Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

EMIRATES STADIUM ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ!!

ως γνωστόν το EMIRATES STADIUM είναι η έδρα της ομάδας του λονδίνου ΑRSENAL και το γήπεδο του λεβαδειακού ονομάζεται (αν δεν κάνω λάθος) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
θα μου πείτε οτι το ξέρετε ήδη αυτό και τι σχέση μπορεί να έχει το απίστευτο αυτό ποδοσφαιρικό γήπεδο του λονδίνου με το χωράφι της λιβαδειάς γιατι χωράφι είναι που δεν το έχουν φυτέψει βαμβάκι,καπνό ,σιτηρά αλλά γκαζόν!!
παρόλες τις διαφορες που υπάρχουν (και θα χρειαζόμασταν παραπάνω απο 2 μερες να γράφουμε ) εμείς ψάξαμε (τι ψαχτηρι θα ήμασταν αλλιώς) και βρήκαμε και μία σημαντικότατη ομοιότητα!!!!!
η ομοιότητα είναι στη τιμή του εισιτηρίου που καλείται να πληρώσει ο κάθε οπαδός ή φίλαθλος για τον προσεχή αγώνα του πρωταθλήματος της super league (τρομαρα μας) μεταξύ λεβαδειακού και ολυμπιακού!!!
θέλουν να μας πούνε οι διοικούντες το ελληνικό πρωτάθλημα και η αρμόδια ομοσπονδία ότι αξίζει να πληρώσει κανείς 35€ για να καθήσει (;) να παρακολουθήσει τον αγώνα στη Λιβαδειά , όσα πλήρωσαν δηλαδή και οι φίλοι του Ολυμπιακού που πήγαν να βοηθήσουν την ομάδα στο βόρειο λονδίνο!!!!!
αλλά η διαφορά στην τιμη ειναι γιατί εδώ στο ελλαντα με τα 35€ μπορεις να μπεις στο γηπεδο με οτι λογής όπλο , φωτοβολίδα θες και να βρισεις, ακομη και να δείρεις τον διαιτητή ή αντιπαλο ποδοσφαιριστή ενώ στο EMIRATES σου απαγορεύουν την οπλοφορία και κάθε είδους βίαιη πράξη!!!!!
δε βλέπουν που δεν υπαρχουν γηπεδα στην ελλάδα θέλουν να τους πληρώνουν και αδρά για να δούνε τα χωράφια τους!!!!
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

Εχθές το βράδυ πραγματοποίησε στη Λαμία την πρωτεύσουσα του νομου Φθιώτιδας ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Σταυρογιάννης!
για να απευθύνει το λόγο του ο υποψηφιος βουλευτης είχε στηθεί μία εξέδρα σε ένα σημείο δίπλα απο τη Πλατεία Ελευθερίας (κεντρική πλατεία της πόλης) με αποτέλεσμα να κλείσουν ΟΛΟΙ οι δρόμοι που οδηγούν στο κέντρο της πόλης και αρκετοί κάτοικοι που επιθυμούσαν να κατέβουν στο κέντρο με το αυτοκίνητο τους αναγκάστηκαν να ταλαιπωρηθούν οδηγώντας στους στενούς περιφερειακούς δρόμους!!
αυτό που διακωμωδεί περισσότερο την όλη κατάσταση είναι ότι όλη αυτή η φασαρία έγινε για να μιλήσει ο υποψηφιος βουλευτής ενώπιον όχι παραπάνω από 200 άτομα!!
να καλά διαβάζετε 200 διακόσια άτομα!!!!!!!
τα οποία άτομα παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον (εν αντιθέση με τους θαμωνες των καφε της πλατείας) την ομιλία του κυριου Σταυρογιάννη.
εκ των υστέρων καταλαβα οτι το ενδιαφέρον δεν ήταν για αυτά που εξέφραζε ο υποψήφιος , αλλά ήταν γιατί δεν καταλάβαιναν τι ακριβώς έλεγε ο υποψήφιος μιας και αντί να ομιλεί, κραύγαζε στο μικρόφωνο ,με αποτέλεσμα να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου και ο ακροατής να αναρωτιέται τι ακριβώς ακούει!!!!
παιδιά (βουλευτες) δε χρειάζεται να φωνάζεται για να σας ακούσουμε ή "ακούσουμε" χαζοί δεν είμαστε
και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας "φωνάζει ο κλέφτης (στην περιπτωση μας ο βουλευτης) για να φοβηθεί ο νοικοκύρης (ο καθε ακροατης όχι απαραίτητα νεοδημοκράτης)

H ΜΠΑΤΑΡΙΑ



Επειδή η θέση του είναι λιγάκι δύσκολη, η λύση είναι το επόμενο βίντεο:



και για να μην ψάχνετε το http://topsaxtiri.blogspot.com/ έψαξε για εσάς http://www.skroutz.gr/s/89491/Samsung-E1107-Crest-Solar.html?keyphrase=E1107+Crest+Solar

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ - ΤΕΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ

Έπεσε η αυλαία στη λειτουργία της κρατικής Ολυμπιακής χθες. Την πρώτη της επίσημη πτήση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Olympic Air, κάνοντας έτσι μια νέα αρχή και εισάγοντας νέα δεδομένα στον τομέα των αερομεταφορών στη χώρα μας. Η επίσημα πρώτη πτήση πραγματοποιήθηκε προς Θεσσαλονίκη, στα χνάρια της αντίστοιχης πρώτης πτήσης που έκανε πριν από μισό και πλέον αιώνα η Ολυμπιακή του Αριστοτέλη Ωνάση. Σε αυτή επέβαιναν μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος.
"H ΟΑ θέλει υγιή ανταγωνισμό χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις από οικογενειακούς φίλους, συγγενείς και άλλους" δήλωσε ο Α. Βγενόπουλος.
Ο ίδιος διευκρίνισε ωστόσο ότι "δεν είμαστε ιδιοκτήτες του ονόματος της Ολυμπιακής αλλά διαχειριστές. Το όνομα ανήκει στους Έλληνες".
Παράλληλα, προχώρησε σε μία σημαντική εξαγγελία, ανακοινώνοντας ότι η MIG έχει στην κατοχή της κατοχυρωμένο διεθνώς σήμα με τον τίτλο "Μακεδονικές Αερογραμμές": "Έχουμε πάρει κωδικούς και κανείς δεν μπορεί να πετάξει με αυτό το όνομα". Επιπλέον, ο πρόεδρος της MIG είπε ότι θα δημιουργηθεί θυγατρική εταιρεία της "Olympic Air" με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με την ονομασία "Μακεδονικές Αερογραμμές", προκειμένου να καλυφθούν σύντομα οι επιχειρηματικές και τουριστικές ανάγκες της περιοχής.

Έτοιμη να κατακτήσει τους αιθέρες με ''νέα φτερά'' η Olympic Air . Ωστόσο οι Ολυμπιακές Αερογραμμές θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στον πίνακα του αεροδρομίου της Αθήνας για μερικούς ακόμα μήνες. Συγκεκριμένα και όσον αφορά τις άγονες γραμμές καθώς και τα δρομολόγια προς τις εκτός της Ε.Ε. χώρες, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές εμφανίζονται να εκτελούν τις συγκεκριμένες πτήσεις, τις οποίες όμως στην πραγματικότητα θα πραγματοποιούν τα αεροπλάνα (και τα πληρώματα, βέβαια) της Olympic Air.

για να πάει καλά ο μήνας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ


Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους , από τον διαχειριστή του ιστοχώρου!