Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ "ΠΟΡΤΟΦΟΛΟΥ" ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ!!!


Εντός του Ι.Ν.Αγ.Βαρβάρας Λαμίας,σήμερα το απόγευμα και κατά την διάρκεια της εσπερινής λειτουργίας, νεαρή γυναίκα κατάφερε να αποσπάσει 5 πορτοφόλια από πιστούς , αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει μιας και έγινε αντιληπτή από κάποιο θύμα της...
Οι πιστοί κατάφεραν να την πιάσουν και να τη παραδώσουν στην αστυνομία που μόλις ειδοποιήθηκε έφτασε (ευτυχώς) άμεσα !!!
Σύμφωνα με μαρτυρίες,υπήρχε άντρας συνεργός , ο οποίος και διέφυγε πριν έρθει η αστυνομία !!!



http://aboutmylamia.blogspot.com/2010/05/blog-post_4173.html

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....

Mετα τη δημιουργια ζωης στο εργαστηριο ας δουμε κατι επικαιρο....απο τα παλια!!!

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ....


«Πιθανή μεγάλης κλίμακας σύρραξη στον πλανήτη», υποστηρίζει το Ρωσικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. (22-10-2009)
«Η Ρωσία θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμη για μία πολεμική σύρραξη μεγάλης κλίμακος», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Νικολάι Πατρούτσεφ. «Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι, αλλάζει διαρκώς η κατάσταση -και στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας μας και στον πλανήτη. Το 1993 εκτιμούσαμε ότι αποκλειόταν μία πολεμική σύρραξη στον πλανήτη. Όμως, σήμερα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μία σύρραξη μεγάλης κλίμακας», τόνισε ο Ρώσος αξιωματούχος.
Ο Ν. Πατρούτσεφ θα έχει προετοιμάσει μέχρι την πρωτοχρονιά το πόρισμά του, το οποίο θα τεθεί υπ' όψη του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Σύμφωνα με το έως σήμερα ισχύον Ρωσικό στρατιωτικό δόγμα, το τρίτο στη σειρά το οποίο παρουσιάστηκε το 2000, η Μόσχα θα «απαντήσει» με πυρηνικά όπλα εάν υποστεί μία μείζονα «μαζική επίθεση» κατά της επικράτειάς της, ή εάν δεχθεί μία μείζονα απειλή με τα συμβατικά όπλα κατ' αυτής. Πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα να αναθεωρηθεί το δόγμα και να περιληφθεί προληπτική πυρηνική επίθεση σε περίπτωση που κριθεί αυτό απαραίτητο..

Πως είναι η στιγμή και τι κάνει μια στιγμή!

">