Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Αυτοκίνητο παρέσυρε την Μιμή Ντενίση


Με γύψο και πατερίτσες βρέθηκε η Μιμή Ντενίση, καθώς το βράδυ της Τετάρτης αυτοκίνητο την παρέσυρε κατά την διάρκεια του πάρτι για την βάφτιση του παιδιού του Γιώργου Ντάβλα και την έριξε σε κολώνα!
Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας από τους υπαλλήλους του γνωστού παραλιακού μαγαζιού Ιsland, που δεν είδε την δημοφιλή ηθοποιό που πήγαινε στο πάρκινγκ για να παραλάβει το αυτοκίνητό της προκειμένου να επιστρέψει σπίτι.
Η Μιμή πέρασε την νύχτα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και από καθαρή τύχη δεν τραυματίσθηκε σοβαρότερα, ενώ έχει υποστεί σοκ.
Μιλώντας στην εκπομπή «Koυς Κους», ο δικηγόρος της ηθοποιού, Ν. Αγαπηνός, προανήγγειλε πως θα υποβληθεί μήνυση εναντίον του παρκαδόρου και θα ζητηθεί να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Παράλληλα, ο δικηγόρος έκανε λόγο για «πολύ σοβαρό περιστατικά που δεν αφορά μόνο την κα. Ντενίση», καθώς σε πολλά πάρκινγκ έχουν σημειωθεί τραυματισμοί ή φθορές σε αυτοκίνητα.
Πάντως, το περιστατικό είναι αρκετά περίεργο, αφού ο υπάλληλος δεν οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, ενώ ο φωτισμός ήταν επαρκέστατος
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: