Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

αλήθειες για την "αθώα" coca-cola!!




H βιολογία της Coca Cola:

Τα πρώτα 10 λεπτά:

STOP ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ


Φρενο στις παρανομες διαφημιστικες πινακιδες επιχειρει να βαλει το Υπουργειο Υποδομων..Εντυπωση προκαλεσε η δηλωση του υπουργου κ. Ρεππα που ανεφερε μεταξυ αλλων οτι χανεται μια κωμοπολη (περιπου 1500 συμπολιτες μας) καθε χρονο λογω των πινακιδων..Επισης οπως ειπε ο υπουργος θα ενεργοποιηθει ο νομος που υπαρχει απο το 2001 για τις διαφημιστικες πινακιδες...Ο νομος υπαρχει και κανενας τοσα χρονια δεν τον χρησιμοποιησε κατι το οποιο φυσικα προκαλει ευλογα ερωτηματα θα συμπληρωσουμε εμεις..Αραγε θα δικαιωθει εστω και ετεροχρονισμενα ο χαμος τοσων συμπολιτων μας?Αραγε θα προληφθουν νεα ατυχηματα?Εδω θα ειμαστε και θα το δουμε....

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....ΜΑΝΟ


Ο Μάνος Ξυδούς (15 Μαΐου 1953 - 13 Απριλίου 2010) ήταν τραγουδιστής και στιχουργός. Έγινε κυρίως γνωστός από τη συμμετοχή του στους Πυξ Λαξ.

Γεννήθηκε στους Αγίους Αναργύρους και αρχικά εργάστηκε ως κλητήρας. Κατάφερε να περάσει στην ΑΣΟΕΕ και μετά την αποφοίτησή του σπούδασε marketing. Εργάστηκε ως DJ στο κλαμπ Καρυάτιδες στην Πλάκα και στη συνέχεια στην δισκογραφική εταιρία ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ ως πωλητής και Marketing Director. Ήταν μέλος του "Dreamer and the full moon", το οποίο είχε καταφέρει να κάνει επιτυχία με το τραγούδι "Sandrina". Στη συνέχεια συμμετείχε στην παραγωγή του πρώτου και τρίτου δίσκου των Πυξ Λαξ και αργότερα έγινε μέλος τους ερμηνεύοντας αρκετά κομμάτια τους. Παράλληλα έγραφε μουσική και στίχους. Από το 2004, οπότε και διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ ακολούθησε ξεχωριστή πορεία συνεργαζόμενος με αρκετούς καλλιτέχνες και κυκλοφορώντας τέσσερις δίσκους. Συμμετείχε επίσης στο δίσκο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου "Προσέχω δυστυχώς", στα περισσότερα τραγούδια του οποίου είχε γράψει στίχους και μουσική, ενώ συνεργάστηκε και με τους ΟΝΑΡ.

Απεβίωσε στο Νέο Φάληρο στις 13 Απριλίου 2010 από ανακοπή καρδιάς ενώ πραγματοποιούσε πρόβες, σε ηλικία 57 ετών.

ΠΗΓΗ wikipedia

Aπο τους τραγουδιστες και δημιουργους που σημαδεψαν τα εφηβικα μας χρονια με το ροκ ηχο και το ποιητικο στιχο..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟ...

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ....ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ


ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΣΑ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ SPREADS ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ?ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ..ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΚΡΑΧ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ..ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΣΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ..ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΣΜΟ ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 5% ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ..ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ..ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...?ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ..

δημιουργική διαφήμιση!