Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Επέστρεψε στην υφαλοκρηπίδα το "Πίρι Ρέϊς" - Έγγραφο-φωτιά του τουρκικού ΥΠΕΞ




Σε απόσταση 45 μίλια νότια από το Καστελλόριζο εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας επέστρεψε από τις 07.00 τo πρωί το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Πίρι Ρέϊς» σημαίνοντας συναγερμό και πάλι στα ελληνικά Επιτελεία. Είναι μία περιοχή στην οποία επανέρχεται και η οποία προφανώς κρύβει πετρελαϊκό ενδιαφέρουν. Την ίδια στιγμή, για την ακρίβεια τέσσερις ώρες ενωρίτερα, το «Τσεσμέ» επέστρεψε στον Ελλήσποντο. Και τα δύο σκάφη παρακολουθούνται από περιπολικά του Λιμενικού.

Πρώτευσε ο ΝΟ Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας!


το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων πανηγύρισε και μάλιστα στην έδρα του την Παμβωτιδα λίμνη, ακόμη ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα αφού αναδείχθηκε πολυνίκης και στην β΄φάση του 76ου που ολοκληρώθηκε σήμερα και περιελάμβανε τις κατηγορίες παίδων κορασίδων και ΑΜΕΑ.Οι νεαροί κωπηλάτες και κωπηλάτριες του Ναυτικού Ομίλου

Πύρινος όλεθρος στη νότια Γαλλία


Εκατοντάδες πυροσβέστες αντιμέτωποι με τις φλόγες


Εννέα τετραγωνικά χιλιόμετρα έχει καλύψει η πυρκαγιά που κατάκαιει δασικές εκτάσεις στη νότια Γαλλία. Από την πυρκαγιά απειλούνται κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν άλλες, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου κοντά σε ένα διυλιστήριο πετρελαίου στο Ετάνζ ντε Μπερ, 30 χιλιόμετρα δυτικά της Μασσαλίας και στη συνέχεια εξαπλώθηκε ανατολικότερα προς το δάσος.

«Ηθικό και πολιτικό ζήτημα από την πρόταση της Πειραιώς»



Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης στο ΣΚΑΪ

Στα αποτελέσματα των τεστ αντοχής του τραπεζικού συστήματος αναφέρθηκε την Κυριακή στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Κυριακή με Δράση» ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης.

Βολές Ισραήλ κατά Ηνωμένων Εθνών


Το Ισραήλ επικρίνει τον ΟΗΕ για τις έρευνες της ισραηλινής επιδρομής στην ανθρωπιστική νηοπομπή


Βολές κατά των Ηνωμένων Εθνών εξαπέλυσε την Κυριακή το Τελ Αβίβ.

Το Ισραήλ επέκρινε το διορισμό από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών τριών εμπειρογνωμόνων προκειμένου να ερευνήσουν τις συνθήκες της ισραηλινής επιδρομής στις 31 Μαΐου στην ανθρωπιστική νηοπομπή που κατευθυνόταν προς τη Λωρίδα της Γάζας, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 9 Τούρκους.

ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ

Πτυχία του κόλου θα μας δώσει και πάλι η Ελληνικά πραγματικότητα! Τι νομίζεται ότι από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια θα πάρετε πτυχία που θα λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της ζωής σας ή ότι θα έχετε επαγγελματική αποκατάσταση;;;Καλά, να μην μιλήσω

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....!!!!

Κι όμως το είπε και το διαφημίζει!!


Το λαβαμε απο:sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
Θεόδωρος Πάγκαλος: Πριν από τα μέτρα λιτότητας, ο μισθός μου βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο του δημόσιου τομέα, 6.500 ευρώ τον μήνα. Τώρα, ο μισθός μου έχει μειωθεί κατά ¼, στα 4.800 ευρώ τον μήνα.
Πρέπει να περιορίσω τη διάρκεια των διακοπών μου, και η γυναίκα και τα παιδιά μου έχουν δυσαρεστηθεί.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....;



Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης



Συχνα πυκνα ακουμε με αυξανομενη ενταση απο πολλες πλευρες-κυριως ηγετων κρατων-συμπεριλαμβανομενου και του Πρωθυπουργου μας την αναγκη Παγκοσμιας Διακυβερνησης…Το ετος 2010 αναγορευθηκε ετος Παγκοσμιας Διακυβερνησης απο τον κ. Ρομπαι-διορισμενο(και οχι εκλεγμενο) Προεδρο της Ε.Ε….
Τι πραγματικα συμβαινει…;

