Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ!!!!

Μετά από την πρωτοφανή απόφαση της ΔΟΕ (ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) για τα γεγονότα των χρόνων 2000 έως και 2007 καταλάβαμε τι γίνεται στον παγκόσμιο κλασσικό αθλητισμό!
ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή
2000 ολυμπιακοι αγωνες σιδνεϋ αυστραλια!
η μαριον τζόουνς κερδίζει το χρυσο μετάλλιο στα 100μ με την κατερίνα θάνου να είναι δεύτερη!
2004 η κατερινα θάνου και ο κώστας κεντέρης κατηγορούνται (χωρις αποδείξεις!!!!!) οτι σκηνοθέτησαν τροχαίο για να αποφύγουν έλεγχο ντοπιγκ λιγες ωρες πριν την εναρξη των ολυμπιακων αγωνων της αθήνας!!!!
2007 ενώπιων όλων η μάριον τζόουνς δηλωνει χρόνιος χρήστης αναβολικών ουσιών και καταδικάζεται σε φυλάκιση 4 ετών !
τι σχέση έχουν ολα αυτά μεταξύ τους;;
η ΔΟΕ αποφάσισε να αφαιρέσει τα μετάλλια της μαριον τζόουνς και να τα δώσει στους αθλητές που τα δικαιούταν !
η κατερίνα θάνου λοιπόν έπρεπε κανονικά να πάρει το χρυσό μετάλλιο της τζόουνς απο το σιδνεϋ αλλά η ΔΟΕ αποφάσισε (εστω και αν δεν το εχει κανει επισημο ακομη) να μην δώσει το μετάλλιο στην θάνου λόγω λεει των γεγονότων του 2004 που απλά εικάζουν οτι ήταν ντοπαρισμένη!!
αν δεν έχεις στοιχεία δεν καταδικάζεις κανέναν κυριοι της ΔΟΕ
το περιστατικό έγινε το 2004 (κεντερης-θανου) και το μεταλλιο το ΚΕΡΔΙΣΕ το 2000!!!!!
αν δεν θελετε την ΕΛΛΑΔΑ στον παγκοσμιο κλασσικο αθλητισμό πειτε το ευθέως αν εχετε τα κοτσια (γιατι απο τα αλλα αμφιβαλω!)
φοβαστε μια χωρα 10,000,000 κατοικων πως μπορει να σας κανει ρεζιλι παγκοσμιως με τις επιδοσεις της στον αθλητισμο είτε κλασσικο αθλητισμο είτε αλλο αθλημα!!!!
αναλογικα τα μεταλλια των ελληνων στους ολυμπιακους της αθηνας ηταν 1 μεταλλιο για καθε 700,000 κατοικους περιπου ενω τον ΗΠΑ ηταν 1 μεταλλιο αν 10,000,000 κατοικων!!
τοσο πολλυ μας φοβαστε κυριοι της ΔΟΕ;;;;;;;;;;