Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Η κονσόλα που τα κάνει όλα

Ένας εφευρετικός τρόφιμος των φυλακών στο Δυτικό Έσσεξ έκανε τατουάζ στους συγκρατούμενους του με τη… κονσόλα του playstation! Όσο περίεργο και αν ακούγεται ο εν λόγω κρατούμενος είχε καταφέρει να τροποποιήσει τη κονσόλα του παιχνιδιού σε αληθινό μηχάνημα για τατουάζ (Pic)

Ένας τρόφιμος των φυλακών στο Δυτικό Έσσεξ έκανε τατουάζ στους συγκρατούμενους του με τη… κονσόλα του playstation! Όσο περίεργο και εάν σας ακούγεται αυτό ο εν λόγω κρατούμενος είχε καταφέρει να τροποποιήσει τη κονσόλα του παιχνιδιού προσθέτοντας ένα είδος στυλό διαρκείας με αιχμηρή άκρη για να μπορεί να το βουτάει στο μελάνι.Η αυτοσχέδια μηχανή τατουάζ βρέθηκε μετά από τυπικό έλεγχο στο δωμάτιό του μαζί με ένα περιοδικό για τατουάζ. Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι βλέποντας την ...εφεύρεση και αν και οι ίδιοι αρνούνται ότι ο κρατούμενος χρέωνε τους άλλους τροφίμους για τις υπηρεσίες του, ανεπίσημες πηγές υποστηρίζουν το αντίθετο.

Όπως δηλώνει ανώνυμη πηγή "όταν το έθετε σε λειτουργία ήταν απίστευτη η ομοιότητα με το πραγματικό μηχάνημα για τατουάζ αν και απορώ ποιος θα εμπιστευόταν ένα τέτοιο μηχάνημα".Οι αρχές δεν τιμώρησαν τον ευφυή κρατούμενο αλλά επέστησαν την προσοχή στους φύλακες για εντατικότερους ελέγχους.Η συγκεκριμένη φυλακή αριθμεί 426 κρατούμενους οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιούν παιχνιδομηχανές όπως είναι το playstation 1 και το 2 αλλά όχι το playstation 3 γιατί μέσω αυτού μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ κάτι που απαγορεύεται.

ΠΗΓΗ:http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: