Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

O ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ....


Ειπε ο Πεταλωτης...Οτι η υποθεση του κυριου Τσοχατζοπουλου δεν αποτελει θεμα της κυβερνησης αλλα κομματικο θεμα...και το παρεπεμψε στην επιτροπη διαφανειας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Δηλαδη για τη κυρια Διαμαντοπουλου και τα μολυβια της και τις κουρτινες της,που ειναι κυβερνητικο θεμα,τι εκανε??
Και δευτερον γιατι να περασει επιτροπες ο κυριος πρωην υπουργος-κομματικη και της Βουλης(αν φτασει ως εκει)και ο απλος πολιτης για τα πιο μικρα οδηγειται στη δικαιοσυνη?
Κυριε Πεταλωτη....αν αυτο λεγεται διαφανεια σας καλω να μου εξηγησετε τι ειναι αδιαφανεια....Ή εγω ειμαι χαζος ή εσεις .......(συμπληρωστε μονοι σας τη λεξη)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ.....


ΣΗΜΕΡΑ
Ο V for Vendetta ξεσκεπαζει το προσωπειο του Λιακοπουλου και απανταει σε ερωτηματα που μπερδευουν το κοσμο...
ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ....

Απίστευτες σκηνές βoμβαρδισμού της τουρκικής πόλης Tunceli από τουρκικά ελικόπτερα!

Απίστευτες σκηνές βομβαρισμού της τουρκικής πόλης Tunceli, η οποία βρίσκεται στην κεντροανατολική Τουρκία από τρία τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-1 Cobra κατά την διάρκεια επιχείρησης ανταρτών του του PΚΚ, οι οποίοι όμως είχαν αποχωρήσει στο μεταξύ. Τα τρία τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα προσβάλουν στόχους λίγο πριν πέσει το φως της νύχτας, ακόμα και μέσα στο κέντρο της πόλης, όπως θα δείτε στο βίντεο, με το πυροβόλο των 20 χλστ. και τις ρουκέτες των 2,75 ιντσών, χωρίς ουσιαστικά να στοχεύουν. Υποτίθεται ότι προσέβαλαν τα πιθανά δρομολόγια διαφυγής των ανταρτών!



Οι Κούρδοι είχαν κτυπήσει ένα σταθμό της Στρατοχωροφυλακής. Η επιχείρηση διήρκησε μέχρι τις βραδυνές ώρες χωρίς φυσικά κανένα αποτέλεσμα αφού δεν ήταν δυνατόν να προσβληθεί μία ανταρτική ομάδα με μαζικά πυρά επιθετικών ελικοπτέρων.

Η πόλη Tunceli έχει 35.000 κατοίκους και στο βίντεο που θα δείτε, ακούγονται οι τρομαγμένες φωνές των ... Τούρκων οι οποίοι δέχονται επίθεση από τα δικά τους ελικόπτερα! Είναι και ένα καλό δίδαγμα η εν λόγω επιχείρηση: Οταν δεν διαστάζουν να βομβαρδίσουν την ίδια τους την πόλη στην κεντρική Τουρκία, σε περίπτωση επιχειρήσεων στο Ανατολικό Αιγαίο ή στην Θράκη, είναι βέβαιο ότι οι κατοικημένες περιοχές και οι άμαχοι θα αποτελέσουν στόχο.

Χθες δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν το όχημα τους δέχθηκε επίθεση με ρoυκέτες στην επαρχία Χακάρι της νοτιοανατολικής Τουρκίας, την Πέμπτη, δήλωσε ένας ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος. Τό όχημα κινούνταν στην εθνική οδό μεταξύ Χακάρι και Cukurca όταν δέχθηκε την επίθεση με ρουκέτες οι οποίες εκτοξεύθηκαν απο ορεινή περιοχή. Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Χακάρι στο Κρατικό Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Στο μεταξύ πριν λίγες ώρες οι αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) ανακοίνωσαν τον τερματισμό της μονομερούς τους εκεχειρίας με την Τουρκία, την ώρα που ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν Μασούντ Μπαρζανί πραγματοποιεί μια ιστορική επίσκεψη στη χώρα αυτή.

ραδιοαρβύλα και ξερό ψωμί άντε και του χρόνου παιδιά!


τράπεζα πειραιώς

υπάρχει μία φήμη σύμφωνα με την οποία η τράπεζα πειραιώς πάει για φούντο από Δευτέρα,και την εξαγοράζει η εθνική !!!
μπορεί και να αρχίζουμε παιδιά !
κρατηθείτε!!!

ΝΑ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΠΤΩΣΗ....


Η Ουγγαρία παραποίησε στατιστικά στοιχεία
Νέα αναταραχή στα χρηματιστήρια παγκοσμίως και μεγάλη πτώση του ευρώ προκαλούν οι ανησυχίες για την οικονομική κατάσταση της Ουγγαρίας. Εκπρόσωπος του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού, σε δηλώσεις στα διεθνή πρακτορεία, δήλωσε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση παραποίησε στατιστικά στοιχεία, γνωστοποιώντας ότι η οικονομία της Ουγγαρίας βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση απ’ αυτή που είχε ανακοινωθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ουγγαρία θα ζητήσει άμεσα νέα βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Το ευρώ υποχώρησε έναντι του δολαρίου στο 1,2017, στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας τετραετίας, ενώ λίγο πριν τις 5 το απόγευμα τα χρηματιστήριο του Μιλάνου και της Μαδρίτης κατέγραφαν απώλειες 3,60%, το Παρίσι 2,73% και το Λονδίνο και Φρανκφούρτη 2%.

