Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Πασχάλης Τερζής

3 χρόνια μετά ,η μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου μας λαϊκού τραγουδιστή....Απολαύστε τα νέα του τραγούδια.....

Ενισχύεται η ΔΙΑΣ και όχι οι φήμες, μόνο αλήθειες από το ψαχτήρι

Πηγή της Κατεχάκη ανέφερε στο Crimes on air ότι ο αριθμός των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ όχι μόνο έχει μειωθεί αλλά και έχει αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες, ανεβάζοντας τον αριθμό περίπου στους 2.000 αστυνομικούς-μοτοσυκλετιστές. To Aρχηγείο της αστυνομίας διαψεύδει με ανακοίνωσή του, τα αναφερόμενα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, περί «διάλυσης» της ομάδας ΔΙ.ΑΣ  μετά την δολοφονία των δυο αστυνομικών στου Ρέντη την 1η Μαρτίου.  Όπως ειπώθηκε σε δημοσιεύματα πολλά στελέχη της επίλεκτης ομάδας έχουν καταθέσει αιτήσεις  αποχώρησής τους, μπροστά στον κίνδυνο μιας νέας αιματοχυσίας.  Νωρίς το βράδυ από την ΕΛ.ΑΣ ανακοινώθηκε ότι:
«O αριθμός των αστυνομικών των Ομάδων ΔΙΑΣ παραμένει ο ίδιος σε όλη την επικράτεια της χώρας, συνεπώς και οι περιοχές ευθύνης και το αξιόμαχο των Ομάδων αυτών.  Προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί σε ό,τι αφορά στον εξοπλισμό, αλλά και στην ευρύτερη υλικοτεχνική υποδομή τους έχουν σε συντριπτικό βαθμό επιλυθεί, ενώ έχει επισκευασθεί σχεδόν το σύνολο των οχημάτων που χρησιμοποιούν. Ένας μικρός αριθμός μοτοσικλετών, που δεν έχουν επισκευασθεί ακόμα, οφείλεται σε καθυστερήσεις των συνεργείων επισκευής τους».

Μπάλα........made in Germany

"Ιστορικές Γυναικίες Ατάκες"


Ιδού η απόδειξη στο γιατί οι άνδρες μας λένε περίεργες,γκρινιάρες και πολύ απαιτητικές...

Η δουλειά των ονείρων μας


Ο έλεγχος των ποτών, η δοκιμή ξαπλώστρας, και το μασάζ είναι μεταξύ των αρμοδιοτήτων του τυχερού που θα επιλεγεί για κριτής παραλίας.

Τα πιο hot σημεία του γυναικείου κορμιού...


Αν η ψυχή της είναι άβυσσος, τότε το σώμα της τι είναι; Πίεσε τα σωστά κουμπιά και βγάλε το συμπέρασμά σου...

Απίστευτος τύπος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!