Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ηθικό δίδαγμα από έναν ξυλοκόπο

Μια μέρα ένας ξυλοκόπος εκεί που πελεκούσε ένα κορμό δίπλα σ’ ένα ποτάμι,του φεύγει το τσεκούρι και πέφτει μέσα στο θολό νερό. Μεγάλη η ζημιά και τον είχαν πάρει σχεδόν τα κλάματα, όταν εμφανίζεται ο Χριστός και τον ρωτάει:-Γιατί κλαις;Ο ξυλοκόπος τού λέει για το τσεκούρι, ο Κύριος βυθίζεται στο ποτάμι και, όταν ξαναεμφανίζεται, κρατά...ει ένα χρυσό τσεκούρι:- Αυτό είναι το τσεκούρι σου; τον ρωτάει.Ο ξυλοκόπος απαντάει:- Όχι!Ο Κύριος ξαναβυθίζεται και εμφανίζεται με ένα ασημένιο τσεκούρι:- Αυτό είναι το τσεκούρι σου; ρωτάει.Ο ξυλοκόπος:- Όχι!Τρίτη βουτιά ο Κύριος και βγαίνει με ένα σιδερένιο τσεκούρι:-Μήπως, αυτό είναι το τσεκούρι σου;

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ

Από σήμερα και μέχρι την ημέρα της Εθνικής μας Εορτής ο ΛΑ.Ο.Σ. δίνει δωρεάν Ελληνικές σημαίες προκειμένου την 25η Μαρτίου να είναι όλα τα μπαλκόνια ντυμένα με την Γαλανόλευκη. 
Η απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν να παραχαράξουν την ιστορία της Εθνικής μας επαναστάσεως και που προσπαθούν να μετατρέψουν την Πατρίδα μας από Ελληνική σε πολυπολιτισμική, πρέπει την ημέρα της 25ης Μαρτίου να είναι ορατή σε κάθε μπαλκόνι.
Περάστε από τα κεντρικά γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. (Καλλιρρόης 52) και πάρτε δωρεάν μία Ελληνική σημαία, για να θυμίσουμε σε όσους θέλουν να το ξεχνούν πως Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

heineken το τραγούδι

Sexy Κατερίνα Στικούδη σε νέο καυτό βίντεοκλιπ

Η Κατερίνα Στικούδη ανάβει φωτιές στο καυτό βίντεοκλιπ του νέου της τραγουδιού «6 εκατομμύρια τρόποι». Δειτε σκηνές από το sexy video της Κατερίνας Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη τρελλαίνει κόσμο στο νέο της βίντεοκλιπ με τίτλο 6 Εκατομμύρια Τρόποι στο οποί εμφανίζονται καλλίγραμμες γυναίκες να κουνιούνται στους ρυθμούς του κομματιού.

Το Mega Star παρουσίασε παρασκήνια από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ με σκηνοθέτη τον Κώστα Καπετανίδη.

«Και κουνήσου και λυγίσου, έχω μπει μέσα στους κορσέδες και έχω σκάσει, έχω τον κομμωτή που με έχει ξεμαλλιάσει αλλά… περνάω καλά», είπε η sexy Κατερίνα Στικούδη.

Μάλιστα, μεταξύ των άλλων θα δούμε και ένα ντόμπερμαν να παρελαύνει στο βίντεο. «Είναι εντυπωσιακή εικόνα, που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα», κατέληξε η σέξι Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε σκηνές από το sexy videoclip της Κατερίνας Στικούδη

ο λεγόμενος σκυλάνθρωπος!!!!

αυτό θα πεί παιχνίδι 19-3-11 ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ -ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ τα τελευταία δραματικά 2 λεπτάτου αγώνα