Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

Έτσι μειώνουν την ανεργία στην Τουρκία


Ένας νέος Νόμος πέρασε πρόσφατα από την Τουρκική Βουλή με αντικείμενο την μείωση της ανεργίας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα μεγάλης τουρκικής εφημερίδας σύμφωνα με τον νέο Νόμο κάθε επιχειρηματίας που επιθυμεί να προσλάβει νόμιμα διαμένοντα στην Τουρκία αλλοδαπό, θα πρέπει να έχει προσλάβει πρώτα 5 Τούρκους εργαζόμενους.

To "Πϊρι Ρέϊς" 40 μίλια έξω από τις κυπριακές ακτές με 48 ισραηλινά μαχητικά από πάνω του!


Στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης το "Πϊρι Ρέϊς", αλλά από την αρχή σχεδόν του πλού του απέκτησε μία ισχυρή συντροφιά: Τέσσερα ισραηλινά "πακέτα" COMAO των 12 μαχητικών έκαστο, τα οποία σκούντο επί δύο ημέρες στην ίδιαακριβώς περιοχή που εκινείτο το "Πίρι ΡέΙς"! Αυτή την στιγμή το τουρκικό ερευνηιτκό σκάφος βρίσκεται δυτικά της Πάφου σε απόσταση μόλις 40 μιλίων από τις ακτές της Κύπρου (εντός της ακτίνας δράσης των κυπριακών επάκτιων πυροβολαρχιών ΜΜ-40 Εxocet Βlock ΙΙ) πραγματοποιώντα και πάλι έρευνες για πετρέλαιο.

ΝΕΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ SITE....


Ενημερωτικό blog - news site από την Ήπειρο

www.epirusinfo.com

10 τρόποι να προφυλάξετε τα παιδιά σας από τους κινδύνους του διαδικτύου


το λαβαμμε απο:teledatanews.blogspot.com
Πολλοί γονείς προβληματίζονται για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τους πολλούς κινδύνους που παραμονεύουν στο διαδίκτυο. Και δεν έχουν άδικο. Το διαδίκτυο είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα που με λίγα μπορεί να συγκριθεί. Είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο και τα παιδιά πρέπει από πολύ νωρίς να εξοικειώνονται με αυτό.

Απουσία διαβούλευσης και μη υιοθέτηση των προτάσεων της ΓΣΕΕ


Το λαβαμε απο:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Ε.Κ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 4 Αυγούστου ενημερωθήκαμε για την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής με θέμα τη σύσταση, κατάργηση και συγχώνευση Οργανισμών. Οι εργαζόμενοι του ΟΕΚ δηλώνουν ότι μια τέτοια απόφαση μπορεί να τύχει στήριξης των εργαζομένων όχι μόνο όταν είναι προϊόν διαβούλευσης, όχι μόνο όταν υιοθετούνται οι προτάσεις της ΓΣΕΕ,

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ....

Η εσωτερική τρομοκρατία στην Ελλάδα αυξήθηκε σημαντικά το 2009


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ



Η εσωτερική τρομοκρατία στην Ελλάδα αυξήθηκε σημαντικά το 2009 μετά τις ευρείας κλίμακας διαδηλώσεις του Δεκεμβρίου του 2008, τονίζει η φετινή ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία, η οποία στο κεφάλαιο για την Ελλάδα τονίζει ότι στη διάρκεια της περυσινής χρονιάς σημειώθηκαν περισσότερα από 430 περιστατικά ασφάλειας - τα οποία ορίζονται ως περιστατικά που περιλαμβάνουν εμπρησμούς, και επιθέσεις με εκρηκτικά, αλλά και επιθέσεις με τη χρήση μικρών όπλων και

ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....TI;


ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ,ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ....ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Οι τεχνοκρατες του Δ.Ν.Τ. τρομαζουν με το μεγεθος του πληθωρισμου και ανησυχουν….Λογικο ειναι…Εμας μας ανησυχει καθολου;Ο πληθωρισμος είναι η εκατοστιαια αυξηση τιμων βασικων προιοντων όπως οριζονται από το Υπουργειο Αναπτυξης...Δηλαδη παιρνουμε 30 βασικα αγαθα και βασει της αυξησης στις τιμες αυτων μετραμε το πληθωρισμο....

Μέσω του ΕΛΓΑ θα αποζημιωθούν οι πληγέντες στη Σάμο


Επίσκεψη Ν. Σηφουνάκη στη Σάμο


Μέσω του ΕΛΓΑ θα αποζημιωθούν όλοι οι πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφοι για τις περιουσίες τους που κάηκαν στις πυρκαγιές της Σάμου, δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νίκος Σηφουνάκης.

