Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Μενεγάκη και Μανωλίδου σνόμπαραν τα βραβεία MAD



Στα προηγούμενα βραβεία MAD τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και η Ευγενία Μανωλίδου είχαν δηλώσει το παρών και είχαν δώσει και βραβεία. Όσοι όμως περιμένουν να δουν τις δύο κυρίες στη φετινή διοργάνωση θα περιμένουν πολύ…
Η μεν Μενεγάκη έχει κόψει τις πολλές, πολλές δημόσιες εμφανίσεις μετά από την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η δε Ευγενία Μανωλίδου πρέπει να έχει μεγάλο πόνο μετά την αποχώρησή της από το «Dancing with the stars» και προτιμά να κάτσει σπίτι της με τον αντρούλη της και τα παιδάκια της που τόσο… στερήθηκε όλον τον καιρό που έλιωνε στις πρόβες.
Από την άλλη, ένα άλλο πρόσωπο, έκπληξη που συνήθως δεν πήγαινε στα βραβεία, φέτος θα είναι εκεί. Ο λόγος για τον Γ. Λάτσιο που φέτος αναδείχθηκε στο νέο hotπρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης και ο οποίος όχι μόνο θα πάει στο γήπεδο TAE KWO DO αλλά θα δώσει και βραβείο μαζί με την Τατιάνα Στεφανίδου.
Εκεί θα είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια παρεμπιπτόντως… Τυχαίο;;;; Δε νομίζω.
ΠΗΓΗ:star.gr

"Επόμενη στάση κινητοποιήσεις" στο Μετρό


Επόμενη στάση... κινητοποιήσεις στο Μετρό. Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία λειτουργίας Αττικό Μετρό εμφανίζονται έτοιμοι για κινητοποιήσεις, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να μην ανανεώσει τις συμβάσεις σε 271 άτομα.

Η απόφαση ελήφθη μετά το πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης το οποίο ανέφερε ότι οι προσλήψεις ήταν παράνομες .

Οι εργαζόμενοι είχαν υπογράψει ετήσιες συμβάσεις το διάστημα από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο του 2009.
πηγη:skai.gr

ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ....



ΑΠΟ:press-gr.blogspot.com

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Καταδεικνύει κιόλας τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται. Αφού τους χρησιμοποίησε ως μπροστάρηδες ή σιγόντα για την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ, τώρα τους αδειάζει σε πρώτο χρόνο και "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις".
Είναι γνωστό τοις πάσι πια ότι όλοι "οι άνθρωποι" του πρώην Προέδρου Καραμανλή του Νεώτερου δούλεψαν οργανωτικά για εκείνον. Με ζήλο και με πάθος.
Εκείνος χρησιμοποίησε προεκλογικά των εσωκομματικών τον καραμανλισμό ως λάβαρο. Κατάφερε όλοι οι οπαδοί αυτής της μεταπολιτευτικής ιδέας ή μάστιγας (στον καραμανλισμό αναφέρομαι) να στάζουν γλύκα για εκείνον και δηλητήριο για...
την Μπακογιάννη. Τώρα, όχι μόνο δεν εξασφαλίζει την ασυλία και την διατήρηση κάποιον "καθαρών" καραμανλικών στελεχών στην επόμενη καινούρια μέρα -με άρωμα ΠΟΛ.ΑΝ.- της ΝΔ, αλλά κινδυνεύουν -όπως και ο ίδιος ο Καραμανλής- να περάσουν από ειδικό δικαστήριο με τη σύμφωνη γνώμη εκείνου (όπου "εκείνος" σ' όλο το άρθρο αντικατέστησε στο νου σου με "Αντώνης Σαμαράς").
Τον Αβραμόπουλο τον εκμεταλλεύτηκε διττά. Αρχικά, καθιστώντας τον δούρειο ίππο στο Καταστατικό της ΝΔ. Εκείνος δεν θα μπορούσε να πείσει την πλειοψηφία της κοινής νεοδημοκρατικής γνώμης για την "αναγκαιότητα" εκλογής του νέου Προέδρου από τη βάση, καθώς οι περισσότεροι θα έβλεπαν το ίδιον προσωπικό όφελος πίσω απ' αυτή τη πρόταση. Γι' αυτό, ανέλαβε τον ρόλο διπλωματίας και πειθούς ο επαγγελματίας του είδους, κ. Αβραμόπουλος.

καλημερα ελλαδα!!

πολλοί έχετε ακούσει το τραγούδι αυτό αλλά λίγοι το έχετε πάρει χαμπάρι ότι λέει με απλοϊκό τρόπο το τι γίνεται στη ΧΏΡΑ ΜΑΣ!!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ το βίντεο και μην το ακούτε απλά!
ακούστε καλά τους στίχους............

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ......


Τα ραντάρ του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης της ΠΑ εντόπισαν σήμερα δύο σχηματισμούς τούρκικων μαχητικών αεροσκαφών αποτελούμενους από 16 αεροσκάφη εκ των οποίων τα 8 έφεραν οπλισμό, ενώ προχώρησαν σε 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 4 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). ΗΥ δραστηριότητα εκδηλώθηκε στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο, ενώ τα μαχητικά της ΠΑ προχώρησαν σε διακριτική αναγνώριση βάση πάγιας τακτικής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στο Κορωπί


Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη σε εργοστάσιο με εύφλεκτα υλικά στο Κορωπί. Στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα με 35 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το εργοστάσιο καίγεται ολοσχερώς, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται και άλλα εργοστάσια που δεν κινδυνεύουν προς το παρόν.
ΠΗΓΗ:skai.gr

Η Ζέτα άρχισε το τραγούδι!


Μετά τους χορούς με τα αστέρια, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να το ρίξει στο… τραγούδι!!!!
Όχι επαγγελματικά βέβαια. Ευτυχώς για εμάς και τα… αυτάκια μας. Η Ζέτα θα πάρει το μικρόφωνο για μία και μοναδική εμφάνιση σήμερα στα Βραβεία MAD, κάνοντας την έκπληξη.
Μέχρι τα άγρια χαράματα έκανε πρόβα την Κυριακή το κορίτσι. Με το που έφυγε η Μανωλίδου από το «Dancing with the stars», το Ζετάκι έγινε Λούης και μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία των βραβείων πήγαν στο γήπεδο TAE KWO DO για μια τελική πρόβα.

"Μουντές" προβλέψεις από Moody’s


Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά τέσσερις βαθμίδες προέβη τη Δευτέρα ο οίκος αξιολόγησης Moody’s, τοποθετώντας τη χώρα στην κατηγορία εκείνων που θεωρητικά αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να μην μπορέσουν να αποπληρώσουν το δημόσιο χρέος.

Η Moody’s αξιολόγησε την ελληνική οικονομία με Βa1 απο Α3 που ήταν η προηγούμενη αξιολόγηση.

Παρά το γεγονός ότι ο οίκος αναγνωρίζει πως το πακέτο διάσωσης περιορίζει τον άμεσο κίνδυνο χρεοκοπίας και ενθαρρύνει την εφαρμογή ενός προγράμματος διαρθρωτικών αλλαγών ωστόσο προσθέτει οτι ο μακροοικονομικός κίνδυνος και το ρίσκο στην εφαρμογή του προγράμματος είναι σημαντικά.

Η βαθμολογία Ba1 αντικατοπτρίζει "τους κινδύνους που συνδέονται με το σχέδιο διάσωσης που τέθηκε σε εφαρμογή από τις χώρες της Ευρωζώνης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου", εξηγεί ο οίκος σε ανακοίνωση του.

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ....


Οποιος απο τους αναγνωστες μας θελει να συμμετεχει στη προσπαθεια μας για ενναλακτικη ενημερωση,αρκει να στειλει mail στο topsaxtiri@gmail.com....Ειμαστε ανοιχτοι σε ολα,αρκει να μη προσβαλλουν,δυσφημουν ή συκοφαντουν αυτα που θα στειλετε...
Επισης μη ξεχνατε τη ψηφοφορια μας και τη διαμαρτυρια για τα κομματα.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ........

Έκκληση ΕΕ για αποκατάσταση της τάξης στο Κιργιστάν


ΑΠΟ:ksipnistere.blogspot.com

Έτοιμη να ανταποκριθεί στις επείγουσες ανθρωπιστικές ανάγκες του Κιργιστάν είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ανακοίνωσαν οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασής τους στο Λουξεμβούργο.

Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται...να ανακοινώσει τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας στο Κιργιστάν.

Η ΕΕ απηύθυνε ακόμη έκκληση για την αποκατάσταση της τάξης και ζήτησε να σταματήσουν άμεσα οι ταραχές και οι προκλήσεις.

Στην ανακοίνωση των υπουργών Εξωτερικών σημειώνεται πως ο διάλογος πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για την εξεύρεση λύσης. Ζητείται επίσης από τις όμορες χώρες να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία του πληθυσμού.

Από τις συγκρούσεις μεταξύ Κιργίζιων και Ουζμπέκων τις τελευταίες τέσσερις ημέρες έχουν χάσει τη ζωή του τουλάχιστον 124 άνθρωποι στην πρώην σοβιετική δημοκρατία της κεντρικής Ασίας.

Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ Γαλλ. Πρακτορείο

Σχέδιο για μια πιο ανθρώπινη Αθήνα


Με στόχο την ολική αλλαγή του τρόπου ζωής μας στην πόλη, το υπουργείο Περιβάλλοντος εξήγγειλε το σχέδιο Αθήνα-Αττική 2014 με το οποίο αναθεωρείται το ρυθμιστικό σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης και συντάσεται το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής 2020.

Η εικόνα των σημερινών μας πόλεων είναι μία εικόνα που αντανακλά τη γενική κρίση, στην κοινωνία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και φυσικά την οικονομία. Με στόχο την ολική αλλαγή του τρόπου ζωής μας στην πόλη, το υπουργείο Περιβάλλοντος εξήγγειλε το σχέδιο Αθήνα-Αττική 2014 με το οποίο αναθεωρείται το ρυθμιστικό σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης και συντάσεται το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής 2020. Όπως τόνισε η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, Στην Αττική, η ραγδαία γιγάντωση της πόλης, η εξάντληση των φυσικών πόρων, οι οικολογικές καταστροφές και οι αλόγιστες και άναρχες συµπεριφορές, έχουν επιφέρει σχεδόν µη αναστρέψιµες βλάβες στο περιβάλλον, και συνεπώς καθιστούν επιτακτική τη διαχείριση του χώρου «µε ένα άλλο πνεύµα. Το 2014 είναι περισσότερο σηματοδότης μιας προσπάθειας που παρέμεινε μετέωρη 10 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, παρά ενααυρτησό χρονοδιάγραμμα.

Βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι η διάνοιξη του παραλιακού μετώπου και η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα, η ανάσχεση της οικιστικής εξάπλωσης, η μειώση των αυτοκινήτων στην πόλη και στάθμευσής τους κατά 50% και παράλληλα η ενίσχυση των Μέσων Μεταφοράς με έμφαση στα μέσα σταθερής τροχιάς, η διμιουργία νέων και η αμαπλαση υφιστάμενων ελέυθερων πράσινων χώρων, η δημιουργία πεζόδρομων και ποδηλατόδρομων, η ενίσχυση παραδοσιακών επαγγελμάτων στον αστικό ιστό

Νέο ροζ DVD με τον Ερρίκο Πετιλόν;



ΑΠΟ:trelokouneli.blogspot.com
H φιλία του γυναικοκατακτητή ηθοποιού με τον Δημήτρη Σειρηνάκη ήταν η αφορμή για να γυρίσει το DVD. Η ταινία θα μιλάει για την ζωή του και τις πολλές κατακτήσεις του πράγμα που θα την κάνει να είναι τολμηρή. Η αρχική ιδέα του ηθοποιού ήταν να γράψει μία αυτοβιογραφία αλλά φαίνεται πως η οπτική εκδοχή των περιπετειών του τον γοητεύει περισσότερο.

"Έχω συζητήσει, αλλά δεν έχω υπογράψει", αποκάλυψε ο Ερρίκος Πετιλόν στην κάμερα του Star. "Δεν θα είναι ούτε ροζ, ούτε κίτρινη, ούτε πράσινη... απλά θα έχει περιπέτεια", συνέχισε ο ίδιος.

Όσον αφορά τις ερωτικές σκηνές που μπορεί να προβληθούν στην ταινία ο ίδιος διευκρινίζει πως θα είναι "κομψές" ενώ συμπληρώνει: "Δεν θα έκανα εγώ πορνό."

Ε,ΡΕ ΤΡΕΛΑ......


«Καρφωμένοι» στους αγώνες του Μουντιάλ θα είναι για 86 συνεχόμενες ώρες τέσσερις Αυστραλοί οι οποίοι θα προσπαθήσουν με αυτόν τον τρόπο να μπουν στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες .
Τι ακριβώς θα κάνουν ; Απλούστατα θα παρακολουθούν χωρίς διακοπή για 86 ώρες τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής που θα μεταδίδει η τηλεόραση ενώ στο ενδιάμεσο θα βλέπουν σε βίντεο αναμετρήσεις από παλαιότερα Μουντιάλ.
Φυσικά υπάρχουν και κανονισμοί οι οποίοι επιβάλλουν στους υποψήφιους ότι θα μπορούν να «τραβήξουν» τα μάτια τους από τη μικρή οθόνη μόνο για πέντε δευτερόλεπτα ενώ θα μπορούν να πίνουν μόνο πέντε φλιτζάνια καφέ την ημέρα για να μένουν ξύπνιοι.
ΠΗΓΗ:star.gr

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΙΕΤΑΞΕ Η FIFA.....



ΑΠΟ:stakarfia.blogspot.com
Tα άδεια γήπεδα του Πορτ Ελίζαμπεθ και του Πολοκουάνε προκάλεσαν την αντίδραση της FIFA, η οποία ξεκίνησε έρευνα για να εξακριβώσει την αιτία. Όπως αναφέρουν τα επίσημα στοιχεία της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, στο γήπεδο 'Νέλσον Μαντέλα', όπου διεξήχθη ο αγώνας της εθνικής Ελλάδας με τη Νότια Κορέα, βρέθηκαν...

ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ........

Νέες συγκρούσεις του τουρκικού Στρατού με μαχητές του PKK


Νέες συγκρούσεις του τουρκικού Στρατού με μαχητές του PKK χθες το βράδυ στις 22.30 κοντά στο χωριό Konurköy, στην πόλη Semdinli της επαρχίας Hakkari. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης των μαχητών του PKK σε τουρκική περίπολο σκοτώθηκε ένας Τούρκος στρατιώτης και 4 τραυματίστηκαν. Μονάδες του στρατού άρχισαν στρατιωτική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση των Κούρδων ανταρτών.

Πρόκειται για τον τεσσαρακοστό ένατο Τούρκο στρατιώτη που σκοτώνεται από επιθέσεις των μαχητών του PKK, ενώ πριν από μερικές μέρες ένας ακόμη στρατιώτης σκοτώθηκε, 2 τραυματίστηκαν σοβαρά και 14 ακόμα ελαφρότερα έπειτα από τροχαίο ατύχημα στρατιωτικού οχήματος που ξέφυγε από το οδόστρωμα. Συνολικά από τις αρχές του χρόνου έχουν σκοτωθεί 50 Τούρκοι στρατιωτικοί από τις επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων μαχητών ενώ οι τραυματίες ξεπέρασαν τους 80.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συνεχίζεται η εκροή καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες


Αμείωτη συνεχίσθηκε και τον Απρίλιο η εκροή καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες.

Στο πρώτο τετράμηνο του έτους οι εκροές έφθασαν τα 15,8 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η εξέλιξη οφείλεται τόσο στις εκροές καταθέσεων ιδιωτών, οι οποίοι τις μετέφεραν στο εξωτερικό, όσο και στην ανάγκη ενίσχυσης της ρευστότητας των εγχωρίων επιχειρήσεων

πηγη:skai.gr

Η εκκλησία τους έβαλε να χάσουν κιλά για να κερδίσουν λεφτά


Χάνοντας περιττά κιλά, χιλιάδες υπέρβαροι Φιλανδοί κατάφεραν να συγκεντρώσουν 1,5 εκατομύρια ευρώ περίπου για την καταπολέμηση του παιδικού αναλφαβητισμού στο Νεπάλ.



Ανώνυμος ιδιώτης δεσμεύτηκε να καταβάλει το ποσό των 15 ευρώ για κάθε κιλό που θα έχανε κάθε διαγωνιζόμενος Φιλανδός. Η προσπάθεια είναι οργανωμένη από το φιλανδικό υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας σε συνεργασία με την φιλανδική εκκλησία. Οι

Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης


απο:ksipnistere.blogspot.com
Η σημαία του μπασκετικού Παναθηναϊκού παραμένει στον ιστό της και ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανανέωσε και τυπικά το συμβόλαιο του.Η σημαία του μπασκετικού Παναθηναϊκού παραμένει στον ιστό της και ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανανέωσε και τυπικά το συμβόλαιο του, όπως είχε ενημερώσει το gazzetta.gr. Aκολουθεί η συμφωνία με τον Σπανούλη...

Το πρόβλημα της επιβίωσης στην Ελλάδα...


Νέο πολιτικό σύστημα και όχι νέα πρόσωπα χρειάζεται η χώρα!

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

ΑΠΟ:press-gr.blogspot.com
Για την εύκολη και αποτελεσματική άσκηση της εξουσίας σε μια κοινωνία, είναι πρωταρχικό να διαμορφωθεί το πλαίσιο προβληματοποίησης της επιβίωσης.
Η επιβίωση δεν είναι κάτι αυτονόητο, εμπεριέχει σχέσεις εξουσίας και αναπαραστάσεις του εαυτού εντός μιας εξουσιαστικής δομής, οι οποίες εν τέλει ορίζουν τη θέση του ατόμου στη κοινωνία και μορφοποιούν την αναφερόμενη ταυτότητά του και το συμφέρον του.
Ο Γιώργος Παπανδρέου συνδέει την παρουσία του στην πολιτική ηγεσία της χώρας με μια διαφορετική μορφή προβληματοποίησης της επιβίωσης, άρα και διάρθρωσης της διαλεκτικής της απειλής, σε σύγκριση με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις του διαπλεκόμενου καθεστώτος της Ελλάδας. Τώρα η επιβίωση αποπολιτικοποιείται απολύτως και όχι απλώς σχετικά όπως συνέβαινε μέχρι τώρα και...
έρχεται ως κυβερνητική πρακτική να ταιριάξει στην αρχική τοποθέτηση του πρωθυπουργού, όταν παρότρυνε τους υπουργούς του να νοιώθουν και να συμπεριφέρονται ως «αντι-εξουσιαστές στην εξουσία».

Επίκαιρη ερώτηση για τον «Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη»


Για αδράνεια στην κατασκευή του αγωγού «Μπουργκας – Αλεξανδρούπολη» κατηγορούν την κυβέρνηση, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, 15 βουλευτές της ΝΔ.
Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης τονίζουν ότι «το έργο κινδυνεύει να ματαιωθεί, κάτι που σε αυτή την αρνητική οικονομική συγκυρία αποδυναμώνει ακόμη πιο πολύ τη χώρα μας, οικονομικά και γεωπολιτικά».
Οι 15 βουλευτές κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ για τακτική παλινδρομήσεων και αδράνειας ως προς το έργο, επισημαίνοντας ότι «από τον Οκτώβριο και μετά δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από την κυβέρνηση, ώστε να έρθει σε συνεννόηση με τη Βουλγαρία για να προωθηθεί ο αγωγός».
Τονίζουν επίσης ότι εδώ και 9 μήνες εκκρεμεί η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη «Διαδρομή - Εγκατάσταση του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη», το οποίο, όπως αναφέρουν, ήταν σχεδόν έτοιμο από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
πηγη:star.gr

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.....


ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ V For Vendetta....

ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΞΥΠΝΙΟΙ".....ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ....

Η νέα διαφήμιση της cosmote Σήμα Καμπάνα!

απο:epirusgate.blogspot.com
Νιώσε καλά και φέτος το καλοκαίρι γιατί η COSMOTE έχει.. Σήμα Καμπάνα!Δες πρώτος/η, πριν βγει στον αέρα, το δεύτερο μέρος του ανάρπαστου Σήμα Καμπάνα με το απολαυστικό team σε νέες καλοκαιρινές περιπέτειες:


ΣΟΚ!!!ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...


Το αναδημοσιευουμε οπως το βρηκαμε και διαβαζοντας θα καταλαβετε οτι ο τιτλος ειναι χιουμοριστικος......

Μοντέλο: τραγουδίστρια μου έταξε λεφτά για σεξ
Ανήθικη πρόταση από γνωστή τραγουδίστρια υποστηρίζει πως δέχθηκε ένα νεαρό μοντέλο, προσθέτοντας πως, όταν απέρριψε την πρότασή της, εκείνη του έταξε χρήματα!

Σύμφωνα με τον Στέλιο Νιάκαρη, η δημοφιλής τραγουδίστρια -που έχει τα χρονάκια της αλλά και τις επιτυχίες της στο πεντάγραμμο- εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο στο οποίο εκείνος είχε πάει να διασκεδάσει.

Όπως λέει, η τραγουδίστρια πλησίασε την παρέα του και του «την έπεσε»! Ο Στέλιος, όμως, είναι... βράχος σαν τους κοιλιακούς του και αρνήθηκε. Τότε, η αοιδός του πρότεινε χρήματα για να πλαγιάσει στο κρεβάτι της!

«Μου ζήτησε να πάω σπίτι της με ένα αρκετά καλό ποσό που δύσκολα αρνείται κανείς», λέει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «αρνήθηκα, γιατί δεν πουλιέμαι ούτε στην ψυχή, ούτε στο σώμα μου».

Εύγε βράχε Στέλιε!

Και αφού έκανες την καταγγελία σε συνέντευξη, άντε καν’ την και σε αστυνομικό τμήμα, για να μην πει κανείς ότι λες ανηθικότητες για χάρη της δημοσιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΕΔΩ)

Aνασχηματισμός τον Ιούλιο - Εθνικές εκλογές το Νοέμβριο;


"Αναπόφευκτος" κρίνεται ο κυβερνητικός ανασχηματισμός, ο οποίος τοποθετείται εντός του Ιουλίου, για να συμπληρωθούν τα αναγκαστικά κενά που θα δημιουργηθούν στη σύνθεση της κυβέρνησης, λόγω της επιλογής υποψηφίων περιφερειαρχών και λοιπών υποψηφίων στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης του Νοεμβρίου.
Τουλάχιστον τρεις σημερινοί υπουργοί-υφυπουργοί θα προτιμήσουν να διεκδικήσουν την ψήφο των εκλογέων στις Περιφέρειες.

Θεωρείται βέβαιο ότι η κ. Φ. Γεννηματά θα είναι υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής, οπότε θα δημιουργηθεί σημαντικό κενό στο κρίσιμο και από δημοσιονομικής άποψης υπουργείο Υγείας (είναι μαζί με τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τον ΟΣΕ οι κύριες πηγές των ελλειμμάτων). Βέβαιη επίσης θεωρείται και η υποψηφιότητα του υφυπουργού Οικονομίας Στ. Αρναουτάκη στην Περιφέρεια Κρήτης.

ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ,ΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ...


ΑΠΟ:stakarfia.blogspot.com
Οι Ρώσοι κάτοικοι στο Κιργιστάν κάνουν έφοδο στη Ρωσική Πρεσβεία, προκειμένου να πάρουν έγγραφα και να μετοικήσουν στη Ρωσία.
Τη σχετική είδηση ανακοίνωσε στη 'Φωνή της Ρωσίας' ...ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης Κωνσταντίν Πολτοράνιν. Οι άνθρωποι είναι πρόθυμη να έρθουν στη Ρωσία μόνοι τους ή στα πλαίσια του προγράμματος μετοίκησης των ομογενών. «Υπάρχουν αποδείξεις ότι στο Κιργιστάν άρχισαν διώξεις ανθρώπων βάσει της εθνικότητάς τους», - είπε ο Πολτοράνιν. Τον τελευταίο καιρό, - είπε, στη ρωσική Πρεσβεία αποτείνονται περίπου 300 άτομα την ημέρα. Η κατάσταση στο Κιργιστάν συνεχίζει να οξύνεται. Στις νοτιες περιοχές της Δημοκρατίας ως αποτέλεσμα των συγκρούσεων υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Κρίσιμο ραντεβού με τους προμηθευτές


Συνάντηση με τους προμηθευτές δημοσίων νοσοκομείων που έχουν σταματήσει τη διάθεση υλικών περισσότερο από δύο εβδομάδες, θα έχουν στις 4 το απόγευμα οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Υγείας και Οικονομικών.

«Το πάρτι τελείωσε και στο χώρο της υγείας», διαμήνυσε η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία μιλώντας σε ημερίδα έκανε λόγο για εκβιαστική στάση των προμηθευτών που έχει οδηγήσει σε οριακό σημείο τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων λόγω της έλλειψης υλικών.

Όπως εξήγησε, «μερίδα προμηθευτών δεν αποδέχονται τους όρους του διακανονισμού και άλλοι δεν θέλουν να ισχύσουν οι νέοι κανόνες που επιβάλουμε για να υπάρξει επιτέλους τάξη εποπτεία και χαμηλότερες τιμές στην προμήθεια των αναλώσιμων ειδών».

Πιλότος ετών..91!




Εβδομήντα χρόνια καριέρας και πάνω από 2000 ώρες πτήσης, συμπληρώνει ο 91χρονος Boz Parsons, ένας από τους εφτά υπερήλικες πιλότους στην Αυστραλία.
Έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο ξεκινώντας την καριέρα του ως πιλότος βομβαρδιστικού αεροσκάφους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πέταξε με τα καλύτερα μαχητικά αεροσκάφη:« Νιώθω πολύ τυχερός που είχα αυτή την ευκαιρία. Πάντα με γοήτευε η πλοήγηση του αεροπλάνου γι’ αυτό το άφηνα να με πάει όπου αυτό ήθελε», δηλώνει ενθουσιασμένος ο ίδιος.
Οι περιπέτειες του Boz Parsons στον αέρα, καθώς και άγνωστες ιστορίες από τον πόλεμο αναφέρονται στο βιβλίο που εκδόθηκε πριν λίγες μέρες με αφορμή τη συμπλήρωση εβδομήντα χρόνων καριέρας στους αιθέρες. Πρόκειται για την βιογραφία του υπερήλικα πιλότου ο οποίος όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας απάντησε: «Το θέμα είναι να απολαμβάνεις πάντα αυτό που κάνεις.».
πηγη:star.gr

Τι προβληματίζει τους ελεγκτές


Θετικά εξελίσσεται η εφαρμογή του μνημονίου συνεργασίας της Ελλάδας, απάντησε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε μία πρώτη αποτίμηση από τις κοινοτικές υπηρεσίες των προσπαθειών που καταβάλει η Ελλάδα.

Κλιμάκιο της Ε.Ε. του ΔΝΤ και της Κομισιόν που βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα και συναντήθηκε το πρωί με τον υπουργό Οικονομικών, προέβλεψε ότι η ύφεση είναι πολύ πιθανό να μη φθάσει στο 4% το τρέχον έτος, πρόβλεψη που ενισχύεται από τα καλά στοιχεία για την αύξηση των παραγγελιών στη βιομηχανία και το τζίρο στο λιανικό εμπόριο.

Ωστόσο, οι εμπειρογνώμονες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τον υψηλό πληθωρισμό, ο οποίος τον Μάιο έφθασε στο 5,4%. Όπως επεσήμαναν στον υπουργό, η αύξηση του πληθωρισμού δε συνδέεται με την αύξηση των φόρων, αλλά περισσότερο με προβλήματα ανταγωνισμού στην αγορά.

"Όλα έτοιμα για κτύπημα των Ισραηλινών στο Ιράν" γράφουν οι Times!


Πόλεμος νεύρων ή όλα έτοιμα για το ισραηλινό κτύπημα στα πυρηνικά του Ιράν; Σήμερα οι Τάιμς του Λονδίνου γράφουν ότι "Οι Σαουδάραβες αποφάσισαν να επιτρέψουν στους Ισραηλινούς να χρησιμοποιήσουν έναν μικρό διάδρομο στον εναέριο χώρο τους, στα βόρεια της χώρας, για να τους βοηθήσουν να βομβαρδίσουν το Ιράν".
Η εφημερίδα επικαλείται στρατιωτικές πηγές στην περιοχή του Κόλπου. «Οι Σαουδάραβες έδωσαν την άδειά τους στους Ισραηλινούς να περάσουν και θα κοιτάξουν αλλού», δήλωσε στην εφημερίδα πηγή των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Σαουδική Αραβία έκανε ασκήσεις απενεργοποίησης της αεράμυνάς της για την περίπτωση που χρειαστεί να διέλθουν από τον εναέριο χώρο της ισραηλινά μαχητικά.

ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΑΝΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ......ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ



ΑΠΟ:stakarfia.blogspot.com

Τα ραντεβού στα συνεργεία για τις σχετικές μετατροπές είναι κλεισμένα μέχρι τα... Χριστούγεννα, αφού η ζήτηση, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες συνεργείων, έχει αυξηθεί κατακόρυφα από τις αρχές του 2010, σε ποσοστό που μπορεί να φτάνει και το 40%.
Πενία τέχνας κατεργάζεται...


Οι Ελληνες οδηγοί μετατρέπουν τα αυτοκίνητά τους ώστε να κινούνται και με υγραέριο (LPG), αφού δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις υψηλές τιμές της βενζίνης.

Οι εργαζόμενοι στα εξειδικευμένα συνεργεία, που κάνουν τις σχετικές μετατροπές, τρέχουν και δεν φτάνουν για να εξυπηρετήσουν όσους ζητούν να εγκαταστήσουν στα αυτοκίνητά τους συσκευές υγραερίου, ώστε να μειώσουν, όπως οι ίδιοι λένε, το κόστος της μετακίνησης με βενζίνη.

Τα ραντεβού στα συνεργεία για τις σχετικές μετατροπές είναι κλεισμένα μέχρι τα... Χριστούγεννα, αφού η ζήτηση, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες συνεργείων, έχει αυξηθεί κατακόρυφα από τις αρχές του 2010, σε ποσοστό που μπορεί να φτάνει και το 40%. Τα συνεργεία στην κυριολεξία έχουν κατακλυσθεί από αυτοκίνητα (κυρίως μεγάλου κυβισμού) τα οποία περιμένουν στην ουρά, καθώς οι διαδικασίες μετατροπής του κινητήρα διαρκούν περίπου δύο μέρες.

Πρεμιέρα με ρεκόρ εισπράξεων για τους "Βασιλιάδες της Μυκόνου"


απο:epirusgate.blogspot.com
Εντυπωσιακές εισπράξεις έκανε η ελληνοαυστραλέζικη κωμωδία "Βασιλιάδες της Μυκόνου", κατά την πρώτη εβδομάδα της προβολής της σε 203 κινηματογράφους της Αυστραλίας. Η ταινία έχει σημειώσει εισπράξεις 1.8 εκατ. δολαρίων, που είναι για φέτος οι περισσότερες για πρεμιέρα αυστραλιανής ταινίας.Ιδιαίτερα ικανοποιημένος, ο διευθυντής της εταιρίας The paramount-Transmission, κ. Ρίτσαρτ Πάϊτεν, δήλωσε:"Οι εντυπωσιακές εισπράξεις, κατά τις πρώτες μέρες προβολής της ταινίας, δείχνει πως το κοινό θέλει την αυστραλιανή κωμωδία. Και ο πρωταγωνιστής της Νικ Γιαννόπουλος, προφανώς, ξέρει καλά το κοινό του".Στη συγκεκριμένη ταινία, που γυρίστηκε κυρίως στη Μύκονο, ο δημοφιλής Ελληνοαυστραλός ηθοποιός Νικ Γιαννόπουλος επιστρέφει στον κινηματογράφο 10 χρόνια μετά το "The Wog Boy", την πρώτη του επιτυχία το 2000, αλλά και στην Ελλάδα μέσα από ένα σενάριο, που έγραψε με τον Κρις Αναστασιάδη, που συνδέει τον τόπο καταγωγής του με την Αυστραλία. Η σκηνοθεσία είναι του επίσης ομογενή Πίτερ Ανδρικίδη.Η ταινία στοίχισε περίπου έξι εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας και εκτός από τον Νικ Γιαννόπουλο, τους ρόλους συμπληρώνουν οι Αλεξ Δημητριάδης, Βινς Κολόζιμο, Κοζίμα Κόπολα, Κέβιν Σόρμπο, Κώστας Κίλιας και από την Ελλάδα, Ζέτα Μακρυπούλια, Δημήτρης Σταρόβας, Μάνος Γαβράς κ.α.

Πέφτουν κεφάλια για τα τσιφτετέλια στο «Αβέρωφ»


Στη Βουλή έφτασαν τα τσιφτετέλια της Μαριέττας και του Λεό στο «Αβέρωφ», ενώ ο κυβερνήτης του θωρηκτού φαίνεται πως οδεύει προς παύση. Και ενώ ο κόσμος χαλάει, άνθρωποι που τους είδαν αποκάλυψαν στο star.gr ότι το ζεύγος συνεχίζει ανενόχλητο τις βουτιές στην Βουλιαγμένη και τις βόλτες με το κότερο!
Ο διοικητής του πλοίου - συμβόλου, αρχιπλοίαρχος Ευάγγελος Γαβαλάς, δίνει εξηγήσεις από το πρωί στους ανωτέρους του για το πώς μια εκδήλωση ναυτιλιακής εταιρείας μετατράπηκε σε γαμήλιο γλέντι και πώς από την μουσική δωματίου που προβλέπει το πρωτόκολλο περάσαμε στα καλαματιανά, τα νησιώτικα και τα ντίσκο. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο κυβερνήτης θα «ξηλωθεί».

αλβανική μαφία στη Λαμία!!



συνελήφθησαν σήμερα στην πόλη της Λαμίας 4 άτομα , 3 άντρες και 1 γυναίκα, με την κατηγορία της κλοπής δημόσιου χρήματος μέσω "κομπίνας"!!!!
όπως μάθαμε στο Κ.Ε.Π της Λαμίας βρέθηκαν οι συλληφθέντες συνοδευόμενοι από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας για να διαλευκάνουν την υπόθεση!
συγκεκριμένα οι 3 άντρες συλληφθέντες είχαν δηλώσει στο ληξιαρχείο ότι είναι γονείς ενός ανήλικου τέκνου από την ίδια γυναίκα ,την άλλη συλληφθείσα!
με αυτό τον τρόπο κατάφεραν και πήραν το ποσό που δικαιούνται από το Ι.Κ.Α σαν ασφαλισμένοι στον φορέα αυτό (περίπου 1500€ ο ένας)!
δλδ μία γυναίκα γέννησε ένα μωρό με τρεις διαφορετικούς γονείς!
από ότι μάθαμε αυτό είχε γίνει πάμπολλες φορές και απλά αυτά τα 4 άτομα ήταν οι "τυχεροί" της υπόθεσης μιας και έγιναν αντιληπτοί από τις διωκτικές αρχές και συνελήφθησαν!
αναμένονται και νέες συλλήψεις.

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό


Με ευθείες βολές κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, συνοδεύτηκε η δήλωση αποχώρησης του κ. Κιλτίδη από τη ΝΔ και η απόφασή του να παραμείνει ανεξάρτητος στην τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο.

Στη δήλωση του ο κ. Κιλτίδης αναφέρει ότι στη δύσκολη περίοδο που διατρέχει τον τόπο «ο κ. Σαμαράς και οι περί αυτόν στη ΝΔ επιδίδονται σε εσωτερικές αναδιατάξεις και εκκαθαρίσεις, στο πλαίσιο εμφύλιου πολέμου που μαίνεται μεταξύ προσώπων, ούτε καν ομάδων»

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ:Έκρυβαν στα σακίδια τους κιλά 18 χασίς!


απο:epirusgate.blogspot.com
Στις 05.30΄ σήμερα τα ξημερώματα,στο δημοτικό διαμέρισμα Κώτσικας Φιλιατών Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηγουμενίτσας συνέλαβαν δύο Αλβανούς ενώ αναζητείται ένας ακόμα γιατί μετέφεραν πεζοί τέσσερις σάκους που περιείχαν έντεκα (11) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη σε φούντα (χασίς) συνολικού βάρους δεκαοκτώ (18) κιλών και τετρακοσίων τριάντα έξι (436) γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Σχέδια για κυβερνήσεις «εθνικής ενότητας» και «εθνικής ανάγκης»


Του Νίκου Κοτζιά
απο:epirusgate.blogspot.com
Σε συνθήκες αυξανόμενης και όλο και πιο πολύπλευρης κρίσης μερίδες των κυρίαρχων δυνάμεων στην χώρα επιθυμούν να αυξήσουν την επιρροή τους στο όλο πολιτικό σκηνικό και την κοινωνική ζωή της χώρας. Βέβαια, η ιστορική πείρα έχει δείξει ότι κατά κανόνα, όποτε αυτές οι δυνάμεις προσπάθησαν να επιβάλλουν στην πράξη τις ασκήσεις επί χάρτου δεν το κατόρθωσαν. Όμως, στη διάρκεια αυτής της προσπάθειάς τους, προκάλεσαν υψηλό κόστος στην ίδια τη χώρα.Κεντρική επιδίωξη των μεγάλων συμφερόντων είναι η αύξηση της επιρροής τους στο πολιτικό σύστημα. Άμεσα να δυναμώσουν τις θέσεις επιρροής που έχουν στον σημερινό κρατικό – κομματικό μηχανισμό. Ενώ

Ληστείες στις εφορίες Νέας Ιωνίας και Καλλιθέας


Δύο ληστείες σημειώθηκαν από αγνώστους μέσα στο Σαββατοκύριακο στην ΔΟΥ Νέας Ιωνίας και στην ΔΟΥ Καλλιθέας.
Συγκεκριμένα, στην εφορία της Νέας Ιωνίας, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 1, άγνωστοι διέρρηξαν χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν το ποσό των 25.000 ευρώ.
Με λιγότερη λεία, ύψους 650 ευρώ, έφυγαν οι ληστές που μέσα στο Σαββατοκύριακο διέρρηξαν την εφορία της Καλλιθέας.

ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ.....



ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta.....

Aναρωτιεται κανεις πως ειναι δυνατον καμια εικοσαρια χρονια πριν,να κανει ο κοσμος συλλαλητηρια για τη Μακεδονια,να τρεχει,να φωναζει και να διαμαρτυρεται...Και μαζι με αυτον σα κατι να κανει και ο πολιτικος κοσμος...Δε λεω πολλα γιατι ξερουμε τις βουλες των τοτε κυβερνησεων και των τωρινων,αλλα απο το φοβο του πολιτικου κοστους κατι προσπαθουσαν να κανουν.....Σημερα που ανακοινωθηκε ομως σαν επικρατεστερο το"Δημοκρατια της Μακεδονιας του Βαρδαρη" τα κομματα ειπαν οτι ειναι ικανοποιημενα...Αυτοι που καποτε κραυγαζαν καμια αναφορα στο ονομα Μακεδονια σημερα δηλωνουν ικανοποιημενοι..Τι αλλαξε αραγε?