επίθεση σε αστυνομικούς

Απρόκλητη επίθεση με ξύλα, καδρόνια και μεταλλικά αντικείμενα από ομάδα 45 περίπου ατόμων δέχτηκαν αστυνομικοί, ενώ πραγματοποιούσαν κατ’ οίκον έρευνα χθες στα Ανώγεια.
Την ώρα της επίθεσης οι αστυνομικοί ερευνούσαν οικία παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού που είχε σημειωθεί δύο ημέρες νωρίτερα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης την περασμένη Τρίτη, διαπιστώθηκε η ρίψη άσκοπων πυροβολισμών, ενώ στο χώρο βρέθηκαν 26 κάλυκες πυροβόλων όπλων.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πάντως, εκμεταλλευόμενος την έκρυθμη κατάσταση που επικράτησε τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Στο σπίτι του ωστόσο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm, 35 φυσίγγια και ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου.
Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, μετά το επεισόδιο σε βάρος των αστυνομικών, σχηματίστηκε δικογραφία για έξι δράστες ηλικίας από 25 έως 51 ετών, εκ των οποίων οι τρεις κατηγορούνται και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.
από http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1825939

Εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού για τους δημοσίους υπαλλήλους

τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού για τους δημοσίους υπαλλήλους αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα,ενώ για όλους τους άλλους δικαιούχους έχουν ήδη βγει http://www.koinonikostourismos.gr/plirdikeoyx.aspx

Χαρά Νικοπούλου - Η Δασκάλα --Μέρος 2ο

από την εκπομπή ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΤΙΣ ΠΤΥΕΙΝ;;;;;;

κοινός , ποιος φτύνει;;;
μα φυσικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης ,συγγνώμη ο Δημητράκης το καλό παιδί και άξιο παλικάρι του Ελληνικού αθλητισμού!
το πρότυπο των μικρών παιδιών.............
απολαύστε τώρα το βίντεο που έβγαλε η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ για τα σφυρίγματα στον 3ο τελικό........


διαμαντίδης = 11 γράμματα
Δημήτρης = 8 γράμματα
χρησιμοποιεί 88 φορές τους αγκώνες του σε κάθε αγώνα
σύνολο;;;
11 8 88..........
τυχαίο;;;
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...........

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Δύο φίλοι μιλάνε για την οικονομική κρίση :
-δεν μπορω να κοιμηθώ καθόλου με αυτά που ακούω για την Ελλάδα, εσύ κοιμάσαι;
-σαν ............

Ηλίας Ψινάκης και Ελένη Μεναγάκη

Διακαναλική σύνδεση μεταξύ MEGA και ALPHA είχαμε σήμερα το πρωί.
ο Ηλίας Ψινάκης συνδέθηκε με την Ελένη Μεναγάκη και τα είπανε, για την καινούρια αρχή στην πρωινή εκπομπή του πρώτου, Όμορφος κόσμος το πρωί, στο μεγάλο κανάλι.
Ο Ηλίας παραμέρισε τους 5 παρουσιαστές και έτοιμος για όλα!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Πόρτα εξόδου στον υπερεκτιμημένο Παπαδάκη δείχνει ο ΑΝΤ1


ΑΠΟ:trelokouneli.blogspot.com
Μπορεί ένας δημοσιογράφος να κρατηθεί 20 χρόνια σε μία εκπομπή αν δεν έχει την στοργή και τη φροντίδα του ιδιοκτήτη του καναλιού; Όχι. Και πώς εξασφαλίζεται η φροντίδα αυτή; Μα με τι άλλο από την υποτελική συμπεριφορά! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τηλεφωνική παρουσία του προέδρου Μίνωα Κυριακού την ημέρα της ονομαστικής εορτής του παρουσιαστή στην εκπομπή του.

Και για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, θυμόσαστε εκείνη την περίοδο τι γραφόταν σε εφημερίδες και blogs; ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα συνέχιζε στον σταθμό. Ήταν πρωτοβουλία του Μίνωα Κυριακού να βγει στο τηλέφωνο ή μήπως ο δημοσιογράφος το επεδίωξε παρακαλώντας.. επί τρεις μέρες;

440.000 ευρώ παίρνει ο Προβόπουλος...


ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com

Πρόκληση αυτές οι αμοιβές για τον αρχικήρυκα της λιτότητας. Μόλις το ένα τρίτο είναι ο μισθός του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ!!!

«Κυβέρνηση και αντιπολίτευση γνώριζαν ήδη από το Σεπτέμβριο την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος .....


