Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

EMIRATES STADIUM ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ!!

ως γνωστόν το EMIRATES STADIUM είναι η έδρα της ομάδας του λονδίνου ΑRSENAL και το γήπεδο του λεβαδειακού ονομάζεται (αν δεν κάνω λάθος) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
θα μου πείτε οτι το ξέρετε ήδη αυτό και τι σχέση μπορεί να έχει το απίστευτο αυτό ποδοσφαιρικό γήπεδο του λονδίνου με το χωράφι της λιβαδειάς γιατι χωράφι είναι που δεν το έχουν φυτέψει βαμβάκι,καπνό ,σιτηρά αλλά γκαζόν!!
παρόλες τις διαφορες που υπάρχουν (και θα χρειαζόμασταν παραπάνω απο 2 μερες να γράφουμε ) εμείς ψάξαμε (τι ψαχτηρι θα ήμασταν αλλιώς) και βρήκαμε και μία σημαντικότατη ομοιότητα!!!!!
η ομοιότητα είναι στη τιμή του εισιτηρίου που καλείται να πληρώσει ο κάθε οπαδός ή φίλαθλος για τον προσεχή αγώνα του πρωταθλήματος της super league (τρομαρα μας) μεταξύ λεβαδειακού και ολυμπιακού!!!
θέλουν να μας πούνε οι διοικούντες το ελληνικό πρωτάθλημα και η αρμόδια ομοσπονδία ότι αξίζει να πληρώσει κανείς 35€ για να καθήσει (;) να παρακολουθήσει τον αγώνα στη Λιβαδειά , όσα πλήρωσαν δηλαδή και οι φίλοι του Ολυμπιακού που πήγαν να βοηθήσουν την ομάδα στο βόρειο λονδίνο!!!!!
αλλά η διαφορά στην τιμη ειναι γιατί εδώ στο ελλαντα με τα 35€ μπορεις να μπεις στο γηπεδο με οτι λογής όπλο , φωτοβολίδα θες και να βρισεις, ακομη και να δείρεις τον διαιτητή ή αντιπαλο ποδοσφαιριστή ενώ στο EMIRATES σου απαγορεύουν την οπλοφορία και κάθε είδους βίαιη πράξη!!!!!
δε βλέπουν που δεν υπαρχουν γηπεδα στην ελλάδα θέλουν να τους πληρώνουν και αδρά για να δούνε τα χωράφια τους!!!!
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: