Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!


ακόμη μια ληστεία σημειώθηκε σήμερα !!!
αυτή τη φορά στο 140 χλμ Λαμίας-Αθήνας σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων τύπου 90 ,"Μακεδονία","Ρούμελη" κλπ.
οι δράστες ήταν 3 στο σύνολό τους από τους οποίους μόνο οι 2 φορούσαν κουκούλα ενώ ο τρίτος δεν φορούσε τίποτα για να καλύψει το πρόσωπό του!
οι ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα και άρπαξαν τις εισπράξεις του ταμείου (άγνωστο ποσό προς το παρών) και τράπηκαν σε φυγή υπό την κάλυψη πυροβολισμών ,προφανώς για εκφοβισμό!!!
οι έρευνες της αστυνομίας δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι ώρας!
οι πρώτες πληροφορίες δεν κάνουν λόγω για κάποιον τραυματία!

Τα τεθωρακισμένα κοστίζανε...οι δεκάδες λιμουζίνες των επισήμων δεν έχουν κόστος;;;;Μάθαμε πως τα τεθωρακισμένα αν τα χρησιμοποιούσαν στην παρέλαση θα κοστίζανε εκατομμύρια...έτσι λένε...Μάθαμε μάλιστα...πως αφού δεν παρελάσανε σώθηκε και το περιβάλλον!!!Πόσο κοστίσανε οι δεκάδες λιμουζίνες που μεταφέρανε τους επισήμους στην παρέλαση δεν το μάθαμε...ούτε φυσικά πόσο είναι το καθημερινό κόστος τους...θα μας το πουν;;; θα τις κόψουν και αυτές ή όχι;;;

ΠΗΓΗ:http://www.greekalert.com
καλό πάσχα σε όλους, από τους συγγραφείς του PSAXTIRIOU

Παπάς.............

έβλεπα στην τηλεόραση σε επανάληψη τη σειρά "Το καφέ της Χαράς" και είδα τον γνωστό παπα-Τριαντάφυλλο ,τον παπά που το μόνο που ήθελε ήταν να πίνει και αμέσως μου ήρθε στο νου ένα βίντεο που είχα δει πριν από μερικές μέρες!
κοιτάξτε το παρακάτω βίντεο και πείτε μου αν σας θυμίζει κάτιτελικά ισχύει αυτό που λένε ότι η τηλεόραση αντιγράφει τη ζωή!