μιλώντας στους «Νέους Φακέλους» της τηλεόρασης του Σκάι. Και πιθανότατα λέει την αλήθεια ο κ. Προβόπουλος. Γιατί όμως δεν λέει και αυτό που αφορά τον ίδιο; Οτι δηλαδή οι αποδοχές του είναι 440.000 ευρώ το χρόνο ακόμη και τώρα που η χώρα μπήκε στο ΔΝΤ;

Και μην μας πει ότι αυτός ο μισθός καθορίζεται για όλους τους διοικητές των κεντρικών Τραπεζών στην Ευρώπη, γιατί οι άλλες χώρες δεν έχουν "μπει" στο ΔΝΤ...

Είναι πρόκληση να παίρνει ακόμη και σήμερα σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ ο αρχικήρυκας της λιτότητας. Σχεδόν 35.000 ευρώ το μήνα, σχεδόν 1.200 ευρώ την ημέρα!
Θα μπορούσε να μην τα εισπράττει όλα αυτά τα χρήματα και να τα δίνει π.χ. στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργήσει η Βουλή...

Να σημειωθεί ότι ο Μπεν Μπερνάνκι, ο εν ενεργεία πρόεδρος της Αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας, έχει ετήσιες αποδοχές περίπου 150.000 ευρώ. Δηλαδή σχεδόν το ένα τρίτο του κ. Προβόπουλου!!!

"ΜΙΝΙ ΚΡΑΧ" ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ....


Ο γενικος δεικτης βρισκεται στις 1476,6 μοναδες παρουσιαζοντας πτωση της ταξεως -5,56%...Δεν πανε καθολου καλα τα πραγματα.....

Άσχημα τα οικονομικά των δήμων


Σε δεινή οικονομική κατάσταση έχουν περιέλθει οι δήμοι εξαιτίας των μεγάλων περικοπών στα τακτικά λειτουργικά έσοδα τους ανακοίνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας σε πρόσφατη συνεδρίασή της. Το διοικητικό συμβούλιο ανέφερε ότι σύμφωνα με την μέχρι τώρα εξέλιξη των χρηματοροών από τον κρατικό προϋπολογισμό προς τους δήμους και τις κοινότητες της χώρας, οι περικοπές των εσόδων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το 2010, από κρατικές επιχορηγήσεις για τα λειτουργικά έξοδά τους θα ξεπεράσουν το 1 δισ. ευρώ.

Αποτέλεσμα αυτών των περικοπών θα είναι οι δήμοι, στην πλειονότητά τους, να αδυνατούν να καταβάλουν τους μισθούς των εργαζομένων στους δήμους και κατά δεύτερον, δήμοι με σοβαρά οικονομικά προβλήματα να αντιμετωπίζουν ακόμη και ζητήματα βιωσιμότητάς τους. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΚΕΔΚΕ: Το σύνολο των ΚΑΠ το 2009 ανήλθε στα 3.019 εκ. ευρώ. Το αντίστοιχο ποσό στον προϋπολογισμό του 2010 μειώθηκε σε 2.684 εκ. ευρώ. Με βάση το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης από το υπουργείο Οικονομικών αποφασίστηκε να παρακρατηθεί το 10% του συνολικού ποσού, ήτοι 604 εκ. ευρώ (-28%).

Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Έκθεση απολογισμού για το 2009 από τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ.


Την έκθεση απολογισμού για το 2009 της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας που υποβάλλεται στην Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, δημοσιοποίησε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Εξετάσθηκαν 495 υποθέσεις, ασκήθηκαν 148 ποινικές διώξεις και σύμφωνα με τα στοιχεία το υπ' αριθμόν ένα αδίκημα μεταξύ των αστυνομικών είναι η παράβαση καθήκοντος και μεταξύ των δημοσίων υπαλλήλων η δωροδοκία...
Σύμφωνα με τηνέκθεση, πέρυσι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων διαχειρίσθηκε συνολικά 495 υποθέσεις. Από αυτές, οι 427 αφορούσαν αστυνομικούς, οι 35 υπαλλήλους του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα, ενώ στις υπόλοιπες είτε υπήρχε συμμετοχή αστυνομικών και δημοσίων υπαλλήλων, είτε αφορούσαν ιδιώτες.
Από το σύνολο των υποθέσεων, οι 389 ήταν καταγγελίες πολιτών, κάτι που η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων θεωρεί πολύ σημαντικό, καθώς -όπως σημειώνεται στα συμπεράσματα της έκθεσης- αποδεικνύει την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης με τους πολίτες, στη μάχη για την καταπολέμηση της διαφθοράς.
Από τα στοιχεία της έκθεσης προκύπτει ότι σχηματίστηκαν 207 δικογραφίες, ασκήθηκαν 148 ποινικές διώξεις, εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε 26 περιπτώσεις και συνελήφθησαν 50 άτομα.
Βάσει των στατιστικών στοιχείων, ο αριθμός των καταγγελιών που αφορούν αστυνομικούς κυμαίνεται στα ίδια περίπου επίπεδα τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα το 2006 έγιναν 401 καταγγελίες, το Το μεγαλύτερο ποσοστό των καταγγελιών που αφορούν αστυνομικούς εντάσσονται στην κατηγορία «καταστήματα», με ποσοστό 12,13% και ακολουθούν οι κατηγορίες «αλλοδαποί» με ποσοστό 9,15% και «ναρκωτικά» με ποσοστό 8,95%. Όσον αφορά στις καταγγελίες για υπαλλήλους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, «πρωταθλητές» είναι οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα τελωνεία.

