Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Νέφος αφρικανικής προέλευσης καλύπτει το Λεκανοπέδιο και τα νησιά του ΝΑ Αιγαίου


Σκόνη από την Αφρική καλύπτει την ατμόσφαιρα πολλών περιοχών της χώρας με το φαινόμενο να είναι περισσότερο έντονο στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Το νέφος αναμένεται να απομακρυνθεί έως το μεσημέρι της Κυριακής.

η αρχη εγινε!


ο ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο ελλάδας στο μπάσκετ
σε ένα συγκλονιστικότατο αγώνα ο ολυμπιακός όντας πιο ψύχραιμος στα τελευταία λεπτά έφτασε στην πολυπόθητη κούπα μιας και είχε μείνει για 8 ολόκληρα χρόνια μακριά από τίτλο!
τελευταίος τίτλος του ολυμπιακού στο μπάσκετ ήταν την περίοδο 2001-2002 οπου και τότε κατέκτησε το κύπελλο ελλάδας!
στον ολυμπιακό θέλουν να πιστεύουν ότι αυτή είναι η αρχή για μία καλύτερη πορεία ίσως και στη δημιουργία μίας νέας αυτοκρατορίας!!

προς γαυρους!



πατήστε το λινκ και θα μπορεσετε να δειτε τον αγώνα του ολυμπιακού με τον εργοτέλη μιας και ο αγώνας συμπίπτει χρονικά με τον αγώνα του μπάσκετ!
τώρα θα μπορείτε να δείτε στον υπολογιστη το ποδοσφαιρο και στην τηλεόραση το μπασκετ!

ώπααααααααααααααα



το ωραίο ξεκινάει στο 0:40!!!!!

για υπερφόρτωση των δικτύων τους ανησυχούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Οι κατασκευαστές κινητών και εταιρείες όπως η Google θησαυρίζουν χάρη στα κινητά που συνδέονται στο Διαδίκτυο, ωστόσο η εκρηκτική αύξηση της κίνησης δεδομένων απειλεί να «γονατίσει» τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, υποστηρίζει η Vodafone και άλλες εταιρείες κινητής.
Η εταιρεία ερευνών Informa προβλέπει ότι το 2010 η κίνηση δεδομένων στα δίκτυα κινητής θα αυξηθεί κατά 50% λόγω συσκευών όπως το iPhone που κατεβάζουν διαρκώς πληροφορίες από το Διαδίκτυο. Το πρόβλημα είναι ότι το ίδιο διάστημα τα έσοδα από τη μεταφορά δεδομένων θα αυξηθούν μόνο κατά 13%.

σε λίγες ώρες το κύπελλο ελλάδος στο μπάσκετ!

λίγες ώρες μείνανε μέχρι το τζάμπολ του τελικού κυπέλλου ελλάδος, μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί στις 18:30 στο γήπεδο του Ελληνικού και θα προβληθεί ζωντανά από τη ΝΕΤ