Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

"Μαργαριτάρια"


Οκτώ στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι τα μοντέλα είναι χαζά. Τους υπόλοιπους τρεις όμως, που πιστεύουν πως είμαστε έξυπνες δεν τους ακούμε.
Βίκυ Κουλιανού

Το πρωτοφανές αυτό γεγονός, συμβαίνει για δεύτερη φορά.
Νίκος Χατζηνικολάου

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....


Δεν εχει περασει καιρος απο τοτε που η κυβερνηση μας πανυγηριζε την δημιουργια ενος μηχανισμου στηριξης..Επισης δεν περασε καιρος απο αυτο που δηλωσε ο ιδιος ο πρωθυπουργος οτι τα δυσκολα περασαν..Παρακολουθουμε ομως μια πραγματικοτητα που τον διαψευδει κατηγορηματικα..Τα spreads οχι μονο δεν επεσαν αλλα διατηρουνται σε υψηλοτερα σημεια απο οποιαδηποτε αλλη χρονικη περιοδο στην ιστορια της χωρας..Οι τεχνοκρατες του Δ.Ν.Τ. ειναι εδω ετοιμοι αφου εκτιμησουν τη κατασταση να βυθισουν στην απολυτη φτωχεια την Ελλαδα..Και αναρωτιεμαι δεν το βλεπει κανενας?Δεν βλεπει κανενας τις μαυρες μερες που ερχονται?Ολοι ασχολουνται με το τις πταιει και αναλωνονται σε αυτο ενω ολοι γνωριζουμε οτι ολοι εχουν μεριδιο ευθυνης αλλος μικροτερο και αλλος μεγαλυτερο απο τη μεταπολιτευση και μετα...Αυτο που πιστευω ειναι οτι πρεπει να σταματησουνε ολοι να μασανε τα λογια τους και να πουνε την αληθεια στο λαο..Να πουνε την αληθεια ομως και για το πλουτο της χωρας που δεν εκμεταλευτηκανε τοσα χρονια..Ενα απλο παραδειγμα ειναι οτι η ακινητη περιουσια του δημοσιου υπολογιζεται σε 300 δισ.ευρω-οσο ειναι το δημοσιο χρεος-και ομως εμεις παμε στο Δ.Ν.Τ. και ολοι αναρωτιομαστε Γ Ι Α Τ Ι...?

Γ.Παπακωνσταντίνου: "Το Σύνταγμα μας επιτρέπει απολύσεις στο δημόσιο"!


Επιβεβαιώνοντας πλήρως αυτά που έγραψε στις 11 Απριλίου το defencenet.gr ("Βρήκαν παράθυρο στο Σύνταγμα για απολύσεις στο δημόσιο") ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου σε τηλεοπτική του συνέντευξη σήμερα είπε επί λέξει:«Ξέρουμε ότι το Σύνταγμα δίνει τη δυνατότητα για την κατάργηση των θέσεων, όταν συγχωνευτούν, δεν έχουν παρθεί, όμως, αποφάσεις σε αυτή την κατεύθυνση ακόμα"!Ο υπουργός Οικονομικών, σχολιάζοντας το ποσοστό της ανεργίας, δήλωσε ότι "είναι ήδη υψηλό εξαιτίας της ύφεσης στην οποία είμαστε". Όσον αφορά στο ενδεχόμενο απολύσεων στο δημόσιο τομέα, ο Γ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι "έχουμε μία πλήρη αναστολή των προσλήψεων στο δημόσιο τομέα φέτος. Ξέρετε ότι από του χρόνου έχουμε έναν πολύ αυστηρό κανόνα, μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις, κι έχουμε τη μείωση των συμβάσεων που είναι ορισμένου χρόνου. Βεβαίως, θα πάμε σε συγχώνευση - κατάργηση οργανισμών. Ξέρουμε ότι το Σύνταγμα δίνει τη δυνατότητα για την κατάργηση των θέσεων, όταν συγχωνευτούν, δεν έχουν παρθεί, όμως, αποφάσεις σε αυτή την κατεύθυνση ακόμα".Πρόσθεσε δε, ότι "έτσι κι αλλιώς, θα υπάρξει μία μείωση του Δημοσίου τα επόμενα χρόνια, από τις αποφάσεις που έχουμε πάρει για την αλλαγή του τρόπου των προσλήψεων και το γεγονός ότι μειώνουμε αρκετά και τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Από εκεί και πέρα, θα δούμε και σε διάφορους οργανισμούς τι θα γίνει με τη συγχώνευση ή την κατάργησή τους. Αλλά δεν ξεκινάμε από αυτό".

ΠΗΓΗ:defencenet.gr

Νέος γύρος συλλήψεων για Επαναστατικό Αγώνα



Σε εξέλιξη βρίσκεται ο βαλλιστικός έλεγχος για τα τρία πιστόλια που εντοπίστηκαν στο κρησφύγετο του "Επαναστατικού Αγώνα". Μέχρι στιγμής, αποτέλεσμα έχει προκύψει για το ένα από τα τρία, ένα πιστόλι Brawning διαμετρήματος 22 χιλιοστών το οποίο αποδεικνύεται "καθαρό" δεν έχει δηλαδή χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική επίθεση ή άλλη ενέργεια.Στη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης ολοκληρώνεται η διαδικασία για τα δύο άλλα πιστόλια. Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής πιθανολογούσαν ότι το αποτέλεσμα θα ήταν ίδιο και γι αυτά, εκτιμώντας ότι επρόκειτο για πιστόλια "ασφαλείας" που τα μέλη της οργάνωσης δεν χρησιμοποιούσαν για να πραγματοποιούν επιθέσεις αλλά για την περίπτωση ενός αιφνίδιου τετ α τετ με αστυνομικούς."Καθαρό" άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι ήταν και το όπλο του 35χρονου Λάμπρου Φούντα, ένα περίστροφο με φυσίγγια διαμετρήματος 38 mm special, που είχε μαζί του και χρησιμοποίησε στη συμπλοκή της Δάφνης.Στο μεταξύ, κανένα από τα όπλα που βρέθηκαν στο δώμα της οδού Αιγίνης δεν χρησιμοποιήθηκε από τα μέλη της οργάνωσης στις δοκιμαστικές βολές σε ερημική τοποθεσία του Υμηττού.Υπενθυμίζεται ότι λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις συλλήψεις, μέλος ή μέλη της οργάνωσης είχαν νυχτερινές ώρες μεταβεί στον Υμηττό προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικές βολές.Μετά την αποχώρησή τους αστυνομικοί είχαν συλλέξει τους κάλυκες οι οποίοι ωστόσο δεν αντιστοιχούν σε κάποιο από τα όπλα της οργάνωσης που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.Το γεγονός αυτό ενισχύει την εκτίμηση ότι πιθανόν να υπάρχει κάποιο ακόμα οίκημα ασφαλείας με αποθηκευμένα όπλα που δεν έχει ακόμα εντοπιστεί από τις αρχές.Πάντως, τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής δεν δίνουν μεγάλη βαρύτητα στον εντοπισμό του καθώς θεωρούν ότι μετά τον εντοπισμό των δύο καλάζνικοφ και του MP5 έχουν αφοπλίσει την οργάνωση.Αντίθετα, η αίσθηση που απορρέει τα τελευταία εικοσιτετράωρα από τον 120 όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής κατατείνει στο συμπέρασμα ότι βασική προτεραιότητα είναι η προετοιμασία ενός δεύτερου γύρου συλλήψεων με βάσει ευρήματα που προκύπτουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ:http://news247.gr

O πιο... βίαιος πανηγυρισμός της χρονιάς

H Νόρτζελαντ έκανε έναν υγιεινό περίπατο την περασμένη Κυριακή επικρατώντας με 4-1 της Σίλκεμποργκ στο πρωτάθλημα Δανίας, όμως για τον επιθετικό της, Μπαϊράμ Φετάι, το ματς αυτό αποδείχτηκε μία εξαιρετική ευκαιρία για να πάρει εκδίκηση από τους παλαιότερους εργοδότες του.Ο Φετάι δεν είχε ξεχάσει την αποπομπή του από τη Σίλκεμποργκ πριν από τέσσερα χρόνια εξαιτίας ενός καυγά που είχε με συμπαίκτη του και έτσι όταν στο 25' της αναμέτρησης ισοφάρισε σε 1-1 "απάντησε" με έναν αιχμηρό πανηγυρισμό: προσποιήθηκε ότι καυγάδιζε (!) με τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα ένας ένας να πέφτουν αναίσθητοι στο έδαφος από χτυπήματά του.Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο Φετάι έκανε το 3-1 για την ομάδα του (79') το πανηγύρισε βγάζοντας το παπούτσι του και φιλώντας το, ενώ ομαδικός πανηγυρισμός-έκπληξη από πλευράς Νόρτζελαντ υπήρχε και στο δεύτερο γκολ (68').
Ο απίστευτος πανηγυρισμός του Φετάι:



ΠΗΓΗ:http://www.sport24.gr

Champions League



Μετά το 3-1 της Ιντερ επι της Μπαρτσελόνα προχθές,χθές η Μπαγερν κέρδισε 1-0 την Λυόν για τα ημιτελικά του Champions League..Σήμερα το μενού έχει Εuropa League με τις αναμετρήσεις Αμβούργο-Φούλαμ κ Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