Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

CYTA


CYTA η Κυπριακή εταιρία τηλεπικοινωνιών που ήρθε να ταράξει τα νερά και στην Ελλάδα!
προσφέρει σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ από 15,75€ το μήνα!!
για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους!!

καινούρια ψηφοφορία

θα γίνει νέο κόμμα ;;;;

μπορείτε να απαντήσετε στο γκάλοπ, δεξιά !!!

μακάρι να μην τα δούμε!


δήμος αμφίκλειας ,δήμος τιθορέας= δήμος παρνασσού με έδρα την τιθορέα

η τιθορέα έχει λιγότερο κόσμο από την αμφίκλεια, και δεν έχει όλες τις δημόσιες υπηρεσίες όπως έχει η αμφίκλεια, και αυτήν την ώρα διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της αμφίκλειας για την μεταφορά του δήμου στην τιθορέα κάνοντας μία μεγάλη κινητοποίηση κλείνοντας αυτή την στιγμή την παλιά εθνική οδό αθηνών λαμίας και τις σιδηροδρομικέσ γραμμές της γραμμής αθήνας- θεεσαλονίκης!
υπάρχει μία φήμη που λέει ότι ο δήμος θα μεταφεργθεί στην τιθορέα που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του γενικού γραμματέα του  δημοσίας τάξης κ.

Lost-Ολοκληρώθηκε η σειρά φαινόμενο



Ήταν το πιο δημοφιλές αεροπορικό δυστύχημα όλων των εποχών… και ίσως το πιο συζητημένο.Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που το αεροπλάνο της πτήσης 815 της Oceanic συνετρίβη στο πρώτο επεισόδιο του "Lost" το 2004.Η τηλεοπτική σειρά που έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο έφτασε στο τέλος της. Μετά από 6 συνεχόμενους κύκλους και 121 επεισόδια, το «Lost» έριξε οριστικά την αυλαία του χτες Κυριακή 23 Μαίου στο αμερικανικό κανάλι ABC.Το τελευταίο επεισόδιο ήταν "χορταστικό", και μεγαλύτερο σε διάρκεια. Χωρίς να έχει διαρρεύσει απολύτως τίποτε στον Τύπο μέχρι την τελευταία στιγμή για το μεγάλο φινάλε αλλά και χωρίς την παραμικρή ιδέα για την εξέλιξη, εκατομμύρια θεατές του Lost, καθηλώθηκαν στους δέκτες τους χθες βράδυ.

Η συντριβή του αεροπλάνου της πτήσης 815 της Οσεάνικ
Εκτελούσε το δρομολόγιο Σύδνεϋ-Λος Άντζελες όταν ξαφνικά συντρίβεται σε κάποιο εξωτικό νησί του Ειρηνικού. Απολογισμός να επιζήσουν 71 άτομα,σε ένα φαινομενικά έρημο νησί.Τίποτα όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται. Μετά από 121 επεισόδια βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να , προσπαθούν να αντιληφθούν αυτή την καθημερινότητα αλλά και να δραπετεύσουν αυτό το περίεργο νησί. Τελικά, μόλις 6 από αυτούς τα καταφέρνουν… και στη συνέχεια επιστρέφουν στο νησί για να λύσουν τους παλιούς τους λογαριασμούς…Στο lost ποτέ δεν ξέρεις γιατί συμβαίνει κάτι. Την απάντηση θα τη βρεις στα επόμενα επεισόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Παγκόσμια υπερπαραγωγή
Το ABC που ήταν υπεύθυνο για την παράγωγη ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε γυρίσματα στο εξωτικό νησί Οάχου της Χαβάης αλλά και σε διάφορα άλλα μέρη του κόσμου, όπως στην Αυστραλία, τη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, την Κορέα, το Παρίσι, το Άμστερνταμ και αλλού.


ΠΗΓΗ:http://news247.gr

Την παρενοχλούν μέσω Facebook

Η πρώην πορνοσταρ Tία Μπλόντι, που έγινε γνωστή, μέσω του ριάλιτι "Αγγλία έχεις ταλέντο" εκτελώντας ένα εντυπωσιακό νούμερο, καταγγέλλει ότι χιλιάδες θαυμαστές της την παρενοχλούν στέλνοντάς της άσεμνα μηνύματα στο Facebook..H 33χρονη Βρετανίδα Τία Μπλόντι που έγινε γνωστή από το ριάλιτι "Αγγλία έχεις ταλέντο" διαμαρτύρεται παρενοχλείται σεξουαλικά από χιλιάδες θαυμαστές της στο Facebook.Η Τια, πρώην πορνοστάρ, βομβαρδίζεται από σεξουαλικού περιεχομένου αιτήματα μέσα από τη σελίδα του προφίλ της στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.Η 33χρονη εντυπωσίασε κριτές και ακροατήριο όταν εκτέλεσε τόπλες ένα πολύ επικίνδυνο πολύ νούμερο.Η Τία αναστάτωσε τους πάντες, παίζοντας ημίγυμνη με τη φωτιά και δείχνοντας το πικάντικο ταλέντο της τον περασμένο μήνα.Η νεαρή σπάζοντας τα κοντέρ τηλεθέασης έγινε ακόμα πιο γνωστή στη χώρα μετά την εκτέλεση του προγράμματός της στην εκπομπή. Έτσι καθημερινά λαμβάνει χιλιάδες καυτά μηνύματα από τους οπαδούς της.Εμφανώς τσαντισμένη σήμερα δηλώνει "Σας παρακαλώ να σταματήσετε να μου στέλνετε μηνύματα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείου ζητώντας μου να κάνουμε σεξ! Δεν έχω γυμνές φωτογραφίες που μπορώ να σας στείλω!"Η Τια έγινε πριν λίγες μέρες πρωτοσέλιδο στις βρετανικές εφημερίδες καθώς αποκαλύφθηκε ότι κάηκε το στήθος της κατά τη διάρκεια του σόου της όταν έπαιζε με τη φωτιά.Όπως αποκαλύπτουν τα ταμπλόιντ κάνει θεραπεία για φουσκάλες που έχουν βγει στο στήθος της. Μιλώντας στη "Sun" δήλωσε ότι ελπίζει να μην της μείνει κάποια μόνιμη ουλή

