Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Αυτοκίνητο παρέσυρε την Μιμή Ντενίση


Με γύψο και πατερίτσες βρέθηκε η Μιμή Ντενίση, καθώς το βράδυ της Τετάρτης αυτοκίνητο την παρέσυρε κατά την διάρκεια του πάρτι για την βάφτιση του παιδιού του Γιώργου Ντάβλα και την έριξε σε κολώνα!
Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας από τους υπαλλήλους του γνωστού παραλιακού μαγαζιού Ιsland, που δεν είδε την δημοφιλή ηθοποιό που πήγαινε στο πάρκινγκ για να παραλάβει το αυτοκίνητό της προκειμένου να επιστρέψει σπίτι.
Η Μιμή πέρασε την νύχτα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και από καθαρή τύχη δεν τραυματίσθηκε σοβαρότερα, ενώ έχει υποστεί σοκ.

Απέχουν οι δικηγόροι από τις 23 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου

πηγη:ksipnistere.blogspot.com

Τη σκλήρυνση της στάσης τους αποφάσισαν οι δικηγόροι κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η ομόφωνη απόφαση προβλέπει πανελλαδική αποχή από τις 23 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου.

Έντονες αντιδράσεις για τις αλλαγές στις απολύσεις


Αντιδράσεις προκαλεί το προεδρικό διάταγμα που προβλέπει αλλαγές στα όρια απολύσεων, έμμεση μείωση των αποζημιώσεων και κατάργηση διαιτησίας.

Η εργοδοτική κοινότητα δεν ζήτησε και δεν επιχαίρει για το νέο εργασιακό πλαίσιο, αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΒ. Προσθέτει ωστόσο ότι οι ρυθμίσεις ανταποκρίνονται στις ρητές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας έναντι των δανειστών της.

Για πλήρη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων κάνει λόγο η ΝΔ.

H ΕΛΕΝΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ...


ΠΗΓΗ:stakarfia.blogspot.com
Καθώς οι τελευταίες μέρες του πρωινού καφέ πλησιάζουν, η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να αφήσει καμία εκκρεμότητα πριν φύγει για διακοπές. Σύμφωνα με φήμες, εχθές, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, επικοινώνησε με το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί προκειμένου να κανονίσει συνάντηση με τους νομικούς της συμβούλους με αντικείμενο τις αγωγές προς όλους όσους έθιξαν την τιμή και την υπόληψή της.
«Αυτή τη φορά το παράκαναν και θα πληρώσουν» είπε η Ελένη σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της γι’ αυτό και σκοπεύει να φτάσει την υπόθεση στα άκρα.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ζήτησε από τους δικηγόρους να συλλέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια που έχει ειπωθεί και γραφτεί τόσο στην υπόθεση γνωστού δημοσιογράφου στον οποίο έχει ήδη στείλει εξώδικο όσο και στην υπόθεση παπαράτσι ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, έχει μιλήσει δημόσια για την παρουσιάστρια με καθόλου κολακευτικά λόγια.
protothema.gr

μα τις χίλιες βουβουζέλες!!!


ακούστε εδώ το σποτ απο τον spor fm με την περιγραφή του απίστευτου Χελάκη!!!

επιτέλους!!!!!!!!!


επιτέλους οι παίχτες μας εμφανίστηκαν σαν πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
πραγματικά είμαι υπερήφανος που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ , ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ έδειξαν το δρόμο για τη νίκη!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!
τουλάχιστον παλεψαμε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητά η ΟΛΜΕ


Έως την Τρίτη 22 Ιουνίου αποφάσισε η ΟΛΜΕ να παρατείνει την αποχή των εκπαιδευτικών από τη διόρθωση των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων, οπότε θα συνεδριάσει εκ νέου προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω κινήσεις της.

Παράλληλα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Δημήτρης Πεπές, οι εκπαιδευτικοί θα ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, καθώς και με τους γονείς, προκειμένου να εκθέσουν την κατάσταση όπως έχει.

Ελλαδάρα

Ελλάς 2
Νιγηρία 1

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλ

Κ δεύτερο γκολ η εθνική μας με τον Τοροσίδη....
Ελλάδα 2
Νιγηρία 1

GOALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!

Προηγουμαστε 2-1 της Νιγηριας...................
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΝΕΑΡΟ ΑΝΔΡΑ.....



πηγη:stakarfia.blogspot.com

Ένας νεαρός άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Πέμπτης (17/6) στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τις γραμμές του τρένου, στην περιοχή του Ταύρου.

Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις 9:15 το πρωί ένας νεαρός άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων επεχείρησε να διασχίσει τη σιδηροδρομική γραμμή, κοντά στην Ιερά Οδό, τη στιγμή που διερχόταν η αμαξοστοιχία 4307, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο - Πειραιά.
Ο 35χρονος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρισκόταν στις ράγες του τρένου τη στιγμή που από το σημείο διερχόταν η αμαξοστοιχία του ΟΣΕ. Ο οδηγός, μόλις αντελήφθη τι ακριβώς συνέβη, ακινητοποίησε την αμαξοστοιχία, αλλά ήταν πλέον αργά για τον άτυχο άνδρα.

Τυχαίο??Δεν νομίζω...

Η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του 19ου Μουντιάλ αποτελεί ήδη παρελθόν και έχοντας παρακολουθήσει και τις 32 ομάδες στο χορτάρι, οι ποδοσφαιρόφιλοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη έχουν αρχίσει ήδη να βάζουν τα πρώτα στοιχήματά τους για το ποιά θα είναι η εθνική που στις 11 Ιουλίου θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό του Γιοχάνεσμπουργκ.Υπάρχει όμως και κάποιος που δεν έχει την παραμικρή αγωνία για το ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου καθώς -όπως διατυμπανίζει- την ξέρει εδώ και πολύ καιρό!Ο λόγος για έναν Ιταλό φίλαθλο ο οποίος δύο ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης "αποκάλυψε" στην RAI της ιταλικής τηλεόρασης ότι σύμφωνα με τον "κανόνα 3964", παγκόσμια πρωταθλήτρια θα στεφθεί η Γερμανία...
Σύμφωνα λοιπόν με τον κανόνα αυτό, ισχύουν τα εξής:
- Η Αργεντινή αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια το 1978 και το 1986, με το σύνολο να μας κάνει... 3964
- Η Γερμανία κατέκτησε τα δύο τελευταία της τρόπαια το 1974 και το 1990, με το άθροισμα να μας κάνει... 3964
- Η Βραζιλία στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου το 1962 και το 2002, κάτι που μας κάνει... 3964, αλλά και το 1970 και 1994 που μας οδηγεί και πάλι στον "μαγικό" αριθμό... 3964
Συμπεράσμα: Αν από το 3964 αφαιρέσουμε το 2010 που έχουμε τώρα, το αποτέλεσμα είναι 1954, κάτι που απλούστατα σημαίνει πως τα "πάντσερ" θα πάρουν το τρόπαιο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, αφού το 1954 είχαν κατακτήσει τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο στην ιστορίας τους (3-2 στον τελικό την Ουγγαρία)!Μέσα σε όλα αυτά, ο Ιταλός φίλαθλος πρόλαβε και τους "άπιστους Θωμάδες" που πιθανόν να έψαχναν για... κενά στην εκπληκτική θεωρία του, καθώς υποστήριξε ότι βάσει του "κανόνα 3964" το Μουντιάλ του 2006 θα έπρεπε να το πάρει η Βραζιλία (3964-2006=1958, χρονιά που πήρε το πρώτο τρόπαιο η "σελεσάο').Ναι, αλλά σύμφωνα με τη λογική αυτή είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κάθε κανόνα!

ΠΗΓΗ:http://sport24.gr/

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ...

πηγη:ksipnistere.blogspot.com

ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

Το 1ο μας γκόλ σε Μουντιάλ από τον Σαλπιγγίδη,έστω κ αν μπήκε από κόντρα........
Ελλάδα 1 Νιγηρία 1

Το Πεκίνο "παγώνει" τις σχέσεις του με την Άγκυρα;


Οι παρενέργειες από την "ναυμαχία της Γάζας" συνεχίζονται και μάλιστα από την Κίνα αυτή την φορά. Έτσι η Κίνα προχώρησε σε μία αιφνιδιαστική κίνηση προχωρά η Κίνα που έθεσε εκ των πραγμάτων τις σινοτουρκικές σχέσεις στον «πάγο»: Το Πεκίνο εξετάζει να σταματήσει την έκδοση θεωρήσεων τουρκικών διαβατηρίων (βίζες).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Hurriyet», οι κινεζικές Αρχές φοβούνται πως, μετά το αιματηρό περιστατικό στα ανοιχτά της Γάζας στα τέλη Μαΐου, είναι πιθανή κάποια τουρκική δραστηριότητα στις περιοχές των τουρκόφωνων Ουιγούρων.

Απλά μαθήματα ποδοσφαίρου

Αντιδήμαρχος πυροβόλησε εναντίον δημοσιογράφων

Ο πιστολέρο-αντιδημαρχος της Οδησσού υπεύθυνος για θέματα καθαριότητας ,φόρεσε το γκρι κουστούμι του και τα λευκά του σκαρπίνια, έβαλε στην τσέπη μαζί με το πορτοφόλι και το πιστόλι του και έκανε την επίσκεψη του στον χώρο υγειονομικής ταφής αποβλήτων.
Δεν χρειάστηκε και πολύ ώρα για να μετατραπεί σε μαινόμενο ταύρο. Διαφώνησε με τους συγκεντρωμένους εργαζόμενους, φούντωσε και με τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τη διαμάχη και ως άλλος σερίφης στο φαρ ουεστ έβγαλε το όπλο του για να αναμετρηθεί με τους ...αντίπαλους του!
Οπού φύγει-φύγει εργαζόμενοι και δημοσιογράφοι...
«Πάρε την κάμερα σου, θα σε σκοτώσω σαν σκυλί», ούρλιαζε ο δήμαρχος και οι δημοσιογράφοι έψαχναν μέρος να κρυφτούν... Κανένας δεν κατάφερε να σταματήσει τον αντιδήμαρχο-πιστολερο...
Η ουκρανική αστυνομία βρήκε μια σφαίρα εννέα χιλιοστών και ερευνά την υπόθεση συμφώνα με το νόμο περί χουλιγκανισμού. Ο αντιδήμαρχος είπε ότι απλώς ήθελε να συνετίσει τους... εισβολείς.
δειτε το βιντεο (εδω)

Άρχισαν τα όργανα???


Ελλάδα-Νιγηρία 0-1..30ο λεπτό..
Ένα θερμότατο ευχαριστώ στον τερματοφύλακα της εθνικής μας,Αλέξη Τζόρβα,γιατί πλέον δεν θα έχουμε άγχος να ρίξουμε 3 κ 4 γκόλ στην Αργεντινή,αφού από σήμερα αποκλειόμαστε.......
Επίσης ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας,Οτο Ρεχάγκελ,για όλες τις μεγάλες στιγμές που μας χάρησε τόσα χρόνια στον πάγκο μας..Η μεγάλυτερη στιγμή μας το έπος του 2004..Αλλά her Otto,πλέον δεν είμαστε στο 2004,με Ζαγοράκη,Νικοπολίδη,Νικολαίδη,Μπασινά..Είμαστε στο 2010 με ένα μπαρμπα-Γιώργο έτοιμο για βουτιές στην παραλία,(για Χαριστέα δεν αναφέρω τίποτα,γιατί δεν άλλαξε,ο ίδιος παραμένει,απλά άμπαλος...)κ ένα τροχονόμο τερματοφύλακα (Αλέξης-πόλο έλξης)

Ακυρώνονται τα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων;


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Οι εκλογές στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων,ίσως κριθούν άκυρες,από την αρμόδια επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας,καθώς-σύμφωνα με πληροφορίες-αυτή την ώρα θα κατατεθεί ένσταση στα γραφεία της ΝΟΔΕ,για την μή τήρηση των ποσοστώσεων.Συγκεκριμένα,σύμφωνα με το καταστατικό,στην νεα ΝΟΔΕ θα έπρεπε να ισχύσουν οι ποσοστώσεις για τις γυναίκες,τα νεοεκλεγμένα μέλη,καθώς και τους νέους κάτω των 35 ετών.Άν η αρμόδια επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας κάνει την ένσταση δεκτή-κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό-τότε,τα 3 από τα 11 μέλη θα μείνουν εκτός και στην θέση τους θα εκλεγούν 3 άλλοι υποψήφιοι,αλλάζοντας και τους εσωκομματικούς συσχετισμούς. Να σημειωθεί,πως για μια ακόμη φορά,το "κόκκινο πανί",για αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας,είναι ο κ. Θανάσης Τσάνης,το οποίο και κατηγορούν πως δεν εφάρμοσε το καταστατικό και εξέδωσε ψευδή αποτελέσματα!

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Π.Βρέλλη στα Ιωάννινα


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Έργο ζωής ενός και μόνο ανθρώπου, του καλλιτέχνη- εικαστικού Παύλου Βρέλλη, αποτελεί το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας στο Μπιζάνι Ιωαννίνων, όπου ο επισκέπτης έρχεται σε επαφή με την ιστορία, μέσα από κέρινα ομοιώματα, ξακουστών, αλλά και αφανών ηρώων, που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην Ελλάδα, από την προεπαναστατική περίοδο έως και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το μουσείο, που φέρει το όνομα του Παύλου Βρέλλη, μετρά ήδη 15 χρόνια ζωής: άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 31 Ιουλίου 1995 κι έκτοτε, το επισκέπτονται, σε ετήσια βάση, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι, Έλληνες στην πλειοψηφία τους. Ο καλλιτέχνης είχε πρωτοπαρουσιάσει τα κέρινα ομοιώματά του ήδη από το 1975, στο χωριό Μουζακαίοι.Έχοντας αποσυρθεί από τη μέση εκπαίδευση, με το βαθμό του γυμνασιάρχη, αγόρασε μια πετρώδη έκταση γης, 17 στρέμματα, τον Φλεβάρη του 1983, κοντά στο χωριό Μπιζάνι (απέχει 12 χλμ. από τα Γιάννενα και βρίσκεται πολύ κοντά στα ιστορικά πεδία μαχών, που σημάδεψαν τις μάχες των Βαλκανικών Πολέμων του 1912-'13). Για τα επόμενα 12 χρόνια, δούλεψε πάρα πολύ σκληρά, δεδομένου ότι άρχισε όλο το εγχείρημά του, σε ηλικία 60 χρονών. Ευτύχησε να έχει την αμέριστη βοήθεια πρώην μαθητών και πιστών του φίλων και την υποστήριξη ατόμων, οι οποίοι γνώριζαν τη δουλειά του και πίστευαν στην καλλιτεχνική του φλέβα.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Νεκρός λαθρομετανάστης που ήταν κρυμένος σε ρεζερβουάρ φορτηγού!!!


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Χθες στις 20.40 το βράδυ, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας ενημερώθηκε από το ναυτικό πράκτορα του Επιβατηγού-Οχηματαγωγού πλοίου "OLYMPIC CHAMPION" Ν.Χανιών 29, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πάτρα προς Ηγουμενίτσα, με τελικό προορισμό την Ανκώνα Ιταλίας, για τον εντοπισμό, από το πλήρωμα του πλοίου, τεσσάρων (04) παράνομων μεταναστών, που βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στη δεξαμενή καυσίμου (ρεζερβουάρ) φορτηγού οχήματος, ένας εκ των οποίων είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν αντιδρούσε σε εξωτερικά ερεθίσματα.Το OLYMPIC CHAMPION κατέπλευσε στην Ηγουμενίτσα στις 22.30 και ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι υπόλοιποι τρεις μετανάστες υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε ότι δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα υγείας.Στελέχη του Λιμεναρχείου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο οδηγό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, ενώ, τόσο ο οδηγός όσο και οι τρεις παράνομοι μετανάστες, θα προσαχθούν, με τον εις βάρος τους φάκελο δικογραφίας, ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Κουΐζ: Που θα περάσετε το Σαββατοκύριακο κύριε Πρέσβη; Where will you spend your weekend mr Ambassador?


Tο λαβαμε απο:www.olympia.gr
Εντέλει, κάθε “έπαρχος” από την “Υπερδύναμη” που έρχεται στην Ελλάδα, φαίνεται ότι αποκτά βίτσια και ιδιαίτερες προτιμήσεις σε μικρό χρονικό διάστημα. Τρανταχτό το παράδειγμα του Τόμας Μίλερ που είχε μία έφεση σε …συστήματα ασφαλείας και στη χλιδή των σαλονιών της Μεγάλης Βρετανίας. Ίσως αυτή η επιμονή του για το C4i όπως και τα περίεργα ραντεβού του με …όμορους του Χριστοφοράκου τον έκαναν να φάει το κεφάλι του.

Σχηματικά πάντα, γιατί μόνο κακό δεν του έκανε η θητεία του εδώ. Ο άνθρωπος έκανε χρυσές μπίζνες, έκλεισε συμφωνίες, συνεργάστηκε επιχειρηματικά με πολύ βαρύ όνομα της Ελληνικής πολιτικής, το βαρύτερο αυτή τη στιγμή και περνά ζωή χαρισάμενη. ( Πως το FBI έδιωξε τον πρέσβη των ΗΠΑ για το C4I )

Φαίνεται ότι αυτή η χώρα ασκεί μία γοητεία στους εντεταλμένους της μαμάς Αμερικής, αφού και ο νυν πρέσβης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ετοιμάζεται για μία …επική εξόρμηση το Σαββατοκύριακο με παρέα άκρως ενδιαφέρουσα. Τι θα κάνεις Danny το Σαββατοκύριακο;

Στο 11,7% η ανεργία στο α' τρίμηνο του 2010


Στο 11,7%, από 9,3% που ήταν το αντίστοιχο διάστημα του 2009, ανήλθε το ποσοστό ανεργίας στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Το ποσοστό ανεργίας των γυναικών ανήλθε στο 15,5% και είναι σημαντικά υψηλότερο από αυτό των ανδρών, το οποίο διαμορφώθηκε στο 9,0%.

Το υψηλότερο ποσοστό παρατηρείται στους νέους ηλικίας 15-29 ετών (22,3%).

Νέα 24ωρη απεργία στο Μετρό, με δυσκολία οι μετακινήσεις


Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί και σήμερα, Πέμπτη, στους δρόμους της Αθήνας, καθώς το Μετρό έχει κηρύξει νέα 24ωρη απεργία, ενώ τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα.
Οι εργαζόμενοι στο Μετρό αποφάσισαν χθες, Τετάρτη, να προχωρήσουν σε κλιμάκωση των κινητοποίησεών τους, πραγματοποιώντας την Πέμπτη νέα 24ωρη απεργία.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την απόφαση της διοίκησης να μην ανανεώσει τις συμβάσεις 275 συναδέλφων τους που λήγουν το επόμενο διάστημα.
Επιπλέον, χειρόφρενο τραβούν για πέντε ώρες, από τις 11:00 το πρωί έως τις 04:00 το απόγευμα τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς (ηλεκτρικός, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ), λόγω στάσης εργασίας που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι. Χωρίς Προαστιακό και τρένα ΟΣΕ από τις 12:00 μέχρι τις 04:00.
Εν τω μεταξύ, το απόγευμα στις 7:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Ομόνοια από το ΠΑΜΕ, κατά των μέτρων που λαμβάνονται για τις εργασιακές σχέσεις, αλλά και γενικότερα κατά της πολιτικής του «μετώπου κυβέρνησης-εργοδοτών-τρόικας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ιερά Οδός... Αμαξοστοιχία του ΟΣΕ παρέσυρε και διαμέλισε 35χρονο


Τραγικό θάνατο βρήκε περίπου στις 09:00 σήμερα το πρωί ένας 35χρονος, τον οποίο παρέσυρε και διαμέλισε διερχόμενη αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στο ύψος της διασταύρωσης Κωνσταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο 35χρονος είχε σκοπό να αυτοκτονήσει.

Διακοφτό... Βρέθηκε σορός άνδρα «χτισμένη» στο δάπεδο ντουζιέρας


Μέσα στο δάπεδο ντουζιέρας σε σπίτι στο Διακοφτό Αχαΐας αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό ενός άγνωστου άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.
Η αστυνομία εκτιμά πως η σορός ανήκει σε άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 23 Μαΐου 2009 στην Αθήνα.
Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης παρουσία του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, έγινε έρευνα σε μονοκατοικία στην περιοχή του Διακοφτού.
Κάποια στιγμή κρίθηκε αναγκαία η ανασκαφή του δαπέδου της ντουζιέρας που βρίσκεται στο υπόγειο της κατοικίας και τελικά στις 19:00 εντοπίστηκε η σορός του άγνωστου άντρα που βρισκόταν σε αποσύνθεση.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το σώμα είχε ταφεί στην μπανιέρα, είχε καλυφθεί με αδρανή υλικά και τσιμέντο πάχους 10 εκατοστών που είχε επικαλυφθεί με πλακίδια και μετατραπεί σε ντουζιέρα.
Στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Πατρών και μετά την πρώτη εξέταση η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου και ταυτοποιηθούν τα στοιχεία της ταυτότητάς του με τη μέθοδο DNA.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο όταν στο σπίτι διέμενε αλλοδαπή γυναίκα, η οποία αφού έκανε τις εργασίες τροποποίησης της μπανιέρας, στη συνέχεια εξαφανίσθηκε και αναζητείται.

ανέκδοτο!!


Κατάδικος δραπέτης

Ένας κατάδικος δραπετεύει από μια φυλακή στην οποία ήταν κλεισμένος για 15 ολόκληρα χρόνια.
Μπαίνει σε ένα σπίτι ψάχνοντας για λεφτά και όπλα. Εκεί βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι στο κρεββάτι.
Αμέσως διατάζει τον άντρα να βγεί από το κρεββάτι και τον δένει σε μια καρέκλα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..............!!!!!

Πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για Βατοπέδι


Κατατέθηκε την Τετάρτη στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο η πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Στην πρόταση, που υπογράφουν όλα τα μέλη της Kοινοβουλευτικής Oμάδας του ΠΑΣΟΚ, πλην του πρωθυπουργού, υπουργών, υφυπουργών και προέδρου της Βουλής, προτείνεται η διερεύνηση τυχόν ευθυνών για τους κ. Μπασιάκο, Δούκα, Κοντό, Βουλγαράκη και Ρουσόπουλο.
πηγη:skai.gr

«Ξορκίζει» το ενδεχόμενο στήριξης στην Ισπανία η ΕΕ


Το ενδεχόμενο ένταξης της Ισπανίας στο μηχανισμό στήριξης «ξορκίζουν» οι ευρωπαίοι ηγέτες, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τα δημοσιονομικά της χώρας της Ιβηρικής ενόψει της τακτικής θερινής συνόδου κορυφής της ΕΕ.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δεν έχει "καμία ένδειξη" που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Ισπανία προτίθεται να προσφύγει στο ταμείο στήριξης που έχουν δημιουργήσει οι εταίροι της, σε αντίθεση με τις σχετικές πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο.

"Δεν έχω καμία ένδειξη ότι η Ισπανία θα βρεθεί σε θέση ώστε να υποχρεωθεί να ζητήσει τη χρήση του ταμείου που έχουμε δημιουργήσει. Οι φήμες είναι πραγματικά μη φιλικές έναντι της Ισπανίας", δήλωσε ο κ. Γιούνκερ.

Κατσέλη «φωτογραφίζει» ΥΠΟΙΚ για τις αυξήσεις


Το υπουργείο Οικονομικών «φωτογράφισε», για μια ακόμη φορά, η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη ως υπεύθυνο για τις αυξήσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.

«Οι φορολογικές επιβαρύνσεις είναι υπεύθυνες για την αύξηση του πληθωρισμού» είπε η υπουργός Οικονομίας, ενημερώνοντας την επιτροπή Οικονομικών της Βουλής σχετικά με την ακρίβεια.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι για το 4% ευθύνονται οι φορολογικές επιβαρύνσεις και μόλις το 1,3% από τις πραγματικές ανατιμήσεις των προϊόντων.

Βενζινάδικο έκλεβε τους καταναλωτες...


απο:trelokouneli.blogspot.com

Από οχτώ διαφορετικές αντλίες έκλεβε τους καταναλωτές ο ιδιοκτήτης πρατηρίου στην οδό Πέτρου Ράλλη 105, στον Ρέντη.

Οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομίας μετά από έλεγχο εντόπισαν σύνθετο ηλεκτρονικό μηχανισμό παρεμβολής στις ενδείξεις των αντλιών.

Ο επιτήδειος πρατηριούχος είχε τοποθετήσει τους τέσσερις από τους μηχανισμούς σε εξωτερικό φρεάτιο του περιβάλλοντος χώρου του πρατηρίου και τους άλλους τέσσερις στον εσωτερικό χώρο.. των γραφείων του πρατηρίου.

Νέο σκάνδαλο με τον Tiger Woods


Το 2010 δεν είναι η χρονιά του Tiger Woods. Από ένα τρακάρισμα ξεδιπλώθηκε ένα ολόκληρο κουβάρι με πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις του άσου του γκολφ!
Η μία μετά την άλλη ξεπετάγονταν οι ερωμένες, με αποτέλεσμα ο γάμος τους να καταστραφεί και ο ίδιος να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική του ζωή.
Μέχρι και σε κλινική αποτοξίνωσης από το sex μπήκε για να σώσει το γάμο του, αλλά μάταια.
Και τώρα σκάει μία ακόμα βόμβα. Η πορνό star Devon James ισχυρίζεται ότι έχει ένα γιο με τον Tiger Woods, ο οποίος είναι εννέα χρονών.
Η James αποκάλυψε ότι έμεινε έγκυος μετά από μια ερωτική συνεύρεση με τον Woods στην εφηβεία της, σε ένα χριστιανικό σχολείο.
Τον γιο της τον βάφτισε Austin T. James, αποκαλύπτοντας ότι το Τ. είναι το αρχικό του ονόματος του Woods.
Μάλιστα ο Tiger Woods έμαθε για την ύπαρξη του παιδιού το 2006, όταν ο μικρός ήταν πέντε ετών
ΠΗΓΗ:star.gr