Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Αυξήσεις φωτιά παντού εκτός απο τους μισθούς μας..

Το νέο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος..Αφού πρώτα έκανε μια σύντομη αναφορά στην κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία, τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να λάβει σκληρές αποφάσεις, ώστε να αποφευχθεί η χρεωκοπία..Με τα νέα μέτρα θα εξασφαλιστούν 4,8 δισεκατομμύρια ευρώ.. Τα 2,4 δισ. προέρχονται από την αύξηση των εσόδων, το 1,7 δισ. από τις περικοπές των δαπανών και τα 700 εκατομμύρια από περικοπή δημοσίων επενδύσεων..
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Πεταλωτής:
*Μειώνονται τα επιδόματα Πάσχα, Χριστουγέννων και αδείας κατά 30%..
*Αυξάνεται ο συντελεστής ΦΠΑ από 4,5% σε 5% από 9% σε 10% και από 19% σε 21%. Θα εξακολουθήσει να ισχύει η έκπτωση του ΦΠΑ στα νησιά..
*Από την αύξηση του ΦΠΑ δεν θα εξαιρεθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις, ωστόσο θα υπάρξει αντισταθμιστικό πακέτο στήριξης του τουρισμού..
*Αυξάνονται οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης στα καύσιμα. Η βενζίνη θα αυξηθεί κατά 8 λεπτά και το πετρέλαιο κίνησης κατά 3 λεπτά. Δεν θα αυξηθεί το πετρέλαιο θέρμανσης..
*Αυξάνονται κατά 20% οι φόροι στα ποτά και στα τσιγάρα. Θα επιβαρυνθούν περισσότερο τα ακριβά τσιγάρα..
*Επιβάλλονται ειδικοί φόροι κατανάλωσης σε είδη πολυτελείας, σκάφη αναψυχής, κοσμήματα,δέρματα κ.α...
*Καταργείται η απαλλαγή στον ειδικό φόρο πετρελαίου για την ΔΕΗ..
*Περικόπτονται τα επιδόματα των υπαλλήλων του δημοσίου και των βουλευτών κατά 12% αντί του 10% που είχε εξαγγελθεί. Εξαιρούνται οικογενειακά επιδόματα, επιδόματα απόδοσης και επιδόματα μεταπτυχιακών..
*Παγώνουν οι συντάξεις, αλλά δεν μειώνονται τα επιδόματα των συνταξιούχων
*Παγώνουν οι προσλήψεις για το 2010, αλλά όσοι έχουν επιτύχει μέσω ΑΣΕΠ θα προσληφθούν την επόμενη χρονιά..
* Αύξηση φόρου από το 3% στο 15% στα ακίνητα των offshore εταιριών..
* Κατάργηση των αμειβόμενων επιτροπών στο δημόσιο, με μείωση κατά 50% των αποζημιώσεων στα μέλη διοικητικών συμβουλίων, πλαφόν στις αποδοχές των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, απαγόρευση μπόνους και μείωση κατά 30% των δαπανών για υπερωρίες και μετακινήσεις..
*Επιβάλλεται έκτακτη εισφορά σε εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ..
*Μειώνονται οι επιχορηγήσεις για ΝΠΙΔ, ΟΤΑ Α και Β βαθμού..
* Μειώνονται κατά 10% οι επιχορηγήσεις στα ταμεία ΟΑΠ, ΔΕΗ και ΤΑΠ-ΟΤΕ..

Εθνική Ελλάδος

Την ήττα με 0-2 γνώρισε η εθνική μας απο το συγκρότημα της Σενεγάλης στο τελευταίο τεστ πριν το Μουντιάλ την Νοτίου Αφρικής..Το σκορ άνοιξε στο 71ο λεπτό ο Νιαναγκ με περίτεχνη ενέργεια κ ο Ντο με άπιαστη εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε στο 81 το τελικό σκορ..Σε άλλο αγώνα για τα προκριματικά,η εθνική των Ελπίδων κέρδισε την αντίστοιχη της Αγγλίας με 2-1 κάνοντας ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα..Κυριάκος και Γιάννης Παπαδόπουλος τα γκολ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας. Οφσάιντ το γκολ των Άγγλων, όμως ποιός νοιάζεται;

Τζούλια Αλεξανδράτου!!!!!



λοιπόν το θέμα είναι απλό!
έψαξα και βρήκα το περιβόητο βίντεο της τζούλιας!
είναι πέρα για πέρα επαγγελματικό και σε καμία περίπτωση ερασιτεχνικό βίντεο!!!!!
στο εν λόγω βίντεο υπάρχει καμεραμαν!!!!!!!!!!
ναι καλά διαβάσατε......
δεν είναι γυρισμένο από κινητό ή έστω από κάμερα που κρατάει ο ένας από τους 2 συμμετέχοντες (βλέπε πάμελα αντερσον - τομμυ λι)!!!την κάμερα την χειρίζεται ένα 3ο άτομο..........
η δική μας τζούλια βαδίζει στα χνάρια της esperanza gomes (πρώην κουνελάκι του Playboy και νυν πορνοσταρ)

Τρισδιάστατη η Αθήνα στο Google Εarth


Σε τρεις διαστάσεις απεικονίζεται πλέον η Αθήνα στον διαδικτυακό, γεωγραφικό πλοηγό Google Εarth. Η Google, με αφορμή τη Χειμερινή Ολυμπιάδα του Βανκούβερ, αποφάσισε να επιστρέψει στην πόλη που διοργάνωσε τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της σύγχρονης εποχής και να αποδώσει και με τις τρεις διαστάσεις τους το σύνολο των κτιρίων που υπάρχουν στο ιστορικό κέντρο και όχι μόνο. Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το σύνολο του δομημένου περιβάλλοντος του κέντρου της Αθήνας έγινε 3D, παρέχοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους θέλουν να «ταξιδέψουν» στην ελληνική πρωτεύουσα μέσω του Διαδικτύου, να πάρουν μια ψηφιακή γεύση της εικόνας της ελληνικής πρωτεύουσας. Οπως έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο ο μηχανικός λογισμικού της εταιρείας και γνώστης του ελληνικού πολιτισμού κ. Αλισον Φλόιντ, σε αυτή την τεχνολογική αναβάθμιση της Αθήνας περιλαμβάνονται ιστορικά μνημεία, διάσημες πλατείες και σημαντικά κτίρια όπως η Βουλή και η «Μεγάλη Βρεταννία», που απεικονίζονται να δεσπόζουν στην πλατεία Συντάγματος. Αυτή η εξέλιξη έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη εργαλείο για τον τουρισμό της πόλης, καθώς στην εποχή του Διαδικτύου σχεδόν όλοι όσοι ετοιμάζονται για ταξίδι δεν αμελούν να κάνουν πρώτα έναν εικονικό «περίπατο» στον προορισμό τους.

Πόσες σακούλες έχει βάλει πάνω;;

Μου αρέσει που έχει βάλει και το κράνος στο καλαθάκι!!