Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο V fOR Vendetta

Η αθλιοτητα σε μια παρασταση χωρις τελος...Τα κομματα σε ενα αγωνα κοκορομαχιας χωρις νικητη..Και δεν υπαρχει νικητης γιατι στη συνειδηση μας εχουν χασει...Εχουν αποτυχει παταγωδως..Γιατι τα χρονια που περασαν μια ανελεητη κοροιδια εδωσε το τελικο χτυπημα στους τελευταιους κομματικους ιδεολογους οι οποιοι αντικατασταθηκαν απο τους παραδοπιστους οπαδους εξυπηρετησης συμφεροντων..Η κοροιδια αυτη πηρε τεραστιες διαστασεις με τη σημερινη κυβερνηση...Που ριχνοντας το ενα προσωπειο αποκαλυπτεις ενα αλλο...Και αυτο θα συνεχιστει για πολυ καιρο ακομη...Φυσικα απο παντου ερχονται και μυνηματα αντιστασης σε αυτο που μας οδηγει συσσωμος ο πολιτικος κοσμος...Επειδη σε τρεις κοινωνικες ομαδες δεν ειχα ποτε εμπιστοσυνη στη ζωη μου(πολιτικους,δημοσιογραφους και συνδικαλιστες) θελω να σας καλεσω σε μια απλη κινηση...Να διαγραφουμε ολοι-ανεξαρτητα απο το κομμα στο οποιο γραφηκαμε-και να δωσουμε πισω τη κομματικη ταυτοτητα...Και αυτο το καλεσμα ισχυει για ολους...Θα ειναι ενα αναιμακτο ισχυρο μυνημα,μια επανασταση που ειναι στο χερι μας να πετυχει..Χρειαζεται στη φαση που φτασαμε ενα μυνημα-πολλαπλασιαζομενο σε ενταση καθε φορα...Και θα τους το δινουμε,χωρις να τους χαριζουμε το "διαιρει και βασιλευε" που μας εχουν επιβαλλει...Ας τους δωσουμε σιγα σιγα να καταλαβουν οτι ο λαος κυβερναει σε αυτο το τοπο....Ειναι η ΕΞΟΥΣΙΑ πανω απο ολες τις αλλες που προβλεπει το συνταγμα..
Ας ειναι μια μαζικη απαντηση απο ολους μας...σε αυτους που μας προδωσαν και μας στερουν τα παντα...Γιατι ολοι φταινε...Σε 15 μερες απο σημερα..Τη Δευτερα 21 Ιουνιου..

Νέες απεργίες απο Δευτέρα


ΑΠΟ:kapistri.blogspot.com

Συνεχίζεται ο χορός των κινητοποιήσεων για τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης και το Ασφαλιστικό. Νέο θρίλερ με το Zenith.
Σε νέα κινητοποίηση, με σκοπό να αποτραπεί η πρόσβαση του κρουαζιερόπλοιόυ «Ζενίθ», προχωρά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Tο πλοίο αναμένεται να φτάσει στον Πειραιά το πρωί της Δευτέρας και σύμφωνα με την ΠΝΟ η νέα κινητοποίηση έχει στόχο 'την προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων με πρώτο και κορυφαίο τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των Ελλήνων ναυτεργατών". Η ομοσπονδία διαμαρτύρεται για την επικείμενη άρση του καμποτάζ.
Απεργούν αύριο και την Τρίτη, καθώς και στις 16 και 17 Ιουνίου οι δικηγόροι στην Αττική.
Νέα απεργία, την ερχόμενη Πέμπτη, θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ

Με τα δικαιώματα της Παλαιστίνης – Ενάντια στα νεοθωμανικά σχέδια



ΑΡΘΡΟ του ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ

epirusgate.blogspot.com

Το Ισραήλ αντέδρασε με υπέρμετρα σκληρά μέτρα έναντι των ακτιβιστών που θέλησαν να εισέλθουν στα χωρικά του ύδατα. Προκάλεσε τουλάχιστον εννέα θανάτους ακτιβιστών, πιθανά όλων από την Τουρκία. Το Ισραήλ για άλλη μια φορά υπονομεύει την διεθνή του εικόνα και πληρώνει την πολιτική που ακολουθεί σε βάρος των Παλαιστινίων με τη συνεχή παρεμπόδιση δημιουργίας δικού τους κράτους. Όμως, πέρα από αυτή την αναγκαία, συχνά κυρίαρχη δημοσιογραφικά ανάγνωση, η ελληνική εξωτερική πολιτική καλά θα κάνει να πραγματοποιήσει και μια δεύτερη ψύχραιμη ανάγνωση με βάση τα εθνικά της συμφέροντα. Πιο συγκεκριμένα:

ολυμπιακός - παναθηναϊκός

αυτή την ώρα μιλάει ο πρόεδρος του ολυμπιακού για να ηρεμήσει τους θεατές

ειδηση της τελευταιας στιγμής


οπως λένε οι πληροφορίες μας ο αγώνας του ΟΣΦΠ - ΠΑΟ στο μπασκετ ίσως οδηγηθεί σε αναβολή λόγω εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο , οι οποίοι προξένησαν αρκετές υλικές ζημιές!
περιμένουμε νέες πληροφορίες!

SΟS με SMS στο... 100!!! Τώρα μπορείτε να καλέσετε την Αμεση Δράση με ένα (δωρεάν) μήνυμα από το κινητό τηλέφωνό σας


Το γνωστό σε όλους 100 δεν είναι μόνο ο αριθμός του τηλεφωνικού κέντρου της Αμεσης Δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Στον ίδιο αριθμό μπορείτε να στέλνετε γραπτά μηνύματα (SΜS)από το κινητό σας τηλέφωνο για να αναφέρετε περιστατικά που αφορούν εγκληματικότητα- η ανταπόκριση, λένε οι άνθρωποι της Αστυνομίας, είναι το ίδιο γρήγορη και βέβαια κοστίζει λιγότερο. Αντίστοιχο σύστημα επικοινωνίας εφαρμόζεται και στην Πυροσβεστική, όχι πάντως με την ίδια αξιοπιστία, κάτι που θα πρέπει να λαμβάνουμε υπ΄ όψιν, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι πυρκαϊές είναι συχνότερες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=335769&dt=06/06/2010#ixzz0q65RG8hs

Για μπάνιο; Εδώ!

Αποφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση Γρηγορόπουλου


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι δύο ειδικοί φρουροί, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς παρήλθε το 18μηνο, ανώτατο όριο της προφυλάκισής τους.
Η εισαγγελέας βρέθηκε στις 5 τα ξημερώματα στις φυλακές Μαλανδρίνου για να διαβιβάσει το σχετικό βούλευμα στον διευθυντή των φυλακών.
Τόσο ο Επ.Κορκονέας όσο και ο Β.Σαραλιώτης θα παραμείνουν στην Άμφισσα, υπό αστυνομική παρακολούθηση και θα πρέπει να εμφανίζονται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα δύο φορές την ημέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο γύρω από τις οικίες όσο και κατά τις μετακινήσεις τους θα υπάρχει διαρκώς επιτήρηση από αστυνομικούς για να αποφευχθεί ενδεχόμενο επίθεσης σε βάρος τους.
Υπενθυμίζεται πως το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας με απόφασή του επέβαλε στους δύο ειδικούς φρουρούς απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση εξόδου από την πόλη της Άμφισσας, διαμονή σε διεύθυνση η οποία θα πρέπει να δηλωθεί στις δικαστικές αρχές μέσα στην πόλη όπου διεξάγεται η δίκη και εμφάνιση πρωί και βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είχαν ζητήσει να μην τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Ένα βήμα πριν τη διάσπαση ο Συνασπισμός


Έκκληση Τσίπρα στην Ανανεωτική Πτέρυγα να μην αποχωρήσει

«Να μην προχωρήσει σε βήματα που ανοίγουν δρόμους χωρίς επιστροφή» κάλεσε την Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ ο Αλέξης Τσίπρας, σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί η διάσπαση, τονίζοντας ότι οι πόρτες του ΣΥΝ ανοίγουν μόνο για είσοδο και όχι για έξοδο.

Η Ανανεωτική Πτέρυγα γνωστοποίησε την απόφασή της να αποχωρήσει από το συνέδριο, κάτι που εάν τελικά συμβεί, θα σηματοδοτήσει την διάσπαση του Συνασπισμού καθώς η αποχώρηση σημαίνει ότι δεκάδες κορυφαία στελέχη δεν θα συμμετάσχουν στα κορυφαία όργανα του κόμματος , όπως η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και η Πολιτική Γραμματεία. Ωστόσο οι βουλευτές, όπως οι κύριοι Κουβέλης, Παπαδημούλης, Λεβέντης κ.α. θα παραμείνουν στο κοινοβούλιο.

Ιδιαίτερη αναφορά- και μάλιστα αιχμηρή- έκανε ο κ. Τσίπρας για τον ΣΥΡΙΖΑ και έμμεσα για τον κ. Αλαβάνο, τονίζοντας ότι από αύριο θα αναλάβει πρωτοβουλία και θα στείλει ένα καθαρό μήνυμα ότι όσοι σχεδιάζουν να εγκλωβίσουν το κόμμα σε παιχνίδια εσωτερικού ανταγωνισμού, «θα πάρουν το μήνυμα ότι τα παιχνίδια τελειώνουν εδώ».

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε προσβλητική για το συνέδριο την επιλογή του Αλέκου Αλαβάνου να απευθυνθεί στο σώμα με ηλεκτρονικό μήνυμα και πρόσθεσε ότι «εάν θέλει να τον καλούν στα συνέδρια σαν αρχηγό άλλου σχήματος, θα το κάνουν αλλά το κρυφτούλι πρέπει να τελειώσει».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι «δεν περισσεύει κανείς παρά μόνο όσοι θέλουν να περισσεύουν» και διαβεβαίωσε ότι «από την Δευτέρα θα κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ δική μας υπόθεση».
ΠΗΓΗ:skai.gr

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ε.Τ.ΑΚ.


'Τσουνάμι' αποκαλύψεων για τα ακίνητα Τσοχατζόπουλου

Μετά τις αποκαλύψεις για την αγοραπωλησία της οικίας Τσοχατζόπουλου στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η οποία άνηκε αρχικά στην οφ σορ «ΤORCASO» και άλλα ακίνητα της οικογένειας Τσοχατζόπουλου συνορεύουν με ακίνητα της «TORCASO», αυτή τη φορά στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής» πρόκειται για ένα διαμέρισμα και αποθήκη, στην οδό Κομνά Τράκα 3, το οποίο ο πρώην υπουργός αγόρασε το 2004 από τον ξάδερφό του Νικόλαο- Παύλο Ζήγρα. Το εν λόγω διαμέρισμα είναι μεσοτοιχία με διώροφο διατηρητέο κτίριο της «TORCASO» στην οδό Κομνά Τράκα και Κεφαλληνίας. Στο νεοκλασικό προστέθηκαν άλλοι τρεις όροφοι από την «ΑΡΚΟΝ Κατασκευαστική» και τελικά το 2007 το αγόρασε η Μονή Βατοπεδίου έναντι τριών εκατ. 700 χιλιάδων ευρώ.

Στην ίδια γειτονιά, στην οδό Κεφαλληνίας 38 και 40, η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, αγόρασε και δύο οικόπεδα, τα οποία το 2008 μίσθωσε για 15 χρόνια στην κατασκευαστική «ΛΗΘΑΙΑ ΕΠΕ» που συστάθηκε από την ίδια το 2007, και η οποία εταιρία χρησιμοποιεί επίσης και το διαμέρισμα της Κομνά Τράκα.

Στην περιουσία της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με την «ΚτΚ», προστίθεται ένα ακόμη διώροφο διαμέρισμα 272 τμ στο Κολωνάκι, στην οδό Δεινοκράτους 60. Το διαμέρισμα, ενώ ανήκε στην οφ σορ «Μπλου Μπελ», η Αρετή Τσοχατζοπούλου το δήλωνε ως κατοικία από το 2001. Το 2005 το αγόρασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ΑΡΚΟΝ» ,Αστέριος Οικονομίδης, έναντι περίπου 560.000 ευρώ και το 2006 το μεταβίβασε στην κόρη του πρώην υπουργού έναντι περίπου 628.000 ευρώ.

Εκτός από τη «ΛΗΘΑΙΑ Κατασκευαστική» η Αρετή Τσοχατζοπούλου ίδρυσε και την «ΑΤΕΦΑ ΕΠΕ», στο ΔΣ της οποίας μετέχει και η κ. Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, που όμως- σύμφωνα με το δημοσίευμα- το 2002 ενεργεί και ως αντίκλητος της «ΤΟRCASO» κατά την αγοραπωλησία της τωρινής οικίας Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έναντι 1.100.000 ευρώ.

Οι έρευνες του ΣΔΟΕ πάντως συνεχίζονται ελέγχοντας μία προς μία τις υποθέσεις της οικογένειας Τσοχατζόπουλου.
ΠΗΓΗ:skai.gr

Μέγα το μυστήριο στο Δία. Εξαφανίστηκε μια ζώνη!


ΑΠΟ:ksipnistere.blogspot.com

Χάθηκε η SEB-South Equatorial Belt-Νότια Ησημερινή Ζώνη στον πλανήτη Δία. "Αυτό είναι ένα μεγάλο γεγονός", δήλωσε ο ειδικός της NASΑ Glenn Orton.

Βλέπουμε στη φωτογραφία του Αυγούστου 2009 τις δυο γνωστές νεφώδεις ζώνες, ενώ στη φωτογραφία του Μαϊου 2010 εμφανίζεται μόνο η Βόρεια Ησημερινή Ζώνη.
Οι επιστήμονες μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάποια εξήγηση για το φαινόμενο και η πρώτη προσπάθεια προσέγγισης είναι, ότι όπως στη Γη εμφανίζονται νέφη ...

σε μεγάλα ύψη από σταγονίδια νερού, προφανώς κάποια ανεξήγητη νέφωση από σταγωνίδια αμμωνίας περικυκλώνουν τη Νότια Ζώνη του μεγαλύτερου πλανήτη του Ηλακού συστήματος. Βέβαια, η εξασθένηση της Νότιας Ζώνης είχε παρατηρηθεί αρκετό καιρό πριν, αλλά όχι η πλήρης εξαφάνιση.

Βέβαια, στην πολύ καλή φωτογραφία του Αυστραλού ερασιτέχνη αστρονόμου Anthony Wesley, που κάνει το γύρο του κόσμου και χρησιμοποιεί η NASA για να μιλήσει για το φαινόμενο, βλέπουμε, έστω αχνά να υπάρχει η νότια ζώνη, που σημαίνει ή ότι αδυνατίζει συνεχώς μέχρι απόλυτης εξαφάνισης ή κάτι από επάνω από τη νεφώδη ζώνη εμποδίζει να φανεί καθαρά, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το πλάτος τη ζώνης είναι δυο φορές η διάμετρος της Γης και 20 περίπου φορές η έκτασή της.
Είναι μυστήριο και περιμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξή του.

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ....


ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta.....
Η συνεδριαση της λεσχης Bielderberg ληγει σημερα...Αυτο που θα ερθει ειναι τρομερο...Σα ντομινο θα αρχισουν να σωριαζονται οι οικονομιες...Το προσωπο του κοσμου θα αλλαξει...Αν ζητησουμε παγκοσμια διακυβερνηση κερδισαν το παιγχνιδι...Αν μας την επιβαλλουν παλι κερδιζουν...Οι μηνες που ερχονται θα το δειξουν...Αντισταθειτε σε οποιαδηποτε επιβολη παγκοσμιοποιησης....Ολα ειναι τεχνητα...
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ....:
"Δεν υπαρχει μεγαλυτερος σκλαβος απο αυτον που ψευδως πιστευει οτι ειναι ελευθερος...."
"Τα μικρα μυστικα χρειαζονται εχεμυθεια,τα μεγαλα καλυπτονται απο τη λαικη δυσπιστια..."
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ....