Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Την επόμενη φορά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του αντικαπνιστικού νόμου θα πρέπει να το ξανασκεφτούν αν πρέπει να μπουν για έλεγχο σε ουζερί.


Και αυτό διότι όπως μάθαμε, η απάντηση που τους έδωσε κάποιος κάτοικος ενός γειτονικού χωριού (συγκεκριμένα στο Ζάρκο Τρικάλων) στην απόδοση ταυτότητας για να κοπεί πρόστιμο λόγω καπνίσματος, σε ουζερί μέρα μεσημέρι ,μόνο κόσμια δεν ήτανε καθώς όπλισε το χέρι

«Ελληνική» εφαρμογή εξαγοράστηκε από τη Google!


Ο Κώστας Ελευθερίου και ο Πάνος Πετρόπουλος, δύο ξαδέρφια από την Ελλάδα, αναζητώντας την τύχη τους στη Silicon Valley βρήκαν πρόσφορο έδαφος και κατάφεραν να φέρουν την επανάσταση στη βιομηχανία των συσκευών με οθόνες αφής, έχοντας ως motto τους τη μετατροπή των ιδεών σε λύσεις.

«Με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε ότι η BlindType εξαγοράστηκε από την Google! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την τεράστια υποστήριξη και τη θετική ανταπόκριση».

Με τη σύντομη αυτή ανακοίνωση που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα της εταιρείας

ΗΠΑ Πάνω από 2 εκατ. υπολογιστές «ζόμπι» στέλνουν spam και υποκλέπτουν δεδομένα


Οι υπολογιστές 2,2 εκατομμυρίων Αμερικανών αναμεταδίδουν spam και υποκλέπτουν ευαίσθητα δεδομένα εν αγνοία των χρηστών τους, προειδοποιεί έκθεση της Microsoft για τα λεγόμενα botnet, μια απειλή που ολοένα μεγαλώνει.

Τα botnet είναι μεγάλα δίκτυα αποτελούμενα από υπολογιστές μολυσμένους με κακόβουλο

Παράταση εργασιών ζητά η εξεταστική για Siemens



Στο Μόναχο 8 μέλη της εξεταστικής για εξέταση του Μ. Χριστοφοράκου.

Παράταση εργασιών μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, αποφάσισαν να ζητήσουν ομόφωνα τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της «Siemens» - ενώ οκτώ μέλη της πρόκειται να μεταβούν την Τρίτη στο Μόναχο, προκειμένου να εξετάσουν τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και άλλα πρώην και νυν στελέχη της γερμανικής εταιρείας.

Οι βουλευτές που θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, είναι ο Δημήτρης

Ο «φόρος» αίματος στους δρόμους για το 2010 Καταγράφηκε μικρή αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων αλλά και αισθητή μείωση του αριθμού των θανάτων


Μικρή αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και αισθητή μείωση των νεκρών στους ελληνικούς δρόμους δείχνουν τα στοιχεία της Τροχαίας για το εννιάμηνο Ιανουρίου-Σεπτεμβρίου 2010, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν στο 3ο Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας, το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα και συνέπεσε με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας, ο αριθμός των νεκρών στο συγκεκριμένο διάστημα έφτασε τους 959,

Ουγγαρία: Επαναλειτουργεί το εργοστάσιο που προκάλεσε την καταστροφή


Το εργοστάσιο αλουμίνας MAL Zrt στην Ουγγαρία, από δεξαμενή του οποίου διέρρευσε τοξική λάσπη προκαλώντας το θάνατο 9 ανθρώπων, θα ξεκινήσει και πάλι την παραγωγή την Πέμπτη ή την Παρασκευή, δήλωσε ο Γκιόργκι Μπακόντι κυβερνητικός επίτροπος υπεύθυνος για τη διαχείριση της εταιρείας.

"Δώσαμε ήδη εντολή να ξαναζεσταθούν οι μηχανές (του εργοστασίου)", δήλωσε ο Μπακόντι σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον ούγγρο υπουργό Εσωτερικών Σαντόρ Πίντερ.

Η εταιρεία στην οποία ανήκει το εργοστάσιο θα παραμείνει υπό κρατικό έλεγχο για

Εκπαιδευτικοί παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες!




Την έντονη διαμαρτυρία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, έχει προκαλέσει το γεγονός ότι «αν και έχουν περάσει περίπου δύο μήνες από την πρόσληψη νεοδιόριστων, αναπληρωτών και ωρομισθίων δασκάλων, αυτοί δεν έχουν λάβει ακόμη το μισθό τους».


Όπως υποστηρίζει, οι απλήρωτοι εκπαιδευτικοί «αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα

Στην ΕΛ.ΑΣ. για τις καταλήψεις!


Της ΑΝΝΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗ (Aπό την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Στα αστυνομικά τμήματα καλούνται διευθυντές και γονείς ώστε να δώσουν εξηγήσεις για τις καταλήψεις! Για όσους μάλιστα δεν ανταποκρίνονται στο κάλεσμα, πάνε οι ίδιοι οι αστυνομικοί και ζητούν πληροφορίες για υποκινητές και αξιόποινες πράξεις.

Ποινικοποίηση των μαθητικών κινητοποιήσεων καταγγέλλει η ΟΛΜΕ Ποινικοποίηση των μαθητικών κινητοποιήσεων καταγγέλλει η ΟΛΜΕ Την ίδια στιγμή, ορισμένοι προϊστάμενοι

Βγάζουν τον 17ο μεταλλωρύχο


Η διαδικασία απεγκλωβισμού των μεταλλωρύχων συνεχίζεται. Αυτή την ώρα η κάψουλα έχει κατέβει προκειμένου να φέρει στην επιφάνεια τον 17ο μεταλλωρύχο. Πρόκειται για ένα 56χρονο εργάτη.

Μας το "ταχυδρομησε":agrioskyla.blogspot.com

Επιστρέφεται στο Πατριαρχείο το Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου


Την επιστροφή του Ορφανοτροφείου της Πριγκήπου στο όνομα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αποφάσισε το Συμβούλιο της Γενικής Διεύθυνσης Ιδρυμάτων, συμμορφούμενο με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).

Το Συμβούλιο της Γενικής Διεύθυνσης Ιδρυμάτων Βακουφιών που συνήλθε, αποφάσισε ομόφωνα την επανεγγραφή του Ορφανοτροφείου, σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης του ΕΔΑΔ.

Η απόφαση ανατρέπει "πληροφορίες" που υποστήριζαν ότι το Συμβούλιο θα αναζητήσει

Σχολεία παραγωγής άεργων και δούλων


Μας το "ταχυδρομησε":e-parembasis.blogspot.com

Του Νικου Γ. Ξυδακη

Λίγες μέρες αφότου τα δεκαπεντάχρονα λαχτάρησαν για το απολυτήριο του Γυμνασίου (πέρασα, με τι βαθμό;), εκεί στο τέλος της υποχρεωτικής εννεάχρονης εκπαίδευσης, όπου η βάση του 10 έχει σημασία, βγήκαν τα αποτελέσματα των περίφημων Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους δεκαοκτάχρονους απόφοιτους Λυκείου. Από αυτή λοιπόν τη γιγάντια και θεαματική τελετή των Πανελλαδικών, οι πιτσιρικάδες του Γυμνασίου έμαθαν ότι το 10 της βάσης, για το οποίο κουράστηκαν και λαχτάρησαν, δεν ισχύει· στις ανώτερες

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ....ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ!!!


Μας το "ταχυδρομησε":oichalia.blogspot.com

Ανάμεσα στους διάφορους μηχανισμούς προπαγάνδας εύκολα μπορεί να διακριθεί η χρήση ΄΄όμορφων΄΄ λέξεων. Κατά καιρούς γινόμαστε δέκτες φράσεων όπως ΄΄μνημόνιο΄΄, ΄΄πράσινο΄΄, ΄΄επανάσταση΄΄, ΄΄οικολογία΄΄, ΄΄συμμετοχή΄΄ κ.α., με τη χρήση των οποίων βαπτίζονται διάφορα μέτρα που κάθε άλλο παρά ευνοϊκά είναι για το μέσο Έλληνα. Τελευταία εύηχη ένωση γραμμάτων ακούει στο όνομα ΄΄ κάρτα του πολίτη΄΄.
Είναι μία μικρή κάρτα με την οποία, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ,θα

Αποκλειστικό! Έβγαλες εισιτήριο για το τρένο; Πάρε κι ένα βαζάκι μέλι!!!


Μας το "ταχυδρομησε":peiraxtiri.blogspot.com

Άλλη μια ιστορία καθημερινής τρέλας στην Ελλάδα του ΔΝΤ!

Εφευρετικοί, πολυμήχανοι, δημιουργικοί, αλλά και καμιά φορά γραφικοί μπορεί να γίνουν οι Έλληνες εργαζόμενοι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε!

Απίθανες ιδέες μπορεί να σκαρφιστούν προκειμένου να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του

Γ. Λούλης:«Ο Σαμαράς χρησιμοποιεί στοιχεία λαϊκισμού»


Επίθεση στον Α. Σαμαρά εξαπέλυσε μιλώντας στον realfm ο πρώην επικοινωνιολόγος και συνεργάτης του κ. Κ. Καραμανλή, Γ. Λούλης.

«Κάνει δεξιά στροφή με πολλά στοιχεία λαϊκισμού. Αυτό δεν του βγαίνει και φαίνεται από τις μετρήσεις» είπε χαρακτηριστικά, ενώ προέβλεψε βαθιά κρίση στη ΝΔ αναφερόμενος στο «τι θα γίνει με τον Κώστα Καραμανλή».

«Προβλέπω βαθιά κρίση στη ΝΔ, αν δεν καταλαγιάσει δεν μπορούμε να πούμε τι θα γίνει

Βασιλάκος: "Δεν τα πήρα!"


Toυ Μάκη Πολλάτου (Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Στην πολύ σοβαρή καταγγελία ότι δέχθηκε απειλές αλλά δεν υπέκυψε προέβη ο κ. Ευάγγελος Βασιλάκος, απερχόμενος γενικός διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης καθηκόντων στον νέο γενικό διευθυντή εξοπλισμών κ. Δημήτρη Γεωργιόπουλο.

"Δέχθηκα απειλές. Εχει σημασία; Οχι. Υπέκυψα; όχι" τόνισε ο κ. Βασιλάκος. Οπως

Επίσκεψη του διευθυντή της NASA στην Κίνα


Ο διευθυντής της NASA Charles Bolden πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κίνα μεταξύ 16 και 21 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε σήμερα από την αμερικανική υπηρεσία. Το ταξίδι είχε αρχικά προγραμματιστεί το Νοέμβριο του 2009 κατά την τότε επίσκεψη του αμερικανού προέδρου Barack Obama αλλά η ακριβής ημερομηνία παρέμενε εκκρεμείς έκτοτε.

Ο εκπρόσωπος της NASA πάντως αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο των συζητήσεων που πρόκειται να έχει ο διευθυντής της υπηρεσίας με τους κινέζους επισήμους. Ο

Περικοπές στις ΔΕΚΟ στο επικαιροποιημένο μνημόνιο


Περικοπές αποδοχών και επιδομάτων αλλά και συγχωνεύσεις οργανισμών θα περιλαμβάνει το νέο επικαιροποιημένο μνημόνιο του Νοεμβρίου για τις ΔΕΚΟ.

Όπως επισημαίνει η Οικονομική Καθημερινή θα ενταχθούν στο μνημόνιο τα σχέδια αναδιάρθρωσης όλων των ΔΕΚΟ με καθορισμένους στόχους και χρονοδιαγράμματα υλοποίησης.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει συγκεντρώσει, και πιθανότατα θα δημοσιοποιήσει τις επόμενες ημέρες, στοιχεία για τη μισθολογική δαπάνη των ΔΕΚΟ,

Nonews-news: Η παραπληροφόρηση και η φαντασία στο αποκορύφωμά τους


Μας το "ταχυδρομησε":paspartoy.blogspot.com

Το blog nonews-news διακρίνεται για τις 'αποκλειστικές' του ειδήσεις σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας.

Ιδίως στην πολιτική έχει μια εμμονή να μεταφέρει (παρα)πολιτικά τεκταινόμενα, που

Εκλεψαν όλα τα χαλιά της Μοιραράκη!


Άγνωστοι εισέβαλαν το πρωί με φορτηγό στο κατάστημα χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη στη Γλυφάδα και «σήκωσαν» όλα τα πράγματα. Οι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία, μπήκαν στο μαγαζί με το φορτηγό και πήραν όλα τα χαλιά! Με δάκρυα στα μάτια η Δέσποινα Μοιραράκη,

Αύξηση 3,16% των ανέργων τον Σεπτέμβριο


Αυξημένες κατά 13,20% ήταν οι απολύσεις (καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου) και λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου τον Σεπτέμβριο (72.568) σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι (64.106), σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ.

Το 56,50% οφείλεται σε αποχωρήσεις από την αγορά εργασίας λόγω λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου.
Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ φθάνουν το Σεπτέμβριο τους 587.213. Ο

Συμφωνία για τη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης


Κανονικά θα αρχίσει από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, μετά τη συμφωνία βενζινοπωλών και υπουργείου Οικονομικών.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των βενζινοπωλών, Μιχάλης Κιούσης, μετά τη διαβεβαίωση του υπουργείου ότι εντός δύο ημερών θα τους επιστραφεί η διαφορά, οι βενζινοπώλες δέχθηκαν να συνεχίσουν να προκαταβάλλουν τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ) έως το

Πανηγυρική επιβεβαίωση.....


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Είδαμε πως αντέδρασαν ευνοικά οι Αγορές με το άκουσμα μόνο και μόνο από τα χείλη του Στρός Κάν για παράταση αποπληρωμής του δανείου....Αυτό βέβαια το είχαμε γράψει από το Μάιο....Στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Κοινωνική στροφή ζητούν από τον υπουργό Οικονομικών οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Για το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2011 ενημέρωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου τον Κοινοβουλευτικό Τομέα (ΚΤΕ) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές άσκησαν κριτική στον Γ. Παπακωνσταντίνου για τα σκληρά οικονομικά μέτρα και του ζήτησαν να δώσει έμφαση σε κοινωνικά θέματα, όπως η αντιμετώπιση της ανεργίας και της ύφεσης. «Δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει σκέψη για νέα μέτρα», διαβεβαίωσε από τη μεριά του τους βουλευτές ο υπουργός.

Σημεία αιχμής στην κριτική των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, αποτέλεσαν τα

Το Xbox LIVE στην Ελλάδα!


Η διάθεση του Xbox LIVE ξεκίνά επιτέλους και στη χώρα μας, στις 10 Νοεμβρίου, προσφέροντας πλέον τις πολυπόθητες υπηρεσίες στους Έλληνες gamers.

Το Xbox Live είναι από τις μεγαλύτερες online συνδρομητικές υπηρεσίες που ενώνει τους κατόχους Xbox 360 ανά το κόσμο και τους επιτρέπει όχι μόνο να ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε χιλιάδες παιχνίδια, αλλά και να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ήχου ή video.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν τα αγαπημένα τους multiplayer

Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στον ΟΣΕ


Ματαιώνονται από την Τρίτη τα μεσάνυχτα δεκάδες δρομολόγια του ΟΣΕ λόγω των επαναλαμβανόμενων τρίωρων στάσεων εργασίας, από τις 6 έως 9 το πρωί, 2 έως 5 το απόγευμα και 9 με 12 το βράδυ, που έχει εξαγγείλει για την Τετάρτη η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών.

Την ίδια ώρα, δεν θα λειτουργήσει ο προαστιακός σιδηρόδρομος αλλά και το τμήμα του μετρό από τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν μόνο τα δρομολόγια κοινωνικών αναγκών λόγω της 24ώρης

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.


Μας το "ταχυδρομησε":ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΗ Η ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΕΜΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ << ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΘΕΙ >>, ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ <<καλλικρατη>> ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

Στη Γεωγραφία Γ’ Λυκείου των Αλβανικών σχολείων διδάσκονται ότι οκτώ νομοί της Ελλάδος είναι Αλβανικοί!!!


Μας το "ταχυδρομησε":borioipirotis.blogspot.com

Στο εξώφυλλο του βιβλίου ο Χάρτης περιλαμβάνει όλη τη βορειοδυτική Ελλάδα.

Στη «Γεωγραφία της Αλβανίας» που διδάσκεται στην Γ’ Λυκείου των σχολείων της χώρας, οι μαθητές δε μαθαίνουν μόνο για τα σημερινά όρια του Αλβανικού κράτους αλλά, και για τις περιοχές που «αδίκως» - όπως λέει αρκετές φορές στο βιβλίο – το Συμβούλιο των Πρεσβευτών του 1913 άφησε εκτός των ορίων του κράτους Αλβανικές

Δραπετσώνα - Κερατσίνι προτιμούν τον Τζανή!!!


Μας το "ταχυδρομησε":neakeratsiniou.blogspot.com

O υποψήφιος Δήμαρχος ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, Λουκάς Τζανής μαζεύει ψήφους και υποψηφίους από όλα τα κόμματα και τις τάξεις.

Είναι ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος συνδυασμός σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα και αυτό του το αναγνωρίζουν.
Μαζί του και ο Δυναμικός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας,

Βροχή τα λουκέτα


Μας το "ταχυδρομησε":agrioskyla.blogspot.com

Η αγορά της Γλυφάδας έχει πατώσει και τα λουκέτα μπαίνουν το ένα μετά το άλλο. Αυτές είναι οι συνέπειες της οικονομικής πολιτικής της...

