Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Πως να χαλάσετε τις φωτογραφίες των φίλων σας

Μερικές ιδέες για να σας θυμούνται για πάντα οι φίλοι σας και σίγουρα όχι για καλό....

Στο "Κόκκινο" η εγκληματικότητα λόγω κρίσης

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η εγκληματικότητα λόγω οικονομικής κρίσης και ο φόβος των πολιτών, που κινδυνεύουν κάθε λεπτό, συνεχώς μεγαλώνει.Το κύμα βίας εντείνεται διαρκώς, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Λαμία: Τη βίαζε και την έδινε και σε πελάτες

Η 22χρονη, μητέρα ενός 4χρονου παιδιού υπήκοος Αλβανίας, εργαζόταν τους τελευταίους μήνες ως σερβιτόρα σε νυχτερινό μπαρ στη Λαμία.Χθες το πρωί εμφανίστηκε στο τμήμα Ασφάλειας Λαμίας όπου κατήγγειλε ότι ο 57χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ με τη χρήση βίας και με απειλές κατά της...ίδιας και του παιδιού της την εξανάγκαζε σε ερωτική συνεύρεση με τον ίδιο, αλλά και με πελάτες του καταστήματος, έναντι αμοιβής.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του μπαρ, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr, υποστηρίζει ότι η καταγγέλλουσα όντως δούλευε στο μπαρ, αλλά τα όσα κατήγγειλε δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αφού συζούσαν και την καταγγελία την έκανε όταν ο ίδιος την "έπιασε" επ' αυτοφώρω με άλλον μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το από γευμα της ίδιας μέρας οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 57χρονο Λαμιώτη και σε έρευνα που ακολούθησε στο μπαρ αλλά και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ένα πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης (TAZER)
ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλόπ
ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους τριών (3) γραμμαρίων
τέσσερα (4) φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη, συνολικού μεικτού βάρους (310) γραμμαρίων
δέκα (10) δισκία ναρκωτικών χαπιών
ένα χαρτονόμισμα των (50) ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας


Ο 57χρονος Λαμιώτης οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, με τις κατηγορίες για σωματεμπορία, βιασμό, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Κρατούμενοι ξερίζωσαν το στομάχι παιδόφιλου

Πρόκειται για μια από τις πιο ανατριχιαστικές και βίαιες επιθέσεις που έχει δεχτεί ποτέ κρατούμενος. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μια από τις πιο «σκληρές» φυλακές της Αγγλίας,

Κρίση, απλά μία Ελληνική λέξη

μία εικόνα και μία επικεφαλίδα ίσον με 2.000 λέξεις λένε οι κινέζοι,
οι έλληνες θα έλεγαν με 2.000 €
 και
 οι ευρωπαίοι με 2.000 έκτατα  μέτρα

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