Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

Όταν το χταπόδι γίνεται ξιδάτο!

Οι Γερμανοί ήταν σίγουρα ότι θα γινόταν ξιδάτο το περίφημο χταπόδι- μάντης που προβλέπει τον νικητή των αγώνων στο μουντιάλ όπως έγινε και με την Ισπανία εναντίον της Γερμανίας. Το χταπόδι διάλεξε και έφαγε το γεύμα από το κουτί, με την σημαία της Ισπανίας και δικαιώθηκε! Τώρα μένει να δούμε για τον τελικό τι θα προβλέψει! Πάντως αν περιμένετε να σας πει ένα χταπόδι τον νικητή, βλέπω η ηλιθιότητα του ανθρώπου είναι μεγαλύτερη από την νηστικομάρα του χταποδιού!
">

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Κάπως έτσι είναι η διαπλοκή στην Ελλάδα! Ό,τι να 'ναι, σκέτο μπέρδεμα!! Άντε να ξεμπλέξεις!

Ένα τεστάκι

«Υφαρπαγή διευθύνσεων» Για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής κατηγορείται το Facebook στη Γερμανία


Το Facebook κατηγορείται ότι παραβιάζει τη γερμανική νομοθεσία για την ιδιωτικότητα επειδή συλλέγει τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανθρώπων οι οποίοι δεν διαθέτουν λογαριασμούς στη δημοφιλή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Γιόχαν Κάσπαρ, επίτροπος προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο Αμβούργο, δήλωσε ότι το Facebook έχει κληθεί να απαντήσει επισήμως για το ζήτημα μέχρι τις 11 Αυγούστου.
Το λογισμικό του Facebook έχει την δυνατότητα να ψάξει τους υπολογιστούς των χρηστών του για να εντοπίζει και να αποθηκεύει τη λίστα επαφών και να υφαρπάζει τα ονόματα και τα e-mail τους.
Στη συνέχεια, η υπηρεσία προσκαλεί τους ανθρώπους αυτούς να εγγραφούν ως μέλη της.
«Θεωρούμε ότι η καταγραφή των δεδομένων τρίτων προσώπων είναι ανεπίτρεπτη βάσει των νόμων περί της προστασίας δεδομένων» σημείωσε ο Γερμανός αξιωματούχος, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να επιβάλλει πρόστιμα μέχρι και 300.000 ευρώ.
Η αποστολή προσκλήσεων από το Facebook σε τρία πρόσωπα έχει επικριθεί σε αρκετές ακόμα χώρες.
«Θέλουμε να αποδείξουμε ότι η γερμανική νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων ισχύει και για τις ξένες εταιρείες που έχουν χρήστες στη Γερμανία» σημείωσε ο Γιόχαν Κάσπαρ.