Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ξύπνησε ο γίγαντας

Γράφει ο Θοδωρής Χρόνης



(Το παρόν κείμενο αποτελεί τη συνέχεια του κειμένου: Ιστορίες με Ονοματεπώνυμο )









Κοιμήθηκε. Τον κακόμοιρο έχει κουραστεί πολύ. Ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα και να γυρίσουμε στο σπίτι. Ευτυχώς που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία και θα μπορώ να τον φροντίζω. Άλλωστε είναι ο πατέρας μου.

Στο τρίτο τρίμηνο του 2011 χρεοκοπεί η Ελλάδα σύμφωνα με τους Financial Times



Γράφει ο/η Sia 
από τους απαράδεκτους


Ενισχύονται θεαματικά οι πιέσεις προς όλες τις προβληματικές οικονομίες
της Ευρώπης και ιδιαίτερα σε αυτήν της Ελλάδας, με τους Financial Times
να δίνουν ακόμη και… ημερομηνία για την χρεοκοπία. Την «επικείμενη»
πτώχευση της χώρας μας το βρετανικό φύλο την τοποθετεί, με αρκετή
βεβαιότητα, στο δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2011...



«Το τρίτο τρίμηνο είναι πιο κοντά στην παράδοση των εθνικών
πτωχεύσεων», σημειώνει η εφημερίδα, ωστόσο, όπως υποστηρίζει, «οι
δικαστές στη Γερμανία και οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι εμφανώς
κουρασμένοι με όσα συμβαίνουν στην ευρωζώνη και ίσως επισπεύσουν τις
εξελίξεις,

ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Κ.ΜΑΝΩΛΗ


Σύμφωνα με το άρθρο 46 "Ηθικός αυτουργός και άμεσος συνεργός" του Ποινικού μας Κώδικα εδάφιο α) που λέει: "όποιος με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη που διέπραξε τιμωρείται με την ποινή του αυτουργού". Και πείτε μου τώρα ο κ.Καστανίδης με τον ώραιο του νόμο που πέρασε για να αποσυμφορήσει τις φυλακές και "άφησε" ελεύθερο τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ του κυρίου Μανώλη επειδή είχε διαπράξει μόνο ληστείες!! και μικροκλοπές!! δεν εμπίπτει στο άρθρο του Ποινικού μας Κώδικα;;! Αλλά ξέχασα ο αφελής έχει και αυτός και άλλοι 299 βουλευτική ασυλία!!ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ! (όπως το 2007) ΤΩΡΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ!!(2011)

Facebook εναντίον Google


Για εκστρατεία δυσφήμισης της Google κατηγορούνται οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Όπως αποκάλυψε το site της Τίνας Μπράουν The Daily Beast, το Facebook προσπάθησε να πείσει bloggers και ενημερωτικές ιστοσελίδες να γράφουν αρνητικά σχόλια για τη Google. Η ειρωνεία είναι ότι η προσπάθεια δυσφήμισης της Google επικεντρώθηκε σε θέματα ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, κάτι για το οποίο δεν φημίζεται το Facebook, το οποίο έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για ελλιπή προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του.

Chromebook: στις 15 Ιουνίου ο υπολογιστής της Google


Στην αγορά του hardware εισέρχεται η Google. Ο γίγαντας των διαδικτυακών υπηρεσιών βρίσκεται πίσω από την κυκλοφορία του Chromebook, ενός φορητού υπολογιστή που θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου. Ο υπολογιστής θα "τρέχει" με το λειτουργικό Chrome OS της Google και υπόσχεται να κάνει πιο αποδοτική την χρήση των υπολογιστών. Στην πραγματικότητα βέβαια ο υπολογιστής προωθεί τις υπηρεσίες και την φιλοσοφία της Google και ειδικά τις υπηρεσίες cloud, της αποθήκευσης δεδομένων όχι σε σκληρό δίσκο, αλλά στον κυβερνοχώρο.

ΤΑ 10 ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

1. DRAGON FRUIT (φρούτο του δράκου)


Καταγωγή: Μεξικό, Κεντρική και Νότια Αμερική

Γεύση: Αυτό το εκπληκτικό φρούτο μπορεί να περιγραφεί ως μια διασταύρωση φράουλας με αχλάδι! Με υπέροχη γεύση μούρου μπορείς να το απολαύσεις μόνο του! Πηγαίνει επίσης και με βότκα ή πάνω από κάθε επιδόρπιο. Σαν το κερασάκι στη τούρτα!









2.ΚΙWANO MELON ( πεπόνι)


Καταγωγή: Έρημο Καλαχάρι, Αφρική

Γεύση: Παρά την εκφοβιστική του εμφάνιση αυτό το πεπόνι μοιάζει σαν ένα μείγμα από μπανάνα, λάιμ και αγγούρι! Και όπως μια μπανάνα έτσι και αυτό δεν πρέπει να μπει στο ψυγείο.










3. RAMBUTAN


Καταγωγή: Αρχιπέλαγος της Μαλαισίας και Νοτιοανατολική Ασία

Γεύση: Ελαφρώς γλυκιά και ήπια, παρόμοια γεύση με το λίτσι











4. JACKFRUIT (φρούτο του Jack)

Καταγωγή: Νοτιοδυτική Ινδία , Μπανγκλαντές, Φιλιππίνες και Σρι Λάνκα

Γεύση: Μια διασταύρωση ανανά και μπανάνας














5. LYCHEE(λίτσι)


Καταγωγή: Νότια Κίνα ευδοκιμεί στην Ινδία και Ταΐβάν

Γεύση: Το λίτσι φρούτο είναι γλυκό με μια γεύση κάπως σαν το αχλάδι με το σταφύλι.











6. ΦΡΟΥΤΟ ΑΣΤΕΡΙ


Καταγωγή: Ινδονησία, Ινδία και Σρι Λάνκα

Γεύση: Με γεύση φρούτων από συνδυασμό δαμάσκηνα, ανανάκαι λεμόνι. Ο καρπός του δεν είναι πολύ γλυκός και είναι μια θαυμάσια εναλλακτική λύση για τους περισσότερους κοινούς χειμερινούς καρπούς.







7. MANGOSTEEN

Καταγωγή: Νησιά Σούντα και στις Μολούκες

Γεύση: Σαν ένα τροπικό φρούτο που εκρήγνυται στο στόμα σου!














8. ΚΟΥΜΚΟΥΑΤ


Καταγωγή: Κίνα και Κέρκυρα!

Γεύση: Το κουμκουάτ έχει μια πολύ χαρακτηριστική γεύση! Το δέρμα του μπορεί να φαγωθεί αφού είναι πολύ γλυκό ενώ η σάρκα του μέσα είναι ξινή.











9. ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ

Καταγωγή: Νότιος Αμερική, ευδοκιμεί Ινδία, Νέα Ζηλανδία, Βραζιλία

Γεύση:Το φρούτο του πάθους έχει πλούσια γεύση, ώριμη και γλυκιά. Με την καταπληκτική του αρωματική του γεύση θα καθυστερήσει να τελειώσει στο στόμα σας αφού το καταβροχθίσεις με μανία!










10.LIMONCILLO.

Καταγωγή: Δομικανή Δημοκρατία

Γεύση: Έχει το χρώμα του πεπονιού και τείνει να είναι πολύ γλυκό.

Τον πυροβόλησαν τέσσερις φορές


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες
για τον εντοπισμό των δύο δραστών οι οποίοι στη 01:30 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Μαΐου εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στα Πατήσια και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον 43χρόνο ιδιοκτήτη του, εκείνη όμως τη στιγμή ήχησε ο συναγερμός του κοσμηματοπωλείου και ακολούθως πυροβόλησαν τέσσερις φορές στο σώμα του ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια διέφυγαν με άγνωστο μέσο, χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα από το κατάστημα. Ο σοβαρά τραυματισμένος ιδιοκτήτης διεκομίσθει στο Νοσοκομείο <<Σωτηρία>> όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ξεκινάει σήμερα παρασκευή το EROTIC DREAM ATHENS (ακατάλληλο για ανηλίκους)

Η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα με θέμα τον έρωτα και τo sex που ενθουσιάζει κάθε χρόνο τους πάνω από 60.000 επισκέπτες της, έρχεται στον εκθεσιακό χώρο του ΕΚΕΠ (12ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στην γέφυρα μεταμόρφωσης) από 20-22 ΜΑΙΟΥ 2011.
Στόχος της έκθεσης δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που σέβεται τον επισκέπτη, τον επαγγελματία ή τον ιδιώτη, παρέχοντάς του τη δυνατότητα της περιήγησης, της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, με γνώμονα τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα.
Έτσι έχει προσεχθεί ιδιαίτερα η λειτουργικότητα του χώρου, ο οποίος με την άνεσή που παρέχει και τη θεματική κατανομή των περιπτέρων διασφαλίζει την ανεμπόδιστη περιήγηση κάθε επισκέπτη στα περίπτερα των εκθετών. Θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η Athens Erotic Dream θα συμβάλλει και θα ενισχύσει την επιχειρηματικότητα των εταιρειών που θα συμμετάσχουν ως εκθέτες, αλλά και των επαγγελματιών που θα την επισκεφθούν και θα διευρύνουν τον κύκλο των εμπορικών επαφών και συνεργασιών τους.
Βασικό τρίπτυχο για την επίτευξη των παραπάνω η ικανοποίηση επισκεπτών κι εκθετών και η διαφύλαξη της αρτιότητας της ίδιας της έκθεσης. Κινούμενη πάνω σε αυτό το πλαίσιο η Athens Erotic Dream 2011 δημιουργεί μια μοναδική πλατφόρμα όπου όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών θα έχουν μια κορυφαία ευκαιρία άμεσης επαφής και επικοινωνίας με τους υποψήφιους αλλά και υπάρχοντες πελάτες τους. Επιπλέον θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους όσους ασχολούνται με την ερωτική βιομηχανία να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Εξάλλου εκ των βασικών στόχων της διοργάνωσης είναι η έκθεση να αποτελέσει ένα μόνιμο και αποτελεσματικό εργαλείο προβολής των εταιριών που συμμετέχουν. Επιπλέον είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι επιχειρήσεις θα απευθυνθούν σ’ ένα καταναλωτικό κοινό νέο, δυναμικό που ενδιαφέρεται για ότι αφορά τον έρωτα και το sex και το αποδεικνύει τόσο με τις αγορές εντός της έκθεσης όσο και μετά από αυτήν.
Κι αν αναρωτιέστε τι ακριβώς θα βρείτε, πάρτε μια βαθιά ανάσα:
Ερωτικά αξεσουάρ & Βοηθήματα | Προφυλακτικά | DVD | Εσώρουχα | ξενοδοχεία | Sex Shops | Ένδυση – Υπόδηση | Κρεβάτια – Στρώματα | SPA – Strip Shoe Clubs |  Προιόντα περιποίησης |  Περιοδικά – Sites - Τηλεοπτικά κανάλια - Εταιρείες παροχής υπηρεσιών | Hot Lines | Ποτά – Tattoo | Sex Art | Κεριά αρωματικά – Δώρα |  ινστιτούτο αισθητικής | Φαρμακευτικές εταιρείες
Στην Athens Erotic Dream 2011 θα είναι όλοι εκεί! Οι επαγγελματίες- επισκέπτες, οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου των σχετικών κλάδων, οι επισκέπτες - καταναλωτές που δεν κρύβουν ότι ο έρωτας και το σεξ αποτελούν ένα από τα πιο θεμελιώδη συστατικά της διαπροσωπικής ανθρώπινης επαφής.
Όσον αφορά στην ψυχαγωγία των επισκεπτών έχουν προγραμματιστεί μοναδικά shows και προγραμματίζονται κι άλλα, τα όποια θα κάνουν την Athens Εrotic Dream 2011 το πιο hot εκθεσιακό event που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε άκρως αισθησιακά  shows, πολλά αστέρια της Porn βιομηχανίας όπως Mya Diamond, Adrianna Russo, Jena Jane, Marcello Bravo, Thomas Hally, Scarface, Ηλέκτρα Γαλανού κ.α, με χιλιάδες ταινίες στο ενεργητικό τους και σε συνεργασία με μερικές από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής αισθησιακών ταινιών όπως 21 Sextury Video, Hustler, Private, Evil Angel, Jules Jordan Video κ.α. Να τονίσουμε εδώ πως θα υπάρχει η δυνατότητα φωτογράφησης με τους/ τις Pornstars.
Θα υπάρχει special χώρος με BDSM act festival, ενώ τα πιο γνωστά ευρωπαϊκά ντουέτα με ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους έρχονται να χαρίσουν ένα προκλητικό κι αισθησιακό αλλά και hardcore θέαμα γεμάτο πάθος κι υψηλές θερμοκρασίες μπροστά στα μάτια του κοινού. Επίσης, θα παρελάσουν Διάσημες Ελληνίδες της ερωτικής βιομηχανίας που θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης και αισθησιασμού. Τέλος, το Σάββατο 21/5/2011 θα πραγματοποιηθεί V.I.P. Party υπό τους ήχους διάσημων DJs από τις 01:00 μέχρι πρωίας.
ATHENS EROTIC DREAM `11
Live The Experience
20 – 22/5|ΕΚΕΠ, 12ο Χλμ Αθηνών Λαμίας & Οδυσσέως, Μεταμόρφωση
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicLhHr5c6xVqvsLgExvIXnXhCC3wkeqOTwA0aWkIUTgOXOFojrlPT9vzOM0bWEjDezy8-_rQnXqMUitCCkRAqqWZ-4vGkT698BlOFFLjYsOyej4NF6riIrRSvUyvXvWjAU31x4hekMz2Oe/s1600/EROTIC-ATHENS-A.jpg
Είσοδος: 15€ | Ζευγάρια: 15€
Μέρες & Ώρες λειτουργίας
20/5 Παρασκευή [18:00-00:00]
21/5 Σάββατο [14:00-01:00] – After Shows Party [01:00- ]
22/5 Κυριακή [14:00-00:00]
Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη γιορτή του Έρωτα
 

ήδη οι πρώτοι αστυνομικοί από τις περιφερειακές υπηρεσίες περνούν τα πρώτα σεμινάρια για FRONTEX

Ξεκινουν οι έλληνες αστυνομικοί τα πρώτα τους σεμινάρια τα οποία θα είναι μηνιαία από 30 Μαίου στην αθήνα και θα είναι πάνω στην οργάνωση των υπηρεσιών που απασχολούνται με λαθρομετανάστες και της αποτελεσματικότερης αστυνόμευσης της περιοχής κάλυψης της κάθε υπηρεσίας !!!

ας ελπίσουμε ότι θα αποδώσουν με τα καλυτερα δυνατά αποτελέσματα!

Τα πρώτα 14 κέντρα κράτησης-υποδοχής για τους μετανάστες!!!!!!! καληνύχτα ελλάδα


Τα πρώτα 14 κέντρα κράτησης και κέντρα πρώτης υποδοχής μεταναστών δημιουργούνται με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσή. Τα κέντρα, που θα λειτουργούν με σύγχρονες προδιαγραφές και με μέτρα ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας, είναι τα εξής:

- Λακωνία, Σπάρτη - Κέντρο Κράτησης

- Χίος, Μερσινίδι - Κέντρο Κράτησης

- Σάμος, Βαθύ - Κέντρο Πρώτης Υποδοχής

- Αμυγδαλέζα - Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Ανηλίκων

- Ελληνικό, τα παλαιά κρατητήρια - Κέντρο Κράτησης

- Ελληνικό, τα νέα κρατητήρια - Κέντρο Πρώτης Υποδοχής

- Μονάδα Πέτρου Ράλλη - Κέντρο Κράτησης

- Ασπρόπυργος - Κέντρο Κράτησης

- Ροδόπη, Βένα - Κέντρο Κράτησης

- Έβρος, Φυλάκιο - Κέντρο Κράτησης. Επίσης, αξιοποιείται παρακείμενη δημόσια έκταση για την εγκατάσταση λυόμενων κατασκευών που θα χρησιμοποιηθούν ως Κέντρο Πρώτης Υποδοχής.

- Θεσπρωτία , εξετάζονται τρεις προτάσεις ιδιωτών για Κέντρο Κράτησης, εκτός της πόλης της Ηγουμενίτσας.

- Αιτωλοακαρνανία, Στάνος, στρατόπεδο Ψαρογιάννη - Κέντρο Κράτησης.

- Έβρος, Καρωτή, πρώην στρατόπεδο Φιλιρίδη - Κέντρο Κράτησης.

- Ορεστιάδα, εξετάζεται πρόταση ιδιώτη με στόχο τη δημιουργία Πολυδύναμου Κέντρου, όπου θα συστεγάζονται Υπηρεσία Ασύλου, Κέντρο Πρώτης Υποδοχής, Διοίκηση του Frontex , οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας.

Επίσης, σε συνεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και όπως ανακοίνωσε η υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη, θα δοθούν κίνητρα για έργα υποδομής στις περιοχές, με χρηματοδότηση είτε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιβάλλοντος είτε από το Πράσινο Ταμείο.