Δικογραφία σε βάρος αστυνομικών για παράνομες άδειες εκρηκτικών υλών


Δικογραφία σε βάρος αστυνομικών, υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Διεύθυνσης Δασών σχηματίστηκε πέρυσι από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας γιατί εξέδιδαν άδειες για αγορά, μεταφορά και κατανάλωση ισχυρών εκρηκτικών υλών σε λατομεία στην Εύβοια αν και λειτουργούσαν παράνομα. Στη δικογραφία περιλήφθηκαν οι κατηγορίες της δωροδοκίας, της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, της ψευδής βεβαίωσης, της απιστίας, της παράβασης καθήκοντος και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Από την έρευνα των αντρών της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι ένας εκ των αστυνομικών εξέδιδε παράνομα, έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, άδειες σε αλλοδαπούς. Επίσης από το 2001 μέχρι και το 2008, οι εκάστοτε διοικητές επαρχιακού Αστυνομικού Τμήματος, συμφωνούσαν στην έκδοση αδειών αγοράς, μεταφοράς και κατανάλωσης πολύ μεγάλων ποσοτήτων ισχυρών εκρηκτικών υλών σε λατομεία αν και λειτουργούσαν χωρίς άδειες. Παράλληλα στις εκδιδόμενες άδειες δεν αναγραφόταν συγκεκριμένος τόπος και ο σκοπός της κατανάλωσης. Στην παράνομη λειτουργία των εξήντα εννέα λατομείων της περιοχής, διαπιστώθηκε εμπλοκή υπηρεσιών των Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς και του Δασαρχείου και Δασονομείου της περιοχής. Αυτή είναι μια απο τις υποθέσεις με την οποία ασχολήθηκαν το 2009 οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και περιλαμβάνεται στην έκθεση απολογισμού για το περυσινό έτος που υποβάλλεται στην Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης στη δημοσιότητα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με την έκθεση πέρυσι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων διαχειρίσθηκε συνολικά 495 υποθέσεις. Από αυτές, 427 αφορούσαν αστυνομικό προσωπικό, 35 υπαλλήλους του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα, 21 στις οποίες υπήρχε συµµετοχή αστυνοµικών και υπαλλήλων δηµόσιου τοµέα και 12 οι οποίες αφορούσαν ιδιώτες.
Παράλληλα δέχθηκε καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους 389 καταγγελίες και σχηματίστηκαν 207 δικογραφίες. Επίσης εφαρµόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε 26 υποθέσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν 50 πρόσωπα. Από αυτά, 19 ήταν αστυνοµικό προσωπικό, 1 ειδικός φρουρός, 4 δηµόσιοι υπάλληλοι και 26 ιδιώτες. Ειδικότερα συνελήφθησαν έξι αστυφύλακες, 5 αρχιφύλακες, 3 Αστυνόμοι Α΄, 2 Ανθυπαστυνόμοι, 1 Υπαστυνόμος Β΄, 1 Υπαρχιφύλακας, 1 δόκιμος αστυφύλακας, ένας ειδικός φρουρός, 1 γιατρός, 1 εφοριακός, 1 υπάλληλος νομαρχίας και ένας υπάλληλος υπουργείου. Επίσης κατά το χρονικό διάστηµα από 1/1/2009 έως 31/12/2009 ασκήθηκαν συνολικά 148 ποινικές διώξεις κατά αστυνοµικού προσωπικού, υπαλλήλων δηµοσίου και ιδιωτών. Σχετικά με το αστυνομικό προσωπικό, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επεσήμαναν, πως η υπόθεση εξετάζεται παράλληλα απο την Δικαιοσύνη και απο τα αρμόδια πειθαρχικά συμβούλια του Σώματος.
Ακόμη από τις συνολικά 389 καταγγελίες που δέχθηκε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων το 2009, οι 337 αφορούσαν παράνομες συµπεριφορές αστυνοµικού προσωπικού. Βάση των στατιστικών στοιχείων ο αριθμός των καταγγελιών που αφορούν αστυνομικούς κυμαίνεται στα ίδια περίπου επίπεδα τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα το 2006 έγιναν 401, το 2007 κατεγράφησαν 379 και το 2008 ήταν 361. Συμπληρωματικά στην έκθεση σημειώνεται πως στην ίδια υπηρεσία επικοινώνησε μεγάλος αριθμός πολιτών οι οποίοι εξέφρασαν παράπονα σε βάρος αστυνοµικών και υπαλλήλων του δηµοσίου για αντιδεοντολογική συµπεριφορά.
Συμπληρωματικά, µεγαλύτερο ποσοστό το έτος 2009 είχαν οι καταγγελίες που αφορούσαν παράνομη συµπεριφορά αστυνοµικού προσωπικού σε σχέση µε «καταστήµατα», µε ποσοστό 12,13%, όπως να μην βεβαιώνουν παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, να ενημερώνουν επιχειρηματίες για επικείμενους ελέγχους αρμοδίων υπηρεσιών κ.α. Ακολουθεί η κατηγορία «αλλοδαποί» µε 9,15%. Να σημειωθεί πως όπως αναφέρεται στην έκθεση στο τομέα με τις πιο σημαντικές υποθέσεις πέρυσι σε μια περίπτωση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αστυνομικών και τριών πολιτών για συμμετοχή σε κύκλωμα που διακινούσε γυναίκες απο χώρες της ανατολικής Ευρώπης (Ρωσία, Ουκρανία κλπ) και τις νομιμοποιούσαν χρησιμοποιώντας πλαστογραφημένα έγγραφα. Μάλιστα ένας απο τους αστυνομικούς τη περίοδο εκείνη ήταν προϊστάμενος του γραφείου αλλοδαπών του Τμήματος Ασφαλείας που υπηρετούσε. Στη συνέχεια καταγράφεται η «ναρκωτικά» (στη κατηγορία αυτή εντάσσονται περιπτώσεις όπως η σύλληψη Αρχιφύλακα ο οποίος σε συνεργασία με αλλοδαπούς διακινούσαν ναρκωτικά σε φυλακές μέσω κρατουμένων που μεταφέρονταν σε αυτές) µε ποσοστό 8,95%. Η µεγαλύτερη αύξηση παρατηρείται στην κατηγορία «καταστήµατα», όπου από 53 το 2008 ανήλθαν σε 61 το 2009, δηλαδή αύξηση της τάξης του 15%

