Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

HOW TO......

μετα απο πολλα (μιλαμε για ΠΑΡΑ πολλα) παρακαλια ενός φίλου για το πώς μπορεί να δημιουργήσει ένα ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό έψαξα (psaxtiri δεν είμαι;;;;)
του παραθέτω το παρακάτω βίντεο για να σταματήσει να με πρήζει!!
καλό κουράγιο σε όποιον το αποτολμήσει και καλά αποτελέσματα σε όποιον τελικά δημιουργήσει σταθμό.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ GOOGLE


Σάλο είχε προκαλέσει στην ΑΜΕΡΙΚΗ η ανωτέρω αναζήτηση μέσω της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης. Πάταγαν : οι λευκοί άνθρωποι μου κλέψανε το αυτοκίνητο ,
και η μηχανή αναζήτησης Google  τους έβγαζε σημείωση : μήπως εννοείτε <<οι μαύροι άνθρωποι μου κλέψανε το αυτοκίνητο>>.
Βέβαια η Google διόρθωσε το λάθος, που προέρχεται απο τις συνεχόμενες αναζητήσεις που ήθελαν να περάσουν το μήνυμα αυτό, και αναγκαστικά η μηχανή αναζήτησης βγάζει πρώτο αυτό που έχει επιλεγεί πιο συχνά.

ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ 'ΤΑΝΕ


Αυτή η φοτογραφία κυκλοφορούσε με κάποιες παραλαγές, στα τσιγάρα ΚΑΡΕΛΙΑ κασετίνα, περίπου (αν δεν κάνω λάθος) στο έτος 1990-91.Ήμουν μικρός τότε, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση και μου έχει χαραχτεί στη μνήμη, και θυμάμαι ότι δεν είχε τα <άλλα> κράτη που φαίνονται αλλά είχε αντίστοιχα Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία και Δανία.
Τώρα που μεγαλώνω βλέπω πόσο πετυχημένη και ταυτόχρονα ουτοπική ήταν αυτή η γελιογραφία και την συμμερίζομαι.
Αν βρω την φωτογραφία που σας περιγράφω θα την ανεβάσω και θα την δείτε όλοι.

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Μία αμαρτωλή ιστορία, τα βαλκάνια, δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε, μόνο να ζήσουμε σε αυτά ειρηνικά, και να ευχόμαστε να μην αρχίσει και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος από αυτά, όπως έγινε με τους 2 προηγούμενους, στους οποίους η αφορμή, ξεκίνησε από αυτά.

στο παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε τη συμβαίνει στα βαλκάνια τα τελευταία 200 χρόνια, πόσα κράτη δημιουργήθηκαν, και φανταστείτε πόσοι πόλεμοι έγιναν, και πόσες ζωές χάθηκαν. http://en.wikipedia.org/wiki/File:Balkans_Animation_1800-2006.gif, η ανωτέρω απεικόνηση είναι από την http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page