2010 με πληθωρισμό '97


Στο 5,5% ο πληθωρισμός τον Ιούλιο


Στο 5,5% αυξήθηκε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή (πληθωρισμός) τον Ιούλιο φέτος, από 5,2% τον Ιούνιο 2010 και 0,6% τον Ιούλιο 2009.

Ο υπουργός Οικονομικών είχε προειδοποιήσει για την αναθεώρηση του προϋπολογισμού, λόγω των εξελίξεων των τελευταίων μηνών, ενώ οι ελεγκτές της τρόικας προβλέπουν πληθωρισμό 4,75% σε μέσα επίπεδα για το 2010, ωθούμενο, κυρίως, από την αύξηση των έμμεσων φόρων.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....

Εύσημα η τρόικα μούντζες ο λαός.


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή



Μέχρι σήμερα πολλοί ταύτιζαν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με του Τσολάκογλου και τον πρωθυπουργό, με Κουίσλινγκ, είναι σκληροί χαρακτηρισμοί, είναι όμως άδικοι; Απέφευγα να χρησιμοποιήσω τέτοιες βαριές εκφράσεις και δεν θα το κάνω ούτε τώρα αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει και η αποφυγή τέτοιων χαρακτηρισμών, μπορεί να φαίνεται σαν δειλία.

ΝΕΟ BLOG....


Ένα blog στο όποιο παρουσιάζονται , αυθέντικα έργα ζωγραφικής απο μία ερασιτέχνη ζωγράφο
θα θέλαμε τα σχόλια σας και την κρίτικη σας ,μα πάνω απο όλα τη βοήθεια και τη στηριξή σας ,
στη συγκεκριμένη προσπάθεια που επιχειρούμε

theodorasart.blogspot.com

Ποιούς στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στους Δήμους της Ηπείρου


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Οι ανακοινώσεις έγιναν από τον Δημήτρη Σιαμόπουλο

Σήμερα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, ο κ. Σιαμόπουλος Δημήτρης, Υπεύθυνος Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας για την Ήπειρο, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με τις δημοτικές αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.Ο κ. Σιαμόπουλος ανέφερε ότι η διαδικασία αξιολόγησης των επιλογών για κάθε Δήμο και Περιφέρεια της Ηπείρου ξεκίνησε στις 27 Φεβρουαρίου 2010 και

«Όργιο» συνταγογράφησης φαρμάκων



Δεκάδες περιπτώσεις δείχνουν ότι το όργιο συνταγογράφησης δεν έχει όρια

Ένας φαρμακοποιός και η σύζυγός του, γιατρός του ΙΚΑ Λαυρίου, φαίνεται πως βρίσκονται πίσω από τα εκατοντάδες φαρμακευτικά σκευάσματα που εντόπισαν οι αρχές σε πηγάδι της περιοχής βάθους 100 μέτρων.

Αποδοκιμασίες οπαδών κατά των «ερυθρόλευκων»



Έντονες αποδοκιμασίες κατά της αποστολής του Ολυμπιακού


Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οπαδοί της ομάδας την Αποστόλη των «ερυθρόλευκων», μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού

Παράταση για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας



Μπιρμπίλη: Πείσαμε τους κοινωνικούς εταίρους ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης της ΔΕΗ

Παράταση έως το τέλος του χρόνου έλαβε η κυβέρνηση προκειμένου να παρουσιάσει την πρότασή της για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, δήλωσε η υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, μετά τη συνεδρίαση της ειδικής κυβερνητικής επιτροπής.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΤΣΟ


Μην πάει ο νους σας στο κακό! Ένα τραγούδι από τον Κύπριο Βύρωνα...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟ(ΣΜ)ΛΟΥ ΟΛΟΥ




Όταν η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας και εκεί συμβαίνουν όλα τα...

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ


Όταν τα παιδιά φαντάζονται τον κόσμο, ίσως να βλέπουν κάπως έτσι μέσα στο...

Η ΦΕΤΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ


Να πως μια φέτα κάνει την διαφορά σε ένα ελληνικό νησί, ξυπνάει...

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΡΑΣΑΤΟΣ


Tα χρειάστηκε ο Άρης στον άλλο αγώνα, με Ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα, για το κύπελλο Ευρώπης και με την...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ




Aνάσταση για τον Θρύλο δεν ήρθε φέτος το καλοκαίρι, συνεχίζοντας...