Χωρίς διόδια... Διαμαρτυρία για τις τιμές αλλά και για το μνημόνιο στο ύψος της Θήβας


Σε άνοιγμα των διοδίων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Θήβας θα προχωρήσουν το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 11 το πρωί τα μέλη των Εργατικών Κέντρων Θήβας, Λιβαδειάς, Εύβοιας και Ευρυτανίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως λένε, για το μνημόνιο συνεργασίας της ελληνικής κυβέρνησης με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και μέλη επιτροπών που διαμαρτύρονται για τις τιμές των διοδίων.
Επίσης η Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Θεσσαλίας, Κεντρικής Ελλάδας και Μακεδονίας καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένη κινητοποίηση διαμαρτυρίας την Κυριακή 6 Ιουνίου από τις 10.00 έως τις 13.00 στα διόδια του Μοσχοχωρίου και τα διόδια του Μακρυχωρίου που περιλαμβάνει απελευθέρωση των διοδίων και «μοίρασμα υλικού κατά της πολιτικής των εταιριών διοδίων που πλήττει θανάσιμα το κλάδο τους» όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους. Ακόμη συγκέντρωση στα διόδια Αφιδνών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα τα μέλη της επιτροπής «Διόδια Stop».
Και στις τρεις περιπτώσεις κατά την διάρκεια της κινητοποίησης οι μπάρες των διοδίων θα ανοίξουν και οι οδηγοί θα διέρχονται χωρίς να πληρώνουν.

ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ(ΠΑΛΙ)...!!!.


Δηλωση-παλι- του Παπανδρεου στη Βουλη "Ειμαστε αντιεξουσιαστες στην εξουσια".Τι ειπες παλι ανθρωπε?Διττη η σημασια αυτου..εγω καταλαβαινω ας πουμε-κακος(ελευθερος δηλαδη) οντας πολιτης και με προβληματισμο-οχι προβληματικος,οπως θελετε να μας καταστησετε-οτι ειστε χωρις λαικη εντολη,εκνομη κυβερνηση,καθως παραπλανησατε το λαο με την ευμαρεια που ταξατε για να εξυπηρετησετε την ανοδο σας στην εξουσια-και μετα να υλοποιησετε τις εντολες ανωθεν που πηρατε(μη μου πειτε οτι το ονομα Σορος και Ροκφελερ δεν σας λεει κατι)....Τελειωσαν τα ψεμματα Πρωθυπουργε...Ουτε το κομμα σου δε σε δεχεται...

Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BIELDERBERG..


ψανουμε και βρισκουμε.....Ιδου η λιστα πληρης συμμετοχων-οχι μονο οι Ελληνες-προσκεκλημενοι της Λεσχης BIELDERBERG...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!

Ένδεκα Έλληνες, μεταξύ των οποίων τέσσερις πολιτικοί, τρεις επιχειρηματίες, δύο οικονομολόγοι πρώην πρόεδροι Τραπεζών, ένας δημοσιογράφος μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι της Λέσχης Βilderberg που από σήμερα στο ισπανικό ξενοδοχείο Dolce Sitges, νότια της Βαρκελώνης, μετέχουν της ετήσιας συνάντησης της Λέσχης "πολιτικού και κοινωνικού προβληματισμού" η οποία ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή. Σύμφωνα με τη λίστα συμμετεχόντων που έχει διαρρεύσει, θα συμμετάσχουν οι ακόλουθοι. Αρχικά δίνεται ο κωδικός της χώρας τους.

