Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

για τους μόνους

τραγουδι απο το παρελθον!



έτυχε σήμερα στην καφετέρια που πήγα για ένα καφεδάκι να ακούσω αυτό το τραγούδι και μου έφερε στη μνήμη τα μαθητικά μου χρόνια!
ελπίζω να σας θυμίζει κάτι!

Για το ασύρματο Ίντερνετ ετοιμάζονται οι πάροχοι

Η ταχεία ενίσχυση του όγκου δεδομένων απειλεί να οδηγήσει σε κορεσμό των ασύρματων δικτύων. Ο ειδήμων των δικτύων υπολογιστών Μπομπ Μέτκαφ προέβλεψε το 1995 ότι πριν τα τέλη του 1996, το Ίντερνετ θα κατέρρεε, εξαιτίας της γεωμετρικής αύξησης του όγκου δεδομένων, που θα προκαλέσουν ανυπέρβλητα προβλήματα στα επίγεια και ασύρματα δίκτυα. Αν και η πρόβλεψη του Μέτκαφ διαψεύσθηκε, το φάσμα της κατάρρευσης είναι και πάλι ζωντανό και απασχολεί τους ειδικούς στη σύνοδο Mobile World Congress της Βαρκελώνης. Η μείωση της τιμής των προσωπικών υπολογιστών στα τέλη της δεκαετίας του 1990, καθώς και η εισαγωγή ταχύτερων μόντεμ, επέτρεψαν την έκρηξη του Διαδικτύου. Σήμερα, η επιτυχία των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, επιτρέπ

ληστείες

νέα ληστεία στο PORTO - CARRAS στη χαλκιδική με λεία 600.000€, οικονομική κρίση έχουμε καταλαβαίνετε!

για τα καρτοκινητά

πηγή : http://www.enet.gr/

καρτοκινητά

Από τις 31/07/2010 τα ενεργά καρτοκινητά χωρίς στοιχεία δεν θα ακυρωθουν, αλλα θα γ'ινει φραγή κλήσεων εισερχομένων και εξερχομένων ώστε να αναγκαστεί ο χρήστης να δηλώσει τα στοιχεία του.
θα χάσουν αυτοί πελάτες επειδή το λέει το κράτος, καλά δεν πάτε καλά!!!!!

πολλά ελληνικές ταινίες και άλλα

εδώ !!!

Αλαλούμ για νέα τέλη απο το 2011

Αλαλούμ για μια ακόμη φορά με τα τέλη κυκλοφορίας δημιούργησε η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη καθώς μιλώντας στη Βουλή, έκανε λόγο για οικονομικές πολιτικές που θα αποθαρρύνουν την κατοχή παλιάς τεχνολογίας οχημάτων.

Λίγες ώρες μετά εξέδωσε ανακοίνωση ότι αυτά τα κίνητρα δεν συνδέονται με την απόσυρση. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι το υπουργείο σχεδιάζει νέο τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας  από το 2011, το οποίο θα ανακοινώσει μέσα στο επόμενο δίμηνο .


πηγή : http://www.athina984.gr/

Διεκόπη για την Τρίτη η δίκη για τον φόνο του Αλ. Γρηγορόπουλου


Διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, η δίκη των δύο ειδικών φρουρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή, ύστερα από αίτημα της υπεράσπισης να εξεταστούν μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του ιατροδικαστή, Χρ. Λευκίδη, πρώτα οι αυτόπτες μάρτυρες και στη συνέχεια οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.

πηγή : http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=133803

φώτο : Άμφισσα, πόλη στην οποία γίνεται η δίκη!

«Δεν ζημιώθηκε το Δημόσιο από το C4I»


Δεν υπήρξε ζημία του ελληνικού Δημοσίου από τη σύμβαση του C4I, όπως προκύπτει από τις απαντήσεις που έστειλαν τα υπουργεία Αμυνας και Προστασίας του Πολίτη, ύστερα από σχετικό ερώτημα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Αυτό ανέφερε χθες κατά την κατάθεσή της στην εξεταστική η πρόεδρος του ΝΣΚ, Ευγενία Βελώνη, προσθέτοντας ότι, παρότι τα ερωτηματολόγια προς τα αρμόδια υπουργεία έχουν σταλεί εδώ και περίπου έναν χρόνο, τα περισσότερα από αυτά που στο παρελθόν έχουν υπογράψει συμβάσεις με την εταιρεία Siemens δεν έχουν απαντήσει ακόμα.
Σύμφωνα μάλιστα με έγγραφα που επικαλέστηκε η πρόεδρος του ΝΣΚ, «η ποσοτική και ποιοτική παραλαβή του C4I έγινε το 2008 και στην οποία δεν εμφανίζονται ουσιώδεις ελλείψεις και αποκλίσεις».
Αίσθηση επίσης προκάλεσε το γεγονός ότι, όπως προέκυψε από τα λεγόμενα της κ. Βελώνη, μέχρι σήμερα δεν έχει δηλωθεί εκ μέρους του Δημοσίου παράσταση πολιτικής αγωγής για το αδίκημα της απάτης κατά του Μιχ. Χριστοφοράκου -κάτι που έχει γίνει με το αντίστοιχο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης-, ώστε με τον τρόπο αυτό να κατοχυρωθούν τα δικαιώματα του ελληνικού Δημοσίου. Για το θέμα αυτό η μάρτυς απάντησε ότι «δεν είναι μέσα στον θεσμικό ρόλο του ΝΣΚ η διερεύνηση ποινικών ευθυνών»
Γιώργος Πίκουλας

πηγή : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=10332853

να σας επενθυμίσω την προέλευση του λεγόμενου C4I : C = see,   4 = for,   I = eye  με λίγα λόγια see for eye βλέπω για τα μάτια το πρόγραμμα με τις κάμερες και δεν ζημιώθηκε το Ελληνικό δημόσιο, πολύ φιλόδοξοι είναι!

google books

για όσους δεν γνωρίζετε εδώ και καιρό η  google έχει παρουσιάσει το http://books.google.gr/books
όπου οι αναγνώστες μπορούν να βρούν και να διαβάσουν σε pdf μορφή ή να παραγγείλουν βιβλία!!!
καλό διάβασμα!

είναι ακόμα σε beta (δοκιμαστική) μορφή  αλλά την δουλειά της την κάνει!

ξανά πορτοκαλί

γιατί έτσι μας αρέσει

πρωτότυπη διαμαρτυρία!








αυτόν τον απλό αλλά εύστοχο τρόπο διαμαρτυρίας βρήκαν κάποιοι βρετανοί πολίτες για να δείξουν το μέγεθος του προβλήματος τους στους δρόμους!