Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΠΑΟ



Ο ταλαντούχος κύριος Διαμαντίδης......Θέλει ταλέντο να φτύνεις τους αντιπάλους κατάμουτρα κ οι πράσινοι διαιτητές να μην σε αποβάλλουν από το παιχνίδι

ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ......


ΑΠΟ:trelokouneli.blogspot.com

QUIZ......ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ....



ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ 666 ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΚΑ....?

how to ......

τώρα που τελειώνουν τα σχολεία, ένα παλιό και ωραίο κόλπο για να φτιάξετε νεροβόμβες για το μπουγέλο!!!!!

η βουλή είναι σαν ένα άλογο

η βουλή είναι σαν ένα άλογο επειδή έχει...............

τουρκία και ισραήλ

τελικά ποιον κοροϊδεύουν, εμάς ή τους άλλους! δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά και οι ισραηλινοί έδειξαν ποιοι είναι τα αφεντικά της μεσογείου.
οι τούρκοι μεν λένε ότι πήγαν για ανθρωπιστική βοήθεια και οι άλλοι ότι πήγαν για άσκηση ετοιμότητας.........
είναι και οι δύο οι λαοί <<αραβικής καταγωγής>> και αυτοί δεν είναι για πολλά, πολλά, να μου πεις οι ευρωπαίοι είναι;; οι οποίοι μας χρεωκόπησαν, ή ότι εμείς είμαστε καλύτεροι??
δεν μπορούμε να ξέρουμε το παιχνίδι που παίζεται από πίσω αλλά είμαστε σίγουροι ότι κάτι γίνεται!

ανέκδοτο

μόλις παντρεύεται ένα ζευγάρι τον πρώτο καιρό, μόλις γυρίζει ο άντρας από την δουλειά, του λέει η γυναίκα :<< ήρθες αγάπη μου;>>

μετά από 10  χρόνια γάμου του λέει :  << ήρθες;>>

και μετά από 20  χρόνια γάμου του λέει...

Καψόνια λίγο πριν την απογείωση


Οι Ισραηλινοί καθυστέρησαν την απογείωση του αεροσκάφους με τους Έλληνες ακτιβιστές

Εμπλοκή παρουσιάστηκε στην επιστροφή του ελληνικού C-130 από το Ισραήλ που μεταφέρει στην Ελλάδα τους 31 Έλληνες ακτιβιστές, μαζί με τους 3 Γάλλους και έναν Αμερικανό.
Στις 11.35, και ενώ το σκάφος είχε τροχοδρομήσει στον διάδρομο απογείωσης, για αδιευκρίνιστους λόγους μέχρι στιγμής, ειδοποιήθηκε από τον πύργο ελέγχου να επιστρέψει στον χώρο στάθμευσης.
Τελικά στις 12:13 μετά τα μεσάνυχτα το αεροσκάφος της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ με προορισμό την Ελλάδα.
Το αεροσκάφος θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.
ΠΗΓΗ:skai.gr

παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος

πολλοί δήμοι ανά την χώρα διοργάνωσαν εκδηλώσεις για την παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος, είναι όμως σε θέση για να κάνουνε το μεγάλο βήμα; δεν άκουσα και δεν είδα κάτι το συναρπαστικό ή το τόσο πολύ εκθαμβωτικό, για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον ! ίσως έχει χαθεί η ευαισθητοποίηση των ελλήνων.
πρέπει όμως να δείξουμε το καλό παράδειγμα και να πούμε ότι του χρόνου τέτοια μέρα δηλαδή 3-06-2011 θα είμαστε όλοι παρών σε ένα χώρο τον οποίο θα αποφασίσετε εσείς και θα κάνουμε κάτι το διαφορετικό, μία δενδροφύτευση, μάζεμα σκουπιδιών, ή ότι άλλο θέλετε !
τώρα με διαβάζετε όλοι και  λέτε, καλά πάει καλά αυτός?
ίσως έχει ξαναγίνει αυτή η κίνηση από τηλεοπτικό κανάλι αλλά δεν θυμάμαι από το internet στην Ελλάδα!
στα σχολιά μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας, και να δείτε τις ιδέες σας για τον τόπο και το μέρος!

παρακαλώ αναδημοσιεύστε όλοι!

ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.....


Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν υποστήριξε το δικαίωμα του Ισραήλ να κάνει την επιδρομή στα πλοιάρια που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, με το αιτιολογικό ότι έτσι οι Ισραηλινοί απέτρεψαν τη μεταφορά όπλων στους Παλαιστίνιους, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.

«Το Ισραήλ έχει το απόλυτο δικαίωμα να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του σε θέματα ασφάλειας», δήλωσε ο Μπάιντεν σε συνέντευξη στο κανάλι PBS, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση Ομπάμα τάσσεται υπέρ της διενέργειας αμερόληπτης έρευνας για το τι συνέβη.

Στόχος των Ισραηλινών καταδρομέων ήταν να καταλάβουν τα πλοία και να τα οδηγήσουν στο ισραηλινό λιμάνι Ασντόντ. Από εκεί οι ισραηλινές αρχές είχαν δεσμευτεί ότι θα μετέφεραν το φορτίο των πλοίων στη Γάζα.

Συνέχισε δε λέγοντας «…εκείνοι (οι Ισραηλινοί) είπαν, «εδώ είμαστε. Βρίσκεστε στη Μεσόγειο. Αυτό το πλοίο- εάν αλλάξει ελαφρώς πορεία προς τα βόρεια, θα ξεφορτώσει το φορτίο και εμείς θα το μεταφέρουμε στη Γάζα». Άρα ποιό είναι το θέμα εδώ; Ααυτό που ήταν το θέμα, ήταν η εμμονή (του στολίσκου) να κατευθυνθεί στη Γάζα» .

«Λοιπόν, είναι νόμιμο για το Ισραήλ να πει, «δεν ξέρω τι βρίσκεται πάνω στο πλοίο. Αυτά τα άτομα ρίχνουν ρουκέτες κατά του λαού μου», πρόσθεσε ο Μπάιντεν (αναφερόμενος στη Χαμάς) για να δικαιολογήσει την εισβολή του ισραηλινού στρατού στα πλοία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κήρυξε παράνομες τις δαπάνες του Δήμου Άρτας για το έτος 2000 το Ελεγκτικό Συνέδριο!!!


Ζητείται η επιστροφή 355 χιλιάδων ευρώ στο ταμείο του Δήμου!
ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com
Ποσό 355.500 ευρώ καταλογίζεται εις βάρος 23 ατόμων μεταξύ των οποίων είναι ο αποβιώσας Δήμαρχος Αρταίων εκείνη την περίοδο Κώστας Βάγιας, όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας εκείνης της περιόδου και υπηρεσιακοί παράγοντες, για ορισμένες κατηγορίες δαπανών τις οποίες το Ελεγκτικό Συνέδριο κήρυξε παράνομες, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ηχώ» της Άρτας.Όπως αναφέρεται, τα ποσά τα οποία καταλογίζονται ζητείται να επιστραφούν στο ταμείο του Δήμου Αρταίων από τους ανθρώπους εις βάρος των οποίων καταλογίσθηκαν, ενώ στην έκθεση εξειδικεύονται τα ποσά με τα οποία επιβαρύνεται ο καθένας. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Σχεδόν μετά από δέκα χρόνια, το Ελεγκτικό Συνέδριο Β’ Κλιμάκιο, απέστειλε έκθεση στο Δήμο Αρταίων, στην οποία αποφαίνεται για την νομιμότητα των λογαριασμών διαχειρίσεως του Δήμου για το οικονομικό έτος 2000 (επί Δημαρχίας Κ. Βάγια), μετά από έκθεση που είχε συνταχθεί το έτος 2003, από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο νομό Άρτας. Το Ελεγκτικό Συνέδριο συνήλθε σε συνεδρίαση στα τέλη του 2008, και μελέτησε τα στοιχεία του φακέλου στον οποίο περιλαμβάνονταν η έκθεση του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Άρτας που είχε συνταχθεί το έτος 2003. Την έκθεση την απέστειλε προς τον Δήμο Αρταίων στις 26/5/2010 και σημερινή δημοτική Αρχή, παρέλαβε την εν λόγω έκθεση στις 27/5/2010 με αποδεικτικό παραλαβής.

Τι αναφέρει η έκθεση
Στην έκθεση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Ελεγκτικό Συνέδριο μετά από διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία του Δήμου Αρταίων για το έτος 2000, κήρυξε παράνομες ορισμένες κατηγορίες δαπανών, που φθάνουν στο ποσόν των 355.500,00 χιλιάδων σε ευρώ (ή 121.142.000 εκατομμυρίων σε δραχμές), ποσόν το οποίο καταλογίζεται εις βάρος 23 ατόμων, μεταξύ των οποίων είναι ο αποβιώσας Δήμαρχος Αρταίων εκείνη την περίοδο Κώστας Βάγιας, όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας εκείνης της περιόδου και υπηρεσιακοί παράγοντες.Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αφού η έκθεση κοινοποιήθηκε στους ενδιαφερόμενους, τα ποσά τα οποία καταλογίζονται ζητείται να επιστραφούν στο ταμείο του Δήμου Αρταίων από τους ανθρώπους εις βάρος των οποίων καταλογίσθηκαν, ενώ στην έκθεση εξειδικεύονται τα ποσά με τα οποία επιβαρύνεται ο καθένας.Να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο ποσόν που κρίθηκε ως παράνομο από το Ελεγκτικό Συνέδριο είναι η ανάθεση τομέα της καθαριότητας του Δήμου στην Δ.Ε.Α.Δ.Α που φθάνει στο ποσόν των 258.000 χιλιάδων ευρώ περίπου (88.000.000 εκατ. δραχμών), αλλά και ποσά που δόθηκαν για υπερωριακή απασχόληση (21.780 χιλιάδες ευρώ), για μετακινήσεις εντός και εκτός έδρας (13.821 χιλιάδες ευρώ), προσλήψεις με σύμβαση έργου περίπου 30 ατόμων (51.900 χιλ. ευρώ).Η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου με τους καταλογισμούς των δεκάδων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία τόσον για τους ανθρώπους που είχαν διατελέσει επί δημαρχίας Κ. Βάγια δημοτικοί σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι κ.λ.π. όσο και μεταξύ των διοικητικών υπαλλήλων που συνυπέγραφαν τις πληρωμές οι οποίες κρίθηκαν παράνομες.Κάποιοι εκ των τότε δημοτικών συμβούλων είναι και σήμερα δημοτικοί σύμβουλοι στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Αρταίων, ενώ άλλοι εκ των τότε δημοτικών συμβούλων είναι σήμερα εν ενεργεία νομαρχιακοί σύμβουλοι.Το θέμα αυτό αναμένεται να απασχολήσει την σημερινή Δημοτική Αρχή, αλλά και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο για το πώς θα χειριστούν την υπόθεση, αφού πέραν των διοικητικών υπαλλήλων που βρίσκονται σήμερα υπόλογοι για δαπάνες που είχαν συνυπογράψει πριν δέκα και πλέον χρόνια, το Ελεγκτικό Συνέδριο καταλογίζει υπέρ του Δήμου Αρταίων τις δαπάνες που κρίθηκαν παράνομες, τις οποίες χαρακτηρίζει ως «ταμιακό έλλειμμα».

Χορός σκανδάλων στους Δήμους Ιωαννιτών και Φιλιατών!


ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com

Χορός σκανδάλων αποκαλύπτεται καθημερινά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Φτερά» έκαναν 9 εκατ. ευρώ στον Δήμο Ιωαννιτών για τεχνικά έργα και σχολεία, ενώ κατά 4,2 εκατ. «φούσκωσε» ο προϋπολογισμός των ΚΑΠΗ, τα χρήματα όμως δεν έφτασαν ποτέ.Το θέμα της κακοδιαχείρισης ερευνά ο εισαγγελέας Ιωαννίνων και οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, ενώ την ίδια ώρα η Εισαγγελία της Ηγουμενίτσας απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα στον δήμαρχο Φιλιατών, σε δύο αντιδημάρχους και στην ταμία του δήμου, μετά την «τρύπα» του 1,7 εκατ. ευρώ που ανακάλυψαν οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης.Οπως κατήγγειλε η αντιπολίτευση, στον Δήμο Ιωαννιτών, εκατομμύρια έφευγαν από τον προϋπολογισμό και έκαναν «φτερά», χωρίς μέχρι σήμερα να βρεθούν οι τελικοί αποδέκτες.«Ο εισαγγελέας έχει στα χέρια του πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για 7,5 εκατ. ευρώ που αφορούσαν τεχνικά έργα τα οποία όμως ποτέ δεν έγιναν και για άλλο 1,5 εκατ. για σχολεία που επίσης δεν έγιναν.Το μεγάλο ερώτημα είναι πού πήγαν τα χρήματα αυτά την τετραετία 2002-2006», δήλωσε στην εφημερίδα «Εθνος» ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2006 Φίλιππος Φίλιος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα κληθεί από τον εισαγγελέα ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Νίκος Γκόντας.Ειδικά για το θέμα των ΚΑΠΗ, στον προϋπολογισμό του 2009 είχαν εγγραφεί 2,8 εκατ. ευρώ για έξοδα, αλλά ξαφνικά το ποσό εκτινάχθηκε στα 7 εκατ. ευρώ. Από το ποσό αυτό μόνο τα αρχικά εκτιμώμενα 2,8 εκατ. ευρώ δόθηκαν στα ΚΑΠΗ.Από τα υπόλοιπα 4,2 εκατ. ευρώ, ένα ποσό της τάξης των 3,4 εκατ. ευρώ φαίνεται πως κατέληξε στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο όμως χρηματοδοτείται από κονδύλια του υπουργείου Υγείας και δεν επιτρέπεται η μεταφορά πόρων από αλλού.Στη γειτονική Θεσπρωτία ένα μεγάλο σκάνδαλο ταλανίζει τον μικρό Δήμο Φιλιατών. Ελεγκτές της Δημόσιας Διοίκησης κάνουν «φύλλο και φτερό» το ταμείο του δήμου, μετά την «τρύπα» του 1,7 εκατ. ευρώ που βρήκαν και αφορά την περίοδο 2008-2009.

Απαγόρευση εξόδου
Με απόφαση του εισαγγελέα απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα για τον δήμαρχο Μηνά Ντουμάζιο, τους δύο αντιδημάρχους και την υπεύθυνη του ταμείου.Ο κ. Ντουμάζιος παραδέχεται ότι γίνονταν πληρωμές εξωλογιστικά, με προφορική εντολή δική του, υποστηρίζει όμως ότι το ποσό αυτό δεν ξεπερνά τα 106.000 ευρώ.«Αμφισβητώ το έλλειμμα του 1,7 εκατ. ευρώ και θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου για να δικαιωθώ», περιορίστηκε να πει ο κ. Μηνάς Ντουμάζιος.

για αλλαγή λίγο μουσική να χαλαρώσουμε


Προσπαθούν να ανακόψουν τη φυγή από την ΕΛ.ΑΣ.


Εκτακτη σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ Μιχ. Χρυσοχοΐδη και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για να ανακοπεί το μεγάλο κύμα φυγής από την Αστυνομία λόγω του Ασφαλιστικού πραγματοποιήθηκε χθες στη λεωφόρο Κατεχάκη. Κύριος στόχος είναι να περιοριστεί η «μαύρη τρύπα» 11.000 κενών θέσεων στην ΕΛ.ΑΣ. που αναμένεται να υπάρξει στα τέλη του 2010, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην αστυνόμευση. Στη σύσκεψη συζητήθηκε το ενδεχόμενο να δοθεί προκαταβολή από το εφάπαξ που δικαιούνται οι αστυνομικοί προκειμένου να καλύψουν σημερινές οικονομικές ανάγκες τους, με την προϋπόθεση όμως να παραμείνουν στην Αστυνομία. Μελετάται επίσης να υπάρξουν διευκολύνσεις στην πληρωμή στεγαστικών δανείων των αστυνομικών, θεσμοθέτηση ιατρικής βοήθειας στο σπίτι και καλύτερη αξιοποίηση των παιδικών κατασκηνώσεων. Δεν ελήφθη πάντως καμιά απόφαση και ζητήθηκε να υπάρξει πλήρης καταγραφή των οικονομικών και λογιστικών παραμέτρων της υπόθεσης. Ανώτατα στελέχη του υπουργείου χαρακτηρίζουν το πρόβλημα των πρόωρων αποχωρήσεων «εφιαλτικό». Στο τέλος του χρόνου ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις που αντιστοιχούν στο 22% της συνολικής δύναμης της Αστυνομίας, αριθμός πρωτοφανής στην ιστορία του Σώματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2008 έφυγαν συνολικά 1.840 άτομα, το 2009 1.470 και ο αριθμός αυτός αναμένεται να τριπλασιαστεί το 2010, αν συνεχιστούν οι ίδιοι ρυθμοί υποβολής αιτημάτων συνταξιοδότησης. Η «μαύρη τρύπα» διευρύνεται διότι ενώ το 2008 και το 2009 έγιναν προσλήψεις 3.100 και 3.800 ενστόλων αντιστοίχως, το 2010 αυτός ο αριθμός θα συρρικνωθεί για λόγους οικονομίας σε 1.640 άτομα. Οπως αναφέρουν ανώτατοι αξιωματικοί «οι περισσότεροι από όσους ζητούν να φύγουν φοβούνται ότι θα χάσουν το εφάπαξ, λόγω των αλλαγών στο Ασφαλιστικό. Είναι αστυνομικοί ηλικίας 45 ως 50 ετών με αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις. Ανάμεσά τους βρίσκονται εκατοντάδες αξιωματικοί, κυρίως στον βαθμό του αστυνομικού υποδιευθυντή ή διευθυντή. Χαρακτηριστικά επί συνόλου 620 υποδιευθυντώνέχουν αιτηθεί συνταξιοδότηση οι 104!Οι περισσότεροι μάλιστα καλύπτουν κρίσιμα πόστα και έχουν μεγάλες υπηρεσιακές δυνατότητες.Ολοι αυτοί χάνονται για την ΕΛ.ΑΣ.».

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


ΓΡΑΦΕΙ Ο V FOR VENDETTA....

Για να περπατησουμε μαζι πισω στο χρονο....Ας παμε τοτε που ο εθναρχης εβαζε τη χωρα απο το γυψο της δικτατοριας στην Ε.Ο.Κ..Τοτε που μπηκαμε σε μια κοινοτητα οικονομικη και ολα φαινοταν ωραια...Πακτωλοι χρηματος-δανεικοι φυσικα αλλα οχι αγυριστοι με αντιτιμο τη πτωση των εξαγωγων και την αυξηση των εισαγωγων σε προιοντα που παρηγαγε η ιδια η χωρα....Αρχιζει αναποφευκτα η ανοδος του χρεους....
Τον διαδεχτηκε ο Ραλλης που "χτυπησε" τη γλωσσα μας-καταργηση πολυτονικου-για να φτασουμε στο σημερα να ειναι ανορθογραφα τα παιδια μας-και γλωσσολογοι να προτεινουν τη καταργηση των διφθογγων και τη παντελη απλοποιηση της γλωσσας μας...Αυτο εγω το λεω βιασμο...
Μετα ανεβηκε ο σοσιαλισμος στην εξουσια...Ανδρεας Παπανδρεου...Υπερχρεωσε την Ελλαδα σε τετοιο βαθμο που ο ιδιος παραδεχτηκε οτι ή θα αφανισουμε το χρεος ή το χρεος θα αφανισει εμας...Αυξησε τους μισθους σε μια νυχτα-με δανεικα-οχι με την αυξηση της παραγωγης και του Α.Ε.Π. και εκπατρισε τις βιομηχανιες μας...
Ακολουθει η εποχη Μητσοτακη που στο ονομα του υπερβολικου χρεους ιδιωτικοποιησε εθνικο πλουτο αλλα δεν αφηνε να γινουν ερευνες για το φυσικο πλουτο...Ο κυριος Εβερτ διωξε ποινικα αυτους που προσπαθησαν να βρουν πετρελαιο στα ελληνικα εδαφη...Ξεκινουν οι διεκδικησεις των Σκοπιανων σχετικα με τη Μακεδονια μας και επιδικνυεται πληρης ερασιτεχνισμος...Προδοσια το λεω εγω...
Και μετα απο συντομη επαναδιαμονη στο πρωθυπουργικο θωκο απο τον Ανδρεα Παπανδρεου.ερχεται ο οραματιστης εκσυγχρονιστης Κωστας Σημιτης....Υπερκαταχρεωνει την Ελλαδα με εργα και υποδομες που δεν μπορουσε να αντεξει,οχι απο το κοστος των εργων αλλα απο τις υπερχρεωσεις εργολαβων-μεγαλοκαναλαρχων που ηπιαν το αιμα του λαου...Αλλα δεν αρκει αυτο...Φουσκωνει το χρηματιστηριο και τις ελπιδες του απλου κοσμου,για να κερδισουν ενα τρις δραχμες τα διαπλεκομενα συμφεροντα...Ιμια πραξη αισχιστης προδοσιας....Ολυμπιακοι αγωνες και εισοδος στην Ο.Ν.Ε. συμπληρωνουν το παζλ της υπερχρεωσης και την αρχη της πτωχευσης...
Μετα ερχεται ο ανιψιος του Εθναρχη για να καει η Ελλαδα,να υπεξανακαταχρεωθει και να τεθει υπο επιτηρηση....Οι πλουσιοι πλουσιωτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι....Κρατος αδιαφανειας και ρουσφετιου....
Για να ετοιμαστει το εδαφος στον υιο του αλλου εθναρχη...Που κοροιδεψε εν γνωσει του το λαο προεκλογικα...Τον οδηγει με χειρουργικη ακριβεια στη φτωχεια και το μαρασμο ενω τον αλλοιωνει εθνολογικα ελληνοποιωντας ορδες βαρβαρων και ετοιμαζοντας τη διαιρεση της Ελλαδας και τον διαμελισμο της...
Κι ολα αυτα σε 35 μολις χρονια....Ειναι ωρα να σηκωσεις κεφαλι Ελληνα...Δεν αρκει να τα ξερεις...Πρεπει να τα πεταξεις απο πανω σου τα μιασματα που τρωνε τις σαρκες σου και λεγονται πολιτικοι...Σου χαρισαν ελευθεριες για να δρουν ανενοχλητοι και σε προδωσαν δεκαδες φορες....
Οσο για το ποιος ειμαι....Δεν ειμαι ανθρωπος..Ειμαι Ιδεα...Η δικη σου Ιδεα που παιρνει σαρκα και οστα απο τη δικη σου παρουσια..Σε οσες καλπες κι αν στηθουν ριξε λευκο....Αυτη ειναι τιμωρια γι'αυτους...Αλλαξε το πολιτικο συστημα...Το λευκο προσμετραται ως προτιμηση,το ακυρο οχι...Κανε το λευκο πρωτο κομμα...