Οι Έλληνες είναι οι Γιώργος Αλογοσκούφης, Ντόρα Μπακογιάννη (αντιμετωπίζει κάποιο κινητικό πρόβλημα υγείας και είναι άνγωστο αν τελικά μετέβη στην Ισπανία), η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου, οι καλοί επιχειρηματίες, Γιώργος Δαυίδ (3Ε), Οδυσσέας Κυριακόπουλος (πρών πρόεδροε ΣΕΒ) και Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (τσιμέντα ΤΙΤΑΝ), ο οικονομολόγος και πρώην πρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας Γιάννης Στουρνάρας, ο οικονομολόγος και πρώην πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Τάκης Αράπογλου, ο δημοσιογράφος και μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ Αλέξης Παπαχελάς και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Λουκάς Τσούκαλης!

ΠΑΛΙ ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ....


Ο δεικτης του χρηματιστηριου Αθηνων ειναι στις 1525,95 μοναδες παρουσιαζοντας πτωση της ταξεως του -2,45%.....

Δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα Μαντέλη


Την επικύρωση της εισαγγελικής διάταξης για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη –λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση Siemens πρότεινε στο Συμβούλιο Εφετών ο εισαγγελέας Εφετών Γιώργος Χατζίκος.

Στην πρότασή του ο εισαγγελικός λειτουργός κρίνει επίσης πως το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που βαρύνει τον κ. Μαντέλη είναι ενεργό και δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.

«Γκρίζο τοπίο» για την οικονομία


Πτώση του ρυθμού ανάπτυξης και νέα υποχώρηση, το Μάιο, του δείκτη οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα συνθέτουν ένα «γκρίζο τοπίο» για την ελληνική οικονομία σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή.

Ειδικότερα, ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας ήταν στο -0,8% του ΑΕΠ το πρώτο τρίμηνο του 2010 σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2009 , σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Την ίδια περίοδο στην ευρωζώνη και τους «27» το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,2%. Σύμφωνα με τη Εurostat, το πρώτο τρίμηνο του 2010 σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2009, o ρυθμός ανάπτυξης στην Ελλάδα ήταν στο -2,3% ενώ την ίδια περίοδο στην ευρωζώνη το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,6% και στους «27» κατά 0,5%.

Πτώση του Δείκτη Οικονομικού Κλίματος
Όσον αφορά το Δείκτη Οικονομικού Κλίματος τον Μάιο μετά την προσωρινή σταθεροποίησή του τον Απρίλιο κατέγραψε νέα υποχώρηση. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΙΟΒΕ, ο δείκτης στην Ελλάδα διαμορφώνεται στις 61,9 μονάδες, μέγεθος το οποίο ωστόσο δεν είναι συγκρίσιμο με τους δείκτες των προηγούμενων μηνών, παρόλο που είναι ενδεικτικό της επιδείνωσης στο οικονομικό κλίμα της χώρας.

Τουρκικό πολεμικό σκάφος στις ακτές του Ισραήλ, ανοικτά της Γάζας


Ένα τουρκικό πολεμικό σκάφος εντοπίστηκε από τους Ισραηλινούς να περιπολεί από χθες αργά τη νύχτα στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Γάζας, πέραν των 12 ν.μ. δηλαδή δεν έχει εισέλθει στα ισραηλινά χωρικά ύδατα, ούτε δείχνει τέτοια πρόθεση, μέχρι στιγμής. Προφανώς περιμένει να συνοδεύσει τα δύο πλοία της οργάνωσης FREE GAZA, τα οποία κατευθύνονται στην περιοχή και θα βρίσκονται εκεί τις επόμενες ημέρες, ενώ αποτελεί και προπομπό της τουρκικής ναυτικής μοίρας της Μediterranean Sield.

Περιπολεί στο όριο των 12 ν.μ. και είναι σαφές ότι θέλει να δείξει στους Άραβες πως "Η ισλαμική Τουρκία είναι εδώ".

Η αποστολή τουρκικού πολεμικού πλοίου στην Γάζα, μία εξέλιξη την οποία πρώτο είχε μεταδώσει το defencenet.gr, μπορεί να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες, αφού είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τα τουρκικά σκάφη θα κτυπηθούν από το Ισραήλ, αν επιχειρήσουν να προστατέψουν τα σκάφη με τα εφόδια. Το ιρλανδέζικο φορτηγό MV Rachel Corrie, αναμένεται να φτάσει στην περιοχή αύριο το βράδυ ή το Σάββατο τα ξημερώματα.

Την είδηση την επιβεβαιώνει και το αμερικανικό ινστιτούτο STRATFOR:

TURKEY: PATROL SHIP CIRCLING NEAR GAZA COAST

According to a STRATFOR source, only a Turkish patrol ship is circling the area near the Gaza coast, but is not entering Israeli territorial waters. There is no sign of readiness on the part of the Turkish navy to provide escorts to aid ships making their way to the Gaza coast. The source indicated that the patrol ship is only in observation mode for the time being.