Ουγγαρία: «Από το ΟΧΙ στο ΔΝΤ, στην οικολογική καταστροφή τυχαίο άραγε;»


Μας το "ταχυδρομησε":info

Αρχές Σεπτεμβρίου 2010: Στις Ελληνικές και Διεθνείς Ιστοσελίδες και μπλογκς, άρχισε να φαίνεται μια ακτίνα Ελπίδας, μια και υπήρχαν κάποιοι που είπαν ένα Όχι σε εκείνους που μονόδρομους μας δείχνουν.. Σ’ εκείνους που προσπαθούν τις Ζωές σε μια γκριζόμαυρη να βάλουν λογική..

Ένα ΟΧΙ, τόσο σημαντικό όσο και κάποιων άλλων, που πρόγονοί μας είναι, όταν στη

Αντί του "κολοσσού" της Abu Dhabi Mar τα ΕΝΑΕ καταλήγουν σε ... κολοσσιαία κομπίνα με off shore;


Κρίσιμα ζητήματα νομιμότητας της όλης διαδικασίας έγκρισης μεταβίβασης στην ADM του 75,1% των ΕΝΑΕ ανακύπτουν εδώ και δύο ώρες από την ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με αφορμή την αναβολή παραλαβής του S120 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και τα όσα συνοδεύουν αυτό το γεγονός που αποκάλυψε σήμερα το πρωί το defencenet.gr. Κατ’αρχήν έκπληκτοι οι πάντες πληροφορήθηκαν ότι η συμφωνία είναι ακόμα «στον αέρα» και αν προχωρήσει

Σκότωσε τους γονείς του επειδή τον είπαν τεμπέλη!


Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία η είδηση ότι ένας 35χρονος άντρας από το Κρόιντον, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα του και τον πατέρα του -έναν συνταξιούχο διευθυντή σχολείου- επειδή του είπαν να…σοβαρευτεί!

Αν και 35 ετών, ο Daniel Dighton ζούσε ακόμα με τους γονείς του, όπως ακριβώς στα χρόνια της εφηβείας του. Οι φίλοι του τον χαρακτηρίζουν φαντασιόπληκτο και

Και αρχαιοκάπηλος ο αστυνομικός με τα λαθραία τσιγάρα!


Για αρχαιοκαπηλία κατηγορείται ένας εκ των τριών αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που εμπλέκεται στο πολυμελές κύκλωμα παραγωγής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων που αποκαλύφθηκε προ ημερών στη Χαλκιδική.

Ο 35χρονος διοικητής του Α.Τ. Κασσανδρείας Χαλκιδικής, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στον ανακριτή, καθώς φέρεται να κατείχε αρχαία αντικείμενα που

Στρεβλώσεις και αδιαφάνεια στα ΜΜΕ


Μορφή ντόμινο κινδυνεύει να πάρει η κρίση που σοβεί στο χώρο του Τύπου.

Η αδιαφάνεια και οι πελατειακές σχέσεις ορισμένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ΜΜΕ με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία κινδυνεύουν πλέον να επηρεάσουν ακόμα και τα υγιή μέσα ενημέρωσης.

Με αφορμή το πρώτο «μεγάλο κανόνι» στο χώρο των ΜΜΕ, το «λουκέτο» στον «Ελεύθερο Τύπο» τον Ιούνιο του 2009, η εφημερίδα «Καθημερινή», εντόπιζε τα πραγματικά αίτια

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ....


ΠΗΓΗ:topontiki.gr

Αποστολή εξετελέσθη



Τη δεύτερη νίκη της μέσα σε τέσσερις ημέρες σημείωσε η εθνική ομάδα των Ανδρών, που επικράτησε με 2-1 του Ισραήλ στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών για το Euro 2012.

Μετά την επιτυχία της περασμένης Παρασκευής επί της Λετονίας (1-0), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στο δεύτερο συνεχές τρίποντο που φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου, με την Κροατία να έχει πάντως ένα παιχνίδι

To Δ.Ν.Τ. στηρίζει,όσους το στηρίζουν....


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Ένας παράγοντας που προκαλεί εντύπωση στον απόηχο των δηλώσεων Γιούνγκερ και στα νέα δεδομένα που προκύπτουν είναι πώς γίνεται να είναι το Δ.Ν.Τ τόσο ανθρώπινο και η Κομισιόν-που κέρδισε δις. τόσα χρόνια από την Ελλάδα τόσο ανελαστική...;Αναφέρομαι στο γεγονός ότι ενώ το Δ.Ν.Τ. ίσως συμφωνήσει στη παράταση αποπληρωμής η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ευγενικά το απορρίπτει.......Παρατηρείται σαφώς μια διάσταση μεταξύ των