Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Σε περίπου 15 μέρες ξεκινάνε οι πρώτες επίσημες δοκιμές για τη νέα χρονία και όπως είναι λογικό οι ειδήσεις και οι δηλώσεις αρχίζουν να πληθαίνουν. Το balla.gr σας παρουσιάζει μερικές από αυτές...


• Ο Pedro De La Rosa αφού χρησιμοποίησε και τους 3 τύπους ελαστικών (για στεγνό, ενδιάμεσα και ακραίων συνθηκών βροχής) της Pirelli δήλωσε πως η ιταλική εταιρία ελαστικών είναι έτοιμη πια για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε κάτι λιγότερο από 2 μήνες.
Ο Ισπανός επίσης διέψευσε πως θα βρεθεί στο τιμόνι της δεύτερης Hispania Racing αν και θα κάνει τα πάντα όπως είπε για να βρει θέση οδηγού και για φέτος.
• Ο επικεφαλής της Mclaren Martin Whitmarsh, δήλωσε πως φέτος θα δούμε έναν καλύτερο Lewis Hamilton, ο οποίος άλλαξε και προσωπικό γυμναστή διότι ο πρώην πια γυμναστής του πείρε προαγωγή για πιο ψηλά μέσα στην ομάδα.
• O Willi Weber, μάνατζερ του Nico Hulkenberg αποκάλυψε πως ο γερμανός οδηγός δέχθηκε κρούση από την ομάδα της Virgin για την φετινή σεζόν, αλλά την αρνήθηκε διότι δεν θα είχε κανένα κέρδος να τρέξει σε μικρή ομάδα φέτος, παρόλο που όπως αποκάλυψε οικονομικά η πρόταση ήτανε ικανοποιητική.
• Να και κάποιος που μας σκέφτηκε. Ο Christian Horner δήλωσε ότι για τις αλλαγές των κανονισμών ελπίζει να υπάρχουν δύο συστατικά. Δυνατό θόρυβο και υψηλές ταχύτητες έτσι ώστε να ικανοποιηθεί ο κόσμος που παρακολουθεί Formula 1.
πηγη:http://www.balla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: