Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ελεγκτές για τα μπάζα!


ΠΗΓΗ:stakarfia.blogspot.com
Το 2009 ελέγχθηκε η συμμετοχή οf shore εταιρίας στο σκάνδαλο της Siemens όμως δεν βγήκε ποτέ πόρισμα γιατί...

Ενώ «σκάει ο τζίτζικας» στην Κοζάνη έριξε χαλάζι!!!


Ενώ αυτές τις μέρες όλοι μας έχουμε «σκάσει» από τη ζέστη, σε περιοχές του νομού Γρεβενών, το απόγευμα της Κυριακής, έριξε χαλάζι.
Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν ζημιές, εκτός από ορισμένες μικρές, υλικές που έγιναν σε οχήματα, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομική διεύθυνση.
Στην πόλη της Κοζάνης, η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία εκλήθη για περιπτώσεις απεγκλωβισμού πολιτών από ανελκυστήρες, καθώς και για άντληση υδάτων από υπόγεια διαμερίσματα.

ΠΗΓΗ:star.gr

Ρώσοι αλεξιπτωτιστές στην Κιργιζία


Η Ρωσία έστειλε στρατεύματα στο Κιργιστάν, όπου μαίνονται από τα ξημερώματα της Παρασκευής οι εθνοτικές συγκρούσεις, ανάμεσε σε Κιργίζιους και Ουζμπέκους. Όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, ρωσικό τάγμα αλεξιπτωτιστών έφτασε στην κεντροασιατική χώρα για την προστασία των ρώσων στρατιωτών και των ρωσικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων: «Αποστολή της δύναμης που μόλις έφτασε είναι να ενισχύσει την άμυνα των ρωσικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων και να εγγυηθεί την ασφάλεια των ρώσων στρατιωτών και των οικογενειών τους».

Η προσωρινή κυβέρνηση του Κιργιστάν είχε ζητήσει τη βοήθεια της Ρωσίας για να αντιμετωπίσει το νέο κύμα ταραχών στα νότια της χώρας.

Οι νεκροί ανέρχονται στους 97 και στους 1.247 οι τραυματίες στις περιοχές Ος και Τζαλαλαμπάντ, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Κιργιστάν.

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 75.000 Ουζμπέκοι πρόσφυγες, κυρίως ηλικιωμένοι και γυναικόπαιδα, εγκατέλειψαν ήδη το Κιργιστάν εν μέσω πληροφοριών ότι ομάδες Κιργιζίων καίνε χωριά Ουζμπέκων και σφάζουν τους κατοίκους τους.

Απίστευτα ευρήματα από μυστική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. με οδηγό μια λίστα του «Επαναστατικού Αγώνα».... Ολη η Ελλάδα μια αποθήκη εκρηκτικών !!!


ΠΕΝΗΝΤΑ τόνοι εκρηκτικά στα... χωράφια, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν από τρομοκράτες και κακοποιούς! Τα ευρήματα τον τελευταίο μήνα των ειδικών μονάδων της ΕΛ.ΑΣ. (σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία) από
εκατοντάδες λατομεία και εταιρείες προμήθειας εκρηκτικών σε όλη τη χώρα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά. Το έναυσμα γι΄ αυτή την πολυήμερη έρευνα έδωσε μια λίστα 13 εγκαταστάσεων με εκρηκτικά που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου ως μέλους του «Επαναστατικού Αγώνα» Κωνσταντίνου Γουρνά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αξιωματικοί
της ΕΛ.ΑΣ. με πυροτεχνουργούς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά αναζήτησαν σε όλη την Ελλάδα αφύλακτους χώρους αποθήκευσης εκρηκτικών, τους οποίους εντοπίζουν και εποπτεύουν ομάδες ενόπλων προκειμένου να κατασκευάζουν βόμβες μεγάλης ισχύος. Και οι αστυνομικοί βρέθηκαν προ (ανησυχητικών) εκπλήξεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=337271&dt=13/06/2010#ixzz0qlS7rWDt

Στους 40 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες


Στους 40 βαθμούς Κελσίου θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες, καθώς το πρώτο κύμα καύσωνα φτάνει στη χώρα μας από τη Δευτέρα.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και στα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ασθενείς 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Από την Τρίτη, όμως, το κύμα καύσωνα γίνεται εντονότερο, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει και τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή θα είναι το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη και την Πέμπτη, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται στους 39 βαθμούς Κελσίου.
Μικρή ανάσα δροσιάς αναμένεται από την Παρασκευή, οπότε η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

Για ένα ποδήλατο και ένα κινητό...!!! Ομάδα ανηλίκων λήστεψε παρέα συνομηλίκων τους στην Κυψέλη


Έξι ανήλικοι με την απειλή της χρήσης βίας κατάφεραν να αποσπάσουν από τέσσερις συνομηλίκους τους ένα ποδήλατο και ένα κινητό τηλέφωνο. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην Κυψέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς των παιδιών που έπεσαν θύματα της ληστείας δεν έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις, κάτι που συνήθως συμβαίνει σε τέτοιου είδους περιστατικά, καθώς υπάρχει φόβος για αντίποινα από τις συμμορίες ανηλίκων.
Η δράση τέτοιου είδους συμμοριών είναι κοινό μυστικό σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Στο στόχαστρο των συμμοριών ανηλίκων μπαίνουν συνήθως συνομήλικοί τους, από τους οποίους αρπάζουν μικρά χρηματικά ποσά -το χαρτζιλίκι τους- και τα κινητά τηλέφωνά τους.
Πολλές φορές οι επιθέσεις σημειώνονται βράδια Σαββάτου, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση της Κυψέλης, με στόχο το χαρτζιλίκι για την έξοδο του σαββατόβραδου.

"Αναλώσιμη" η υγεία στα νοσοκομεία


Την ερχόμενη εβδομάδα κατατίθεται στη βουλή, η ρύθμιση των χρεών των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές.

Αφορά χρέη που αγγίζουν τα 5,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μετρητοίς αναμένεται να καταβληθούν τα 240 εκατομμύρια ευρώ και τα υπόλοιπα θα αποπληρωθούν με τριετή ομόλογα Δημοσίου.

Στο μεταξύ, η δημόσια υγεία συνεχίζει να βρίσκεται υπό κατάρρευση καθώς είναι καθημερινές πια οι εικόνες με δημόσια νοσοκομεία που δεν μπορούν να προσφέρουν τη στοιχειώδη περίθαλψη, γιατρούς που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και ασθενείς σε μία ατέλειωτη ταλαιπωρία.

νεα για τους "αγρότες"!!!


σαν ψαχτήρια που είμαστε (για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του blog μας) βρήκαμε κάτι πολύ ενδιαφέρον για τους "αγρότες" του facebook!
τους γνωστούς farmville farmers!
μεχρι στιγμής ξέραμε ότι το όριο του ,είναι το επίπεδο 70 και το 1,000,000 εμπειρία!
πλέον το επίπεδο ή level ή lv όπως είναι γνωστό , θα αρχίσει να ανεβαίνει και πάνω από το επίπεδο 70 αλλά δεν ξέρουμε μέχρι που!!!
όπως επίσης θα συνεχίσει να ανεβαίναι το η εμπειρία ή experience ή xp!!!
ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι θα μεγαλώσουν και οι διαστάσεις τις φάρμας!
οι τελευταίες διαστάσεις ήταν 24 x 24 (24 χωραφια επι 24) ενώ οι καινούριες θα είναι 26 x 26!!
περιμένουμε με ανυπομονησία τις νέες αλλαγές!

Τι έγινε στις πρόβες των βραβείων Mad

Οι ατάκες και το παρασκήνιο πρωταγωνιστούν, στις πρόβες των τραγουδιστών για τα μουσικά βραβεία Mad, με τους τραγουδιστές να παίζουν μπάλα και να προπονούνται για τα…γκολ της Δευτέρας.
Η Έλενα Παπαρίζου στις πρόβες εμφανίστηκε με καυτό σορτσάκι και παρά τα κιλάκιαπου έχει πάρει τον τελευταίο καιρό τα καλλίγραμμα πόδια της, έκλεψαν τις εντυπώσεις.
Η Καλομοίρα συνεχίζει να «πετάει» τις γνωστές ατάκες της, όταν δεν τραγουδάει, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πάει για πρόβα μόνο μετά τις δώδεκα, μάλλον για να αποφύγει τους δημοσιογράφους που θα τον ρωτάνε πώς το έπαθε και πήγε φέτος στα βραβεία.



Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια των προβών (ΕΔΩ)

"Πάει" και ο θρησκευτικός όρκος


ΠΗΓΗ:stakarfia.blogspot.com

Την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου σε δικαστήρια και δημόσιο εξετάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης, εξαιτίας των πιέσεων που ασκεί η Ε.Ε. και οι καταδικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, η ισχύουσα νομοθεσία παρέχει τη δυνατότητα στους Έλληνες Χριστιανούς Ορθοδόξους εφόσον επιθυμούν να μη δίνουν θρησκευτικό όρκο στα δικαστήρια ή στις υπηρεσίες, όπως και σε όσους δηλώνουν ότι είναι άθεοι. Η αποκάλυψη όμως της θρησκευτικής ταυτότητας θεωρείται για το ευρωπαϊκό δικαστήριο παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας του ατόμου. Παράλληλα, το ισχύον Σύνταγμα επιτρέπει τόσο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και στους βουλευτές να αρνηθούν τον θρησκευτικό όρκο, όπως, πράττουν άλλωστε τα τελευταία χρόνια αρκετοί. Από την πλευρά της η εκκλησία αναφέρει μέσω του...

Ιερών-Emo ότι "Η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου δεν δημιουργεί πρόβλημα στην εκκλησία, αλλά αντιθέτως είναι συνέπεια της διδασκαλίας της, σύμφωνα με την οποία το ναι πρέπει να είναι ναι και το όχι πρέπει να είναι όχι". No Problem λοιπόν από τον Ιερων-Emo. Όλα καλά όλα ωραία...Εμείς να πούμε την αλήθεια μας δεν συμφωνούμε με αυτό, αλλά εδώ που τα λέμε και που ορκίζονται νοιώθει κανείς το χρέος του όρκου του; Όλοι σκατά τα έχουν κάνει και δεν έχουν και καθόλου τύψεις!



http://www.enimerwsi.com/2010/06/blog-post_4091.html"

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ......


Προκήρυξη διαγωνισμού για 500 ειδικούς φρουρούς
Εντός των προσεχών ημερών προκηρύσσεται διαγωνισμός για 500 νέους ειδικούς φρουρούς. Ήδη, το υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε το κόστος για τον προϋπολογισμό και το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδη και του υφυπουργού Οικονομικών Φ.Σαχινίδη βρίσκεται για έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Σύμφωνα με το σχέδιο ΠΔ, οι συνιστώμενες θέσεις «καλύπτονται από επί θητεία προσωπικό ειδικών φρουρών». Η θητεία των ειδικών φρουρών είναι πενταετής.

Το κόστος για τον κρατικό προϋπολογισμό έχει υπολογιστεί ως εξής: περίπου 4.050.000 ευρώ για το (τρέχον) έτος 2010, περίπου 9.470.000 ευρώ για το 2011, περίπου 9.850.000 ευρώ για το 2012, περίπου 9.750.000 ευρώ για το 2013, περίπου 10.700.000 ευρώ για το 2014 και περίπου 11.050.000 ευρώ για το 2015.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Πρωθυπουργός και η θάλασσα


ΠΗΓΗ:trelokouneli.blogspot.com
Oταν δεν πετάει, κολυμπάει. Στις ελάχιστες ώρες που ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει κυβερνητικές υποχρεώσεις και απομακρύνεται από την Αθήνα για ξεκούραση, προτιμά να... κουράζεται με το αγαπημένο του χόμπι: το κανόε καγιάκ. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξέκλεψε λίγες ώρες από το φορτωμένο πρόγραμμά του και βρέθηκε στον Πόρο με τη σύζυγό του, κυρία Αντα Παπανδρέου.

Απόγευμα Σαββάτου επιδόθηκε στο αγαπημένο του καλοκαιρινό σπορ διασχίζοντας με το κανό του το στενό μεταξύ Πόρου και Γαλατά, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, καθώς.. ελάχιστοι λουόμενοι και ένοικοι του ξενοδοχείου κατάλαβαν ότι ο αθλητής που συναγωνιζόταν το... ταχύπλοο πλοίο της γραμμής ήταν ο Πρωθυπουργόςπαρ΄ ότι νωρίτερα τον είχαν εντοπίσει στην παραλία.
tovima.gr

ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΓΚΟΥΡΩ....


Αύξηση άνω του 30% σημείωσαν οι πωλήσεις βοηθημάτων για το κόψιμο του καπνίσματος, μετά τον φόρο, της τάξης του 25%, που επέβαλε στα τσιγάρα η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ανεβάζοντας την τιμή του πακέτου στα 16.50 δολάρια Αυστραλίας (11.60 ευρώ).

Επίσης, τα τηλεφωνήματα στην υπηρεσία απεξάρτησης από το κάπνισμα, την «Quit-smoke», διπλασιάστηκαν από τις 30 Απριλίου, που εφαρμόσθηκε η αύξηση.

Η γενική διευθύντρια του Oργανισμού, Φιόνα Σάρκι, δήλωσε ότι η αύξηση της τιμής αποδείχτηκε, τελικά, ο αποτελεσματικότερος τρόπος μείωσης του αριθμού των καπνιστών.

«Το μεγαλύτερο ποσοστό των καπνιστών, βλέποντας στην καμπάνια κατά του καπνίσματος τις επιπτώσεις που έχει αυτό στον οργανισμό, δεν θέλουν να καπνίζουν. Η αύξηση της τιμής των τσιγάρων, ίσως ήταν η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι», δήλωσε.

Δύο συμβάσεις παραχώρησης για την Εγνατία Οδό


ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com
Ικανοποίηση προκαλεί στους μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους η πρόθεση της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει το μοντέλο των συμβάσεων παραχώρησης στις σημαντικότερες υποδομές της χώρας.Η ανάγκη για ζεστό χρήμα κάνει το Υπουργείο Υποδομών, όχι μόνο να επεκτείνει τις υπάρχουσες συμβάσεις, αλλά και να υπογράψει αντίστοιχες, τόσο σε έργα που έχουν ολοκληρωθεί (Εγνατία Οδός), όσο και στα νέα project (οδικοί άξονες Κρήτης, περιφερειακά αεροδρόμια, λιμάνια).Η εφημερίδα «Ισοτιμία»,σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αποκαλύπτει το κυβερνητικό σχέδιο για τα σημαντικότερα έργα υποδομής, το οποίο προβλέπει τα εξής:

Με τις πέτρες...

Από τον Κώστα Ασημώνη
asimonis.wordpress.com - ΠΗΓΗ:press-gr.blogspot.com

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ......

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ.....


ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.....

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ......


ΠΗΓΗ:troktiko.blogspot.com
Ήταν ένα αντρόγυνο και ήθελε να χωρίσει. Πήγε λοιπόν στα δικαστήρια.

Και οι 2 όμως ήθελαν την κηδεμονία του μονάκριβου και λατρεμένου παιδιού τους.

- Πρώτη η γυναίκα λοιπόν έπεσε κλαίγοντας στα πόδια της δικαστίνας και την ικέτεψε να δώσει το παιδί σε αυτήν αφού ...
εκείνη ήταν που το έφερε στον κόσμο.

Αυτό φάνηκε λογικό στη δικαστίνα που ήταν και γυναίκα, αλλά ήθελε να ακούσει και το επιχείρημα του άντρα. Σηκώνεται λοιπόν ο άντρας και μετά από λίγη σκέψη λέει:

Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι δύο μαθήτριες


ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com
Από θύτες θύματα εμφάνισαν τους εαυτούς τους οι δύο ανήλικες μαθήτριες που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία 80χρονου συνταξιούχου στην Κερκίνη Σερρών. Στις απολογίες τους στον ανακριτή ισχυρίστηκαν και οι δύο πως βρέθηκαν σε άμυνα επειδή ο ηλικιωμένος τις παρενόχλησε σεξουαλικά και γι’ αυτό έφτασαν σε σημείο να τον σκοτώσουν.
Ανακριτής και εισαγγελέας τις έκριναν προσωρινά κρατούμενες και θα οδηγηθούν στις φυλακές. Το πρωτοφανές, λόγω της.......

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ....


Σε φάση ρευστότητας έχει εισέλθει το πολιτικό σκηνικό, υπό το βάρος της οικονομικής δυσφορίας και του γενικότερου αισθήματος διαφθοράς.
Η δυσκολία υλοποίησης του μνημονίου με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο καθώς και η τριετής λιτότητα, πυροδοτούν στο Κυβερνητικό στρατόπεδο, σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής", σενάρια πρόωρων εκλογών.
Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός έχει δεχτεί και από κορυφαίους υπουργούς εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές μαζί με τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, στις αρχές Νοεμβρίου ή τους πρώτους μήνες του 2011, ακόμα και αν η χώρα έχει πετύχει τους στόχους μείωσης του ελλείμματος.

Σάλος με το πάρτι Μαριέττας - Λεό στο «Αβέρωφ»


Eντονότατες αντιδράσεις προκάλεσε το πάρτι του Λεό Πατίτσα με την Μαριέττα Χρουσαλά στο θωρηκτό «Αβέρωφ». Μάλιστα, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ζήτησε έγγραφες εξηγήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι έγινε στο πλοίο - σύμβολο και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», φιλοξενώντας και φωτογραφίες, οι νεόνυμφοι μετέτρεψαν σε γαμήλιο πάρτι την εκδήλωση της ναυτιλιακής εταιρείας «Atlas Maritime» -που ανήκει στην οικογένεια Πατίτσα- με αφορμή την λήξη της έκθεσης «Ποσειδώνια 2010», την περασμένη Πέμπτη.
Το πλοίο όπου άλλοτε ο ναύαρχος Κουντουριώτης κρεμούσε τα άρματά του και πρωταγωνίστησε στον Α’ Βαλκανικό και τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους στήθηκαν ανθοστήλες με λευκά και μπλε λουλούδια, στρώθηκαν μπουφέδες με γαστριμαργικές απολαύσεις και ποτά, ενώ στήθηκε και... πίστα, όπου πρωταγωνίστησαν τα νησιώτικα, τα καλαματιανά και τα τσιφτετέλια.
Περιχαρής, η πεθερά ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της πρώην παρουσιάστριας στην ναυτιλιακή εταιρεία, ενώ έσυρε πρώτη τον χορό, ακολουθούμενη από τον γιο και την νύφη της. Παράλληλα, μοντέλα και άλλοι καλεσμένοι πόζαραν ανάμεσα στα κανόνια, ενώ δεν έλειψαν και οι δίσκοι με χρωματιστά κουφέτα για όσους δεν ήταν μεταξύ των 700 καλεσμένων του γάμου!
Στην ανακοίνωσή του το ΓΕΝ αναφέρει ότι είχε ενημερωθεί για την διεξαγωγή εκδήλωσης επί του «Αβέρωφ» από την «Atlas Maritime» με αφορμή τα φετινά «Ποσειδώνια» την και γι’ αυτό προχώρησε στην παραχώρησή του. Ωστόσο, δεν γνωρίζει όσα αναφέρει το δημοσίευμα και για την εξακρίβωσή τους ζήτησε έγγραφες εξηγήσεις, ώστε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
ΠΗΓΗ:star.gr

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ....


Το Κιργισταν βρισκεται στα νοτια της Ρωσιας..Διαβαζοντας παρακατω αυτο που δημοσιευουμε θα δειτε γιατι την ενδιαφερει αμεσα,οχι μονο αυτη αλλα και τις Η.Π.Α..Το καθεστως ηταν απολυταρχικο και ανατραπηκε και τον Απριλιο κανοντας εκρυθμη τη κατασταση και οδηγησε τη χωρα σε πολιτικη ασταθεια...Το παρακατω το αναδημοσιευουμε οπως το βρηκαμε και αποτυπωνει τη κατασταση που επικρατει αναγλυφα..

"Τους 82 έφθασαν οι νεκροί και τους 1.063 οι τραυματίες, από τις βίαιες συγκρούσεις στο νότιο Κιργιστάν. Η προσωρινή κυβέρνηση του Κιργιστάν διέταξε την επιστράτευση όλων των εφέδρων έως 50 ετών. Αρνείται κάθε ανάμιξη με τις αιματηρές συγκρούσεις ο εξόριστος πρόεδρος της χώρας Κουρμανμπέκ Μπακίγεφ.

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ......

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.....

Ανακαλυψαμε τελικα ποιος διαδιδει εν κρυπτω,τις φημες περι επιστροφης στη δραχμη..Στη δραχμη που τοσο αγαπησαμε οπως λεει ο ιδιος....

Αγριεύει η κατάσταση στο Κιργιστάν...

ΠΗΓΗ:press-gr.blogspot.com

Το Κιργιστάν επέκτεινε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σε δεύτερη πόλη, στο Τζαλαλαμπάντ στα νότια της χώρας, φοβούμενο «αποσταθεροποίησή» της, έπειτα από τις εθνοτικές συγκρούσεις. H Ρωσία στο μεταξύ αρνείται να στείλει στρατεύματα..

ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....


Οσο ο Πρωθυπουργος μας,επαιρνε αυτογραφα απο τον Κανταφι,και αναζητουσε επενδυσεις στον αραβικο κοσμο,μια ετοιμη επενδυση ο αγωγος Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη,χανοταν για παντα..Το παρακατω αρθρο,το αναδημοσιευουμε οπως το βρηκαμε....

Ούτε μία ελάχιστη ουσιαστική αντίδραση, πέρα από μία ανώδυνη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή, ότι «Η Ελλάδα μένει πιστή στο έργο», μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει εκφραστεί από την ελληνική κυβέρνηση, έστω ως «ανακλαστική πολιτική κίνηση» για την εν ψυχρώ εκτέλεση του μεγαλύτερου γεωστρατηγικού έργου της σύγχρονης Ελλάδας από την βουλγαρική κυβέρνηση του Μπόϊκο Μπορίσοφ.

Ενώ ακόμα και στην Βουλγαρία έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων κατά της απόφασης του Μ.Μπορίσοφ η Ελλάδα που κατά κύριο λόγο πλήττεται από αυτή την απόφαση, δεν έχει αρθρώσει ούτε λέξη ενισχύοντας τις εκτιμήσεις εκείνων που θεωρούσαν ότι οι νέες κυβερνήσεις Ελλάδας και Βουλγαρίας σε πλήρη σύμπνοια με τον αμερικανικό παράγοντα υπονόμευσαν από κοινού το έργο, έστω και αν «μπροστά» βκήκε η Βουλγαρία.

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ......


Παραγωγός κινηματογράφου ο Ρουβάς
Αφού τραγούδησε, έσκισε πουκάμισα και μπλουζάκια, έπαιξε σε δύο ταινίες και παρουσίασε το «X Factor», ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να γίνει... κινηματογραφικός παραγωγός!
Έχοντας συμπαραστάτη τον αδερφό του, Βασίλη, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισε να ιδρύσει την εταιρεία «Σάκης Ρουβάς Κινηματογράφος ΕΠΕ», ανοίγοντας νέους επαγγελματικούς δρόμους.
Η εταιρεία θα παρέχει υπηρεσίες παραγωγής, συμπαραγωγής και διανομής ταινιών, ενώ το κεφάλαιό της ανέρχεται στις 10.500 ευρώ.
Ο πολυπράγμων Sakis ετοιμάζεται να ξεκουραστεί πριν ανεβεί ξανά στην πίστα για την χειμερινή σεζόν, ενώ στις αρχές του χρόνου αναμένεται να δούμε την τρίτη ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει (μετά τα «AlterEgo» και «Στα Άκρα»), υποδυόμενος τον ζιγκολό!
Έχει και μια κόρη ο άνθρωπος, να μην την προικίσει και με το παραπάνω;
ΠΗΓΗ:star.gr

Τουρκικές Στρατηγικές στην Ανατολική Μεσόγειο – Αναγκαίες Ελληνικές Απαντήσεις



Του Νίκου Κοτζιά
epirusgate.blogspot.com

Τα πρόσφατα βίαια επεισόδια που προκάλεσε το Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο συνδέονται και με τον ανταγωνισμό του με την Τουρκία.. Κομβικό ρόλο σε αυτές τις επιλογές παίζουν η γνωστή ανασφάλεια του Ισραήλ που το οδηγεί στη χρήση υπέρμετρης και συχνά βάρβαρης βίας, με τρόπο που αμαυρώνει το ίδιο την διεθνή του εικόνα, αλλά και οι νέες στρατηγικές επιλογές της Τουρκίας. Σε αυτό το παιχνίδι που διεξάγεται στην πόρτα μας η Ελλάδα οφείλει να απαντήσει με τις δικές της στρατηγικές, διπλωματικές και αμυντικές.

Τι ακριβώς θέλει η Τουρκία

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...?


Το αναδημοσιευω οπως το βρηκα...Καμαρωστε το ονομα που προκρινεται και θυμηθειτε τις περιβοητες κοκκινες γραμμες...

Προς συμφωνία με τα Σκόπια η Αθήνα
Κοντά σε συμφωνία για το θέμα του ονόματος βρίσκονται Αθήνα και Σκόπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής της Κυριακής», υπό την πίεση ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης προκρίνεται το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη», που καλύπτει την ελληνική απαίτηση περί γεωγραφικού προσδιορισμού, ενώ παράλληλα χρησιμοποιείται ευρέως από τους πολίτες της γειτονικής χώρας.