Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Nokia Dual Sim συσκευές...???

Υπάρχει μία φημολογία. Το διαβάσαμε και στο πάντα ενημερωμένο www.myphone.gr
Dual Sim συσκευές ετοιμάζει όπως φαινεται η Nokia προκειμένου να χτυπήσει τις ερχόμενες από Κίνα μεριά αντίστοιχες συσκευές. Οι συσκευές αυτές δεν αποκλείεται μάλιστα να παρουσιαστούν στην αγορά μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.
Προφανώς είδαν ότι έχει πέραση η τεχνολογία των δύο ταυτόχρονα ενεργών sim σε μία συσκευή και είπαν να χτυπήσουν το μονοπώλιο της Κινας αλλά και της Samsung που είναι η μόνη "επώνυμη" εταιρεία που παρέχει δύο συσκευές με dual sim τεχνολογία.
Μακάρι να προχωρήσει η Νοκια στην υλοποίηση αυτής της τεχνολογίας σε συσκευές με τιμή προσιτή για το μέσο χρήστη, για να έχουμε ποιοτικές πλέον συσκευές που να υποστηρίζουν ταυτόχρονη λειτουργία δύο sim, γιατί πλέον λίγοι είναι αυτοί που έχουν μόνο ένα αριθμό...

ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 62,5% ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ "Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν στην έξοδο"


Τριάντα τέσσερα θανατηφόρα και βαριά ατυχήματα σημειώθηκαν φέτος στην έξοδο των εορτών των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άτομα και να
τραυματισθούν σοβαρά 22. Πάντως,τα θανατηφόρα τροχαία σημειώσαν μείωση 62,5% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το υπουργείο της Προστασίας του Πολίτη, το χρονικό διάστημα από 21 Δεκεμβρίου έως 27 Δεκεμβρίου, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα καταγράφηκαν σε όλη την Επικράτεια τα ακόλουθα τροχαία ατυχήματα:
* Θανατηφόρα: 12 έναντι 32 το αντίστοιχο περσινό
διάστημα (ποσοστό μείωσης 62,5%).
* Βαριά: 22 έναντι 26 το αντίστοιχο περσινό διά-
στημα (ποσοστό μείωσης 15,4%)
* Ελαφρά: 234 έναντι 200 το αντίστοιχο περσινό
διάστημα (ποσοστό αύξησης 17,0%)
Επιπλέον, οι θανόντες και τραυματίες από τα ατυ-
χήματα αυτά είναι:
* 12 θανόντες έναντι 37 το αντίστοιχο περσινό διά-
στημα (ποσοστό μείωσης 67,6%)
* 24 βαριά τραυματίες έναντι 32 το αντίστοιχο
περσινό διάστημα (ποσοστό μείωσης 25%)
* 324 ελαφρά τραυματίες έναντι 312 το αντίστοιχο
περσινό διάστημα (ποσοστό αύξησης 3,8%)