Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

Στο σκαμνί ο πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας για την κρίση


Ο συντηρητικός πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας, Γκέιρ Χάαρντε, και τρία μέλη του υπουργικού του συμβουλίου, που κατηγορούνται για αμέλεια στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008 θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπως απεφάνθη το Σάββατο η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Ουρές στα βενζινάδικα εν όψει της απεργίας


Ταλαιπωρία και κυκλοφοριακά προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αθήνας έχει προκαλέσει η ανακοίνωση για απεργία διαρκείας των ιδιοκτητών φορτηγών από αύριο, καθώς ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται μεγάλες ουρές σε πολλά πρατήρια βενζίνης.

Ν.Μπακογιάννη: "Δεν θα αργήσει το κόμμα μου"


Στην ερώτηση, "γιατί καθυστερεί η ίδρυση του κόμματός της, για το οποίο όλοι μιλούν" η Ν.Μπακογιάννη απαντά πως δεν θα καθυστερήσει πολύ:

"Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σκέπτονται όπως εγώ, απαιτείται περισσότερη αλληλεγγύη, στην πολιτική δεν μπορεί να αναζητούνται στους άλλους μόνον τα αρνητικά, θα πρέπει να αναγνωριστεί πως είναι δυνατή η συναίνεση σε ορισμένα θέματα, επιπλέον

Πολιτικός θρίαμβος Ερντογάν


Ποσοστό 58% είπε "ΝΑΙ" στις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις

«Γιορτή της Δημοκρατίας» χαρακτήρισε ο τούρκος πρωθυπουργός το δημοψήφισμα για τις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις και την υπεροχή του «ΝΑΙ» με ποσοστό 58%, με καταμετρημένο το 99% των ψήφων, αλλά και τη συμμετοχή που έφτασε το 77,5%.

AΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.....

Δημoψήφισμα με "ειδικό βάρος" σημερα στην Τουρκία


Στις κάλπες καλούνται σημερα οι Τούρκοι ψηφοφόροι για το δημοψήφισμα επί της συνταγματικής αναθεώρησης που προωθεί η κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν και το οποίο έχει λάβει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Τούρκου πρωθυπουργού εν όψει των βουλευτικών εκλογών τον επόμενο χρόνο.

Σε κινητοποιήσεις διαρκείας οι ιδιοκτήτες φορτηγών


Κινητοποιήσεις διάρκειας αρχίζουν από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων και φορτηγών Δημόσιας Χρήσης. Όπως αποφάσισαν σε συνέλευσή τους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν πορείες με τα οχήματά τους σε διάφορες πόλεις.

Σύγχυση και έριδες με την οικονομία στο κόκκινο



Ενώ δεν έχουν καθοριστεί ακόμα οι αρμοδιότητες υπουργών

Σε αδιέξοδο κινδυνεύουν να οδηγηθούν οι πολύμηνες θυσίες του ελληνικού λαού για τη μείωση των ελλειμμάτων και τη συμμόρφωση προς τις επιταγές της Ε.E. Ο πρωθυπουργός διαπιστώνει ότι η δραματική υστέρηση των εσόδων και οι επιπτώσεις που προκαλεί η

Για τους νοσταλγους του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ...

Στην Ελλάδα το VW Amarok


Με το Amarok (που σημαίνει λύκος στην γλώσσα των Εσκιμώων της φυλής Ινουίτ) η VW εισβάλει δυναμικά στην κατηγορία των pick-up με στόχο να «κλονίσει» την πρώτη τριάδα στον πίνακα των πωλήσεων που συνθέτουν κατά σειρά τα Toyota Hilux, Nissan Navara και

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: «Ο Άρης δεν χρειάζεται συμπάθεια»


Μας το "ταχυδρομησε":tzortzinospor.blogspot.com

Ανακοίνωση μετά τα μεσάνυχτα εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης με αφορμή το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Αυτή έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να δώσει τα εύσημα στον κόσμο του ΑΡΗ που γέμισε για μία ακόμα φορά το Κλεάνθης Βικελίδης και

Για τους αναγνωστες μας.....ΜΟΝΟ....



Το οpenkite.gr ειχε την προθεση να κανει μια ευγενικη προσφορα για τους αναγνωστες μας αλλα και για οποιον ενδιαφερεται...

Τρέχουσα Προσφορά

Προσφορά Openkite

1. Σχεδίαση ιστοσελίδας
2. Φιλοξενία Ιστοσελίδας
3. Όνομα ιστοσελίδας .gr ή οποιοδήποτε άλλο
4. Δημιουργία Virtual Tour 360 εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
5. Απεριόριστους λογαριασμούς email

Στην τελική τιμή με Φ.Π.Α. 500,00 ευρώ
Επικοινωνήστε μαζί μας !!!
Για τους αναγνώστες μας που είτε με email είτε τηλεφωνικώς ενημερώσουν ότι είδαν την αγγελία από το blog μας.

Η «επάρατη» δεξιά.


Μας το "ταχυδρομησε":ideopigi.blogspot.com



Γράφει η Ιδεοπηγή


Στην Ελλάδα η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ και των αριστερών κομμάτων ταυτίζουν τη δεξιά με ότι πιο κακό συμβαίνει στη χώρα.

Ομπάμα: Ανοχή απέναντι σε άλλες θρησκείες


Με ενός λεπτού σιγή στις 8:46 πμ, ακριβώς την ώρα που το πρώτο αεροπλάνο έπεσε πάνω στον έναν από τους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις μνήμης για τα περίπου 3.000 θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων πριν από εννέα χρόνια.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....