Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

cosmote & wind που είναι η vodafone?


H Cosmote προσφέρει μία πραγματικά Super προσφορά με το call them all super share. Τη δυνατότητα να μοιράζονται το χρόνο ομιλίας τους από τα πακέτα Call Them All με τους φίλους τους, χωρίς καμία χρέωση, προσφέρει από σήμερα η Cosmote στους συνδρομητές του WHAT’S UP, με τη νέα υπηρεσία “Call Them All Supershare”.

Οι συνδρομητές του WHAT’S UP μπορούν, όσες φορές επιθυμούν, και να μεταφέρουν 60 δωρεάν λεπτά ομιλίας σε έναν άλλο συνδρομητή WHAT’S UP, αλλά και να ζητήσουν 60 δωρεάν λεπτά ομιλίας από έναν άλλο συνδρομητή WHAT’S UP. Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας που μεταφέρεται ισχύει για 2 ημέρες και μπορεί να προέρχεται από τις υπηρεσίες: “Call Them All 600”, “Call Them All Plus” και “Call Them All Extension”.

Η νέα υπηρεσία “Call Them All Supershare” διατίθεται εντελώς δωρεάν. Για να μοιραστούν το χρόνο ομιλίας τους, οι συνδρομητές αρκεί απλά να καλέσουν δωρεάν το 1350.

πηγή :http://www.myphone.gr/











Wind με το f2g  δίνει μία εξίσου προοδευτική προσφορά!
Τις πρώτες 15 μέρες κάθε μήνα, ότι χρέωση έχει γίνει, από την 16 του ίδου μήνα μέχρι και το τέλος, ο ίδιος χρόνος μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.
Χωρίς να κάνει τίποτα ο συνρομητής, αυτόματα σε όλα τα πακέτα, νέα και παλιά. Βασική προϋπόθεση είναι  ο χρόνος ομιλίας να είναι αξίας μέχρι 50 €.Και η προσφορά αρχίζει από τον Φεβρουάριο.





αναμένουμε όλοι την απάντηση της Vodafone

Προσωπική άποψη για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Αγροτικές κινητοποιήσεις; Δηλαδή απεργία; Όποιος απεργεί χάνει το μεροκάματο του, σωστά; Οι αγρότες τι χάνουν; Γιατί δεν προχωρούν σε κινητοποιησεις την άνοιξη (περίοδο σποράς) ή το καλοκαίρι; Τώρα δηλαδή είναι νεκρή περίοδος για τους αγρότες και άρα δεν υφίστανται καμμία επίπτωση, αντίθετα δημιουργούν μόνο προβλήματα.
Διαφωνεί κανείς;