Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Google me

το Google buzz προσπάθησε να σπάσει την μονοτονία του facebook αλλά, δεν πέτυχε, και τώρα η Google τα δίνει όλα με το Google me!!!

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με την σορό γυναίκας σε κάδο απορριμμάτων στα Πετράλωνα


Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής η δολοφονία γυναίκας η σορός της οποίας βρέθηκε στα μέσα Μαΐου μέσα σε σακούλα και πίσω από κάδο απορριμμάτων στην οδό Αλκμήνης 38 στα Πετράλωνα από εργαζομένους στην καθαριότητα.
Η σορός της άτυχης γυναίκας ήταν σε προχωρημένη σήψη, δεμένο χειροπόδαρα σε «εμβρυακή» θέση.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ηλικία της ξανθιάς γυναίκας εκτιμάται από 60 ως 70 ετών και
πιθανολογείται ότι ήταν αλλοδαπή καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα που να αναφέρουν τα στοιχεία της.
Επίσης, από την εξέτασή της προέκυψε πως έφερε τραύματα από μαχαίρι και ο θάνατός της προήλθε πριν από περίπου τέσσερις με έξι ημέρες από τη στιγμή της ανεύρεσης της σορού.
Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως η σακούλα ήταν καλυμμένη ανάμεσα σε μπάζα και βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο αρκετές ημέρες, ενώ από τον χώρο αναδιδόταν

απογραφή δημοσίων υπαλλήλων


μετά το αλλαλούμ της 1ης Ιουλίου που το σύστημα κόλλησε, είπαν να βάλουν μία τάξη σε αυτό το χάος που λέγεται ΔΗΜΟΣΙΟ, διπλογραμμένοι και τα λοιπά, και να αρχίσουν οι εγγραφές από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του Α.Φ.Μ., ανά μέρα
με λίγα λόγια σε όσους το Α.Φ.Μ. τελειώνει σε 1 να κάνουν την απογραφή την 12 Ιουλίου
σε 2 , 13 Ιουλίου κ.ο.κ. , ώστε σε 10 μέρες να τελειώσει το βάσανο,
μόνο που δεν έχουν τους συνταξιούχους στο σύστημα και αυτό με ανησυχεί διότι, πως θα πιάσουν αυτούς που παίρνουν 2 συντάξεις, και δυστυχώς υπάρχουν!!!!

Βρήκε παρέα στη βουλή ο Καραμανλής!!!


το λάβαμε από : http://epirusgate.blogspot.com


Όσο περνά ο καιρός ο Κώστας Καραμανλής νιώθει όλο και πιο άβολα επειδή πλησιάζει η ώρα της απολογίας του. Γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να μην κλήθηκε να καταθέσει στις εξεταστικές επιτροπές για το Βατοπέδι και τη Siemens,αλλά μάλλον θα κληθεί όταν θα ξεκινήσουν οι εργασίες της επιτροπής που θα διερευνήσει τις ευθύνες όσων διαχειρίστηκαν τα ζητήματα της οικονομίας!Εκεί δεν θα είναι εύκολο να αιτιολογήσει τη χρόνια αδράνειά του...Πολλά στελέχη τού καταλογίζουν ευθύνες για το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να μιλήσει δημόσια.Ο άλλοτε απρόσιτος για πολλούς κ. Καραμανλής μετά την αποχώρησή του και από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας,είναι πλέον πιο καταδεκτικός και μιλάει σχετικά εύκολα. Στην χθεσινή συνεδρίαση της βουλής για το ασφαλιστικό,η παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού,κρίθηκε αναγκαία μιας και μετά από αίτημα της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΚΕ,υπήρξε ονομαστική ψηφοφορία. Αυτή τη φορά,ο Κώστας Καραμανλής δεν προτίμησε τα "ορεινά" έδρανα.Καθισε στα μπροστινά έδρανα,παρέα με τον Γιαννιώτη βουλευτή Σταύρο Καλογιάννη και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.Άλλωστε είναι πιά μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι "γαλάζιοι" βουλευτές που θέλουν να έχουν σχέση μαζί του!Οι περισσότεροι,του επιρρίπτουν ευθύνες για αδράνεια σε κρίσιμους τομείς άσκησης της εξουσίας και έλλειψη πρωτοβουλιών για να αντιμετωπίσει την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και για επιπόλαιη αντιμετώπιση της κρίσης.

Εξπρές διαδικασίες για το έγο Λευκάδα -Άκτιο!


