα!

Βάφτισαν την κόρη τους "Like"


Ως γνωστόν, αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Το ρητό θα θυμηθεί σε λίγα χρόνια ένα κοριτσάκι στο Ισραήλ, το οποίο πήρε το όνομα μιας επιλογής του Facebook. Τι εξήγηση έδωσαν οι γονείς?

Ο ανεπαρκής ύπνος παχαίνει!


Άμεση επίδραση στον μεταβολισμό μας έχει η έλλειψη ύπνου, επισημαίνει τώρα νέα ευρωπαϊκή μελέτη.

Time for music

Να κ ένα επίκαιρο τραγουδάκι!!!!!Παλιό,αλλά κ τόσο φρέσκο.....

Τι λέει το πέος του για εκείνον


Πολλοί άντρες κάνουν ό,τι μπορούν για να αναδεικνύουν τα προσόντα τους εκεί κάτω: θεόστενα τζιν, κοφτά μαγιό, ακόμα και μαξιλαράκια βάζουν για να σου δείξουν ότι είναι σούπερ αρσενικά.

Sex: Ποιες στάσεις είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου (σας)


Εσύ είσαι μπασκετμπολίστας και η κοπέλα σου όχι και το πρώτο μπόι. Εσύ είσαι θηρίο και η κοπέλα σου μοιάζει μαριονέτα στα χέρια σου. Κι όμως υπάρχουν στάσεις για να βολευτείτε μια χαρά.

Ανακάλυψαν το μεγαλύτερο φίδι του κόσμου


Μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούσαμε ότι το μεγαλύτερο σε μήκος φίδι ήταν ο «Γιγαντόφις» που ζούσε στην περιοχή της Αιγύπτου πριν από 39 εκατομμύρια χρόνια και είχε μήκος 10 μέτρων.

Θα αυνανίζεται στη δουλειά της με απόφαση δικαστηρίου


Θέλει να αυνανίζεται μέχρι και 47 φορές την ημέρα. Είναι υπερσεξουαλική και προσέφυγε στο δικαστήριο για να το κάνει και στην δουλειά της.

Μαύρο ζευγάρι γέννησε λευκό και κατάξανθο παιδί!


Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένα μαύρο ζευγάρι από το Leicester της Αγγλίας, όταν είδαν ότι το νεογέννητο παιδί τους είναι… λευκό και κατάξανθο!