Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Δελφοί ο ομφαλός της Γης..., και τα αρχαία τρίγωνα

Το θαύμα των Δελφών...Για ποιο λόγο οι Δελφοί ονομάστηκαν "Ο ομφαλός της Γης"; Ίσως στις εικόνες που ακολουθούν να υπάρχει η απάντηση. Δείτε και  βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Δείτε στο αἰέν ἀριστεύειν την συνέντευξη του Μανώλη Γλέζου στον Τ.Κουίκ για τις γερμανικές αποζημιώσεις



Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Μανώλη Γλέζου για τις αποζημιώσεις στον Τέρενς Κουίκ

Κόρακας κοράκου, μάτι δεν βγάζει!!!


Η διαφθορά προχώρησε στην Ελλάδα της ατιμωρησίας, φθάσαμε όπου φτάσαμε και το δίκαιο απονέμεται με το σταγονόμετρο. Και, βέβαια, δεν εννοούμε την τακτική δικαιοσύνη με τα κλειστά μάτια και αυτά. Για τα διοικητικά μιλάμε, με θεσμούς και όργανα, συνεδριάσεις, πορίσματα και με «δίκες» χωρίς καταδίκες.

"Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα να έχω χεστεί στο χρήμα λόγω της πολύ καλής οικονομικής κρίσης που με ανάγκασε να εξοικονομήσω χρήματα. 

Οι 10 λόγοι: 
1. Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..) 
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's σε πακέτο κάθε μέρα) 
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γαμάτες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ) 
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση) 
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing) 
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες) 
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.) 
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα 
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται) 
10. Με έκοψε η γκόμενα (λογικό) 

Αναλυτικά σε ¤: 
1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ 
2. Goody's: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ 
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ 
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ 

και ναι επιτέλους ήρθε ο firefox 4


σε δοκιμαστική έκδοση, αλλά ευτυχώς ήρθε γιατί ο προηγούμενος όλο κόλλαγε !!

Ο ΟΤΕ εκδικείται

Το πρόβλημά μας με την τηλεφωνική γραμμή που οι τεχνικοί του ΟΤΕ συνέδεσαν σε άλλο σπίτι δεν επιλύθηκε ούτε σήμερα.Μπαράζ τηλεφωνημάτων σε Ontelecoms και ΟΤΕ δεν απέφερε τίποτα άλλο εκτός από τη διαπίστωση ότι ο ΟΤΕ έχει το πάνω χέρι και εκδικείται όσους επέλεξαν άλλους παρόχους τηλεφωνικών υπηρεσιών.Πέρα από το γεγονός ότι το ίδιο μπέρδεμα γραμμών έχει συμβεί σε πάρα πολλούς συνδρομητές διαφόρων εταιρειών στην περιοχή του Ζωγράφου,μας το επιβεβαίωσε και τεχνικός του ΟΤΕ.Ηταν 11 το πρωί σήμερα 15/1 όταν

Ρεζίλι ο Κώστας Χαρδαβέλλας!

Άποψη του infoblog.gr για την «αποκάλυψη» του Κώστα Χαρδαβέλλα.
Η μανία των δημοσιογράφων να προβάλλουν αποκλειστικά θέματα είναι μεγάλη. Ανταγωνισμός ανάμεσα στους μεγαλοδημοσιογράφους για το ποιά τηλεοπτική εκπομπή ή ποιό site θα δημοσιεύσει τα πιο πολλά αποκλειστικά και πιασάρικα θέματα.
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανακοινώνει ότι κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τα πετρέλαια στο Αιγαίο (το άρθρο εδώ).
Στο άρθρο γράφει :«συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη μεγάλη συνωμοσία με τα ελληνικά πετρέλαια ανάμεσα σε Ελλάδα, Τουρκία και Η.Π.Α».
Μόνο που όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο , την αποκάλυψη αυτή την είχε κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης το έτος 2000 , μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής. Έντεκα χρόνια πρίν !

Για πόσο ακόμα θα δίνονται συντάξεις;

Εννέα μήνες περίπου πέρασαν από την αποφράδα ημέρα που ο πρωθυπουργός μας , με φόντο το ακριτικό Καστελόριζο, μας ανακοίνωσε την αρχή της Οδύσσειας για την Ελλάδα, με την ένταξη μας στον μηχανισμό στήριξης. Λίγο αργότερα υπερψηφίστηκε, με πολλές ενστάσεις για την συνταγματικότητά του, το επαίσχυντο Μνημόνιο που βύθισε την χώρα βαθιά στον βούρκο της ύφεσης.
Όλες οι υποσχέσεις για ανάπτυξη αποδείχτηκαν από την πρώτη στιγμή ψεύτικες. Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς

Ο ασθενής αντιδρά.....