Την άμεση προώθηση του έργου υποθαλάσσιας ζεύξης της Λευκάδας,το οποίο θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της σύμβασης παραχώρησης σε ιδιώτες, ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υποδομών.Ο οδικός άξονας Λευκάδα - Ακτιο είναι μήκους 5 χιλιομέτρων και αναμένεται να δημοπρατηθεί στις αρχές του 2011.Με την ολοκλήρωση των αξόνων Λευκάδα - Ακτιο - Αμβρακία και Αμβρακία - Αντίρριο (τμήμα Ιονίας Οδού) η χρονοαπόσταση μεταξύ Λευκάδας και Αντιρρίου θα μειωθεί κατά τουλάχιστον 45 λεπτά. Η απόσταση Αθήνα - Λευκάδα θα γίνεται σε λιγότερο από 3 ώρες, ενώ η απόσταση Θεσσαλονίκη - Λευκάδα σε περίπου 3,5 ώρες.Επίσης, κατά την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής αποφασίστηκε η επιτάχυνση των απαραίτητων διοικητικών και νομοθετικών ρυθμίσεων για τα μεγάλα έργα.Γι’ αυτόν τον λόγο συστήνονται ομάδες εργασίας από τους γενικούς γραμματείς και υπηρεσιακούς παράγοντες των αρμόδιων υπουργείων, οι οποίες έως τις 30 Ιουλίου θα υποβάλουν για έγκριση στην επιτροπή σχετικές προτάσεις. Η Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου σε 15 ημέρες.

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια Παντελάκι μου…

Του Επικοινωνιολόγου Θανάση Παπαμιχαήλ

Η ίδια κατάρα μας κατατρέχει άπαντες κάθε, μα κάθε, καλοκαίρι. Επαναλήψεις επί επαναλήψεων σε όποιο κανάλι κι αν κάνεις ζάπινγκ. Και όχι μόνο στα σίριαλς και στις ταινίες, αλλά και σε εκπομπές επικαιρότητας! Αστεία που δεν είναι πλέον αστεία, είναι μια ακόμα παρενέργεια των καλοκαιρινών εκπτώσεων των τηλεοπτικών καναλιών. Λες και τώρα με την οικονομική κρίση, αλλά και πριν, όλοι οι Έλληνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο απομονώνονται σε ερημικές παραλίες που δεν φτάνει η ΔΕΗ ή κατακλύζουν τα θερινά θέρετρα. Άπαντες στις βεράντες με την TV απέναντι.Βάσει στοιχείων της AGB, τα μεσοανώτερα κοινωνικά στρώματα παρακολουθούν περισσότερο τηλεόραση. Ο κανόνας αυτός ισχύει βεβαίως και αυτό το καλοκαίρι, αφού οι διακοπές τους περιορίζονται δραστικά μη διαθέτοντας τα απαραίτητα κονδύλια για πολυήμερη διαμονή σε ξενοδοχεία και παραθεριστικά κέντρα. Γιατί όπως και να το κάνουμε οι Έλληνες δεν έχουν την άνεση πια να φεύγουν για δυο μήνες διακοπές… Μια εβδομάδα διακοπών σύμφωνα με τις έρευνες πάμε και μάλιστα και αυτή με το ζόρι…Αποτέλεσμα; Να μένουμε σπίτι και να παρακολουθούμε ευλαβικά έναν ακόμα στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου δίπλα από το τζάκι, όταν έξω έχει 40 βαθμούς κελσίου ή να θέλουμε να γελάσουμε με χιλιοειπωμένα αστεία από τη χειμωνιάτικη επικαιρότητα.Κάθε καλοκαίρι «τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου» όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός. Κι αν μας αρέσεις θα μας πούνε. Αφήστε που μόνο έτσι θα δουλέψουν και τα video clubs…

Σαν πολλά δεν είπες ρε Πάγκαλε ? ? ?


ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜAΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ! ! !

Δείτε με την ευκαιρία το πόθεν έσχες του Πάγκαλου και την σχέση του με την ΔΟΜΟΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΕ.

ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Διακριτικός Τίτλος: ΔΟΜΟΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ Α.Ε.
Αριθμός Μ.Α.Ε.: 45557/004/Β/2000/0042
1.

Έγγραφο Ε33097 12.03.2010
Αριθμός Πρωτοκόλλου Αποστολέα: 610
Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Δ.Σ. ΑΕ (Τεύχος ΑΕ-EΠΕ)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟ.......
ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ Δ.Τ. ΔΟΜΟΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΕ

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ΑΕ-EΠΕ 1826 - 12.03.2010 στις 26.03.2010

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