Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Κατατέθηκε η πρώτη προσφυγή κατά του Ασφαλιστικού


Η πρώτη προσφυγή κατά του Ασφαλιστικού νόμου κατατέθηκε από συνταξιούχο δικαστικό λειτουργό στο Ειδικό Δικαστήριο που - κατά το Σύνταγμα - κρίνει τα οικονομικά αιτήματα των δικαστών.

Αίτημα της προσφυγής είναι να κηρυχθεί παράνομη και αντισυνταγματική η επιβολή του ΛΑΦΚΑ στις συντάξεις των δημόσιων Υπάλληλων.

Το Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν.


Γράφει η Ιδεοπηγή (αφιέρωμα σε κάποιον που σίγουρα θα το διαβάσει)

Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Η συνεχής ενασχόληση του τύπου, των καναλιών, των ραδιόφωνων και δυστυχώς και των ιστολογίων, με την «προκήρυξη» των πιστολάδων, είναι ολέθρια για την κοινωνία.

Και τι δεν έχουμε δει, ακούσει και διαβάσει τις τελευταίες μέρες. Αναλύσεις επί αναλύσεων, βλακείες επί βλακειών, ψυχαναλύσεις ασχέτων, προπαγάνδα επιτηδείων και άλλα πολλά.

100 εκατομμύρια προφίλ του Facebook διέρρευσαν σε ιστοσελίδα torrent



Το λαβαμε απο:teledatanews.blogspot.com
Ο hacker Ron Bowes κατάφερε να "υποκλέψει" 171 εκατομμύρια σελίδες που αφορούν σε πληροφορίες περίπου 100 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook. Τις πληροφορίες τις συγκέντρωσε σε ένα torrent μεγέθους 2.8 Gb και όλη αυτή η πληροφορία βρίσκεται ελεύθερη στο internet.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ MAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ...

Μας ρωτησατε γιατι δεν αναφεραμε τιποτε για την προκυρηξη της Σεχτας Επαναστατων για τη δολοφονια του Σωκρατη Γκιολια....Δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα να δημοσιευσουμε ή να σχολιασουμε οποιαδηποτε ιδεολογια...Αλλα οταν αυτη η ιδεολογια αποτελει μανδυα αξιοποινων πραξεων και ειδικα κακουργηματων και γινεται ανωνυμα δε χρηζει καν σχολιασμου....Το αναφεραμε ως ειδηση αλλα απο εκει και περα δεν προκειται να ασχοληθουμε με κοινους εγκληματιες...

H ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ MEGA....



Με αλλες Κυβερνησεις,το Μega υπερασπιζοταν ακαταπαυστα τα δικαιωματα των κοινωνικων ταξεων και οταν αναφεροταν σε καταστασεις πολιτικης επιστρατευσης,επεφταν πανω στους Υπουργους να τους "φανε"..Τωρα ομως ειναι αξιοι Κυβερνητικοι Εκπροσωποι και συμπληρωνουν το εργο του κυριου Πεταλωτη....Για να μη μας παιρνανε και για χαζους...

Υπογράφηκε από τον πρωθυπουργό η επίταξη



Επιτακτική ανάγκη αποτροπής των δυσμενών συνεπειών της παρατεινόμενης απεργίας


Σε κατάσταση πολιτικής επιστράτευσης κηρύσσονται οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων, με απόφαση του πρωθυπουργού.

Ο Χότζας και οι μύγες...


Το λαβαμε απο:anemo-milos.blogspot.com

Ο Χότζας καθόταν ακίνητος στον ήλιο με το πρόσωπο καλυμμένο με μύγες οι οποίες τον απομυζούσαν.Αυτός όμως καθόταν ατάραχος και τις ανεχόταν,χωρίς να αντιδρά καθόλου.Ξαφνικά βγαίνει έξω η γυναίκα του και βλέπει την όλη κατάσταση.Παίρνει λοιπόν ένα πανί και διώχνει τις μύγες από το πρόσωπο του Χότζα.Αυτός έγινε έξω φρενών και άρχισε να τη βρίζει και να τη μαλώνει.

Τα τριάντα κολέγια που πήραν άδεια



Σε τριάντα τελικά κολέγια έδωσε άδεια το υπουργείο Παιδείας

Σε τριάντα τελικά κολέγια έδωσε άδεια το υπουργείο Παιδείας, από τα 40 που είχε δώσει προεκλογικά η προηγούμενη ηγεσία Σπηλιωτόπουλου.

Προηγήθηκε έλεγχος των κολεγίων από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης.

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ:Αγρότης έπεσε με το φορτηγό του πάνω σε νάρκη!!!


Στις παραμεθόριες περιοχές της Ηπείρου υπάρχουν διάσπαρτες νάρκες παντού!

Ένα αξιοπερίεργο περιστατικό συνέβη χθες στην Θεσπρωτία. Συγκεκριμένα:Kατά τη διέλευση φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε αγρότης-κάτοικος της περιοχής,από αγροτικό δρόμο στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας,εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός (πιθανόν παλαιά νάρκη) με αποτέλεσμα την πρόκληση πολύ σοβαρών υλικών ζημιών στο

Άκαρπη η συνάντηση με τους μεταφορείς


Ορατό πλέον είναι το ενδεχόμενο πολιτικής επιστράτευσης μετά την άκαρπη συνάντηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υποδομών Χάρη Τσιόκα με τους μεταφορείς.

Για αδιαλλαξία κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του Συνδικάτου Χερσαίων Μεταφορών Γιώργος Τζωρτζάτος, λέγοντας ότι οι συνάδελφοί του συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Σύλληψη 40χρονου στην Άρτα για παιδική πορνογραφία!!!


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από χθες ένας 40χρονος υπάλληλος της Νομαρχίας Άρτας σε βάρος του οποίου βρέθηκαν στοιχεία για κατοχή και πιθανή διακίνηση πορνογραφικού υλικού, μεταξύ του οποίου και παιδικού. Τον 40χρονο, ο οποίος

ληστεία στη στυλίδα



ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε τράπεζα στην περιοχή της Στυλίδας!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ....


Το λαβαμ απο:ideopigi.blogspot.com
Γράφει η Ιδεοπηγή.


Σε ιδεολογικό επίπεδο, γίνεται μάχη ιδεών μεταξύ, των υποστηρικτών της κοινωνίας της πληροφορίας και των υποστηρικτών της κοινωνίας της γνώσης.
Το ραδιόφωνο και η τηλεόραση, παρέχουν πληροφορία και όχι γνώση. Η αδυναμία έγκειται στην ταχύτητα μετάδοσης. Ο ακροατής και ο τηλεθεατής αντίστοιχα, δεν

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΟ TRO-MA-KTIKO;


Το λαβαμε απο:e-newsandviews.blogspot.com
Γιατί αγαπητό tro-ma-ktiko σταμάτησες μετά από μερικές ημέρες λειτουργίας να δέχεσαι ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια; Δεν χτυπάει καλά αυτή η στάση για ένα ελεύθερο blog με τέτοιο φιλελεύθερο και δημοκρατικό logo. Ή κόψε τα σχόλια εντελώς ή άφησε όποιον θέλει να εκφράσει τη γνώμη του. Εμείς για παράδειγμα, δεν έχουμε ενσωμάτωση σχολίων από επιλογή μας για την αποφυγή διενέξεων μεταξύ αναγνωστών. Εσείς γιατί θέλετε καλά και ντε τη ταυτότητα του σχολιαστή;