Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Πέντε παραβιάσεις του ΕΕΧ σήμερα - Απαγορεύθηκε στα μαχητικά της Π.Α. να πλησιάσουν!


Την 26 Mαρτίου, τα ραντάρ της ΠΑ εντόπισαν 2 σχηματισμoύς αποτελούμενους από 18 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη, τα οποία πραγματοποίησαν 2 παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας του FIR Αθηνών και 5 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Ο χώρος που εκδηλώθηκε η δραστηριότητα των τουρκικών μαχητικών καθώς το πόσα από αυτά ήταν οπλισμένα δεν έγιναν γνωστά.Η πρώτη οκτάδα ήταν αυτή που παραβίασε το πρωί τον εναέριο χώρο δυτικά της Λέσβου.Ανακριβώς αναφέρεται στο site του υπουργείου ότι τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν. Στα ελληνικά αεροσκάφη απαγορεύθηκε να πλησιάσουν τα τουρκικά μαχητικά, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές της Π.Α. στο defencenet.gr

Τμήμα ειδήσεων defencenent.gr

Συγχαρητήρια από Τουρκία για την κατάργηση των μηχανοκίνητων από τις παρελάσεις μας...


Η χλεύη της Άγκυρας έχει καταντήσει η Ελλάδα:

Πατέρας για 5η φορά ο Γιάννης Πλούταρχος!!!


Πολύτεκνος πατέρας θα γίνει το "καλό παιδί" του ελληνικού τραγουδιού, αφού περιμένει το 5ο του κατά σειρά παιδί.Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή "Κους Κους", ο αγαπημένος τραγουδιστής θα γίνει και πάλι πατέρας, αφού η σύζυγος του Μαρία βρίσκεται στον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης της. "Η οικογένεια είναι ό,τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου", είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιάννης Πλούταρχος. Τα τέσσερα παιδιά που έχει ήδη αποκτήσει με την αγαπημένη του Μαρία, φαίνεται να επιβεβαιώνουν την δήλωσή του αυτή. Το ζευγάρι είναι περίπου 16 χρόνια μαζί και ο τραγουδιστής δηλώνει πως : " Αν δεν υπήρχε εκείνη δίπλα μου, δεν θα είχα φτιάξει τίποτα."

ΠΗΓΗ:http://www.newsit.gr/

'Ολη η αλήθεια για το κόστος της παρέλασης


Μόνο πεζοπόρα τμήματα του στρατού παρέλασαν..

ΛΗΣΤΕΙΑ..........


Ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη Μαλεσίνα!
συγκεκριμένα σε δύο τράπεζες , την Εθνική Τράπεζα και την Αγροτική!
επίσης υπάρχει και ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο από πυροβολισμό!
το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία ήταν κλεμμένο από περιοχή της Αθήνας!

Δεν το πίστευα.............

καλημέρα φίλοι και φίλες αναγνώστες του ιστολογίου!
σήμερα το πρωί πέρασα από τα γραφεία του δήμου Λαμίας (κάτοικος Λαμίας γαρ) για κάτι δουλειές!
όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι ήταν στη θέση τους και κανένας δεν λούφαρε !!!!!!!!
απίστευτο αλλά γεγονός!
το ακόμη εντυπωσιακότερο ήταν όταν είδα τον αντιδήμαρχο Λαμίας κ. Παληαλέξη Ηλία (υπεύθυνος για τον αθλητισμό του δήμου Λαμίας) να έχει στα χέρια του μία κλήση από τη Δημοτική Αστυνομία!
λέω δε μπορεί να έχουν γράψει τον αντιδήμαρχο , μάλλον θα είναι κάποιου γνωστού του και έχει την κλήση για να την σβήσει !!!!!!
έλα όμως που η κλήση ήταν του ίδιου του κυρίου Παληαλέξη!!!!!!!!!
αμέσως πηγαίνει στο ταμείο δείχνει την κλήση και ΠΛΗΡΏΝΕΙ το πρόστιμό του της τάξης των 20 €!!
έχω συνηθίσει βλέπετε να μαθαίνω ή να βλέπω ,άτομα με κάποια εξουσία , να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σβήσουν μία κλήση που "έφαγαν" και όπως καταλαβαίνετε εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα αυτή την κίνηση!
σε κουβέντα που είχα με υπάλληλο του δήμου Λαμίας , έμαθα ότι ακόμη και ο δήμαρχος κ. Κοτρωνιάς Γεώργιος πληρώνει τις κλήσεις του!!!!!!!!
αν αυτό δεν είναι απίστευτο τότε ποιο είναι;;;
λέτε να αλλάζει μυαλό ο Έλληνας;;;

Οπαδοί της ManUtd έφτιαξαν τη νέα... Manutd!



Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτιαξαν μια νέα ομάδα ονόματι FC United Of Manchester, δείχνοντας έτσι δυσαρέσκεια τους στην οικογένεια Γκλέιζερ την οποία θέλουν να διώξουν από τον αγαπημένο τους σύλλογο...

Γδύθηκαν και τιμωρήθηκαν!

Δύο παίκτριες της Lingerie Football League, του γυναικείου πρωταθλήματος φούτμπολ όπου οι παίκτριες φορούν αθλητικά εσώρουχα, τιμωρήθηκαν γιατί σε φωτογράφηση φόρεσαν περισσότερα από όσα έπρεπε...