Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Αφυπνισθείτε! Eταιρίες θέλουν να πετύχουν το σκοπό τους - Υποσυνείδητα μηνύματα.

Πριν λίγα χρόνια, στην Ελλάδα αποσύρθηκε από την τηλεόραση η διαφήμιση μιας πολύ γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας για τον εξής λόγο: παρουσίαζε ένα μικρό κοριτσάκι να τρέχει προς τη μητέρα που ήταν έτοιμη να το αγκαλιάσει σφιχτά.

Μετά από την εξέταση του φιλμ ανακαλύφθηκε η ύπαρξη εμβόλιμων καρέ όπου είχαν σκηνές πολέμου με νεκρούς και τραυματίες με πρόσωπα παραμορφωμένα κτλ. Η «Επιτροπή Ελέγχου Διαφημίσεων» αποφάνθηκε πως τα παρεμβαλλόμενα καρέ, δημιουργούσαν ένα αίσθημα ανασφάλειας και φόβου στο θεατή, προκειμένου να νιώσει την ανάγκη ασφάλισής του από τη συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία.

Βρε Συνταγματολόγε Λοβέρδο μπας κι είσαι λαγός κι όχι "στρατιώτης";

Ρε συ Αντρέα Λοβέρδο γιατί δεν σε πιστεύει κανένας;
Που ήσουνα αγόρι μου κοτζάμ Συνταγματολόγος όταν ψηφίζονταν το Μνημόνιο πέρσι στη Βουλή;
Καλά δεν ξέρεις,κορυφαίος νομικός γαρ,πως όλα όσα προτείνεις τώρα κατόπιν εορτής προβλέπονται ρητά από το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής και δεν είναι στο χέρι καμιάς κυβέρνησης;
Τι ακριβώς θέλεις να πεις και ποιος σε έβαλε να τα πεις τώρα;
Σε λίγο κλείνετε δυο χρόνια στην Κυβέρνηση και το μόνο που πετύχατε είναι την αύξηση της ανεργίας και των κλειστών μαγαζιών,τη μείωση των μισθών και των συντάξεων και την υποθήκη της χώρας ολόκληρης στους ξένους τραπεζίτες!Επίσης καταφέρατε την αύξηση της εγκληματικότητας σε απίστευτα ύψη έτσι ώστε να φωλιάσει ο φόβος στη ψυχή κάθε Ελληνα για το τι θα του συμβεί στο επόμενο βήμα.
Τώρα έγιναν νεφελώδεις και αντιφατικές οι  πολιτικές της κυβέρνησης;
Για ποιους μαχητές μιλάς;Τους οσφυοκάμπτες στα παιδάκια της τρόικας;