Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΕΥΚΟΛΟ ΣΟΥΦΛΕ ΠΑΤΑΤΑΣ

Υλικά...

ΟΧΙ τηλεόραση σε παιδιά κάτω των 2 ετών!


Αν και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η τηλεόραση προσφέρει στην εκπαίδευση των παιδιών, κάτω από τα δύο έτη απαγορεύεται. Δεκάδες μελέτες επιβεβαίωσαν ότι…

η google αφιερώνει το λογότυπό της στην Mary Blair


Η Mary Μπλερ (21 Οκτωβρίου 1911 - 26 του Ιούλη 1978),100 χρόνια από τη γεννησή της, όπου, γεννήθηκε με το όνομα Mary Robinson, ήταν μία Αμερικανίδα καλλιτέχνης που εργάστηκεγια την Walt Disney.Η Μπλερ παρήγαγε εντυπωσιακή τέχνη και ιδέες για ταινίες όπως η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων, Πήτερ Παν, Τραγούδι του Νότου και Σταχτοπούτα. Αρκετά από τα εικονογραφημένα παιδικά βιβλία της από τη δεκαετία του 1950 παραμένουν σε έντυπη μορφή, όπως το I Can Fly που μπ`ορείτε να το βρείτε στο amazon εδώ, η Μπλερ τιμήθηκε ως μύθος από την Disney το 1991.

Η ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟ (Υ) ΝΙΟΥ !

Τέτοιοι που είμαστε...τέτοια κυβέρνηση μας αξίζει



Αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μήπως ονειρεύομαι;
 
Η Σοσιαλιστική κυβέρνηση ψηφίζει την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η συντηρητική αντιπολίτευση διαφωνεί, η άκρα δεξιά χαρίζει την βουλευτική αποζημίωση στο κράτος, η αριστερά περιφρουρεί τη βουλή από τους εξτρεμιστές ψευτοεπαναστάτες, η αστυνομία μαζεύει τα σκουπίδια και οι δυνάμεις καταστολής πίνουν καφέ παρακολουθώντας.
Μάλλον βλέπω όνειρα.

Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!

«Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.» Σοφοκλής

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!