Το συγκεκριμένο πλοίο, ο τύπος και η κλάση του οποίου δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, αλλά δεν αποκλείεται να είναι και πυραυλάκατος ή κάποια από της γαλλικής ναυπήγησης, κορβέτες Τype A69, κλάσης που είναι γνωστή για τις "κρουαζιέρες" της στο Αιγαίο (βλέπε BAFRA, η οποία παρεπιπτόντως τώρα είναι "δεμένη" στην Μερσίνα).

Σήμερα ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γκιλντίζ ανακοίνωσε την ματαίωση της επέκτασης του αγωγού φυσικού αερίου Blue Stream και του σχεδιαζόμενου αγωγού μεταφοράς νερού στο Ισραήλ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στην Ήπειρο ο Γιώργος Παπανδρέου


ΠΗΓΗ:epirusgate.blogspot.com
Πορεία προς τον λαό ξεκινά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου,σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τη δυσαρέσκεια για τα μέτρα λιτότητας, να αμβλύνει την ανασφάλεια για την επόμενη μέρα, να συσπειρώσει την ανήσυχη κομματική βάση και να πείσει για την αναγκαιότητα της διοικητικής μεταρρύθμισης. Με αυτό τον τρόπο ο Γ.Παπανδρέου,επιθυμεί να καταδείξει στις τοπικές κοινωνίες,ότι ανεξάρτητα των οικονομικών προβλημάτων, η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στον πολίτη και στα καθημερινά του προβλήματα. Σύμφωνα με τους επί χάρτου σχεδιασμούς,προβλέπεται σειρά επισκέψεων στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, αλλά και σε μικρότερες, στις οποίες ο πρωθυπουργός δεν θα πηγαίνει μόνο σε κλειστές συνεδριάσεις φορέων, αλλά θα κατέβει στην κοινωνία και θα συνομιλεί με τους πολίτες. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί,πως συζητείται και το ενδεχόμενο πραγματοποίησης συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου εκτός Αθηνών!

Επίσκεψη στην Ήπειρο
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,η πορεία προς τον λαό εν μέσω θέρους,περιλαμβάνει και επίσκεψη την Ήπειρο.Συγκεκριμένα,στα τέλη του Ιούνη,ο ΓΑΠ,θα επισκεφθεί την Άρτα και ίσως τον υγροβιότοπο του Αμβρακικού.Στην συνέχεια θα βρεθεί στα Γιάννενα,όπου και θα έχει συνάντηση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ,ενώ στην συνέχεια θα συγκαλέσει σύσκεψη με φορείς της Ηπείρου στην Περιφέρεια. Αναλυτικό πρόγραμμα για όλες τις επισκέψεις στο Νομό Ιωαννίνων δεν έχει ακόμη καταρτιστεί. Αξίζει να σημειωθεί πως για την προετοιμασία της επίσκεψης,βρέθηκαν στην περιοχή μας πριν από λίγες ημέρες,επιτελικά στελέχη της Ιπποκράτους Πάντως,μετά το πέρας της επίσκεψης του στην Ήπειρο,ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει από τα Γιάννενα για την Κοζάνη,μιας και ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του,θα είναι η Δυτική Μακεδονία.

Στα Γιάννενα αύριο οι θρυλικοί scorpions!!!


ΠΗΓΗ:epirusgate.blogspot.com
Η αυριανή συναυλία των Scorpions στα Γιάννενα, είναι σίγουρα το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στην πόλη!Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών,ενώ «ψυχή» της όλης προσπάθειας,είναι ο γνωστός Γιαννιώτης μουσικός Γιώργο Γάκης, καθώς και ο υπεύθυνος παραγωγής της εταιρείας «Detox» που θα αναλάβει την διοργάνωση του σόου κ. Τρύφωνας Κωστόπουλος.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει επιχειρηθεί ξανά στο παρελθόν να έρθει το συγκεκριμένο γκρουπ στα Γιάννενα, χωρίς τελικά αυτό να καταστεί εφικτό. Αυτή τη φορά, η ζωντανή τους εμφάνιση στην πόλη, θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προσέλκυση κι άλλων μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προβολή των Ιωαννίνων και της Ηπείρου γενικότερα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Το Γερμανικό γκρουπ θα έρθει στα Γιάννενα, σήμερα το βράδυ. Τα Γιάννενα,είναι και ο πρώτος από τους τρεις συνολικά σταθμούς της περιοδείας τους στην Ελλάδα. Αύριο Σάββατο 5 Ιουνίου θα παίξουν ζωντανά στο Εθνικό Στάδιο των «Ζωσιμάδων», παρουσιάζοντας ένα σόου εφάμιλλο με αυτό στα μεγάλα στάδια του εξωτερικού. Μαζί τους παίξει ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers.Τη συναυλία θα ανοίξουν οι BluesPeopleInc που επιλέχθηκαν στο προ ημερών Scorpionsfestival,το οποίο διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες.Για τελευταία φορά,στο εθνικό στάδιο Ιωαννίνων,θα ακουστεί από τη μοναδική φωνή του Klaus Meine live το «Rock you like a hurricane», το «Holiday» και οι άλλες μεγάλες επιτυχίες τους,μιας και μετά το τέλος της περιοδέιας τους στην Ελλάδα,οι θρυλικοί «Σκορπιοί» βγαίνουν στη σύνταξη,έχοντας στο παλμαρέ τους αμέτρητες επιτυχίες, πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και αναρίθμητες συναυλίες ανά τον κόσμο.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ....?


