Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

TΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ (2004) 22.30 στο ksipnistere


TΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ (2004) 22.30 στο ksipnistere

Αυτοί κυρίες και κύριοι εκπροσωπούν τα συμφέροντα του λαου .....Εγώ πάλι ένα σπίτι αξιώθηκα να πάρω στα 40 μου και αυτό με δάνειο από τράπεζα και τώρα μου το παίρνουν και αυτό γιατί δεν έχω μια ...... Αυτός τι σχέση έχει με εμάς ????

ΣΗΜΕΡΑ 10.30 ΜΟΝΟ ΣΤΟ

www.ksipnistere.blogspot.com

HAPPY BIRTHDAY !



Χρόνια πολλά στην Adriana που έχει γενέθλια σήμερα! Νομίζω έχουν πιο ενδιαφέρον τα γενέθλια της, από την Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ!

Μουντιάλ 2010 Ελλάδα - Νότια Κορέα 0-2 - Ασχημη εμφάνιση και μοιραία ήρθε η ήττα


ΕΛΛΑΔΑ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 0-2

μπανακι μανακι!!!!!



κουράγιο και τελειώνουν τα παλούκια μανάκι!!!!!!!!!

tsikaboom!!!!!



ετσι για να ανεβει η διάθεσή μας!

ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΧΑΜΕ.....


Μια ελπιδα ειχαμε με την Εθνικη να χαμογελασουμε λιγο...Παει κι αυτη...Ειναι ιδεα μου ή απο τοτε που ηρθε το Δ.Ν.Τ. τιποτε δεν παει καλα???
Γιατι αν αναρωτηθουμε ποτε δουλεψε κατι σωστα σε αυτο το τοπο θα πρεπει να παμε πολλα χρονια πισω....
Παντως η Εθνικη μας,μας επιβεβαιωσε περιτρανα οτι ολα πανε απο το κακο στο χειροτερο....

μόνο διαφημίσεις είναι η εθνική ελλάδος

τίποτα άλλο μόνο για διαφημίσεις είναι !

γυναίκες λίγο υπομονή

σε λίγο τελειώνει ο αγώνας και θα είναι, οι άντρες σας πάλι κοντά!

ελλάδα και νότια κορέα

εθνική ελλάδος!!!
ξυπνάτε ρεεεεεεεεε!

Χρυσά διόδια???

Χθές,για προσωπικούς λόγους έπρεπε να πάω στη χώρα της μπουγάτσας,στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας..Στο δρόμο από Λαμία ως Θεσσαλονίκη κ επιστροφή σταμάτησα 12 φορές για να πληρώσω διόδια..Πελασγία(2,4 Ε),Μοσχοχώρι(2,7 Ε),Μακρυχώρι(1 Ε),Πυργετός(2,2 Ε),Λεπτοκαριά(2,8 Ε) κ Μάλγαρα(2 Ε)..Σύνολο????13,10 ευρά επί 2 φορές(άνοδος κ κάθοδος) μας κάνουν 26,2 ευρά ή αλλιώς 0,044 λεπτά το χιλιόμετρο..Για βενζίνη(τιμή αμόλυβδης 1,42 ευρώ/λίτρο) έδωσα 70 ευρά,δηλαδή περίπου για 50 λίτρα..Σύνολο???96,2 ευρόπουλα για ένα αναγκαστικό ταξίδι(αναγκαστικό γιατί δεν μπορούσα να πάω με τραίνο ή λεωφορείο)..Τελικά μήπως αυτά που πληρώνουμε,τα πληρώνουμε για χρυσά ή λευκόχρυσα???΄Η μήπως για διαμαντένια????Ως πότε το κράτος θα μας ματώνει???Μήπως είναι καλύτερα να αλλάξουμε χώρα ή πλανήτη????

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....


Στην Αθήνα έρχεται τη Δευτέρα πολυπληθές κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων από το Διεθνές Νομισματικό ταμείο, την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Θα πραγματοποιήσουν ελέγχους στα κρίσιμα υπουργεία για τυχόν αποκλίσεις από τον προϋπολογισμό, προκειμένου να δώσουν το πράσινο φως για την εκταμίευση της δεύτερης δόσης του δανείου ύψους 9 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο υπουργός Οικονομικών πάντως διαβεβαίωσε ότι η δεύτερη και η Τρίτη δόση του δανείου είναι εξασφαλισμένες.

Γιώργος Παπανδρέου: Σεβασμός και ηρεμία

«Ζητάμε τον αναγκαίο σεβασμό και ηρεμία ώστε να κάνουμε την δουλειά μας κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, ώστε οι πολίτες μας να μην τρομοκρατούνται κάθε μέρα με φήμες για απώλεια των χρημάτων τους, για επιστροφή στην δραχμή και για έξοδο από την ευρωζώνη».

Αυτό υπογράμμισε ο έλληνας πρωθυπουργός μιλώντας στην Βιέννη, ως κεντρικός εισηγητής στο δείπνο της Εαρινής Συνάντησης του Institute of International Finance και έκανε λόγο για ανοησίες και ταυτόχρονα επικίνδυνες πρακτικές «καθώς υπονομεύουν τις προσπάθειες μας να προχωρήσουμε τις αλλαγές στην χώρα μας».

«Θεωρίες για πτώχευση, «κουρέματα» και έξοδο από την ευρωζώνη δείχνουν σημαντική έλλειψη ιστορικής προοπτικής και κατανόησης των βασικών κανόνων της ευρωπαϊκής πολιτικής και οικονομίας» υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου.
ΠΗΓΗ:skai.gr

Επιτέλους:Βενζινάδικο στην Εγνατία οδό!!!


ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com
Μία διυπουργική απόφαση και μία δημοπρασία χωρίζουν τους χρήστες της Εγνατίας οδού από τα... διόδια, τα οποία θα αρχίσουν να καταβάλλουν μέσα στο καλοκαίρι. Την ίδια ώρα, θέμα ημερών είναι, επιτέλους, η λειτουργία του πρώτου βενζινάδικου κατά μήκος της Εγνατίας οδού.Τα πρώτα διόδια που θα λειτουργήσουν είναι του Πολύμυλου, στην Κοζάνη, με κόστος 2,80 ευρώ. Ταυτόχρονα, θα αυξηθεί η τιμή των διοδίων των Μαλγάρων που θα φτάσουν στα 2,80 ευρώ από 2 ευρώ που είναι σήμερα. Η διαχείριση του συγκεκριμένου σταθμού διοδίων θα περάσει από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ) στην «Εγνατία Οδός ΑΕ».Οπως σημειώνει ο αντιπρόεδρος και εντεταλμένος σύμβουλος της «Εγνατία Οδός ΑΕ», Γιάννης Τσακλίδης, στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος",η διυπουργική απόφαση για τα διόδια του Πολύμυλου ετοιμάζεται, ενώ αναζητείται λύση προκειμένου να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για την πρόσληψη του προσωπικού που θα εργαστεί στο σταθμό. «Προσανατολιζόμαστε στο να προχωρήσουμε σε δημοπρασία, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Επίσης, σχετικά με τα διόδια των Μαλγάρων εκκρεμεί σύμβαση με το ΤΕΟ προκειμένου να αναληφθούν από την εταιρία μας. Οι εργαζόμενοι των Μαλγάρων θα εξακολουθήσουν να είναι οι ίδιοι και τις δαπάνες του προσωπικού θα τις αναλάβει η ''Εγνατία Οδός'' μαζί με το σταθμό», αναφέρει ο κ. Τσακλίδης.

Βενζινάδικα
Μέχρι το τέλος Ιουνίου, εξάλλου, θα λειτουργήσει το πρώτο βενζινάδικο κατά μήκος της Εγνατίας οδού, το οποίο θα βρίσκεται στον Πλάτανο Ημαθίας. Σειρά θα πάρουν οι εργασίες για την κατασκευή κτιρίου εστίασης.Οπως υπογραμμίζει ο κ. Τσακλίδης, τις αμέσως επόμενες μέρες και πιθανώς στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, η εταιρία θα προχωρήσει σε διαγωνισμό για την κατασκευή τριών σταθμών εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών. Ο ένας θα βρίσκεται δυτικά, στο Ελευθεροχώρι, στην Ηγουμενίτσα, και οι άλλοι δύο ανατολικά, στο Αρδάνιο, στον Εβρο, και στο Σώστη, μεταξύ Ξάνθης και Κομοτηνής.

Εξυπηρέτηση με τη γραμμή Χ5... Κλειστό το τμήμα του ΗΣΑΠ Ειρήνη - Κηφισιά το Σαββατοκύριακo


Κλειστό θα παραμείνει το Σαββατοκύριακο το τμήμα Ειρήνη - Κηφισιά του ΗΣΑΠ, με αποτέλεσμα να μην εκτελούνται στο τμήμα αυτό τα δρομολόγια του σιδηροδρόμου, εξαιτίας των έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.
Για το ανωτέρω τμήμα το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με την λεωφορειακή γραμμή Χ5.
Επίσης, από τη Δευτέρα 14 Iουνίου θα παραμείνει κλειστό το τμήμα Ειρήνη - Νερατζιώτισσα. Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με την λεωφορειακή γραμμή Χ16.

ΘΥΜΑΣΑΙ.....?



ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta.....

Aς γινουμε λιγο ρεαλιστες....Συγνωμη που διακοπτω την ηρεμια της ρουτινας σας,μαζι με πολυ αλλο κοσμο...Αλλα ας ριξουμε μια ματια και να αποτυπωσουμε τις πραγματικες ευθυνες...Γιατι υπαρχουν ευθυνες..Αλλου περισσοτερο και αλλου λιγοτερο...
Φυσικα και ευθυνονται τα μεγαλα συμφεροντα και το μισος τους προς τη πατριδα μας...Ο σιωνισμος και τα παρακλαδια του εχουν στοχο τη καταστροφη της Ελλαδας εδω και πολλα πολλα χρονια..Αρκει επιγραμματικα να θυμηθουμε το σχεδιο Κισσιγκερ...
Φυσικα και ευθυνεται το συνολο του πολιτικου κοσμου που με πραξεις ή παραλλειψεις οδηγησε ηθικα και πρακτικα τη χωρα στη καταστροφη...Δεν χρειαζεται αναλυσεις,εφαπτεται στη κοινη λογικη του σκεπτομενου ανθρωπου...
Ομως αν πραγματικα θες να δεις ποιος φταιει,και αναζητας τον ενοχο...αρκει να κοιταξεις στο καθρεφτη...Η δικη σου αδρανεια προξενησε το μεγαλυτερο κακο..Κι αυτο γιατι το κακο για να επικρατησει χρειαζεται,απλα οι σωστοι ανθρωποι να αδρανησουν...Η δυσπιστια σε κραταει ομηρο και αδυνατεις να δεις τη πραγματικοτητα που τωρα επιβαλλουν...Γι' αυτο κοιτωντας σε στα ματια θελω να σου απευθυνω μια ερωτηση...Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ενιωσες πραγματικα ελευθερος..?ΘΥΜΑΣΑΙ?