Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

«Εμάς δεν μας βοήθησε κανείς» ισχυρίζεται η Σλοβακία


Η πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ιβέτα Ραντιτσόβα εξηγεί την άρνηση της Μπρατισλάβα να συμμετάσχει στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα με το επιχείρημα ότι κανείς δεν βοήθησε τη χώρα της να φέρει εις πέρας τις μεγάλες οικονομικές μεταρρυθμίσεις κατά την περίοδο 1998-2002 σε συνέντευξη της που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Financial Times Deutschland.

«Η ελληνική οικονομία ασθμαίνει»



Ρεπορτάζ του ΒΒC


Με μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας το βρετανικό δίκτυο ΒΒC προβλέποντας κοινωνική αναταραχή το χειμώνα.

«Αντίο» από Κυργιάκο σε Εθνική



Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του στην εθνική



Ο Σωτήρης Κυργιάκος ακολούθησε το δρόμο του Γιάννη Αμανατίδη, καθώς αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του με την Εθνική ομάδα!

Ερωτήματα για τη θνησιμότητα στη Ρωσία



Μεγάλη μερίδα του ρωσικού Τύπου κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αποκρύπτει τα στοιχεία


Την αποστολή βοήθειας στη Ρωσία για την καταπολέμηση των πυρκαγιών υποσχέθηκε ο αμερικανός πρόεδρος στο ρώσο ομόλογό του, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας. Όπως διευκρίνισε η αμερικανική προεδρία, ο Ομπάμα δήλωσε στο Μεντβέντεφ ότι «οι ΗΠΑ απαντούν στην έκκληση της Ρωσίας για τεχνική βοήθεια προκειμένου να καταπολεμήσει τις πυρκαγιές».

ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ....

ΑΣ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.....

Το "καυτο" πιανο της LADY GAGA....

Επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών


Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που στις 16:00 έβαλαν κατά αστυνομικών που πραγματοποίησαν έλεγχο στα Κοίλα Κοζάνης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τους πυροβολισμούς οι δύο αστυνομικοί φέρουν επιπόλαια τραύματα από θραύσματα.

Απίστευτη πρόκληση! Τον σκότωσαν γιατί μιλούσε ελληνικά




Μεγάλη είναι η ένταση που επικρατεί στην ελληνική κοινότητα της Χειμάρας της Αλβανίας από την είδηση της δολοφονίας ενός 35χρονου Έλληνα από τρεις Αλβανούς γιατί μιλούσε ελληνικά!

313,4 δισ. ευρώ θα χρειαστεί η Ελλάδα!




Την εκτίμηση ότι οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας για την περίοδο 2011-2015 θα ξεπεράσουν τα 313 δισ. ευρώ έκανε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Οι ανάγκες αυτές θα καλυφθούν εν μέρει από το μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας, ο

one of a kind!


Ένα μικρό βίντεο για αυτόν τον μεγάλο παίχτη που σύντομα θα γίνει μέλος του Hall Of Fame στην Αμερική!
απολαύστε τον ............

Eπανέρχεται το Wikileaks με ακόμα πιο "καυτά" έγγραφα για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν


Νέο γύρο δημοσιεύσεων εγγράφων που σχετίζονται με τον πόλεμο στο Αφγανιστάν ετοιμάζει η ιστοσελίδα Wikileaks, ανέφερε ο εκπρόσωπός της Τζούλιαν Ασέιντζ.

Μιλώντας μέσω βιντεοσύνδεσης σε εκδήλωση στο Λονδίνο υπογράμμισε ότι είναι στο μέσο της επεξεργασίας άλλων 15.000 εγγράφων, αλλά δεν διευκρίνισε πότε θα δημοσιευτούν.

"Ανάσα" δροσιάς στη Μόσχα από την βροχή



Σε υψηλά επίπεδα ωστόσο παραμένει η θερμοκρασία


Η Μόσχα δροσίστηκε από τις ισχυρές βροχοπτώσεις της περασμένης νύκτας, ωστόσο η θερμοκρασία αναμένεται να σκαρφαλώσει και πάλι σε επίπεδα άνω των 30 βαθμών Κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ χιλιάδες πυροσβέστες εξακολουθούν να αγωνίζονται κατά των δασικών πυρκαγιών στη δυτική Ρωσία.

Άδεια Αθήνα με σαραντάρι...



"Καυτό" το διήμερο της Παναγίας


Με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες κορυφώνεται την Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου, αφού σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το θερμόμετρο αναμένεται να «αγγίξει» τους 40 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά τους 37 βαθμούς.

ελληνοφρένεια


Εμένα γιατί αυτή η στιχομυθία μου θυμίζει Ελληνικό δημόσιο που σε στέλνουν από τον έναν στον άλλον;

Με γκρίζα μαλλιά επιστρέφει ο «Joey» από τα «Φιλαράκια».