Καλοί μου φίλοι αισιόδοξα τα μηνύματα από την αντίδραση του ασθενή ελληνικού λαού.....
Ως δικτάτορες οι σημερινοί πολιτικάντηδες χαρακτήριζουν τελευταία τον ελληνικό, ασθενή...
Σε κωματώδη κατάσταση. Κι έτσι η ληστρική τους διάθεση δυναμώνει.
Η σημερινή κυβέρνηση βγήκε στον προεκλογικό αγώνα πριν από ενάμιση χρόνο με συνθήματα κατά της διαφθοράς και του αντικοινωνικού κράτους!!!! Μας υποσχέθηκε η τότε αντιπολίτευση ότι θα επανιδρυθεί το κράτος και με διαρθρωτικές αλλαγές θα γίνουμε.... Σουηδία!!!!
Το κράτος δηλαδή θα σέβεται τους πολίτες του και όλα οι θυσίες του λαού θα είναι ανταποδωτικές....
Αντ' αυτού εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο έχουμε

ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τρόμο έχει προκαλέσει η προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης αλβανικής τρομοκρατικής οργάνωσης ACTOSH, η οποία απειλεί ότι... θα χτυπήσει βαλκανικούς στόχους, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Η οργάνωση, η οποία ισχυρίζεται ότι διαθέτει «έναν ολόκληρο στρατό» και μεγάλο οπλοστάσιο, έστειλε προκήρυξη στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι θα προχωρήσει σε επιθέσεις εναντίον περιοχών όπως το Μαυροβούνιο, αλλά και η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα ώστε να τις «επιστρέψει στην Αλβανία».
Οι ευρωπαϊκές αρχές και οι μυστικές υπηρεσίες διαφόρων χωρών έχουν ήδη

Παράξενοι super ήρωες (φωτογραφίες)

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε γνωστούς super ήρωες, σχεδιασμένους με έναν ξεχωριστά υπέροχο τρόπο. Για όλα τα παιδιά που δεν μεγάλωσαν ποτέ...
Εκνευρισμένος από όσα άκουγε να λένε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA στα επίσημα του ΟΑΚΑ κατά την διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός-Καβάλα σχετικά με το πέναλτι που κέρδισε ο Νίνης για το 3-2 των "πρασίνων", ο Γιώργος Βαρδινογιάννης "μπούκαρε" στο μπουθ των ανθρώπων του συνδρομητικού καναλιού και έξαλλος τους τόνισε πως "καλά δεν είδες πως του πήρε τα πόδια;"! "Πρέπει οι σχολιαστές των αγώνων να μην μιλάνε για τη διαιτησία και να γίνονται ειδικοί. Σαν απλός φίλαθλος έχω το δικαίωμα να πω ότι απαγορεύεται στους σπίκερ των αγώνων να κάνουν κρίσεις και μάλιστα ιδιοτελείς. Δεν είναι σωστό, αυτά παράγουν τη βία. Για τα διοικητικά δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο". http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=26712

Ο αγώνας για το ελεύθερο διαδίκτυο άρχισε

Ημέρα παγκόσμιας διαμαρτυρίας προς υπεράσπιση του WikiLeaks και της ελευθερίας της ενημέρωσης και των πληροφοριών κήρυξε σήμερα Σάββατο 15 Ιανουαρίου η διεθνής ομάδα των χακτιβιστών Anonymous.
Ήδη δεκάδες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν

η Πετρούλα σε καρικατούρα

δελτίο τύπου από ΥφΘΥΝΑΛ

Τι κρύβει η Μακεδονία...

Έχουμε αναφέρει ξανά το θέμα του ορυκτού πλούτου στην Ελλάδα και πως , με σωστή εκμετάλλευση δε θα ήταν το ΔΝΤ δυνάστης της χώρας μας... Αλλά ακόμα και τώρα γιατί δε γίνεται τίποτα να ξεχρεώσουμε και να έχουμε επιτέλους τη ζωή που μας αρμόζει;;; Αλλά βρήκαν την εύκολη λύση ,το κόψιμο μισθών και συντάξεων και δε ξέρουμε πόσα ακόμα θα κοπούν; Θα απαντήσει ποτέ κανείς;
Τελικά είμαστε όντως οι πιο πλούσιοι φτωχοί της Ευρώπης, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί...

μία εθελοντική δράση, αξίζει να την δείς

ΤΩΡΑ ΚΛΕΨΑΜΕ ΛΙΓΟ


Τώρα κλέψαμε λίγο την εισαγωγή από ένα τραγούδι που κυκλοφορεί εδώ και δέκα χρόνια! Για ακούστε...

(Δύσκολα τα) πράγματα και φράγματα

Γράφει η Νίνα Γεωργίου

Δεκάδες ή και εκατοντάδες μετανάστες εισέρχονται καθημερινά στην Ελλάδα περνώντας τα σύνορα της χώρας μας στον Έβρο. Θλιβερές ιστορίες που γίνονται ελάχιστα γνωστές, αφορούν πνιγμούς στο ποτάμι, δολοφονίες των (παράνομα) μετακινούμενων ή και θανάτους αυτών, που προκαλούνται από τις (παράνομα) τοποθετημένες νάρκες. Εδώ και δεκαετίες η Ελλάδα αποδεικνύεται θριαμβευτικά ανάξια να διαχειριστεί το παρόν και το μέλλον των, ανεξέλεγκτου αριθμού, λαθρομεταναστών, κατά βάση με αποτέλεσμα την γνωστή προβληματικά συμβιωτική τους σχέση με τους ντόπιους, σε συνθήκες ανομίας, περιθωριοποίησης, οικονομικής και κοινωνικής αθλιότητας.
Τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και

Το ρουσφέτι της ντροπής στο Δήμο Πειραιά....

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!
Βόλεψε το γιο της στη δημοτική επιχείρηση, όπου είχε διοριστεί ως πρόεδρος και μετά φρόντισε να του κάνει μετάταξη στο δήμο, ενώ την ίδια στιγμή έδιωχνε 22 άλλους χαμηλόμισθους και απλήρωτους εργαζόμενους!
Ο λόγος για την

To νέο Ελληνικό Community είναι πλέον πραγματικότητα

Ένας τρόπος για να περιγράψεις το www.doadoo.com είναι το ότι πρόκειται για ένα μέρος όπου μπορείς να συζητήσεις, να ανεβάσεις τις φωτογραφίες και τα βίντεο σου και να προωθήσεις τη ζωή σου. Πρόκειται για μια κοινότητα από ενδιαφέροντα άτομα, από την περιοχή σου κι από όλο τον κόσμο, έτοιμα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, τα ενδιαφεροντά τους και τη φιλία τους. Πήραμε τον κόσμο της online κοινωνικής δικτύωσης και του δώσαμε ζωή.
Έτσι, είτε θέλεις να

Ορίστε... σας μαθαίνουμε ιστορία κε Αντιπρόεδρε! Οι Αυτοκράτορες σας απαντούν!



Με αφορμή τις θρασύτατες δηλώσεις του θλιβερού και εθνικά αμόρφωτου Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου, περί μη ελληνικότητας των Αυτοκρατόρων Ιουστινιανού, Ιωάννη Τσιμισκή και Παλαιολόγου, σημειώνουμε πως ο Αντιπρόεδρος, με τις συνεχείς επιθέσεις του εναντίον του Ελληνικού Έθνους, το οποίο προσπαθεί να μειώσει και να αποδομήσει, θυμίζει την «κολοβή αλεπού», που καθώς η ίδια δεν είχε ουρά (δυνατή εθνική συνείδηση και καμάρι) ήθελε να κάνει κολοβές όλες τις άλλες αλεπούδες, ώστε να μην αισθάνεται αφόρητα συμπλέγματα κατωτερότητας…

Mοιραία πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό στο Λιθοχώρι Ευρυτανίας.Νεκρός ο 35χρονος οδηγός

Άτυχος ήταν 35χρονος συμπατριώτης μας στο Λιθοχώρι Ευρυτανίας όταν πάνω σε στροφή στον επαρχιακό οδικό άξονα που ενώνει το χωριό με τα Λεπιανά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με συνέπεια την μοιραία πτώση του σε γκρεμό δεκάδων μέτρων και το τραγικό θάνατό του.
Ο συγκεκριμένος δρόμος σε πολλά σημεία είναι επικίνδυνος και ολισθηρός και χρειάζεται ειδικής προσοχής.
Τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανία.
Το τραγικό συμβάν έρχεται να προστεθεί στα τελευταία θανατηφόρα ατυχήματα στην Φτέρη Αγράφων και στην Πρασιά .
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Μασάει η αίγα αυγοτάραχον;

Γκάλοπ δίνει 38,5% σε ΠΑΣΟΚ, 30,5% σε ΝΔ…
Για να παραφράσω τον ποιητή… “ τέτοιες δημοσκοπήσεις σας κάνω εκατό τη μέρα”!!!!
Δεν μας φτάνουν τα προβλήματά μας και η τρέλα της καθημερινότητας έχουμε και

Κοροϊδεύουν τους Αιτωλοακαρνάνες αγρότες με τα φωτοβολταϊκά!

Εκτός σχεδιασμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκά οι αγρότες της Αιτωλ/νίας, Ηλείας και άλλων 16 νομών της χώρας!  Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους στο θέμα των φωτοβολταϊκών... συστημάτων για τους αγρότες. Αφού τους πήραν τα λεφτά για τις μελέτες, μαζί και την ψήφο στις αυτόδιοικητικές εκλογές τώρα τους λένε ότι δεν θέλει ρεύμα η ΔΕΗ από τους πολύπαθους αγρότες της Αιτωλ/νίας και της Ηλείας, καθώς και των άλλων νομών της χώρας. 

Άμεση ανάγκη για αίμα!!!! Είναι επείγον!

Ο άνθρωπος ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΑΓΟΣ ΕΥΑΓΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ τηλ.: 213.207.9100 και έχει άμεση ανάγκη από αίμα.
Όποιος θέλει και σε όποια γωνιά της Ελλάδος και αν βρίσκεται μπορεί να πάει στο κοντινότερο νοσοκομείο και να δώσει αίμα με την επισήμανση ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΓΟ ΕΥΑΓΓΓΕΛΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ !!!
Όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει...
ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
http://neakeratsiniou.blogspot.com/

Αντί για καφεδάκι ας πάρουμε το πρωϊνό μας

μετά την ταλαιπωρία των δύο (2) ημερών χωρίς καφέ από τα (ψηφιακά) χεράκια μας,σήμερα σας προσφέρουμε πρωϊνό!
καλημέρα σε όλους

Καταγγελία για τον ΟΤΕ


Μπλέξαν οι γραμμές μας! Οπως βλέπετε στη φωτογραφία ο ΟΤΕ είχε φροντίσει να μας ενημερώσει για τις εργασίες αναβάθμισης του δικτύου του,ώστε να υπάρξει βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Ως εδώ όλα καλά!

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΦΗΝΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ .ΔΙΟΙΚΗΣΗ !

H ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010,  ΣΤΗΝ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ  ΕΞΗΓΕΙ το σημερινό κατάντημα που απειλεί 
πλέον την επιβίωση του Εθνους μας, ότι είναι το νομοτελειακά αναμενόμενο,  ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ  μόνιμης, οργανωμένης 
και θεσμικά κατοχυρωμένης έκφρασης γνώμης-βούλησης των Πολιτών και ΕΛΕΓΧΟΥ των  διοικούντων,  οι οποίοι «κάνουν
ότι θέλουν», καλώντας τους Πολίτες να πληρώσουν «τα σπασμένα» τους.
Σε  απόδειξη  παραθέτομε τρείς χαρακτηριστικές περιπτώσεις  που   η  ένταξη  ΜΕΓΑΛΟΥ πλήθους Πολιτών στην ΦΙΛΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΙΑ 2010,  είναι  σε  θέση  να  ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ.  Προβληματιστείτε  και αποφασείστε !  ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ !

1.    Δημόσιος υπάλληλος του  Υπουργείου  Εξωτερικών  ακόμη η Γιάννα Αγγελοπούλου, συζυγος  του
       γνωστού  βιομηχάνου,  με 55.000 ευρώ μισθό! ετησίως ! ! ! 

χίλια συγνώμη


αλλά το blog μας ήταν για περίπου 48 ώρες off-line, τώρα όμως είμαστε ...........