Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

μας πρήξανε τα ύπατα με την υπατία


έλεος, να πάνε να κάνουν απεργία στην χώρα τους, και να πάρουν μαζί και τους αλληλέγγυους δικούς μας !!!!


καλό ταξίδι ..........................

ΑΝΑΣΤΟΛΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ

Τελικά το ξανασκέφτηκαν τα συνδικάτα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και συμφώνησαν την αναστολη της 24ωρης απεργίας για αύριο Τετάρτη 09 Μαρτίου λόγω των καιρικών συνθικών.

ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ" ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

Μέχρι και αυτήν την ώρα, το επίσημο site της εταιρείας "ΝΕΑ ΟΔΟΣ" δεν αναφέρει τίποτα για τα προβλήματα στο εθνικό δίκτυο Αθηνών-Λαμίας. Ούτε μια πληροφόρηση για το που θα χρειαστούν αντιολισθητικές αλυσίδες τα οχήματα, στα τμήματα που αυτή εποπτεύει και μας "ξεβρακώνει" με τα διόδιά της!ΑΙΣΧΟΣ!


ΚΥΡΙΟΙ ΛΥΡΙΤΖΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ;;;



Κάποτε πριν λίγο καιρό μάλωναν με τον Απόστολο Γκλέτσο Δήμαρχο Στυλίδας για τον κίνδυνο να γίνει τροχαίο δυστύχημα από το άνοιγμα των παράπλευρων μπαρών από τον Γκλέτσο στην Εθνική Οδό στην Πελασγία Φθιώτιδος που παράνομα έκλεισε η Εταιρεία "ΝΕΑ ΟΔΟΣ". Τώρα που παράνομα η εταιρεία εγκαταλείπει στο έλεος του χιονιά πάνω από 6 ώρες τους οδηγούς, συνοδηγούς, επιβάτες τι θα πουν άραγε οι παραπάνω κύριοι;! Θα τα βάλουν με την εταιρεία που εγκληματικά αδιαφόρησε για το κύριο εθνικό άξονα της χώρας μας;!

ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ!

Μήπως θα πρέπει να το ξανασκεφθούν οι απεργοί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σχετικά...

Κρίμα Ελληνίδες της Ελλάδας που υποστηρίζετε τους 237 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί αν υπάρχουν γυναίκες λαθρομετανάστριες μέσα στην...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!


Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου! Σήμερα γιορτάζουν είναι η μέρα τους! Δυστυχώς όμως τα φεμινιστικά κινήματα λίγα έχουν καταφέρει για την σημερινή γυναίκα! Η εικόνα είναι από γυναίκες μουσουλμάνες, εκεί όπου η γυναίκα δεν έχει παρά τα πιο λίγα δικαιώματα!

Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

H πρώτη διαφήμιση για κινητό τηλέφωνο από την εταιρεία centel εν έτη 1989...