Σε αντιπαραθεση οδηγηθηκαν οι 2 αρχηγοι των κομματων κ.κ.Παπανδρεου και Σαμαρας σημερα στη Βουλη για θεματα διαφανειας..Τσακωνονται σα κοκορια ενω ειναι οι ιδιοι που συμμετειχαν στο πολιτικο συστημα τοσα χρονια-αυτο το συστημα που οδηγησε τη χωρα εδω...Μια φραση κραταω του πρωθυπουργου..."ΑΝ δεν αλλαξουμε ολοι θα μας παρουν με τις πετρες..."Εχουν αρχισει και καταλαβαινουν τι γνεται τελικα?

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΣΚΕΣ......


ΓΡΑΦΕΙ Ο V for Vendetta....

Ας παμε παλι πισω στο χρονο....1907...Η πρωτη οικονομικη κριση...:Αρθρο στις συμβασεις δανειων για αμεση επιστροφη χρηματων απο δανεια...Οικονομικη ευμαρεια...Δανεισμος ασυδωτος..Επικληση του αρθρου περι επιστροφης χρηματων...Καταρευση...Πεινα φτωχεια...Για να ανακαμψουν οι Η.Π.Α. ζητουν οι τραπεζιτες τη δημιουργια της FEDERAL RESERVE(Ομοσπονδιακο Αποθεματικο Ταμειο)...Ελεγχος της Αμερικανικης οικονομιας...
A' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ-Κ(οινωνια) Τ(ων) Ε(θνων)-ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...
1929....Παγκοσμια οικονομικη κριση..:Ευμαρεια....Ανακαμψη Χρηματιστηριου...Κωδικος ΜARGIN στις συμβασεις δανειων περι αγορας μετοχων...Βαζεις το 1/10 της αξιας των μετοχων και σου δανειζουμε τα αλλα 9/10....Με μια παγιδα...Οταν ενεργοποιησει το αρθρο margin η τραπεζα υποχρεουσαι σε 24 ωρες να επιστρεψεις τα χρηματα...Ολως περιεργως την ιδια ημερα ενεργοποιησαν το αρθρο margin οι τραπεζες...Η επομενη κινηση ηταν η μαζικη πωληση των μετοχων με αποτελεσμα να βουτηξει ο δεικτης...ΦΤΩΧΕΙΑ-ΠΕΙΝΑ...Εκκληση της κυβερνησης στους τραπεζιτες...Φερτε το χρυσο να κοψουμε νεα νομισματα που να εχουν πραγματικο αντικρυσμα...Νομοι περι παρανομης κατοχης χρυσου...Ολο το χρυσαφι στο Φορτ Νοξ..(αναζητηστε τα αποτελεσματα της ερευνας του προεδρου Ρηγκαν για το ποσο χρυσο εχει το Φορτ Νοξ και θα εκπλαγειτε...Καντε ενα κοπο...)
Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ-Δημιουργια Ο.Η.Ε.-ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΙΓΩΝ...
Και ερχομαστε στο σημερα....1999...Καταργηση απο Κλιντον(ναι ναι αυτος που βομβαρδιζε ορθοδοξους Σερβους ειναι)της NAFTA...Οριζε απο το 1934 αυτη η νομοθεσια τις σχεσεις χρηματοπιστωτικων ιδρυματων και χρηματιστηριου καθως και μια σειρα απο θεματα χρηματοπιστωτικης παροχης προιοντων...2001...Κριση εταιρειων internet...Καμια ανησυχια...Επενδυουμε σε ακινητα...Τα επισφαλη δανεια αυξανονται ραγδαια....Οικονομικη ευμαρεια....Ομολογα τραπεζων Η.Π.Α. σε ευρωπαικες τραπεζες με υποθηκη τα κερδη απο τα επισφαλη δανεια(ειναι τα λεγομενα τοξικα ομολογα)....Καταρευση τραπεζων στις Η.Π.Α. παρασυρει τις ευρωπαικες τραπεζες...Απαρχη της φτωχειας και της εξαθλιωσης στο πλανητη...2010..ΕΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για την επιλυση των προβληματων...Νηνεμια στο πλανητη...Και μετα θα ξεκινησει το πιο σκληρο προσωπο της κρισης που εχει βιωσει ανθρωπος...Θα καταρευσουν-τεχνητα παντα-ολα οσα ξερουμε...Και δυστυχως θα το δουμε....
Καντε ενα κοπο και αναζητηστε τις οικογενειες Ροκφελερ και Ροθτσαιλντ...Δειτε το παιγχνιδι που παιζετε και εμεις κοιμομαστε....