Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....

Ετοιμαστείτε.. Απόψε θα βρέξει αστέρια..


πηγη:trelokouneli.blogspot.com

Ενα εντυπωσιακό οπτικό υπερθέαμα υπόσχεται το φαινόμενο της βροχής από διάττοντες αστέρες που θα επισκεφθούν απόψε τον ουρανό της χώρας μας. Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους με τη Γη, οι Περσείδες, όπως ονομάζονται αυτά τα πεφταστέρια, θα μας προσφέρουν μια καλή δικαιολογία για ξενύχτι!

Πτώση 1,31% στο ΧΑ




Με πτώση 1,31%, στις 1.628,28 μονάδες, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης του ΧΑ στη συνεδρίαση σημερα.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 83,36 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 72 σημείωσαν άνοδο, 91 πτώση και 42 παρέμειναν αμετάβλητες.
πηγη:star.gr

Ερωτηματικά για την πανδημία


Σύμβουλοι φαρμακευτικών εταιρειών ήταν μέλη της επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που κήρυξε το συναγερμό της πανδημίας της νέας γρίπης.

Τη λίστα δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, και αυτό που προκύπτει είναι ότι 5 από αυτούς, δύο Βρετανοί και τρεις αμερικανοί, τόσο πριν όσο και κατά τη συμμετοχή τους στην επιτροπή εργάζονταν ως σύμβουλοι μεγάλων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών...

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η ανεργία



Εκτινάχθηκε στο 12% το Μάιο


Στο 12% εκτινάχθηκε το Μάιο το ποσοστό ανεργίας, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη αύξηση που έχει καταγραφεί σε ετήσια βάση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), η ανεργία το Μάιο του 2010 ανήλθε σε 12%, έναντι 8,5% το Μάιο 2009 και 11,9% τον Απρίλιο 2010.

Αυτοι είναι οι συνεχιστές της ιδέας του Γκιόλια;;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...



Το λαβαμε απο:ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Κάποιοι μας δουλευεουν χοντρά. Διαφημισεις αριστερα, δεξιά, πάνω, κάτω, όπου μπορούν και ότι αρπάξει ο κώλος τους.. Δεν είναι ούτε 20 μέρες στο διαδίκτυο και έκαναν το blog κανονική επιχείρηση. Το troktiko τουλάχιστον τα λεφτά είχε σκοπό να τα διαθέσει για καλό σκοπό. Εσας θα μάθουμε ποτέ που πάνε; Μάλλον όχι αφου οι τσέπες σας έιναι

Η ζωή (μετά τη σύνταξη) αρχίζει στα 70



Αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που συνεχίζουν να εργάζονται και μετά το 65ο έτος της ηλικίας τους
Με το πάλαι ποτέ ταμπού της συνταξιοδότησης στα 65 έτη να αποτελεί οριστικά παρελθόν, ο αριθμός των ατόμων που συνεχίζουν να εργάζονται και μετά το 65ο έτος της ηλικίας τους στην Ευρώπη αυξάνεται σταθερά, ενώ πολλοί οργανισμοί εκτιμούν ότι η συνταξιοδότηση στα 65 ή στα 67 έτη ίσως δεν είναι αρκετή.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....

ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ....


Κυριε Λοβερδο,
σας ακουσαμε να δινετε τις σαφεις οδηγιες περι εισπραξης των χρηματων αυτων που ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ....Πρωτα δηλαδη στεγνωνουμε με τη κυβερνητικη πολιτικη την Αγορα,αυξανουμε τις εισφορες,καθιστωντας αδυνατο για μια μικρη επιχειρηση να

ΑΛΛΟ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ


Το λαβαμε απο:e-newsandviews.blogspot.com

Χρόνια τώρα, η κάθε Κυβέρνηση και ο κάθε πολιτικάντης ανεξαρτήτως κόμματος χλευάζουν, υποβαθμίζουν, ισοπεδώνουν και υποτιμούν οτιδήποτε αντίκειται στις δικές τους "πεποιθήσεις", "συμφέροντα" και "αντιλήψεις".

Νέος σεισμός στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας!


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Νέα,ισχυρή σεισμική δόνηση,μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας,το μεσημερι,στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας!Η δόνηση έγινε αισθητή στις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου.Το εστιακό του βάθος,ήταν 10 χιλιόμετρα και το ακριβές επίκεντρό του

Όταν οι μουσουλμάνοι τιμωρούν.




Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή



Γνωρίζουμε όλοι το οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία, με την ύπαρξη πολύ μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων μεταναστών, (λαθρομεταναστών), στη χώρα.

Ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα είναι, ότι πολλές από τις τιμωρίες που προβλέπει το Κοράνι, δεν είναι συμβατές με το Ελληνικό περί δικαίου αίσθημα. Ο πολύ μεγάλος

Τουρκία: Ιστορική Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά



Συρρέουν οι προσκυνητές


Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και την ελληνοτουρκική συμφωνία ανταλλαγής πληθυσμών, θα τελεστεί φέτος Θεία Λειτουργία την ημέρα της εορτής της Παναγίας στην ιστορική Μονή Σουμελά, αφού η κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποδέχθηκε το αίτημα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου να τελεστεί η θεία λειτουργία τη μέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Τη Λειτουργία θα τελέσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για ιδιωτικοποιήσεις




Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κυβέρνηση της ιδιωτικοποιήσεις, με το υπουργείο Οικονομικών να προχωρά στην πρόσληψη των απαραίτητων συμβούλων ώστε η διαδικασία να προχωρήσει από τις αρχές του 2011.

Μετά την Χάγη διακοπές η Ναόμι




Στιγμές χαλάρωσης στη Σαρδηνία απολαμβάνει η Ναόμι Κάμπελ, μετά την κατάθεσή της στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τα «ματωμένα» διαμάντια. Ο φακός «τσάκωσε» το

Παραπολιτικά: Αγωνία αλλά και αντιδράσεις για τον ανασχηματισμό




*** «Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία των υπουργών- υφυπουργών (αλλά και των βουλευτών που φιλοδοξούν να βρεθούν στην θέση τους) για τον ανασχηματισμό. Η συγκεκριμένη απόφαση θεωρείται ειλημμένη πλέον από τον πρωθυπουργό, έστω και εάν δεν ανακοινωθεί τώρα (για να μην χαλάσει τα «μπάνια του λαού» αλλά και των

Θετικός ο απολογισμός για τη ΔΙΑΣ


Θετικά είναι τα αποτελέσματα στην αστυνόμευση από τη λειτουργία της ομάδας ΔΙΑΣ, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τα συγκριτικά στοιχεία της Αστυνομίας, η εγκληματικότητα έχει μειωθεί σημαντικά και σε μερικές περιπτώσεις η μείωση φτάνει και ξεπερνά το 50%, ποσοστό το οποίο έχει μεγάλη σημασία ειδικά στα σοβαρά εγκλήματα.

Aιφνιδιαστική εγκατάσταση ρωσικής αντιβαλλιστικής ασπίδας σε Αμπχαζία και Ν.Οσετία με S-300PMU-2


Προκεχωρημένη αντιπυραυλική και αντιαεροπορική άμυνα δημιουργεί η Ρωσία σε αντιστάθμισμα της εγκατάστασης συστοιχιών Patriot PAC-3 στην Πολωνία. Έτσι, πυραυλικά συστήματα S-300PMU-2 αναπτύχθηκαν στην αποσχισθείσα από τη Γεωργία Αμπχαζία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αρχηγός της ρωσικής Αεροπορίας πτέραρχος Αλεξάντρ Ζελίν, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
πηγη:defencenet.gr

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ


Το λαβαμε απο:pentapostagma.blogspot.com

Μόσχα προς Αθήνα: Δεν θα τα δώσετε όλα στους Αμερικανούς!
Ένας καρκινοπαθείς λίγο πριν πεθάνει...
Με την κατάκριση φεύγει η χάρις του Θεού
Χαρά Νικοπούλου: "Η Ελλάδα με έστησε στα τρία μέτρα..."
Μικροτσίπ κατά της φοροδιαφυγής ή για "φακέλωμα"; BIΝΤΕΟ
Η Google πουλά την ψυχή του Ιnternet στον Διάβολο
Αξιωματικούς σαν και αυτόν έχουμε ανάγκη
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...

Μειωμένη η επιβατική κίνηση στην ακτοπλοΐα τον Ιούλιο


Προβληματισμό προκαλεί στις ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις η συνεχόμενη μείωση της επιβατικής κίνησης. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος ελαφρά μειωμένος σε σχέση με πέρυσι ήταν, τον Ιούλιο, ο αριθμός επιβατών που ταξίδεψαν από τον Πειραιά προς τα νησιά του Αιγαίου.

ΕΛΛΗΝΕΣ.....


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Η ανευθυνοτητα με την οποια επι 36 χρονια,πορευθηκαν οι Δημοκρατικες Κυβερνησεις αλλα και τα κομματα του Κοινοβουλιου,και οι σκοποι αλλα και τα συμφεροντα που εξυπηρετησαν πολλες φορες κρυφα αλλα και φανερα για να διαφανουν τα απότελεσματα τους αρκετα χρονια αργοτερα δινοντας αρνητικη προοπτικη για τα συμφεροντα του ελληνικου λαου,καθιστουν επιτακτικη την αναγκη

Άνοδος του υδράργυρου



Η θερμοκρασία αναμένεται να αγγίξει ακόμα και τους 39 βαθμούς Κελσίου


Σημαντική άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει τα επόμενα 24ωρα η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα.

Το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστο ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει ακόμα και τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Μικρή βελτίωση της κατάστασης στην Αίγινα


Δίωρες και όχι τετράωρες είναι πλέον οι διακοπές ηλεκτροδότησης στην Αίγινα ενώ κάτοικοι, επαγγελματίες και φορείς του νησιού βρίσκονται σε απόγνωση.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ........