Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΑΠΟ ΤΟΝ IRON MIKE KAI TON AIR MIKE ΣΤΟΝ ΣΤΕΡΕΟ ΜΑΙΚ!!











Ενημερωση για τις νεες ρυθμισεις δημοσιευσεων στο Facebook

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με κάποιες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο Facebook και θεωρήσαμε πως μπορεί να σας ενδιαφέρουν!
Σκεφτήκαμε να το μοιραστούμε μαζί σας με αυτόν τον τρόπο γιατί είναι ευκολότερο να το μοιραστέιτε / share με τους φίλους σας.

Αναρωτηθήκατε γιατί τον τελευταίο καιρό όταν ανεβάζετε κάποια δημοσίευση στο προφίλ σας (πχ στο status/κατάσταση ή φωτογραφίες κτλ) σχεδόν πάντα ένας συγκεκριμένος αριθμός φίλων σχολιάζει και κάνει Like/ Μου Αρέσει?

Αντίστοιχα μήπως έχετε παρατηρήσει πως βλέπετε στο «Νews Feed/Τελευταία Νέα» νέα και ανακοινώσεις από συγκεκριμένους μόνο φίλους?

Μήπως οι υπόλοιποι, μέχρι πριν λίγο καιρό, σταθερά εμφανιζόμενοι φίλοι σας έπαψαν να ενδιαφέρονται ξαφνικά?

Πριν αρχίσετε να ανησυχείτε γιατί άρχισαν ξαφνικά μαζικά να σας «αγνοούν» ή γιατί έχουν εξαφανιστεί οι υπόλοιποι φίλοι σας, σας έχουμε την απάντηση!!!

Όλα τα παραπανω λύνονται και εξηγούνται γιατί οφείλονται σε μια νέα ρύθμιση του FB που ενεργοποιήθηκε αυτόματα σε όλα τα profiles!

Συγκεκριμένα , πλέον όλες οι κοινοποιήσεις, φωτογραφίες, δημοσιεύσεις, status updates κτλ εμφανίζονται αυτόματα από (αλλά και προς) τους.


ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

Αυτό σημαίνει πως από τη στιγμή της αλλαγής (10 Μαρτίου μας ανέφεραν) θα βλέπετε στο προφίλ σας νέα από τους φίλους που αλληλεπιδρούσατε περισσότερο τις τελευταίες μέρες πριν την αλλαγή!

Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους σας!!

Και αυτοί θα βλέπουν νέα και ανακοινώσεις από τους φίλους που αλληλεπιδρούσαν τις τελευταίες ημέρες!

Οπότε σιγά σιγά θα αρχίσει να μικραίνει ο αριθμος των φίλων σας που «βλέπουν» αυτά που ανεβάζετε αλλά και από όλο λιγότερα και συγκεκριμένα ατομα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ίσως το καλύτερο γκολ που έχει μπει ποτέ στο pro

Τον χτύπησαν επειδή είπε: «Είμαι Έλληνας!»

Χτύπησαν Λυκειάρχη που έφερε διακριτικά της Ελλάδας!

Μία ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε σε ένα άνδρα επί της οδού Κοδριγκτώνος και τον έδειρε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θύμα που είναι διευθυντής σε ελληνικό Λύκειο και φορούσε μία τραγιάσκα η οποία είχε πάνω ανάγλυφη την ελληνική σημαία.

Οι αλλοδαποί τον πλησίασαν και του ζήτησαν εξηγήσεις γιατί φέρει το έμβλημα της χώρας του। Ο Λυκειάρχης απάντησε: «Γιατί είμαι Έλληνας» και έτσι δέχθηκε επίθεση από τους αλλοδαπούς οι οποίοι εικάζεται ότι είναι είτε Πακιστανοί, είτε Αφγανοί। Το θύμα χρειάστηκε ασθενοφόρο μετά την επίθεση και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο। Να σημειωθεί ότι και δεύτερος Έλληνας δέχθηκε επίθεση। Πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Βικτωρίας, στον οποίο επίσης επιτέθηκαν αλλοδαποί. Και οι δύο δεν είχαν εμπλοκή με τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει ανάμεσα στις οργανώσεις των κατοίκων, τα μέλη της Χρυσής Αυγής και τουςαλλοδαπούς.

Πηγή: tromaktiko


Ας μας εξηγήσει κάποιος από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης γιατί έξω από το Πολεμικό Μουσείο στο Ναύπλιο...
(αποτελεί Παράρτημα – το πρώτο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα – του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας) κυματίζει η σημαία της… Ανεξάρτητης Κρήτης!