Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ετσι έστησαν το "ροζ" κύκλωμα με τις φοιτήτριες


Εναν 40χρονο μάνατζερ μοντέλων από την Αθήνα «έδωσε» στους αστυνομικούς ως εγκέφαλο του «ροζ» κυκλώματος με φοιτήτριες στην Πάτρα η 18χρονη που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα σε δωμάτιο ξενοδοχείου της αχαϊκής πρωτεύουσας από αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη.

«Μου είπαν ότι μια όμορφη κοπέλα σαν και μένα θα μπορούσε να βγάλει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλά χρήματα που θα της εξασφάλιζαν μια χλιδάτη ζωή. Με έπεισαν λέγοντάς μου να συνδυάσω την ερωτική απόλαυση με το χρήμα. Αλλες το κάνουν τσάμπα κι εσύ μπορείς να βγάλεις μια περιουσία, μου είπαν». Με αυτά τα λόγια προσπάθησε η 18χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών να εξηγήσει στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας τους λόγους που την οδήγησαν να βάλει, μαζί με μια συμφοιτήτριά της, ερωτική αγγελία σε γνωστή ιστοσελίδα που διαφήμιζε ερωτικές υπηρεσίες.

«Είμαστε δύο 18χρονες φοιτήτριες και πολύ άτακτες. Εύη και Λιζέτα. Ελληνίδες 100%. Ερχόμαστε στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Τα δωράκια μας: 1 ώρα 400 ευρώ, 2 ώρες 700 ευρώ, 3 ώρες 1.000 ευρώ... Για να κλείσεις ραντεβού τηλεφώνησε μία μέρα ή έξι ώρες πριν», αναγραφόταν στην αγγελία, στην οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος έβλεπε και σε φωτογραφία που είχε αναρτηθεί τα κάλλη της κάθε φοιτήτριας, χωρίς όμως να μπορεί να δει το πρόσωπό της.

Η 18χρονη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στα κρατητήρια της Ασφάλειας έκλαιγε συνεχώς και παρακαλούσε τους αστυνομικούς να μη μάθουν τίποτα οι γονείς της. Μάλιστα, όπως ανέφερε ανώτερος αξιωματικός της Ασφάλειας, «πρόκειται για παιδί εύπορης οικογένειας από την Αθήνα. Είχε έρθει στην Πάτρα για σπουδές και έμπλεξε. Η 18χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς τόσο την ταυτότητα του μάνατζερ όσο και το όνομα μιας φίλης της από το πανεπιστήμιο η οποία της τον σύστησε.

«Η φίλη αυτή, η οποία εκδιδόταν κατά τον ίδιο τρόπο στο παρελθόν, φέρεται να σύστησε τη 18χρονη και τη συμφοιτήτριά της στον προαγωγό, ο οποίος είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Πάτρα αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας» ανέφερε ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών Θανάσης Νταβλούρος και πρόσθεσε: «Τα κορίτσια λόγω του νεαρού της ηλικίας τους πείστηκαν εύκολα να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο. Το έκαναν για περίπου δύο μήνες και, όπως μου είπε η 18χρονη, κατάλαβε έστω και αργά το λάθος της και πιστεύω να έβαλε μυαλό».

Η 18χρονη διώκεται για πλημμέλημα και σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τους γονείς της, οι οποίοι δεν ξέρουν το παραμικρό για την κρυφή ζωή της κόρης τους.


Ερευνες για τον μάνατζερ

Οι έρευνες των αστυνομικών έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 40χρονου προαγωγού καθώς, όπως εκτιμούν, έχει πιάσει στα δίχτυα του και άλλα νεαρά κορίτσια. Ο 40χρονος φέρεται να συνεργαζόταν με κορίτσια και στην Αθήνα, τη Μύκονο και άλλες περιοχές της χώρας, ενώ σε πόλεις που δεν είχε «εργαζόμενες» φρόντιζε και έστελνε κορίτσια κλείνοντας συμφωνίες που άγγιζαν ακόμη και τα 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Νταβλούρο, «είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα σε αυτό το κύκλωμα πορνείας. Πλησιάζει και πείθει φοιτήτριες να εκδίδονται και αυτός εισπράττει τα κέρδη». Ο ίδιος πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε στα ίχνη του και ευελπιστούμε σύντομα να τελειώσουν όλα».

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μία μέρα πριν την μεγάλη μας εθνική εορτή η αστυνομία δέχεται άλλη μια επίθεση με καλάσνικοφ, αυτή τη φορά στο αστυνομικό τμημα της αγίας παρασκευής.



Δυστυχώς υπάρχουν και 3 τραυματίες αστυνομικοί.
Βέβαια, αρκετοί θα το θεωρούσαν αναμενόμενο και πολλοί ότι άργησε να γίνει. Στη σημερινή κοινωνία, και με την διαμόρφωση των πληθυσμών και των αδιεξόδων της κοινωνίας αυτή η πράξη είναι μόνο λάδι στη φωτιά, πρέπει να γίνει κάτι δραστικό από τον υπουργό της προστασίας του πολίτη για να τελειώνει αυτό το φαινόμενο.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ 5ο ΠΟΔΙ

HOW TO......

αυτό το βίντεο θα σας δείξει πως να εξαφανίσετε τις γρατσουνιές από ένα cd ή dvd!!

καταρχήν να σας πω τα υλικά που χρειάζεστε

1) υγρό για τζάμια

2) ένα πανί

3) το σημαντικότερο υλικό μία μπανάνα
(ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 11880) και τη φλούδα από την μπανάνα!!


ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ




Στην καινούρια διαφήμιση του DAVIDOFF HOT WATER ο πρωταγωνιστής είναι Έλληνας, πρόκειται για τον νεαρό ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΠΑ. Η διαφήμιση προβάλετε σε πολλές χώρες.http://celebgreekbuzz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8695.html

(B)ELLAS ON LINE???

ακόμη δεν έχω καταλάβει πιο είναι το κανονικό όνομα αυτής της εταιρείας (και ας είμαι συνδρομητής της)!!!
διαβάστε και θα καταλάβετε.
διατηρώ κατάστημα στην περιοχή της λαμίας και είχα πάροχο ιντερνετ την HOL και σταθερή τηλεφωνία από τον (Π)ΟΤΕ!!
κάθε φορά λοιπόν που κάποιος με καλούσε στο σταθερό , η σύνδεση μου στο ιντερνετ διακοπτόταν για περιπου 2-3 λεπτά και μετά συνδεόταν κανονικά.
αποφάσισα και εγώ να φύγω από τον (Π)ΟΤΕ και να γίνω συνδρομητής στην ΗΟL στο πρόγραμμα double play lite με 23,90 € το μηνα (τσιφουτης γαρ οτι πιο οικονομικο διαλεξα)
κάνω όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μέσα σε 15 μερες περίπου ενημερώνομαι ότι πλέον δεν έχω καμία σχέση με τον ΟΤΕ και οτι είμαι πλέον συνδρομητής της HOL!!!!!
χάρηκα και εγώ και λέω τέρμα πια τα προβλήματα με την διακοπή του ιντερνετ κάθε φορά που με καλούν !!
αμ δε!!!!!!!!!
τώρα είναι χειρότερα
κάθε φορά που με καλούν στο σταθερό "πέφτει" το ίντερνετ και δεν ξανασηκώνεται !!
ούτε μετά από 2-3 λεπτά όπως γινόταν πρίν αλλά ούτε και μετά από 10 λεπτά!!!!!
θέλει να αποσυνδέσω το ρούτερ και να περιμένω να βρεί σήμα πάλι , με συνέπεια να χάνω τον πολυτιμο χρόνο δουλειάς μου με το ιντερνετ της HOL!!!!
τηλεφώνησα στο τμήμα εξυπηρέτησης (ημουν τυχερός και πέτυχα αμέσως γραμμή) και μου λένε ότι φταίει το γεγονός που το ρούτερ μου δεν είναι συνδεδεμένο με την κύρια γραμμή τηλεφώνου!!!!
ρωτάω τον τεχνικό (;) πώς θα ξέρω ποια είναι η κύρια γραμμή τηλεφώνου και μου απαντά ο τρισμεγιστος τεχνικός "μα φυσικά αυτή που έρχεται από το κουτί του ΟΤΕ, οι άλλες είναι πρόσθετες και χάνουν σε ποιότητα"
ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗ;;;;
ΝΑ ΣΚΑΨΩ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ;;;
τελικά θα μου πεί κάποιος ποια είναι η κύρια γραμμή τηλεφώνου και ποιο είναι το όνομα της εταιρείας αυτης;;;;
εγώ τον BELLA(S) μου τον βρήκα μια φορά !!!!

Επικηρύχθηκαν τρία άτομα για συμμετοχή στην ομάδα οι «ληστές με τα μαύρα»


Με κοινή απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδη και Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου επικηρύχθηκαν τρεις κατηγορούμενοι για τη συμμετοχή τους στην ομάδα των «Ληστών με τα Μαύρα». Πρόκειται για τους Συμεών Σεϊσίδη, Μάριο Σεϊσίδη και Γρηγόρη Τσιρώνη, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για αξιόποινες πράξεις σε βαθμό κακουργήματος. Η αμοιβή για όποιον δώσει πληροφορίες ανέρχεται στο ποσόν των 600.000 ευρώ.και εξασφαλίζεται η ανωνυμία έναντι κάθε αρχής και οποιουδήποτε τρίτου, σύμφωνα με την ανακοίνωση.