Για 12 χρόνια (και ακόμα περισσότερα αν μετρήσουμε τις ασταμάτητες επαναλήψεις) ο Matt LeBlanc μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου στο ρόλο του ηθοποιού Joey Tribbiani, έχοντας την ατάκα «How ya doin’» ως ακαταμάχητο όπλο για να ρίχνει τις γυναίκες. Ο Matt LeBlanc επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από απουσία τεσσάρων ετών, σε έναν ρόλο παρόμοιο με εκείνον που τον έκανε διάσημο μέσα από τα «Φιλαράκια».

Σκουπιδόχαρτα μορατόριουμ και ΜΟΕ για την Άγκυρα - Δεκάδες παραβιάσεις από την Δευτέρα


Τα παπούτσια τους γυαλίζουν με τα κείμενα του δήθεν "μορατόριουμ" και των περίφημων ΜΟΕ (Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) οι Τούρκοι πολιτικοί και στρατιωτικοί: Φρενίτιδα παραβιάσεων και παραβάσεων από 56 τουρκικά μαχητικά από την περασμένη Δευτέρα, δύο ημέρες μετά τα πριβέ γεύματα Δρούτσα και Νταβούτογλου στη Ρόδο και την επαύριο της νέας επίσκεψης του "Πίρι Ρέις" στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Συνολικά σε 23 περιπτώσεις παραβιάστηκαν τα εναέρια σύνορα της χώρας, ενώ υπήρξαν και 8 παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών.
.

Έρχονται αυξήσεις σε σιτηρά και αλεύρι


Αυξήσεις πάνω από 25% στα σιτηρά και το αλεύρι από την 1η Σεπτεμβρίου προανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αλευροβιομηχάνων Ελλάδας, Δημήτρης Χαλάτσογλου.

Ασθενής στο Βέλγιο πέθανε από το σούπερ βακτήριο




Είχε ταξιδέψει στο Πακιστάν όπου έπαθε αυτοκινητιστικό ατύχημα


Ένας Βέλγος πέθανε τον Ιούνιο μετά την επιστροφή από το Πακιστάν, όπου είχε μολυνθεί από το σούπερ βακτήριο, ανακοινώθηκε από το βελγικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ.....


Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ....
Απο την εκθεση του Διεθνους Νομισματικου Ταμειου.....

"In the financial sector, there has been a moderate deterioration in capital adequacy as nonperforming loans have increased in line with expectations. Recently, the CEBS stress tests covered more than 90 percent of Greek banking system assets

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ............

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ....

ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ....

Η συντηρικοποίηση.


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή

Όταν μια κοινωνία βρίσκεται σε κρίση, (οικονομική, πολιτική, αξιών) τότε στρέφεται σε συντηρητικές λύσεις. Επειδή κάθε τι καινούργιο φοβίζει, η παραμονή σε γνωστές και δοκιμασμένες δομές αποτελεί εγγύηση, για το ξεπέρασμα της κρίσης. Οι αλλαγές ακόμη και σε καταδικαστέες πρακτικές και πρόσωπα, φαντάζουν πολύ δύσκολες.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ


Το λαβαμε απο:pentapostagma.blogspot.com

Αναπόφευκτη η κοινωνική σύγκρουση...
Φόβοι για επιδημίες και διασπορά ραδιενεργής μόλυνσης στη Ρωσία
Χρυσοφόρο θαλάσσιο «οικόπεδο»
Μύθοι και δοξασίες για την Πανσέληνο του Αυγούστου
Διαγράφηκαν τα δις κερνάει η Πατρίς !!!
Μυθικα Πλασματα
Αφγανιστάν: Τα αληθινά γεγονότα πέντε χρόνια μετά
Κοίμησις π. Ζωσιμά, μαθητή του μακαρίου Γέροντα Σίμωνα Αρβανίτη

ΕΝΩΜΕΝΟΙ....


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Κατα τη διαρκεια της Ιστοριας απο τα αρχαια χρονια μεχρι τα σημερινα τον ελληνικο λαο απο ακρη σε ακρη και παρα τις ιδιομορφιες που επικρατουν σε πολλες περιοχες τον διακρινουν δυο χαρακτηριστικα….Το ενα ειναι του Πατριωτη και το δευτερο του Δημοκρατη….Και τα δυο ειναι ακριβως ισαξια χαραγμενα μεσα στη ψυχη του….
Και τα δυο ειναι χαρακτηριστικα που καμια ξενη ή εγχωρια κατοχη δε μπορεσε να σβησει….

2010: ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ (το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;)


Το λαβαμε απο:e-newsandviews.blogspot.com
Στις αρχές του έτους προκηρύχθηκε το έργο: "ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ (2010)" στο πλαίσιο της υπ΄ αριθμ. 1098/2008/ΕΚ απόφασης του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλιου της 22ας Οκτωβριου 2008" με προϋπολογισθείσα δαπάνη 500.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., [βλέπε από τον ιστότοπο του Υπουργείου http://www.yeka.gr/ τα http://www.esfhellas.gr/userfiles/ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ.doc, και http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2008:298:0020:0029:el:PDF].

παρασκευή και 13!


για όσους δε το έχουν καταλάβει
σήμερα είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και 13!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ




Δείτε πως έκαναν κάποιοι Έλληνες στην Ισπανία σε μια τεχνολογική έκθεση...