ΠΗΓΗ:http://news247.gr

Η κονσόλα που τα κάνει όλα

Ένας εφευρετικός τρόφιμος των φυλακών στο Δυτικό Έσσεξ έκανε τατουάζ στους συγκρατούμενους του με τη… κονσόλα του playstation! Όσο περίεργο και αν ακούγεται ο εν λόγω κρατούμενος είχε καταφέρει να τροποποιήσει τη κονσόλα του παιχνιδιού σε αληθινό μηχάνημα για τατουάζ (Pic)

Ένας τρόφιμος των φυλακών στο Δυτικό Έσσεξ έκανε τατουάζ στους συγκρατούμενους του με τη… κονσόλα του playstation! Όσο περίεργο και εάν σας ακούγεται αυτό ο εν λόγω κρατούμενος είχε καταφέρει να τροποποιήσει τη κονσόλα του παιχνιδιού προσθέτοντας ένα είδος στυλό διαρκείας με αιχμηρή άκρη για να μπορεί να το βουτάει στο μελάνι.Η αυτοσχέδια μηχανή τατουάζ βρέθηκε μετά από τυπικό έλεγχο στο δωμάτιό του μαζί με ένα περιοδικό για τατουάζ. Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι βλέποντας την ...εφεύρεση και αν και οι ίδιοι αρνούνται ότι ο κρατούμενος χρέωνε τους άλλους τροφίμους για τις υπηρεσίες του, ανεπίσημες πηγές υποστηρίζουν το αντίθετο.

Όπως δηλώνει ανώνυμη πηγή "όταν το έθετε σε λειτουργία ήταν απίστευτη η ομοιότητα με το πραγματικό μηχάνημα για τατουάζ αν και απορώ ποιος θα εμπιστευόταν ένα τέτοιο μηχάνημα".Οι αρχές δεν τιμώρησαν τον ευφυή κρατούμενο αλλά επέστησαν την προσοχή στους φύλακες για εντατικότερους ελέγχους.Η συγκεκριμένη φυλακή αριθμεί 426 κρατούμενους οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιούν παιχνιδομηχανές όπως είναι το playstation 1 και το 2 αλλά όχι το playstation 3 γιατί μέσω αυτού μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ κάτι που απαγορεύεται.

ΠΗΓΗ:http://news247.gr

Διαψεύδει παρέμβαση η Θ.Τζάκρη Αύριο αναμένεται το πόρισμα των ελέγχων για τους διορισμούς στο Μουσείο Πέλλας


Στα χέρια της κυβέρνησης αναμένεται να φτάσει την Τρίτη το πόρισμα των ελέγχων από το κλιμάκιο του υπουργείου Πολιτισμού και τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για το εάν υπήρξαν παρατυπίες στην πρόσληψη συμβασιούχων στο Μουσείο της Πέλλας, κάποιοι από τους οποίους είναι, σύμφωνα με καταγγελίες, μακρινοί συγγενείς της υφυπουργού Εσωτερικών Θεοδώρας Τζάκρη.
Μιλώντας στο Mega, η υφυπουργός παραδέχτηκε ότι στον κατάλογο των επιτυχόντων υπάρχουν συγγενικά της πρόσωπα, κάποια πολύ μακρινού βαθμού, εξήγησε όμως ότι αυτό δεν θα μπορούσε να αποκλείσει τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, ενώ τόνισε ότι η ιδια δεν έκανε καμία παρέμβαση.
Αφού δήλωσε ότι με κάποιους από τους 9 που φέρονται σε δημοσίευμα ως συγγενείς της δεν έχει καμία σχέση, η κα Τζάκρη τόνισε: «Αν θεωρούνται ξαδέλφια πέμπτα και έκτα συγγενείς μου σε ένα χωριό 2.000 κατοίκων, το αφήνω στην κρίση του κόσμου. Ακόμη όμως και αν θεωρηθούν έτσι, εφόσον έχουν τα προσόντα και πληρούν τα κριτήρια θα πρέπει να πληρώσουν επειδή είναι συγγενείς μου και να αποκλεισθούν από τους διαγωνισμούς;».
Η κα Τζάκρη είπε ακόμη ότι το πρώτο κριτήριο για την πρόσληψη στο Μουσείο της Πέλλας είναι η εντοπιότητα και χαρακτήρισε λογικό στον κατάλογο των επιτυχόντων να βρίσκονται και συγγενικά της πρόσωπα. Πρόσθεσε δε ότι η ίδια διεμήνυσε στους υπεύθυνους πως εάν βρεθεί οτιδήποτε, η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=333502&dt=24/05/2010#ixzz0orMwQ9BK