Τρίτη 25 Μαΐου 2010

1517 νέο τηλέφωνο για να δώσετε όποιον φοροδιαφεύγει!

1517 νέο τηλέφωνο για να δώσετε όποιον φοροδιαφεύγει!
τώρα αν θα τον πιάσουνε; αν θα δέχεται αυτό το τηλέφωνο πολλές κλήσεις; αν όλες θα είναι ψεύτικες; και αν θα λειτουργήσει ; μακάρι να μπορούσα να σας απαντήσω!

νέος τρόπος πληρωμής μέσω του internet

νέος τρόπος πληρωμής μέσω του internet
και βέβαια είναι πάλι μέσα από το Google


https://checkout.google.com/

ένα πρόγραμμα για να δείτε τι φόρος σας αναλογεί!

θα το βρείτε εδώ !
από το http://www.in.gr/

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....


Με αφορμη το ετος παγκοσμιας διακυβερνησης,φετος,μετα τη συνοδο της Κοπεγχαγης οπως χαρακτηριστηκε απο κυριο Ρομπαι-διορισμενο και οχι εκλεγενο προεδρο της Ε.Ε.- και
μελετωντας τις οικονομικες κινησεις που συνετελεσθηκαν απο τις αρχες του αιωνα μας επιγραμματικα μπορουμε να διαγνωσουμε τα εξης:

1907 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Δημιουργια FEDERAL RESERVE (Ομοσπονδιακο Αποθεματικο Ταμειο) στις Η.Π.Α.------Ελεγχος της ανερχομενης οικονομιας των Η.Π.Α.απο ιδιωτες....

1914 Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Δημιουργια της Κοινωνιας των Εθνων------Η προκαταρκτικη πειραματικη φαση της παγκοσμιας διακυβερνησης...Δεν αρκουσε....Γι' αυτο:

1929 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
ΣΚΟΠΟΣ:Συγκεντρωση των αποθεματικων του χρυσου σε ενα χωρο....Υπο τον ελεγχο (μαντεψτε)
της FEDERAL RESERVE που υπενθυμιζω ανηκει σε ιδιωτες.....
1936 Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Δημιουργια Ο.Η.Ε.---------ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.....Ολα επιλυονται 'η δυνανται να επιλυθουν απο Παγκοσμια Οργανα...
Δεν αρκει ομως ουτε αυτο.....
2007 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Στοχος η απολυτη οικονομικη εξαθλιωση---------Επιζητηση απο τους λαους μιας παγκοσμιας συνεργασιας,μιας ανευ προηγουμενου επιβεβλημενης δικτατοριας με το προσχημα της συνεργασιας σε ανωτατο επιπεδο,για την επιλυση των παγκοσμιων προβληματων(οικονομια,κλιματικη αλλαγη,παγκοσμια ειρηνη κ.ο.κ.)....Το κορυφαιο ειναι οτι θα αναγκαστουν οι λαοι να το ζητησουν λογω της φτωχειας...Με ανταλλαγη φυσικα ατομικες ελευθεριες....

"Τρύπια" τα σύνορα με την Αλβανία!!!

ΠΗΓΗ:epirusgate.blogspot.com

248 λαθρομετανάστες επαναπροωθήθηκαν το τριήμερο που μας πέρασε

Είναι πλέον σε όλους γνωστό,πως αα κυκλώματα μεταφοράς λαθρομεταναστών και ναρκωτικών από την Αλβανία στην περιοχή μας «οργιάζουν» κυριολεκτικά.Τα σύνορά μας με την γειτονική χώρα είναι «τρύπια»,παρά τις προσπάθειες της τοπικής Αστυνομίας, που σημειώνει αλλεπάλληλες επιτυχίες στην καταπολέμηση του εισαγόμενου εγκλήματος, αλλά και στον περιορισμό, καθώς και στον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης.Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο τύπου,το τριήμερο, εξαρθρώθηκαν τρία κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών από την Αλβανία και επαναπροωθήθηκαν 248 συνολικά άτομα.
-Στις 04.00΄ τα ξημερώματα χθες,στο Καλπάκι Ιωαννίνων αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό υπήκοο Βουλγαρίας γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του τρεις (3) λαθρομετανάστες με τελικό προορισμό το Βόλο έναντι χρηματικής αμοιβής.Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τo όχημα κατασχέθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας που διενεργεί την προανάκριση.
-Στις 04.50΄ σήμερα τα ξημερώματα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν ημεδαπό και έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας γιατί μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τέσσερις (4) λαθρομετανάστες με τελικό προορισμό την Αθήνα έναντι χρηματικής αμοιβής.Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τo όχημα κατασχέθηκε από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.
-Στις 13.00΄ χθες,στην περιοχή Δόμπολης Ιωαννίνων αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς γιατί μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρεις (3) λαθρομετανάστες υπήκοους Αλβανίας.Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τo όχημα κατασχέθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα φέρει τις αλλαγές στη κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ

ΠΗΓΗ:epirusgate.blogspot.com


Ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα φέρει τις αλλαγές στη κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ, καθώς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι έτοιμος να αλλάξει ριζικά το κυβερνητικό σχήμα, αφού αρκετοί υφυπουργοί και μάλλον ένας υπουργός, θα παραιτηθούν για να διεκδικήσουν την εκλογή τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.Όμως, ο πρωθυπουργός δεν θα περιορίσει τις αλλαγές μόνο στο υπουργικό συμβούλιο, αλλά θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές και στον κομματικό μηχανισμό της Ιπποκράτους αλλά και στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, αφού σκέπτεται να χρησιμοποιήσει στελέχη του στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα.Για τις δημοτικές εκλογές, έχει αποφασιστεί να επιλεγούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ, με πολύ γρήγορες διαδικασίες. Ο νόμος Ραγκούση για την αλλαγή του διοικητικού χάρτη, Καλλικράτης, θα κατατεθεί στην ολομέλεια της Βουλής αύριο Τρίτη και η ψηφοφορία θα γίνει την Πέμπτη. Από την επόμενη μέρα και μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η επιλογή των υποψηφίων.Σύμφωνα με την σελίδα hbnews,η οδηγία που έχει δώσει ο Γ. Παπανδρέου στην αρμόδια επιτροπή, που θα συγκεντρώσει και θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες υπό τον Θανάση Τσούρα, είναι να έχει συμπληρωθεί ντός του Ιουνίου, ώστε να μπορέσουν οι υποψήφιοι να κάνουν ολοκληρομένο προεκλογικό αγώνα. Για τον Δήμο Αθηναίων είναι η Φώφη Γεννηματά, επικρατέστερη υποψηφιότητα.Αλλαγές θα υπάρξουν και στο Πολιτικό Συμβούλιο καθώς ο πρωθυπουργός θέλει το συγκεκριμένο όργανο να αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ, στην προσπάθεια που κάνει ο ίδιος για να κατανοήσει η κομματική βάση του ΠαΣοΚ, την αναγκαιότητα των σκληρών μέτρων. Και αυτό επειδή σύμφωνα με όσα λέγονται στην βάση του κόμματος, τα στελέχη που απαρτίζουν το Πολιτικό Συμβούλιο, έχουν επιφορτιστεί τομείς στους οποίους δεν έχουν ουσιαστική παρέμβαση στη λήψη μέτρων και αποφάσεων.

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΚΟΡΕΑ......



Συνολικά 24 μαχητικά stealth F-22A Raptor θα μετασταθμεύσουν τις επόμενες μέρες σε προκεχωρημένες βάσεις εκστρατείας στον δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό.

Συγκεκριμένα, 12 μαχητικά του τύπου με έδρα την αεροπορική βάση Χόλομαν στο Νέο Μεξικό θα μετασταθμεύσουν στην αεροπορική βάση Καντένα της Ιαπωνίας, όπου και θα παραμείνουν για τέσσερεις μήνες εκτελώντας «εκπαιδευτικές αποστολές».




Ακόμα 12 μαχητικά του τύπου από την διακλαδική βάση Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια θα αναχωρήσουν, τέλη Μαΐου και αυτά, για την αεροπορική βάση Άντερσεν στη νήσο Γκουάμ.