Τα δημοφιλέστερα βίντεο του YouTube για αυτή την εβδομάδα

Δείτε τα καλύτερα βίντεο του YouTube για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η διαφημιστική διαμάχη ανάμεσα σε... δύο μπύρες(!!!), ενώ ακολουθεί μία πρωτότυπη πρόταση γάμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ


Η αναρτηση του zougla για το τελος του troktiko
Ποιός θάναι και πότε θα έρθει ο αντίχριστος;
Zetgeist - Α' Τα πρόσωπα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Ισχυρές Τράπεζες» και παραδομένη κυβερνητική πολιτική


Του Νίκου Κοτζιά

Οι ιδιωτικές τράπεζες, εξαιτίας εσφαλμένων επιλογών, διεύρυναν το παθητικό της χώρας και συνέβαλαν στην κλιμάκωση της κρίσης στην Ελλάδα. Ενώ μας οδήγησαν στην κρίση, είναι οι μόνοι που δεν πληρώνουν. Μάλιστα όλα δείχνουν ότι στο τέλος θα βγάλουν υπέρμετρα κέρδη, χάρη στις επιλογές ΔΝΤ, ΕΕ και κυβέρνησης.

Περί πνευματικών δικαιωμάτων.




Γράφει η Ιδεοπηγή. (αιρετικό).



Χτες, διάβασα ένα άρθρο του δημοσιογράφου κ. Ευγένιου Ανδρικόπουλου, με τίτλο «Blogs: Προς τι τόσος πόνος και οδυρμός;», (www.kafeneio-gr.blogspot.com 24/7/10).

Αναγκάζομαι, να αναφέρω το όνομα του δημοσιογράφου, μιας και αναφέρθηκε σε μια αποστροφή του κειμένου του, στα πνευματικά δικαιώματα των ΜΜΕ.

Παραθέτω, το επίμαχο κομμάτι του κειμένου: «αν τα ΜΜΕ προβούν ως οφείλουν στην απαίτηση καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων τα blogs θα κλείσουν οριστικά».

"Έμφραγμα" στα δικαστήρια


Το φετινό δικαστικό έτος κλείνει με τη Δικαιοσύνη να μετρά για άλλη μία φορά τις πληγές της.

Χιλιάδες εκκρεμείς υποθέσεις, κενές οργανικές θέσεις δικαστικών λειτουργών και δικαστικών υπαλλήλων, ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και μηχανοργάνωση, παντελής απουσία δικαστικής αστυνομίας συνθέτουν σήμερα την εικόνα στα δικαστήρια.

απίστευτη εκτέλεση πέναλτι!!!!!



εζεκίλ καλβέντε το όνομα του πιτσιρικά που έκανε αυτή την εκτέλεση πέναλτι!!

Εκατοντάδες οι παρευρισκόμενοι στο τραγικό Love Parade



Δεκαπέντε άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν εκ των οποίων οι 10 σοβαρά, όταν ποδοπατήθηκαν σε φεστιβάλ μουσικής με τον τίτλο Love Parade, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που ξεκίνησε από το Βερολίνο και τώρα επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις διεθνώς.

Προβληματίζει η απόφαση των ελεγκτών



Νέα αναστάτωση στον τουρισμό αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας να τηρήσουν αυστηρά την χωρητικότητα του ελληνικού εναέριου χώρου
Νέα αναστάτωση αλλά και πλήγμα στον τουρισμό αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας να τηρήσουν αυστηρά την χωρητικότητα του ελληνικού εναέριου χώρου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...!!!

Ανακοινώθηκε επίσημα, οι Prodigy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.




Οι φήμες που είχαμε καταγράψει εδώ και καιρό, επιβεβαιώθηκαν επίσημα και έτσι οι μυθικοί Prodigy επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις, στις 17 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα (Αθηνών Αρένα) και στις 18 Σεπτεμβρίου (ΠΑΟΚ Sports Arena) στην Θεσσαλονίκη. Ο Liam, o Maxim και ο Keith θα μας παρουσιάσουν επί σκηνής το live show τους με όλες τις επιτυχίες από την υπερ-επιτυχημένη καριέρα τους, με αποκορύφωμα τους χορευτικούς ύμνους: Smack My Bitch Up, Breathe, Out of Space, No Good (Start The Dance), Voodoo People, Poison, Firestarter. Διαβάστε περισσότερα για τις τιμές των εισιτηρίων και τα σημεία προπώλησης…