Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

Σημαντική επίσκεψη Καντάφι στην Ιταλία


Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί από την Κυριακή στην Ιταλία ο Λίβυος πρόεδρος Μουαμάρ Καντάφι.
Κατά την παραμονή του, ο Καντάφι πρόκειται να συναντηθεί με τον ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον οποίο, πριν δυο χρόνια ακριβώς, είχε υπογράψει το «Σύμφωνο Ιταλο-Λιβυκής Φιλίας».

Ανοίγει νωρίς η αυλαία για τις πρωινή ενημερωτική ζώνη στην TV.


Η έντονη επικαιρότητα επισπεύδει τις επιστροφές των «μεγάλων» ονομάτων στις τηλεοπτικές συχνότητες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ειδικότερα στην ανταγωνιστική ζώνη της πρωινής ενημέρωσης το νήμα κόβεται υπερβολικά νωρίς αφού η κοινωνική και οικονομική επικαιρότητα (σε συνδυασμό με την έναρξη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων) προσφέρει ειδήσεις. Για όσους λοιπόν απολαμβάνουν τον πρωινό τους καφέ μπροστά στην τηλεόραση οι επιλογές τους για το επόμενο διάστημα διαμορφώνονται ως εξής…

Η αγωνία της μεσαίας τάξης



Ο συνδυασμός ύφεσης και φορολογικής πίεσης διαμορφώνει συνθήκες ασφυξίας

Η βαθιά ύφεση που επιδεινώνεται από τα μέτρα για τη δημοσιονομική προσαρμογή και η απουσία ενός επεξεργασμένου και σαφούς εναλλακτικού αναπτυξιακού σχεδίου κλονίζουν πλέον τη μεσαία τάξη της χώρας.

Λίφτινγκ στο μνημόνιο


Των ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΔΔΑ, ΘΑΝΟΥ ΤΣΙΡΟΥ

Η γενικευμένη αντίδραση για τις επιβαρύνσεις που έφερε το μνημόνιο αλλά και τα σημάδια αναζωπύρωσης της κρίσης στις διεθνείς αγορές οδηγούν την κυβέρνηση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, με στόχο να «διορθωθούν» ή να αναβληθούν τουλάχιστον εννέα σκληρά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές και να υλοποιηθεί χωρίς προσκόμματα και μεγάλες αντιδράσεις το υπόλοιπο «πακέτο» και οι αριθμητικοί στόχοι που θέτει.

Τελικα τι αλλαξε....;


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Η απελπιδα προσπαθεια να πειστουμε οτι θα τα καταφερουμε επειδη τα πραγματα εχουν αρχισει να μπαινουν στο σωστο δρομο προσκρουουν στο παγοβουνο της ανισοκατανομης των «ευθυνων» οπως αποδοθηκαν απο τη Κυβερνηση,τη συμμετοχη του πολιτικου κοσμου αλλα και απο τις «επιταγες» της Τροικας….

Εντείνονται οι συναντήσεις ενόψει ΔΕΘ




Εντείνονται από τη Δευτέρα, ενόψει της ΔΕΘ, οι συναντήσεις των εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου με τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας Λούκα Κατσέλη και τους υφυπουργούς Οικονομικών κ. Σαχινίδη και Εργασίας κ. Κουτρουμάνη.

ΕΛΑΜΨΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ - ΒΕΣΠΕΣ ΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Μας το "ταχυδρομησε":kraxtis-gr.blogspot.com

Φανταστικό, απίθανο αλλά και πολύ όμορφο το θέαμα που αντικρύσαμε σήμερα το πρωί, βλέποντας αυτές ..τις "κυρίες" του παρελθόντος. Και μιλώ για τις βέσπες αντίκες που μαζεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες απο όλη την Ελλάδα και συγκεντρώθηκαν στον κάμπινγκ

NEO BLOG.....


Μας το "ταχυδρομησε":gadget-akia.blogspot.com

Eνα νεο blog για τη τεχνολογια,με νεα που περιγραφονται αλλοτε με αστειο τροπο και αλλοτε με σοβαρο.....

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΙΑ............

Για δες σύμβουλο που βρήκαν στον Γιώργο


Εκθέτουν τον πρωθυπουργό οι επιλογές στο Μαξίμου

H επιλογή του κ. Χασαπόπουλου ανακαλεί στις μνήμες όλων την αντίστοιχη απόφαση τοποθέτησης στον ΕΟΤ πριν από 25 χρόνια του νεαρού τότε κ. Γιώργου Τρεπεκλή, ο οποίος, καθ’ υπόδειξιν της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου, είχε γίνει γενικός γραμματέας. Οι ομοιότητες όμως Τρεπεκλή - Χασαπόπουλου δεν σταματούν εδώ.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο πιλότος



Ο 35χρονος πιλότος Ιωσήφ Αναστασάκης

Κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής ο σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης 35 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά από τη σύγκρουση των δυο πολεμικών αεροσκαφών, κατά τη διάρκεια άσκησης νότια της Κρήτης.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....

Ένας στους δύο δεν πληρώνει εισφορές!




«Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω»! Σχεδόν ένας στους δύο ελεύθερους επαγγελματίες δεν πληρώνει εισφορές στο ασφαλιστικό του ταμείο, σύμφωνα με τα στοιχεία – σοκ, που παρουσίασε η ΓΣΕΒΕ στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι οδηγούνται σε στάση

Εύσημα ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία



Ωστόσο, ακόμα υπάρχουν κίνδυνοι


Τα εύσημα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την πρόοδο του προγράμματος σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας απέσπασε την Παρασκευή η Αθήνα.

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος Εξωτερικών Σχέσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις σημείωσε ότι το πρόγραμμα εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας έχει ξεκινήσει

Πλήθος κόσμου τίμησε τη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια


40 ημέρες από την δολοφονία του δημοσιογράφου



Μέσα σε κλίμα θλίψης και οδύνης τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Ηλιούπολη, το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο του Σωκράτη Γκίολια......

Σκληρή απάντηση ΝΔ σε Καρατζαφέρη






Σκληρή απάντηση έδωσε η ΝΔ στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ο οποίος με συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής προτείνει να κατέβει υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και να αποσυρθεί ουσιαστικά η υποψηφιότητα Κικίλια.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.....

Αντί να τσακίσουν την κλεπτοκρατία, φτωχοποιούν την κοινωνία!


Μας το "ταχυδρομησε":kafeneio-gr.blogspot.com

Γράφει ο Καφενόβιος

Η διαφθορά είναι μέσα στα γονίδια κάθε εκμεταλλευτικού συστήματος. Είναι έννοια σύμφυτη με την άσκηση της εξουσίας και τη διαπλοκή με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.

4.000 ευρώ δώρο αν υιοθετήσετε αδέσποτο!!!


Mας το "ταχυδρομησε":neamadata.blogspot.com

Η ιδέα ξεκίνησε από μια πραγματικά φιλόζωη γυναίκα, έτσι οι ιδιοκτήτες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ αποφάσισαν και προσφέρουν έκπτωση 50% στα δίδακτρα των φροντιστηρίων τους, που βρίσκονται σε ΧΑΛΑΝΔΡΙ και ΣΠΑΤΑ, για όσες οικογένειες με

ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΡΑΒΙΑ......

Μπελάδες για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο


Μία γυναίκα νομίζει ότι είναι σύζυγός του και κυοφορεί το παιδί τους που ονομάζεται Ιησούς...

Περιοριστικά μέτρα επέβαλε το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες αυτή την εβδομάδα σε μία γυναίκα, η οποία θεωρεί ότι είναι σύζυγος του Λεονάρνο Ντι Κάπριο και κυοφορρεί το παιδί τους που ονομάζεται Ιησούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.....




ΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ.......

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...