Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

Η Τρόικα καθόρισε τους όρους της για την τρίτη δόση του δανείου


Το λαβαμε απο:kostasxan.blogspot.com

* Λεπτό φαίνεται ότι δεν αφήνει η Τρόικα την ελληνική κυβέρνηση να «ξαποστάσει» από τον αγώνα δρόμου που ξεκίνησε από τη στιγμή που πάτησε ελληνικό έδαφος, καθώς παρά τα εύσημα και τους εντυπωσιασμούς για τη μέχρι τώρα πορεία των μεταρρυθμίσεων, ούτε λίγο ούτε πολύ χτύπησε το καμπανάκι αφενός για την υστέρηση των εσόδων και αφετέρου για τις αλλαγές που εκκρεμούν

Ιταμή επίθεση του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος στην Ελλάδα, από την επίσημη εκπροσώπησή τους στην Αθήνα! Τώρα η ΓΣΕΕ δεν μπορεί να συνεχίσει την έ


Το λαβαμε απο:sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Να κλείσει τώρα η πρεσβεία των σιωνιστών στην Ελλάδα, η φωλιά του ναζισμού!
Με αφορμή την ολιγωρία, που πράγματι αποδεικνύει όχι την ανευθυνότητα, αλλά τη γελοιότητα της ΓΣΕΕ και των άλλων φορέων, η φωλιά του ναζισμού στην Αθήνα (Γραφείο Τύπου Πρεσβείας του Ισραήλ), δηλαδή αυτοί που δολοφόνησαν εκατοντάδες αμάχους, που

Είναι οι αλλαγές του μνημονίου μεταρρυθμίσεις;



Του Νίκου Κοτζιά


Η συνολική μελέτη των μέτρων που λήφθηκαν τους τελευταίους μήνες μας επιτρέπουν να εξάγουμε τα εξής γενικευμένα συμπεράσματα:
Α. Η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τα χέρια κάτω. Με συμπλέγματα επαρχιωτισμού και με την άποψη ότι όταν ζητάς να δανειστείς είσαι υποχρεωμένος να αποδεχτείς άνευ δεύτερης κουβέντας τις απαιτήσεις της άλλης πλευράς.
Β. Η χώρα έφτασε σε βαθειά κρίση εξ’ αιτίας των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που

Μια προσευχή και μια συγνώμη


Το λαβαμε απο:anemo-milos.blogspot.com
Η εξουσία, η προβολή και η διαφήμιση, οι «αναπαυτικές» καρέκλες και η πλεονεξία, έχουν απορροφήσει τα ενδιαφέροντα μιας σημαντικής κατηγορίας ανθρώπων που αδυνατεί να ισορροπήσει, να ζυγίσει δίκαια όλα όσα τη συνδέουν με την κοινωνία, να αφουγκραστεί και να συναισθανθεί τους άλλους.

«Κανόνι βαράει» η Εγνατία Οδός Α.Ε.!!!


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Εξώδικο απέστειλε η Εμπορική Τράπεζα προς τη διοίκηση της κρατικής εταιρείας!

Αναξιόπιστη στις σχέσεις της με τις τράπεζες εμφανίζεται η «Εγνατία Οδός Α.Ε.», όπως προκύπτει από εξώδικο που απέστειλε η Εμπορική Τράπεζα προς τη διοίκηση της κρατικής εταιρείας. «Συστηματικά και κακόπιστα κώφευε», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο, που αποκαλύπτει ότι την τελευταία διετία, προφανώς με την έγκριση της

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.......

Το ακουτε και οι 300.....;


Ιωάννης Καποδίστριας

«…εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».

Ιωάννης Καποδίστριας πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ´ Εθνοσυνέλευση

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Ας κανουμε μια υποθεση.....Kαποιος χρωσταει πολλα...Ειτε είναι πιστωτικες,ειτε ειναι για την επιχειρηση του,ειτε για το χωραφι του,ειτε,ειτε,ειτε.....
Υπαρχει ποτε περιπτωση να αφησει τον πιστωτη του,να στειλει δικο του ανθρωπο να ελεγχει τα εξοδα του και το χαρτζιλικι των παιδιων του....;Να αφησει καποιον να του λεει που να ξοδευει, γιατι και ποσα και αν δε καταφερει να αποπληρωσει παρα την λιτοτητα που του επιβαλλει να απειλει να παρει το σπιτι του και ότι περιουσιακα στοιχεια εχει....;
Αν δε το δεχομαι για μενα,και δε το δεχεσαι για σενα,γιατι το επιτρεπουμε να γινεται στη χωρα μας....;

κανονικά ο ανεφοδιασμός στα νησιά

η φώτο είναι από το λιμάνι της Σκιάθου τη δευτέρα 02/07 που μας πέρασε!
ο ανεφοδιασμός γίνεται κανονικά με ένα πλοίο κάθε μέρα και δεκάδες βυτιοφόρα να βγαίνουν από αυτό!
και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό!!!!
μη παραπονιέστε για την τιμή της βενζίνης γιατί στο νησί η μέση τιμή ήταν στο 1,699€ εν αντιθέσει με τη ηπειρωτική Ελλάδα που ήταν στο 1,499€ (περίπου)!!!!!

ετσι για να σκάσετε απο τη ζήλια σας!!!!


είμαι από τους λίγους που στην ψηφοφορία για της διακοπές ψήφισα "Ελλάδα (νησί)" και το έκανα πράξη!
η φώτο είναι αυτό που έβλεπα κάθε πρωί από τη βεράντα του σπιτιού!!!
το νησί είναι στις Σποράδες!!

Ιράκ: Έκρηξη ηλεκτρικής γεννήτριας στη Βασόρα



Τουλάχιστον 16 νεκροί

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν μία ηλεκτρική γεννήτρια εξερράγη σε αγορά στο κέντρο της ιρακινής πετρελαιοπαραγωγού πόλης Βασόρα.

Σύμφωνα με νοσοκομειακή πηγή, περίπου 110 άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

Ανοιχτά τη μέρα, σβηστά τη νύχτα…


Χρονοδιακόπτες παλαιάς τεχνολογίας, αδιαφορία κρατικών φορέων, αλλά και οι καιρικές συνθήκες ευθύνονται για την κατασπατάληση ηλεκτρικού ρεύματος από τις αναμμένες λάμπες στους δρόμους μέρα μεσημέρι, όπως καταδεικνύει εκτενές ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Γάμος τελικά αυτό το σαββατοκύριακο για τον Robbie Williams.


Όπως όλα δείχνουν ο Robbie Williams και η σύντροφός του Ayda Fried θα ενωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο με τα δεσμα του γάμου, σε μια άκρως μυστική τελετή στην Santa Catalina,

Ρεκόρ για τη Lady Gaga με 13 υποψηφιότητες στα βραβεία του MTV.


Το MTV ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τα φετινά Video Music Awards. Η Lady Gaga συγκέντρωσε 13 υποψηφιότητες, αριθμό ρεκόρ, καθώ είναι η πρώτη γυναίκα που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Επίσης, είναι η πρώτη καλλιτέχνιδα, η οποία έχει δύο τραγούδια υποψήφια στην κατηγορία «Video of the Year»: το «Bad Romance» και το

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ............

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ......

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Κούρδοι μετανάστες επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια κατά πρατηρίου βενσίνης στην Ηγουμενίτσα!Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου κ. Χονδρόουλος,μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ,σημείωσε πως η κατάσταση με τους μετανάστες στην περιοχή έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τα «βρόμικα» διαμάντια ήταν «καθαρά»



Νέα έρευνα για τη Ναόμι Κάμπελ


Αληθινά είναι τα διαμάντια που έλαβε η Ναόμι Κάμπελ μετά τη συνάντησή της με τον πρώην πρόεδρο της Λιβερίας, Τσαρλς Τέιλορ, σε ένα δείπνο το 1997, ανακοίνωσε η αστυνομία της νοτίου Αφρικής.

Aσυναρτησίες για τους νεκρούς της 11ης Σεπτεμβρίου από τον Ιρανό πρόεδρο


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ...ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ....;

Ασυναρτησίες από τον πρόεδρο του Ιράν Μ.Αχμαντινετζάντ για τους νεκρούς της 11ης Σεπτεμβρίου λέγοντας ότι οι απώλειες από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σκόπιμα διογκώθηκαν.

Ιστορική επανεμφάνιση του Φιντέλ Κάστρο στο κοινοβούλιο



Για πρώη φορά μετά την τετραετή απομόνωσή του


Για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και μετά από μία μακρά περίοδο απομόνωσης ο πρώην πρόεδρος της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, έδωσε το παρών σε μία σύνοδο του κοινοβουλίου.

Έδειραν το Μπάγεβιτς!




Τρικοσμικές σκηνές έγιναν στο "Ελ Πάσο"

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας, στην φιλική αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την ΑΕΚ. Το ματς διεκόπη στο 87ο λεπτό όταν οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα τον προπονητή της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς, υπό το βλέμμα των αστυνομικών δυνάμεων, που αν και μπροστά στο γεγονός παρέμεναν θεατές.

Σε «κόκκινο» συναγερμό παραμένει το Πακιστάν



Ανθρωπιστική βοήθεια προσφέρει η Γαλλία

Όλο και πιο δραματική γίνεται η κατάσταση στο Πακιστάν με τους νεκρούς από τις πλημμύρες να φτάνουν τους 1.600.

Μεγάλες περιοχές στο νότιο Πακιστάν είναι σε "κόκκινο συναγερμό", τουλάχιστον 500.000 άνθρωποι είναι άστεγοι, ενώ ο στρατός εκκενώνει και άλλες περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Τοξικό πέπλο σκέπασε τη Μόσχα



Αποπνικτική ατμόσφαιρα


Σκεπασμένη από αιθαλομίχλη είναι η ρωσική πρωτεύουσα εξαιτίας των πυρκαγιών που κατακαίνε εδώ και μία εβδομάδα χιλιάδες στρέμματα δάσους. Την ίδια ώρα, οι θερμοκρασίες επιμένουν εδώ και μια εβδομάδα στους 37 και 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ η μέση θερμοκρασία για την εποχή αυτή δεν θα έπρεπε να ξεπερνά τους 23 βαθμούς.