Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Αποφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση Γρηγορόπουλου


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι δύο ειδικοί φρουροί, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς παρήλθε το 18μηνο, ανώτατο όριο της προφυλάκισής τους.
Η εισαγγελέας βρέθηκε στις 5 τα ξημερώματα στις φυλακές Μαλανδρίνου για να διαβιβάσει το σχετικό βούλευμα στον διευθυντή των φυλακών.
Τόσο ο Επ.Κορκονέας όσο και ο Β.Σαραλιώτης θα παραμείνουν στην Άμφισσα, υπό αστυνομική παρακολούθηση και θα πρέπει να εμφανίζονται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα δύο φορές την ημέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο γύρω από τις οικίες όσο και κατά τις μετακινήσεις τους θα υπάρχει διαρκώς επιτήρηση από αστυνομικούς για να αποφευχθεί ενδεχόμενο επίθεσης σε βάρος τους.
Υπενθυμίζεται πως το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας με απόφασή του επέβαλε στους δύο ειδικούς φρουρούς απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση εξόδου από την πόλη της Άμφισσας, διαμονή σε διεύθυνση η οποία θα πρέπει να δηλωθεί στις δικαστικές αρχές μέσα στην πόλη όπου διεξάγεται η δίκη και εμφάνιση πρωί και βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είχαν ζητήσει να μην τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: